A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
Most arra reagáltam,hogy mindent a verekedős játékokhoz hasonlítanak a boltban...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Azért az X-ben ott vannak az RF-7 hangfalak, aminek párja 130 rugó😊
100% hogy szebb az rs2 mint a HAlo
és bármelyk xbox-os game?
CSOCSO
engem a DOA tuti nem nagyon fog leültetni...de a HALo..az lehet de inkább pc-n gameznék vele..és amikor megláttam azt az iciri piciri GC disc-et mikor kinyitottam a gépet😊))))))))))))))))))eszméletlen picike😊 de olyan édes!ez az x multiméia shop komoly hely igen komoly surround cuccokkal és közben segény tök el van dgva..bazzeg Csabi! a GC doboza másfélszer akkora mint a z N64 joy doboza!😊
Nincs Xbox😊
holnap este jön meg😉
(de nem röhögnétek annyira😉
nem olyan szép ez a játék!
Halo-ba kiba hamar belejöttem (irányítás szempontjából).

A Luigi összes 15 perce jó volt amíg játszottam vele! (nemtom, néha rámjön a mario, akkor emu+Super mario wolrd, meg m64), lehet hogy amikor Luigiztam akkor is ilyen hangulatom volt! Szerintem kipróbálandó!
Szebb mint a HALO?
CSOCSO
hehe luigi😊 mikor ott kiabál hogy : Mario?..Hahó..stb stb😊
AZAZ, a Z gomb... hú de nagyon ujjtörő mutatvány volt 😉
Chr†ss
Nekem 8😊)Hangulatilag meg se fogja közelíteni a PS2 játékokat.MGS2-ben szörnyű texturák...hmm😊)Oké haver neked nem egyszerű szemed van😊Silent Hill2 -t se fogja megközelíteni hangulatilag meg még sorolhatnám...na jó nem kezdek bele mert megint jössz ezzel a hülye GC-s baromsággal😊)
CSOCSO
Dante!
Szerintem az irányítás tök jó!!én tudtam vele tök jol gamezni és semi nem zavart..mondtammár ez számomra csak idő kérdés mikorra szokom meg amugy ami zavart az a kis Z gomb az valahogy nagyon szar lett..remélem azt kevésszer kell hazsnálni a gamezokban...
THNX 😉
Odaírtam, hogy, ha nem a grafixot nézzük!
Az a Luigis game pedig kurvajó hangulatú, azt ki kell próbálnod, majd ha mehjön a kockád 😉
jó, részben igazad van, de ha nem a grafikát nézzük hanem a hangulatot, akkor is xbox jön ki győztesen náluk a Halo miatt!
(semi bajom a nintendos gamekkel, most is a Mario 64-et nyomom végig újra, míg holnap ide nem ér a box😉
Az SW rogue squadron egy kurvajó játék, igaz csak két küldetést játszottam vele, de elmondhatom, hogy szép, meg feelinges, de az irányítás enyhén szólva is agyoncsapja a játékot! A halot meg sem közelíti viszont hangulatban... ez szubjektív, viszont az már nem az, hogy szerintem a RS2 AI-je abban merül ki, hogy a lézerek rád irányulnak!
Chr†ss
Ilyet?Lássuk a háttérben látható sziklán tisztán látszik,hogy két részből van összerakva...akkor gagyi rajzfilmes grafika és a róka keze(?) meg inkább valami térbeli sokszögre hasonlít.Ilyet valóban nem tud az Xbox és a PS2.
Van egy ötletem nézd meg az MGS2-t és a Halo -t jobban.Most mit akarsz ezzel a játékkal?Ezt már láttam Vukban bazz...
Alien!
Ez jó nagy faszság,mert Psx-en is gyönyörű volt a Tekken 3,mind felbontásban,mind kidolgozásban,mind gyorsaságban,és mégsem áll minden játék olyan technikai szinvonalon...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Fúúúúúúúj de ronda😊
najo nem, csak vicceltem.
Az a baj itt mindannyiunkkal, hogy nem tudjuk elismerni a többi platform előnyeit...

na mindegy 😉
Alien!
Figyelj csak babám,ha a Ps2 megjelenésekor többet tudtak volna gyártani,már rég több millió darabbal elöbbre tartanának a mutatói...Ha a konkurencia gyengélkedik azt kell kihasználni,mivel nem tudnak elég gépet gyártani,és a gyereknek mindenképpen kell konzol,így megveszi még az is a PS2-öt aki Nintendot akart....

söt, ha nagyon kukacoskodni akarok akkor sony két konzollal az 10/2=5, nintendo 6/2=3, microsoft pedig 4... De nem vagyok ilyen fanatic😊

ha viszont a konzolcsatát nézzük rendesen akkor:
7 PS2 game
4 Xbox
és 2 GC.

