A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
snesre van meg? avagy emura, mert nekem gepre kell (igazabol tudnak is hozni 3000ert, de most sajnalok ra annyi lovet)
GAMECUBE
megvan a link, alink to the past hoz😊http://www.nintendo-z.com/(index).htm
itt guides, azon belul snes (es onnan mar megtalalod)

Az jó lenne ha meg tudnád adni azt az oldalt. Nekem megvan angol verzioban a game, elküldöm ha kell.
GAMECUBE
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

MEKKORA MAKOM VAN!!
versio
tuti hogy ezt a vrallyt ugy oldották meg ahogy megjosoltam

azt irják hogy a pálya 500 méteres darabokra van osztva
és ezek mindegyike 500e-1millio polygonbol áll
gondolom menet közben tölti a texturákat meg a geometriát dvd-röl lassulás nélkül
és igy rengeteg texturát meg polygont képes kinyomni egy pályán
az tuti hogy ezzel a modszerrel nagyon odaver látványban a gt3-nak
ja és stabil 60 fps -es lesz mint a gt3

és az a röhej hogy ez a technika pc-n,xbox-on,gc-n nem használhato lassulás nélkül

de majd ugyis kiderül ...

GAMECUBE
zelda snesre? megvolt, de nem nyomtam vele sokat, nemetul volt, es azt meg utalom, igy szinte ra se neztem.... (a masik vilagig jutottam el, ott nem jott be az a nyuszi feeling, vagy mi, azt hagytam a csudaba.
regebben tudtam egy oldalt, ahol angolul le van irva minden, utananezek a linknek oks?😊
GAMECUBE
😄DDDDDDDD screenshotok mi? ebreszto neked, megvan game, es hatalmas keoeim is vannak rola!!! es sehol sincs ahhoz kepest, ahogy a vrally?3 fog kinezni!!! sehol, csak nem kepzeled, hogy kiadnak egy uj autos gamet ugy, hogy rondabb legyen, mint mar egy elotte megjeleno, ha a hardver is birja!!! ne legyel mar gyerekes, freak szanalmad ismet bebizonyosodott, menjel jaccani mashova. es nezd a szar rally trophydat, es mondogasd magadban, te vagy a szebb, te vagy a szebb.... a világ fog majd jot rohogni rajtad.
Szerintem pedig nem rossz játék, legalábbis annyira nem rossz mint amennyire te azt itt mondod. Mind1. Még szerencse hogy az emberek ízlése nem egyezik meg.

MÁS:

Snes-re a Zelda:Link to the past-ban kellene egy kis segítség. Már átjutottam a másik világban ahol kristályokat kell gyüjteni. Na ott az egyik kristályhoz (2. ha jól tudom) csak ugy tudok bemenni ha van békatalpam, de azt vhogy még nem találtam meg. Nem tudod hogy hol lehet??
GAMECUBE
😄
Blasta
Tényleg félreértettem ezek szerint! Akkor nem a matek a ludas!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

GAMECUBE
nah ez a nagy hulyeseg, mert csak 1!!! gamebol megy el lassan 1 milla (ahogy irtam is es ez a SSBM )es egy gamebol nem vesznek kettot, es nem veszi meg mindenki maganak az az egy gamet... en ezt irtam, picit felreertetted... nem baj.. a lenyge, hogy mar joval tobb mint 1 milla GC ment el.
GAMECUBE
nem vagyok vele egyedul....
sajnos volt "szerencsém"? mindket reszhez, a grafikaja ocsmány, a hangulata pocsék volt, igazabol a kis "dodzsem" auto minden kanyart benyelt.... szarvolt
Blasta
KB 2 játék gépenként ugye? Akkor lassan 1 milla. Én igy értettem

GAMECUBE
hat, en a franciakon kivul, (ok csinaltak) meg nem nagyon lattam sehol se pozotov ertekelest a gamerol. sot, eleddig (ti ketten) egy embertol nem halottam azt, hogy fuu, ez na ez az igazi raally flesh... sega rallynal igen, az fulljo game volt, na de az a tre.....
GAMECUBE
😄DDDDDDDDDDDDDDDDd azok ugy neznek ki mint arally trophy??? BAz szemellenzot hordasz???

