A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Ugyanazon a TV-n ahol az XBOXOT.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Bocs, de mar hogy lenne a masodik?

Elso a PS2 nemtom hany millio eladott geppel.
Masodik az XBox az ev vegeig masfel millioval.
Harmadik a Gc most kb. 700 ezerrel.

PyRex

GAMECUBE
en nem kapalodzok, GC jelenleg a masodik , N64 a masodik volt, GBA az elso, GBC az elso....
GC meg az elso lesz.
GAMECUBE
mekkora tv-n hany hangfallal.
PyRex
Mivel a 2 formatum (ha jol tudom) nem sokban ter el egymastol.

PyRex

PyRex
Bocs, de ne a regi konzolokat nezd, hanem az ujaka. Abban a Nintendo marhara az utolso helyen all es akarhogy is kapalodzol, meg is fog maradni utolsonak...

PyRex

Tényleg erről jut eszembe: tudja valaki, hogy lehet, hogy a ps2 dts-t és nem dd5.1-et támogat, de a héten már két játékkal találkoztam, ahol menüből választható volt a dd5.1???
most ez hogy is van?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PyRex
Hogyhogy min lehet kiprobalni?

GAMECUBE
de most oszinten Nnek van alegnagyobb rajongoi tabora, ez vitathatatlna, ahogy a legotbb eladott konzol is Nintendo, es ez megdonthetetlen.
GAMECUBE
😄DDDDDDDDDDDDD es ezzel hogy rs2 a best nem vagyok egyedul!!! (grafikailag ertettem)
GC-t min lehet kiprobalni? aruld mar el.
Ez kezd lassan az AHÁ-sok és Bros-osok közötti háborúhoz hasonlítani

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
GC mogott all a panasonic, IBM, Nintendo.... tenyleg de kis szar csapat.
PyRex
Latod? Eleg szanalmas vagy.

Kiprobalhato legalabb 10 fele game. Igen ebben van verekedos is, de van racing, fps, adventure, stb. Mindegyik csodas grafikaval, nagyon jo jatszhatosaggal es DD 5.1 hanggal rendelkezik, 1-2 16:9 keparanyu. Szal' eleg nagy marha vagy szerintem, de te tudod. De ez a tipikus: "tudom hogy az rs2 a best es kesz" Hat komolyan mondom rohogok csak rajtad, mennyire szanalmas vagy! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

GAMECUBE
minden szaklap szerint N over?😊)) epp most mondogatjak, hogy megkezdodik az Uj N korszak, nem tudom te vszinu csak magyar szaklapokat nezegecc!!
GAMECUBE
HAHAHHHA, szerintem tobben vagyunk megmindig Nesek, mitnsuxosok, akik arvak azok ti vagytok.
GAMECUBE
oks, a faradtsagot nem fogom venni, mert nem erdekel, es mivel egy verekdos game szamomra nem adja meg a gep tudasat, igy hat nincs sok ertelme megnezni, tudom hogy az rs2 a best es kesz.
a TTT se fogott megengem ps2re, pdig nagy asznak tartottak....

PyRex
Dehogynem, csak mivel egyelore kepek vannak mindkettobol, ez nem derul ki 😊

PyRex

PyRex
Eleg neki, ha venned a faradtsagot, es elmennel kiprobalni az X-et, akkor lathatnad. Mellesleg azert eleg neki, mert ott van a GPU...

PyRex

Nem is a termékfejlesztőkre, hanem a merketingesekre gondoltam

köszi

GAMECUBE
jah ok😊)))))) mindegy, ne baj😊
GAMECUBE
a konzol bizniszhez!! mellesleg az MS annak koszonheti elonyet, mashol, hogy ok voltak az elsok! ennyi, egyebkent a vindoz fele grafikus feluletet nem is ok talaltak fel, hanem mas, csak amikor elojottek vele, a vilag meg nem volt erett hozzá, igy buktak.
sok szerencsejuk volt
a konzolbizniszre ertettem hogy nem ertenek hozzá, ott a Nintendo a best no comment.
Blasta
A rozsdás dolgot nem neked szántam! Egy másik forumba irtam be, csak közben átváltott. Sorry!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Az MS nem ért a bizniszhez? Normális vagy te gyerek????? Döfj már valami rozsdásat az ágyékodba!