Egyelőre a PS2 uralkodik, de nem lesz így mindig 😊
1 / * / Metal Gear Solid 2 / PS2 / Konami / $50
2 / 2 / Grand Theft Auto III / PS2 / Rockstar Games / $51
3 / * / Luigi's Mansion / GC / Nintendo / $50
4 / * / Halo / Xbox / Microsoft / $49
5 / 4 / Tony Hawk's Pro Skater 3 / PS2 / Activision / $48
6 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / PS / Electronic Arts / $40
7 / * / Star Wars Rogue Leader: Rogue Squadron II / GC / LucasArts / $49
8 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / GBC / Electronic Arts / $29
9 / 3 / Madden NFL 2002 / PS2 / Electronic Arts / $50
10 / * / WWF SmackDown! Just Bring It / PS2 / THQ / $51
11 / * / Tony Hawk's Pro Skater 3 / PS / Activision / $40
12 / * / Harry Potter and the Sorcerer's Stone / GBA / Electronic Arts / $38
13 / * / Project Gotham Racing / Xbox / Microsoft / $49
14 / * / Dead or Alive 3 / Xbox / Tecmo / $49
15 / 7 / NBA Live 2002 / PS2 / Electronic Arts / $50
16 / 5 / Pokémon Crystal / GBC / Nintendo / $29
17 / 10 / Tony Hawk's Pro Skater 2 / PS / $19
18 / * / NFL Fever 2002 / Xbox / Microsoft / $49
19 / * / Monsters Inc. / GBC / THQ / $28
20 / * / James Bond in Agent Under Fire / PS2 / Electronic Arts / $50

A teljes lista így néz ki, de ha azt vesszük, hogy a sony és a nintendo is 2 platormmal van jelen a táblán míg a microsoft csak 1-el az állás már korántsem annyira rossz...
Alien!
Valszeg lesz választási lehetőséged,bár nem hinném,hogy amerikában bárkit földhözvágna 300$....

CSOCSO
1. METAL GEAR SOLID 2 PS2 KONAMI

2. GRAND THEFT AUTO 3 PS2 ROCKSTAR

3. LUIGI'S MANSION GCN NINTENDO

4. HALO XBX MICROSOFT

5. TONY HAWK PRO. 3 PS2 ACTIVISION

6. HARRY POTTER: SORC. PSX ELECTRONIC ARTS

7. ROGUE SQUANDRON II GCN LUCASARTS

9. HARRY POTTER: SORC. GBC ELECTRONIC ARTS

8. MADDEN NFL 2002 PSX ELECTRONIC ARTS

10. WWF SMACKDOWN PS2 THQ

nesztek it a felmérés melyik gamez volt a legjobb figyelem:
6 db sony termék 3 db nintendo és 1 db microsoft...
Konzolos
Aki olcsón akarja meguszni,most vásárol,aki pedig a vinyora&modemre vár az késöbb vesz gépet.

Profin alátettek a konkurenciának hogy lejjebb vitték az árat,igy rekord eladásokat értek el,és kenterbe verték még a frissen megjelenö 2 riválist is.

Profi terv.
CSOCSO
mi megvesszük a sima DC-t 200 as áron szerencsére nem eröltetik ránk a modemet sem a vinyot! aki akarja az megveheti a vinyot is meg modemet is a GC hez és kb 50-50 áron szal az 300 ahogy a ps2...nem tudom melyik a gecib dolog valakit ugy lehúzni a pénzt hogy ráeröltetünk valamit vagy ugy hogy szabad a választása....hehh te konzolos én ezzel a hírrel nem vágnék fel ilyen szempotbol..
Konzolos
"Sony nem folytatja a PS2 arcsokkento politikajat 2002ben (gondolom eleget eladtak a konkurencia elott), es ujra 299dollaros aron fogja arulni a gepet... persze azt nem art hozzatenni, hogy egybecsomagolva a modemmel es a vinyoval... "

Na ezt csinálják utánuk!
CSOCSO
pc mikortol van?? nem számítógép hanem pc!!! personel computer aztán azon miota gameznak???je? mert igen régen még a mac gépekkel és a többi géppel is csa szveget ehetett szerkeszteni....
Alien!
Ez mondjuk jó,mert te inkább rövidtávra fektetsz pénzt az alkatrészekbe...

