A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
és bármelyk xbox-os game?
holnap este jön meg😉
(de nem röhögnétek annyira😉
A Luigi összes 15 perce jó volt amíg játszottam vele! (nemtom, néha rámjön a mario, akkor emu+Super mario wolrd, meg m64), lehet hogy amikor Luigiztam akkor is ilyen hangulatom volt! Szerintem kipróbálandó!
Szerintem az irányítás tök jó!!én tudtam vele tök jol gamezni és semi nem zavart..mondtammár ez számomra csak idő kérdés mikorra szokom meg amugy ami zavart az a kis Z gomb az valahogy nagyon szar lett..remélem azt kevésszer kell hazsnálni a gamezokban...
(semi bajom a nintendos gamekkel, most is a Mario 64-et nyomom végig újra, míg holnap ide nem ér a box😉
Az SW rogue squadron egy kurvajó játék, igaz csak két küldetést játszottam vele, de elmondhatom, hogy szép, meg feelinges, de az irányítás enyhén szólva is agyoncsapja a játékot! A halot meg sem közelíti viszont hangulatban... ez szubjektív, viszont az már nem az, hogy szerintem a RS2 AI-je abban merül ki, hogy a lézerek rád irányulnak!
Van egy ötletem nézd meg az MGS2-t és a Halo -t jobban.Most mit akarsz ezzel a játékkal?Ezt már láttam Vukban bazz...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
najo nem, csak vicceltem.
Az a baj itt mindannyiunkkal, hogy nem tudjuk elismerni a többi platform előnyeit...
na mindegy 😉
ha viszont a konzolcsatát nézzük rendesen akkor:
7 PS2 game
4 Xbox
és 2 GC.
Egyelőre a PS2 uralkodik, de nem lesz így mindig 😊
2 / 2 / Grand Theft Auto III / PS2 / Rockstar Games / $51
3 / * / Luigi's Mansion / GC / Nintendo / $50
4 / * / Halo / Xbox / Microsoft / $49
5 / 4 / Tony Hawk's Pro Skater 3 / PS2 / Activision / $48
6 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / PS / Electronic Arts / $40
7 / * / Star Wars Rogue Leader: Rogue Squadron II / GC / LucasArts / $49
8 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / GBC / Electronic Arts / $29
9 / 3 / Madden NFL 2002 / PS2 / Electronic Arts / $50
10 / * / WWF SmackDown! Just Bring It / PS2 / THQ / $51
11 / * / Tony Hawk's Pro Skater 3 / PS / Activision / $40
12 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / GBA / Electronic Arts / $38
13 / * / Project Gotham Racing / Xbox / Microsoft / $49
14 / * / Dead or Alive 3 / Xbox / Tecmo / $49
15 / 7 / NBA Live 2002 / PS2 / Electronic Arts / $50
16 / 5 / Pokémon Crystal / GBC / Nintendo / $29
17 / 10 / Tony Hawk's Pro Skater 2 / PS / $19
18 / * / NFL Fever 2002 / Xbox / Microsoft / $49
19 / * / Monsters Inc. / GBC / THQ / $28
20 / * / James Bond in Agent Under Fire / PS2 / Electronic Arts / $50
A teljes lista így néz ki, de ha azt vesszük, hogy a sony és a nintendo is 2 platormmal van jelen a táblán míg a microsoft csak 1-el az állás már korántsem annyira rossz...
2. GRAND THEFT AUTO 3 PS2 ROCKSTAR
3. LUIGI'S MANSION GCN NINTENDO
4. HALO XBX MICROSOFT
5. TONY HAWK PRO. 3 PS2 ACTIVISION
6. HARRY POTTER: SORC. PSX ELECTRONIC ARTS
7. ROGUE SQUANDRON II GCN LUCASARTS
9. HARRY POTTER: SORC. GBC ELECTRONIC ARTS
8. MADDEN NFL 2002 PSX ELECTRONIC ARTS
10. WWF SMACKDOWN PS2 THQ
nesztek it a felmérés melyik gamez volt a legjobb figyelem:
6 db sony termék 3 db nintendo és 1 db microsoft...