mikor volt ilyen reszletes autokidolgozas pcn??? soha!!! Nem kene ez mar, reg be kene ismerni, a pc most le van maradva...!!!
ha neked ez a szar Vrally(ami szepen nez most ki) egyforma szintu a rally trophyval... hat, egy szemesz orvost,es egy pcparti betokosodott vaksag elleni tablettat is irass fel magadnak valalahol.
Nem igazán én kötekedek, hanem te. Ha neked nem tetszik a játék és másnak igen akkor máris érdekes az izlése vagy mi?
GAMECUBE
??? te allitasod szerint 400ezer GChez vettek gepenkent 2db jatekot egy gephez....es igy jott ki a lassan 1millio...nem?
GAMECUBE
n64en egy jo autos game se volt, de bazzeg en nem ezt mondtam, hogy arra volt jobb, csak nem tudsz jo es rossz autos game kozott kulonbseget tenni ezek szerint.
nehogy mar megitn kotekedjetek, mert eleg unalmas.
Blasta
Szerintem u.a-t mondtuk, csak másképp fogalmazva (magyarul én sem hiszem, hogy egy géphez, egy játékot vittek volna)

Hát inkább neked van érdekes izlésed. Bár lehet hogy N64-en sokkal jobb autos gamek voltak, igaz?
GAMECUBE
ha ezt elmagyaraznad, halas lennek eletem vegeig, matek zseni
GAMECUBE
ezek utan nem csodalkozom, ha nem teccik a GC az már tulut a merceteeken (persze felfele) es ez mar sok😊
GAMECUBE
vrallyrol beszelsz?😊))))))))) reszvetem es egyem azt a cuki kis izleseteket😊)) az igenyszint megvan.
GAMECUBE
a sega rally oltari volt,d e a vrallytol, a faszom is ki volt, en nem lelkendzek a GCrol, (es ti miert a ps2rol? pcrol? nem szurlak le titeket miatta, tudtommal ez egy szabad forum.)
Szerinted egy játéknak hasonlítania kell az előző részéhez?? Mert szerintem nem , éppen az a lényeg hogy a legtöbb újdonsággal legyen tele. Nem értem miért kell leírni egy játékot azért mert az előző részek neked nem tetszettek, vagy nem tudták velük jól játszani. Én rengeteget játszottam velük is semmi baj nem is volt a játékokkal.
Gagyi?? Hát én akkor még olyan grafikát nem láttam mint ami annak volt. És elég sok pálya is volt benne. Na mind1.
GAMECUBE
mi??? hulye vagy te? miert vegyen mindenki abol ketto? te es a matek 😊)ezek utan surgosen bujj el😊
Blasta
400e géphez 2 játék! Mi olyan nehéz ezen! MATEK!

Alien!
Jobb lett volna ha már megjelenik ez a kocka elöbb Európában,legalább nem lelkendeznél itt a fórumon naphosszat a gépről...Má kezd unalmas lenni...Egyébként a Vrally tényleg árkád lett,a 2. rész már jobb volt,de k*rva jó volt vele játszani,éppúgy mint a Sega Rally-val pedig az sem nevezhető szimulátornak...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
japanban a ssbm-t mar tobb mint 700ezren vettek meg, (ev vegeig attori az 1 milliot) nah ezeke szerint japanban igencsak nem 400ezer GC ment el addig, mivel kotve hiszem, hogy 400ezer gephez 1mila (1fajta) gamet vettek, ez azt sugallja, hogy igencsak tul vannak mar az 1 million.(leven nehezen hiheto, hogy a game 1:1 aranyban ment volna el a cuccal).
GAMECUBE
"Rare are not working on any Xbox games or any games on other formats other than Nintendo hardware".

It looks like gamers wanting to see Joanna Dark on Xbox and Kameo on PS2 are out of luck. Rare without Nintendo is like Banjo without Kazooie.

nem kaptok a kicsi rarenkbol😊
GAMECUBE
bukik a GC igaz?😊
GAMECUBE
😄DD hat az nekem is elvette jopar hetemet....
GAMECUBE
vrally, szerinted nem arcade??? az a szemet es mocsok jatek?? gyulkoltem egy undorito kis vacakmvolt, ha aza game amirol kepeket beraktal a vrally volt akkornem csak nekem hanem sokan masoknak is mar le van irva a cucc.
Vrally mindig is suxx volt, utáltam, egy francia szar gagyi jatek... bocsi versio, de az minden volt, csak nem szimulator.
Ok, így már értem. A napi 19 óráról annyit, hogy nem is akkora túlzás, mint aminek tűnik 😊 A FF7-et annyak idején 5 óra alvással nyomtam folyamatosan 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
khmm khmmmm!!!😊)) Nintendo Of America's executive vice president of marketing, Peter Main was just interviewed on Fox News and he claimed Nintendo has now sold around 1 million GameCube's in the US and shipped 1.2 million to retailers.