GAMECUBE
eleg nevetseges, hogy evekig azt mondjak, hogy pc proci mas, tobb muveltet kell elvegeznie, meg hat nem csak jatekra (egyaltalan nem arra) van kitalalva, ezert gyengebb egy konzolos procinal. ez rendben is volt, most viszont azt akarjak beetetni, hogy a 733as intel megoldas a tuti a gameknek!! szanalmas.
GAMECUBE
elve a 733as intel procit vagtam volna ki a kukaba
GAMECUBE
tudom , de hat annyibol, bazze en csoppet jobb konzolt csinaltam volna.
GAMECUBE
marciusban meglatjuk, a nintendo meg nem zart vesztesegesen, az "inseges" idokben sem (ez 2000volt) szal nem fognak ok eltunni az biztos.
Mellesleg a tuti DC a legjobb eveben is alulmaradt, az akkor mar "haldoklo"?? N64nek!! eleg sokat rohogtem ezen!!!
2000es piaci reszesedes 26%N64, 25%Dc!!😊))))))9
ennyire szarul adja a nintendo a cuccait.
ez azert van, mert minosegi gamekkal "arasztjak" el a piacot.
Blasta
Bazeg, zsir ugyan azt irtam mint te, csak közben frissitettem, és eltünt, de mostmár nem is kell újra beirnom! :-)))))) Coolos vagy Ramza!

"MS nem az tuti"

Tudást (szakértelmet) is lehet venni. Ez van a XXI-ik században.

GAMECUBE
nem tom, szerintem sehol sincs a verda kidolgozasa Vralyehoz kepest, nezd meg a subarut😊
GAMECUBE
tobb milliard bukassal, meg egy ovodas is jo cuccot tud a nepre raeroltetni, ez minden csak nem marketing, es nem jo termek.
Amúgy nem kötözködés, de a tájak részletgazdagságát nem vitték túlzásba. De lehet, hogy csak ezek a shotok mutatnak keveset.

GAMECUBE
figyi: attol mert a sony elnoke a konzolpiacot meg felmerheti rosszul, o is ember.
a nintendo elnoke! is egy csomo hibat vetett, ok is leirtak a sonyt, amikor megjelent (mert egyaltalan nem ment jol)...es mi lett, szal en asszondom ovatosan az ilyen kijelentesekkel, a tapasztalat beszel belolem , mellesleg a sony elnoke ha annyira ert hozzá, akkor miert mondta azt nyaron, hogy xboxra ossz vissz 2 jatek lesz, meg hogy mar eleve elbukott, nem tekintik ellenfelnek.... hulyesegeket beszel... es ezt probalta a nintendonal is, hogy leirja, de eleg sznalmas dolog volt,a legnaygobb videojatekokkal foglalkozo ceget (mert aki csak videojatekokbol el, ) . N csak abbol el, sony nem tudott volna anelkul elindulni, hogy nincs penze sok, a microsoftrol nem is beszelve, szal ne papoljatok nekem arrol, hogy ki ert jobban abizniszhez.
MS nem az tuti
Szerintem pedig mindkettő rohadt szép. És melyik mennyire játszható? Ez senkit nem érdekel???

"uzleti felev bejelentesekor nem hiszem hogy lehet hazudni!!!!!!!!"

Az a baj, hogy mindhárom cég ki fogja adni az üzleti jelentését, ami után az évet "üzletileg sikeresnek", a "vártnál jobbnak" fogja értékelni. Szép dolgok a számok, a nagyok tudnak is bánni velük 😊

PyRex
Nemtom, szerintem ez sokal szebb:

PyRex

"DDDDD a sony elnoke rosszul merte fel a szitut"

Még szerencse, hogy a sony elnöke egy fallosz, te pedig mindent tudsz. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de tényleg nagyon elvakult vagy.

"de vajh meg lehet e annyira fizetni egy kiadot, hogy egy nepszerultlen konzolra fejleszzenek"

hagyjuk már ezt a "népszerűtlen" dumát. Én nem tagadom, nem szimpatizálok egyelőre túlzottan az x-el, de azért nem nevezném népszerűtlennek. Japánban az lesz, ez kétségtelen, ezt előőre lehetett tudni, de máshol nem annyira.

"mert azt akarjak, hogy tobb gamer ismerhesse meg a jatekaikat."

Ez egy nagyon nemes dolog, és bárcsak minden kiadó ilyen lenne, de sajnos ez nem igazán jellemző.

Elég szomorú, hogy a M$ csak igy tudja meggyőzni a fejlesztőket. Remélem hogy azért nem mindenkit lehet megvenni, mert akkor már tényleg baj van. Rohadna szét Bill meg M$ is, hogy csak igy tudnak játszani.
GAMECUBE
😄DDDDDDDDD uzleti felev bejelentesekor nem hiszem hogy lehet hazudni!!!!!!!!4
mellesleg mar majd 1 milla gamet adtak el egybol, ahhoz joval tobb gep is tartozik okoska!
GAMECUBE
nem mintha en gyuttem volna ki a rengeteg meg meg se jelent de pcre jovo jatekkeal,!!!
GAMECUBE
😄DD hagyjuk, mert mar faraszto vagy de nagyon.
GAMECUBE
😄DDDD a sony elnoke rosszul merte fel a szitut, mivel azt hittek az usaban se fog menni a cucc.
de megy!!!
japanban is (a sony nyilatkozata utan) turbozott fel a GC eladas!! az egy harmados eladasrol meg annyit, a nintendo feleves jelentese igencsak megcafolta pletykakat!!! HAHA (teccik nem teccik ez van!

