A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

versio
ja csak neten levöt lehet

én a www.tar.hu -ra szoktam feltenni a képeket
ez ingyenes tárhelyet ad

Hitm@n
Köszi szépen!
Még 1 kérdés:ezt a linket úgy kell érteni,hogy csak netről lehet képet berakni,gépről nem?
Ne röhögj ki,még nem csináltam ilyet.

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

versio
ja és a nyilaknál ne legyen SPACE

versio
< img src="" >

az aposztof közé meg tedd a linket

Hitm@n
Version:tegyük félre az előítéleteket,és mondd meg lécci,hogyan kell képet belinkelni?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

versio
ps2 POWER !!!

versio
ps2 POWER !!!

versio
ps2 POWER !!!

versio
ps2 POWER !!!

versio
ps2 POWER !!!

versio
"Infogrames has announced that a third title in it's successful V-Rally series is currently in development for Playstation by Eden Studios. V-Rally 3 brings all the tyre-spinning realism of rally driving into the home with an incredible range of tracks, fully detailed cars and a game engine known as 'Twilight' that brings out the stunning detail. With between 15,000 and 16,000 polygons per car, including multiple layers allowing reflections and dirt to be accurately displayed, and over half a million polygons per track, V-Rally uses the power of technology to create an exhilarating race feel that's both smooth and thrilling. "

asszem jön az az idö
mikor a ps2 kimutatja foga fehérjét 😊

!!!!!

GAMECUBE
jaja, tesom vett egy uj procit, a gepebe, es hiaba tudtam hogy uj, sehogyan e fogott meg, nem lattam, nem tapintottam, nem ereztem, ugy szar a lovet elkolteni, hogy gyakorlatilag nem latod mire ment el.
KONZOL vasarlas az igazi FLASH, en a DCmet berugva vettem, de bjott b*ssszameg😊
hat meg a N64, ps2, ps, saturn, snes, megadrive, olyan jo ezt az erzest sokszro atelni.
s most a GC a soros.( xbox vmiert kimarad a szorasbol, az elso "konzol"😊))
GAMECUBE
nagy FF fannak tunsz, honnan szerezted be a gamekat? nem tudnal nekem FF3mat szerezni?(FF6 of course)mert 30ert sokallom azert.
versio
ez hiányzik a pc-bol ,de nagyon
😊)

GAMECUBE
az jo movie, en meg a pearl harbort, ugyse lattam meg-
GAMECUBE
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd nekem ez ma is bejon, jol vabn em vagyok egyedul ekkora allat😊))))))9
a GCnel is tuti ez lesz, ujra kis szaros lehetek (ps2nel is ez volt) aki ujra felfedez egy uj dzsojt, es gepet, a csomagolassal, dobozokkal, mindennel eggyutt😊)) ATOM feeling
CSOCSO
én is megyekmegnézem mégegyszer a swordfish-t!
CSOCSO
amikor megkaptam az N64 emet volt olyan hogy éccaka kilogtam a nagyszobába leültem a fotelbe és megfogtam a joy-t és csak uyg nyomkodtam😊)))))
GAMECUBE
a junction fullos volt,(nem atapolason volt ahangsuly, ff9ben mar igen
telleg kinek kell ff9 10ert?😊
GAMECUBE
na mentem... legyetek jok
Komoly karakterfejlesztes szerintem csak az 5.(2.)-ben volt.(amit az ff taktics-ban fejlesztettek tovabb.)Bar nekem a junction-os(8.) es a 9.-es rendszere legalabb annyira tetszett.(a 4-es kisse putri volt.)