es ez csak az usa...... NO COMMENT!!( egyebkent japanban is mar atortek az egymillas hatart.
GAMECUBE
fuuh a halal pocsit, ennek mi a cime?😊
GAMECUBE
en mar felretettem, meg is vannak emulatorotn, de nem emulalja (kb 10fele van) hibatlanul, a kep neha vibral egy kicsit....es nem szeretek monitor elott ulve jaccani, mikor tudom lehet snesen is nyomni.... emulatornak koszonhetem, hogy ráporogtem ezen gamekre. (meg aztan ha mar ff6ozok, akkor azt intenziven napi 19orába kéne😊 es hat a gep nem csak az enyem, a konzolok, viszont igen.😊)
"nagy FF fannak tunsz, honnan szerezted be a gamekat? nem tudnal nekem FF3mat szerezni?(FF6 of course)mert 30ert sokallom azert."

Tudom, hogy Te az eredeti játékok híve vagy, de könyörgöm, bárhonnan le lehet tölteni _ingyen_, aztán emulátorral nyomni! Én is így játszottam végig az snes-es FF-ket és a Chrono Triggert.
Szóval szeritem ezegyszer tedd félre elveidet 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hitm@n

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

versio
konzolos

hajts rá az FFX-re !!!

😊))

versio
a pc nem igazán játékra valo

Konzolos
Ez üt minden eddigit!
versio
igen a 3-ikbol

juniusban jön ki és elöször europában !!!

Hitm@n
Lehet psx-en jó az autók fizikája,de pc-n valahogy nem az igazi...
Főleg az elsőnek nagyon fura.
A képek a 3. részből vannak?

I am Ripper... Tearer... Slasher... Gouger. I am the Teeth in the Darkness, the Talons in the Night. Mine is Strength... and Lust... and Power! I AM BEOWULF!

versio
az 1-2 -es

3-as nem volt psx-re

Alien!
Szerintem az 1. része Ps-en meseszép volt,rohadt gyors és a táj ebben volt a legszebb...Bár az első rész fizikája rohadt sz*r volt,mert minden bukkanóra hajtás után repült az autó métereket...

Viszont,most a képeket nézegetve,ez megint ütni fog....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Hitm@n
Hanyadik része?

versio
ja azt még tudni kell a vrally rol hogy nem arcade
legalább olyan jo a fizika mint a gt3-ban !!
ezért is volt nagyon sikeres ps1-en (4 millio eladott darab
)

Hitm@n
Aha,értem.
Minő remek ötlet.
Mégegyszer köszi.

versio
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"DTS, It's In The Game

Gamers that also that double as audiophiles can expect DTS goodness in most future EA titles.

December 19, 2001

As you may or may not know, Electronic Arts recently released the first two DTS compatible videogames when NHL 2002 from EA Sports and SSX Tricky from EA Sports Big hit North American retail store shelves this past fall for PlayStation 2. NHL 2002 featured full 5.1-channel DTS surround sound and was the first to hit the market, while SSX Tricky featured 4.0-channel DTS surround sound and made it out of the gate second.
The titles were also the first PlayStation 2 releases to feature realtime discrete surround sound during gameplay segments and those gamers lucky enough to own stereo systems with DTS support were given an immersive sound experience unlike they've likely every experienced from a console game in the past. With the DTS sound, gamers were given a level of high fidelity sound that isn't common in most videogames and true separation with the surround speakers at a quality that you simply can't get with matrixed surround sound techniques like Dolby Pro Logic.

The importance of all this is that it proved once and for all that it was possible to get realtime 5.1-channel surround sound during gameplay on the PlayStation 2 without any latency issues, which had proven to be the big hurdle with companies that were trying to use Dolby Digital 5.1 technology for the same effect.

EA helped demonstrate that DTS was possible on PlayStation 2 and based on what IGNPS2 learned today it plans to implement this technology in all future in-house developed titles. In fact, we were able to confirm that Sled Storm 2, Pirates: Legend of the Black Kat, NCAA Football 2003 and Madden NFL 2003 will also be DTS compatible titles.

And while it doesn't look like titles like Medal of Honor: Frontline or Need For Speed: Hot Pursuit 2 will make use of this technology because both games are already well into their development cycles, EA has stated that future releases in both series will feature DTS sound. "

xbox heheheheh😊))))))