A sony nagyon hulye ha azt hiszi nintendot kell leirnia! ezen fejlesztok nagy rezse (az hogy most nintendo nem irja le mind a jopárat (ami szinten tobb mint 100) attol meg ott is van.
dollrármilliárdokkal a zsebeben... nah ez az ami nelkul MS labdaba se rugna, a 500millios reklam is csodot mondott, hiszen a nintendo jobbban fogy(csekely 78millas reklampenzel)
az xboxot jelenleg csak a penz viszi, de vajh meg lehet e annyira fizetni egy kiadot, hogy egy nepszerultlen konzolra fejleszzenek, a sega se ment bele, hogy a shenmue 2 xbox only legye (az usabaN) ebbol laccik a penz nem minden a konzoloknal.
lesz Shenmie2 GCre is, mert azt akarjak, hogy tobb gamer ismerhesse meg a jatekaikat.
Blasta
From PC Games:

-A Sony nagy valószinüséggel előrébb hozza a PS3 megjelenését, amelyet eredetileg 2004-re terveztek! A cég elnöke elismerte:immáron az XBOX -ot tekintik legnagyobb versenytársuknak, mivel a NINTENDO üdvöskéje, a GC Japánban rendkívül sikertelennek bizonyult: az eredetileg tervezett mennyiségnek mintegy egyharmadát tudták csak eladni, köszönhetően többek között a -rendkívül kevés-12 játéknak is, annak ellenére, hogy vetélytársainál 100 dollárral kevesebbe kerül.

-A MS dollármilliárdokkal a zsebében totális hadjáratot inditott a legnagyobb nevek megszerzésére. Szept elsején 16 cég jelentette be elkötelezettségét az XBOX-ra. Köztük a Lionhead, Universal Interactive, Kodak, Rainbow, Climax és a Digital Illusions. A lista a hónap közepére 150(!)-re bővült, benne az összes nagyágyúval: Acclaim, Activision, Bethesda, Bioware, Blue Byte, Capcom, Charybdis, Codemasters, Core design, Cyro, Dynamix, Eidos, Epic, Gathering of Developers, Hasbro, Havas Interactive, id soft, Infogrames, Interplay, Konami, Legend, Midas, Monolith, Namco, Raven, Sierra, Taito, THQ, Ubi soft, Valve, Virgin, Volition. Szept 25-én a MS Xbox részlegének vezetője 162 fejlesztőről számolhatott be! Egyetlen fontos név hiányzott a tekintélyes listáról: az Electronic Arts!

-Nos nem kellett sokáig várni az újabb durranásra: dec 13.-án az EA elnöke bejelentette, hogy az EA az XBOX megjelenését követő 6 hónapban 10 játékot fog megjelentetni az új rendszerre!

-Az XBOX nov 15-én a köv. játékokkal jelent meg: Halo, Oddworld, NFL Fever 2002, Project Gotham racing, Dead or alive3, Fuzion Frenzy, Madden NFL 2002, Nascar thunder 2002, Cel Damage, NHL hitz 2002, Nascar heat 2002, Transworld surf, Test drive off road wide open, Mad dash racing, shrek, 4x4 evo 2, dark summit, tony hawk's pro skater 2x, airforce delta storm. Fantasztikus lista, a várva várt címekkel!

Idéztem. Egy szó sem a sajátom!
GC. Felesleges vitába szállnod!

Tökmindegy mit tud! Siker lesz!
Teccik-nem teccik, EZ VAN!

A lényeg hogy nem annyira kockás az egész mint volt, hanem mostmár sokkal szebben néz ki.
GAMECUBE
te snesen nem volt pixel, naaaa! legalabb is en nem lattam.
a pixelek a eds grafikanal kezdtek kijonni (illetve ha nagyon nagyra nyomattak fel a spriteot)
Emu-val van meg, snes-t már sajna rég eladtam, de ez az emu nagyon jó, és még a pixeleket is eltünteti, jobb mint snes-re 😊
GAMECUBE
tul jo vagyok en hozzátok😄DDDDDD
Köszi.
GAMECUBE
meglatjuk, ha ps2tudja, GC is tudja!!! a pc meg meg nem😊