Ezzel az előző gyönyörű képzavarral (nyelvi leleménnyel?) be is fejezem a mai munkaidőmet 😊
Örülök, hogy volt a topic életében fél óra, hogy nem lett senki és semmi elküldve sehova

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ott a pont, kösz, hogy kifejezel engem helyettem
Szerintem jobbak voltak, mint a Maxiban, pedig ott agyonreklámozták a "filmes effekteket". Persze egy percig nem állítom, hogy azok rosszak lettek volna...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

mondjuk ha Q2 motor helyett a Q3-é lenne alatta, annak jobban örültem volna 😊
Ami mondjuk tetszik a grafikában, hogy baromi jó megjelenítési ötletek voltak benne - pl. a kamera forgatása liftezés közben - na ezt most nem tudom, hogy mennyire volt érthető 😊

Egyébként én sem vagyok (teljes mértékben) hülye, nyilván nekem is nagyon tetszik, ha szép egy játék. De pl. mostanában jászottam az Anachronox-al, na az olyan csúnya volt mint a halál, mégis öröm volt minden vele eltöltött perc 😊 És gyakran rámjön a nosztalgia, na akkor előjön az ufo, a dűne és a többiek. királyul néznek ki a 19 collos monitoron 😊

Nézd! De készülj fel, hogy már több mint 10 éves játék 😊 Nem hallottad mostanában a géped speakerét? Most fogod 😊))

Blasta
Nem láttad az Another world-öt? Jézus! Az nagyon zsír volt pedig!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Tood, hogy nem igy van! A poligonszámtól és a 4X-es Anti aliasingtól is feáll!

Épp múlt héten néztem, hogy már az Another Worldben milyen jól megoldották az árnyékokat 😊))

Na még egy apróság, ami már nem teljesen ide tartozik: ha ebben a pillanatban megállna a játékkészítés, szerintem akkor is kb. 10 évig tudnék nekem tetsző játékokkal játszani (na jó, munka mellett nincs is túl sok idő rájuk). Csak ezt nem képesek sokan felfogni, hogy néhány éves, grafikailag a mainál kicsit rosszabb játékok is menyire jók tudnak lenni. De ma minden a grafika 😞
Ha végignézed ezt a topicot, akkor megfigyelhető, hogy a legtöbb "érv" nem amellett szól, hogy mire mennyire jók a játékok, hanem hogy hol a legszebbek a textúrák, hol a legtöbb a poligon, stb. Szerintem van ennél lényegesebb szempont is.
De ez már tényleg nem arról szól, amiről itt elkezdtünk beszélgetni, nem is tudom, hogy jutott eszembe 😊))

ne haragudj, de ez baromsag, akkor pl az egesz pc sztori melle fel lehetne sorolni mondjuk az osembereket akik feltalaltak a baltat amivel fat lehet vagni majd abbol kifejlodott a papirgyartas, aztan lon lyukkartya, meg kesobb crt is es hopsza mar pcnel is vagyunk. szal az hogy nintendo a neve nem mond semmit. ibm meg mindnefele irodai vackot gyartott. ugy tudom szinten 1900 elott kezdte de mindenkepp akkoriban valamikor. kb a 80-as evek elejen lett at-286, de mar elotte is volt rengeteg otthon hasznalhato szamitogep, akit erdekel annak oldmachines.ini.hu, nem az en oldalam de jo.
Blasta
Azt most én kiemelném, mielött beugrik valami agresszor konzolos, hogy nekem nincs konzolom, de egy X-nek vagy PS2-nek azért nagyon örülnék! Legalább a haveromhoz nem kellene az egész gépet monitorostól átcipelni, ha sörözni meg cigizni meg game-elni akarunk egész este!
Hc-re viszont maradna a PC!

"Akkor az embernek highend gépe van és úgy, hogy csak pár 10e-t fizetett ki /év!"