GAMECUBE
allat vagy😊))) jo az sms😊)))))))))))
en meg egy FF10ert, orulok meg meg egy GBAert, meg egy GCert!!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
mindegy!!!😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))) metroid kell és turok 4!!!!!!!!
GAMECUBE
mi ezt nem ertem.
CSOCSO
hu én nagyon vrom a metroidot meg a turok ot! el tudod képzelni azt gamezt valami kibebaszott grafix al? az lenen a jo ha megint tényleg dinok ellen kéne menni és valami esőerdőbe!
CSOCSO
és szerintetek hány barom vette már meg hogy karácsonyra legyen valami a fa aatt?nem hiszem hogy nagy robbanás lesz a következő pár napban a gépek terén...
GAMECUBE
NAh csodbe megy a nintendo mi? bukas a kis GC ugye? senkinek se kell mi? ezek tenyek amik megdonthetetlenek, es nem az elso het eladasairol beszeluk ugye (es akkora utokartyak, mitn mario, zelda, dino planet, PDzero, KI3, Metroid Resident(jelenleg erre van a legnagyobb elovetel japanban.... mindenki unja mar igaz?😊)))
, eternal darknes... kint sincsenek.....
GAMECUBE
az elso szam egy mult het elotti, a masodik pedig egy mult heti eladasi adat (GC )
GC-- 72,000 stand -> 124,000 stand)
nem harom darab ugye?😊
a ps2 is felturbozott (az arcsokenesnek koszonhetone)
ok mind ezen ket heten 100ezer folott teljesitettek.
nah alja a GC a sarat ott is, nem fogjuk azt egyhamar elfelejteni.
xboxbol, ha 10 ha elmegy kerem...😊
aGBArol mar nem is beszelek....😄D
GAMECUBE
super smash bros japanban mar 700ezres eladasnal tart, ha ev vegeig igy megy, uj rekorder, lesz, mely szerint egy debut gep debut eveben elerheti az egymilliot!!(ps2nek 600ezer volt a max, 2000ben) es ez japanra vonatkozik. Megy ez a GC, egyebkent ha ennyi SSBM elmegy, ahhoz enyi gep is kelll... szarul megy japanban mi?😊)) ego!(es nem mindenki vesz ugye SSBM-t, nah erre mit leptek, a nagy japan bukas ugye?😊
CSOCSO
aha értem
GAMECUBE
tehat yamautchi mondta, hogy suxbox az ami.
GAMECUBE
most yamautchi, es miyamoto lehet az uj (aki kitalalta mariot zeldat donkey kongto stb...
GAMECUBE
hulyeseget irtam, azt YAMAUCHI(a mostani elnok) mondta, (az utobbit, nem Miyamoto!!
CSOCSO
miért most ki?
GAMECUBE
MR.MIYAMOTO😞mai report, eleg szar forditasban😊pyrexnek adva igazat😊
"and Xbox is a personal computer completely."

"software influences game machine competition."

GAMECUBE
elkepzelheto, hogy miyamoto lesz a Nintrno uj elnoke egy ket even belul.
HAJRÁ😊
o nem utalja squaret..😊
GAMECUBE
ugye hogy ott van!!! a doa3 szebb, de az kisebb falat.
GAMECUBE
ehh..... ez egy felkesz game... nezd majd meg mozgasban.... szerintem a karakter ott van nagyon, es a viz is. a tobbi meg hagy kivanni valot (texturak, terep reszletezese, stb, egy anti alias is beficcen majd)
GAMECUBE
minthy reprezentalni akartam, hogy nem vagyok elvakult, meg hulye, csak a szememnek hiszek, es a tapasztalataimnak... N hireinek azert hiszek, mert meg nem basztak at (itt erladasi adatokrol, egyeb gamek tulajdonsagairol beszelnek)
GAMECUBE
orulok hogy sikerult😊
GAMECUBE
bloody roar, jo game, de nekem nem teccik grafja.
GAMECUBE
en se, de rare szerint 40ezer polis lesz egy karakter (ez a roka prezentalja, hogy noha ez nem verekedos, nincsenek elveszve😊
es a rare eddig sohase hazudott.
GAMECUBE
nem mindent ahhoz hasonlitanak, hanem csak a DOA3mat az rs2ohoz(es a boltban ez alapjan valljak, hogy job az xbox, ez gaz, csocso meg ra is kerdezett, hogy a DOA3mal vetitek ossze? es a boltos asszondta, hogy ja), majd a KI3hoz hasonlitsak, na akkor majd minden kiderul.(reszben).
ha en lettem volna ott csocsesz helyeben rohogtem volna egy falrengetot.
GAMECUBE
ovoda mi? olyan game ez, amit te tuti nem tucc majd vegig vinni (ugyanis ez rare game lesz)
azert mert a talalas kitalalt kornyezet, (nem omlik a ver, es nem atomkor ahogy mar regebben mondtam) attol meg lehet felejthetetlen egy game. szerinted chrono cross, FF9 nem volt ovi? DE, ha mar ezt nezzuk.
GAMECUBE
nem barmelyiknel nem, de kategoriajaban a legjobb,! a DOa3 vszinu szebb, de ott kevesebb munkaja van a gepnek, ergo adott (ez csakpl) 10 milio poligont egy kisebb tajon, 2 karakterre kell megoldani, felosztani, szal az egy nagyon szep, feldusitott grafikaju progi.
de csak egy bunyos game.
Konzolos
Beindult az óvoda
CSOCSO
Killer instict ről meg nem is nagyon láttam képet....
CSOCSO
nekem a bloody roar is tetszik GC re!!
azért a háttér nagyon gyönyörű akármilyen szar minőségű a kép!!
CSOCSO
bazzeg irtam most egy csomot és kitöröltem az ESC-el!!
a multimédiába pedig 30 db xbox fog jönni! az Sw kibebaszott szép!!!!
olyan texturái vannak hogy jujj! a ps2 GBA nak tűnik mellette!!
amikro a haverom játszot vele majdnem felsikított mikor a csillagrombolo hátuljánál visszafordult és meglátta a baromi nagy hajtóműveket amik kibaszot szépen világítottak!!!és a texturák???Pf!!!!gyönyörű!!!monitoron el sem tudom képzelni hogy milyen szép lehet!!
GC, megleptél most 😉