Profin alátettek a konkurenciának hogy lejjebb vitték az árat,igy rekord eladásokat értek el,és kenterbe verték még a frissen megjelenö 2 riválist is.
Profi terv.
Na ezt csinálják utánuk!
Örülök, hogy volt a topic életében fél óra, hogy nem lett senki és semmi elküldve sehova

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szerintem jobbak voltak, mint a Maxiban, pedig ott agyonreklámozták a "filmes effekteket". Persze egy percig nem állítom, hogy azok rosszak lettek volna...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ami mondjuk tetszik a grafikában, hogy baromi jó megjelenítési ötletek voltak benne - pl. a kamera forgatása liftezés közben - na ezt most nem tudom, hogy mennyire volt érthető 😊
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Ha végignézed ezt a topicot, akkor megfigyelhető, hogy a legtöbb "érv" nem amellett szól, hogy mire mennyire jók a játékok, hanem hogy hol a legszebbek a textúrák, hol a legtöbb a poligon, stb. Szerintem van ennél lényegesebb szempont is.
De ez már tényleg nem arról szól, amiről itt elkezdtünk beszélgetni, nem is tudom, hogy jutott eszembe 😊))
Hc-re viszont maradna a PC!
Na ez az 😊 Háromévente egy konzolgép árban ugyanaz.
Amúgy én biztosan béna vagyok, ugyanezt csinálom a pc-vel, de ilyen összegért csak erős középkategórián tudom tartani a gépet 😞 De azokhoz a stílusokhoz, amiket pc-n szeretek, ez bőven elég, úgyhogy nincs itt semmi gond.
Konzollal ez nem megy, de szerintem egy konzolosnak ez nem is szívfájdalom!
Talán az az oka, hogy én nem konzol vagy pc-párti vagyok, hanem játékpárti... És ezért nem fogom egyiket sem habzó szájjal védeni vagy támadni, főleg ha tudom, hogy nincsen igazam. Mind a kettő annyi örömet okozott már nekem életemben, hogy nem is lenne rá okom/jogom.
Egy szó mint száz: szerintem nem korlálan teljesítményű, hanem korlátlan lehetőségű. De ne nyissunk itt most erről hermeneutikai vitát 😊
Az igazság az, hogy én már csak agyilag alulfejlett GC beszólásaira szoktam beugrani, meg persze akkor, ha Freak kollégám szól, hogy BULI VAN!!
Most komolyan pajti: nem veszed észre magad? A legtöbben csak a te sz*patásodra tévednek ide!!!
Korlátlamn erejü PC? Az összes az, mivel nyitott a konfig, tehát szépen lassan fejlesztheted, és igy a PC korlátlan erejü! (Persze a realitás és a fizika határain belül)
100 alatt? Bármikor összeállítok neked egy laza 1000-es duront, 15e-ért GF2 MX-el és a többi sem lesz sokkal több. És hogy becsületes legyen a verseny, TV kimenetes lesz a kártya, és a TV-n fogom nézni, OK?
meg 2 evig tuti nem lesz piacon uj konzol.
es az xbox mutogathat akarmitz, szanalmas, nezd meg a star wars repuloset xboxra!😄DDDDDDDDDd ennyi agame, ne egy bunyossal vessetek mar ossze.
meg valahol mashol is olvastam, hogy nem egy es ugyanaz a keto, az egyik 2 karakter 1 hatter, amsik, meg hath nem reszletezem, azert mert egy boltban asszondjak, ez dont (rossz hasonlat alapjan) akkkor nekik reszvetem.
jah meg hogy xboxot plazma tv-n nyomatjak 7 hangfallal, nem hiszem hogy GCt ilyen korulmenyek fogadtak. meg csak elmenybeszamolo sincs rola neten... nah ez a magyar hozzállás... nem lehet torni? akkor az mire jo???