Na ez az 😊 Háromévente egy konzolgép árban ugyanaz.
Amúgy én biztosan béna vagyok, ugyanezt csinálom a pc-vel, de ilyen összegért csak erős középkategórián tudom tartani a gépet 😞 De azokhoz a stílusokhoz, amiket pc-n szeretek, ez bőven elég, úgyhogy nincs itt semmi gond.

Blasta
Naná! A lényeg, hogy mikor tuningolsz és hogy! Egyszer kell csak kemény összeget kiszurkoli, utána már szépen lassan lehet toppon tartani a gépet! Mindig csak a legelavultabbat kell cserélni, de azt a (majdnem)legújabbra. Akkor az embernek highend gépe van és úgy, hogy csak pár 10e-t fizetett ki /év!
Konzollal ez nem megy, de szerintem egy konzolosnak ez nem is szívfájdalom!

Ha rám gondolsz, akkor kösz 😊
Talán az az oka, hogy én nem konzol vagy pc-párti vagyok, hanem játékpárti... És ezért nem fogom egyiket sem habzó szájjal védeni vagy támadni, főleg ha tudom, hogy nincsen igazam. Mind a kettő annyi örömet okozott már nekem életemben, hogy nem is lenne rá okom/jogom.

Én sem mondtam mást! Csak azt mondtam: végül anyagilag ugyanoda (arányaiban persze) jut az ember.
Egy szó mint száz: szerintem nem korlálan teljesítményű, hanem korlátlan lehetőségű. De ne nyissunk itt most erről hermeneutikai vitát 😊

Így már értem mit akartál mondani, csak nem teljesen értek egyet. Ha megveszel egy gépet, akkor az ugyanúgy korlátozott teljesítményű, ha fejleszted, az már nem ugyanaz a gép, és újra be kell fektetni. Én nem vonom kétségbe, hogy sokkal rugalmasabb, mint a konzol (ez nem is LEHET kétségbevonni), viszont ugyanaz az ördögi kör: két-háromévente vehetsz új konzolt, de ennyi idő alatt az átlag-pc is teljesen kicserélődik. Szal ugyanott van az ember 😞

Blasta
Nem be! KI!!!! Vége a számtech órának :-))

Blasta
Várjál már! Ez nem lesz ilyen egyszerü, ha a 28195. beirást szerkesztem! Lassan alakul a gyerek! Dehát nem is várnád el, ugye???? :-))))

Blasta
Hali!
Az igazság az, hogy én már csak agyilag alulfejlett GC beszólásaira szoktam beugrani, meg persze akkor, ha Freak kollégám szól, hogy BULI VAN!!
Most komolyan pajti: nem veszed észre magad? A legtöbben csak a te sz*patásodra tévednek ide!!!
Korlátlamn erejü PC? Az összes az, mivel nyitott a konfig, tehát szépen lassan fejlesztheted, és igy a PC korlátlan erejü! (Persze a realitás és a fizika határain belül)
100 alatt? Bármikor összeállítok neked egy laza 1000-es duront, 15e-ért GF2 MX-el és a többi sem lesz sokkal több. És hogy becsületes legyen a verseny, TV kimenetes lesz a kártya, és a TV-n fogom nézni, OK?

GAMECUBE
hat ja, tenyleg mondjal nekem korlatlamn ereju pc-t 100ert max! ami lenyomja a ps2ot.
GAMECUBE
HAHAHA, nah megint ahumor, aki nem ert hozzá, es agyba foibe veri a lovet pc tuningba, nah az a hulye!

meg 2 evig tuti nem lesz piacon uj konzol.
es az xbox mutogathat akarmitz, szanalmas, nezd meg a star wars repuloset xboxra!😄DDDDDDDDDd ennyi agame, ne egy bunyossal vessetek mar ossze.
meg valahol mashol is olvastam, hogy nem egy es ugyanaz a keto, az egyik 2 karakter 1 hatter, amsik, meg hath nem reszletezem, azert mert egy boltban asszondjak, ez dont (rossz hasonlat alapjan) akkkor nekik reszvetem.
jah meg hogy xboxot plazma tv-n nyomatjak 7 hangfallal, nem hiszem hogy GCt ilyen korulmenyek fogadtak. meg csak elmenybeszamolo sincs rola neten... nah ez a magyar hozzállás... nem lehet torni? akkor az mire jo???