A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Ezt ismét nem kommentálnám MR. Marketingstratéga! Van még mit tanulnod, de hát egy 12-évestől ezt el is várjuk!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

PyRex
Tudom, de ha van hazimozid, akkor vehetsz PC-t is. Pl. Wolfozni sem sz@r egy olyan TV-n 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Blasta
Áh. Az FF miatt volt ismerős a Square! (Annyira nem is volt rossz a film, mint gondoltam!)

PyRex
Dehogy fogja! Fogd mar fol: az MS annyit fizet nekik, hogy nem fogjak 😊

PyRex

rolex
Én fordítva csináltam, előbb házimozi, aztán konzol, de mindegy...
Na szolid büfik és egy staub után akkor a Square. Pc-n sajnos nem nyomulnak, ezért nem annyira ismerős a neve. Csak két gyenge psx-es átirat volt (nem a játékok voltak gyengék, hanem szarul voltak portolva).
Amúgy igazán nagyot a japán akció rpg-k terén alkottak (ff, chrono, mana, xeno, vagrant story, parasite eve, stb.), de általában amibe belekezdenek, az nagy sikert arat. Kivétel ez alól az FF film és az autós progijuk, még a címét sem tudom, említést sem érdemel 😊
Szóval akiknek fekszenek a fenti stílusok, azoknak nagyon bejön a square, akiknek nem, azoknak nem fognak x-en sem hiányozni...
Lehetne róluk órákig ebszélni, dehát pl. az Eidosról is. Mondjuk annyit még a végére leírnék, hogy ritka az olyan fejlesztő cég, aki ennyire kiegyensúlyozott teljesítményt nyújt hosszú évekig (színvonal!).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
"morrowind... meg nem nyomtam vele, de nekem eccik, de majd PCn nyomom vele (nah ezert se veszek suxot😊
es sokan igy gondoljak... ezert nem lesz sikeres a sux."
Tehát azért nem lesz sikeres, mert minden XBOX tulajnak van PC-je és nem fogják megvenni a játékokat????? BÁÁÁZZZEEGGGG! Kushadj má!

PyRex
32-es 16:9-es WEGA TV-t meg kell venned a konzolhoz is, de ugyanugy megveheted a PC-hez is te majom. Amugy 500 ezerbe kerul minimum 😊 Hangkartya / erosito kerdesben ugyanez...

PyRex

rolex
Nem.
Blasta
Én nem fogom szidni a PC-t!!! Nem baj?

Blasta
Csak 3 szobátok van? Ehhhh :-)

rolex
Térjünk! Fogjunk össze és közösen szidjuk a PC-t!
Nincsen PC-s ismerősöm, de a saját régi tapasztalataimra hagyatkozva kijelenthetem, hogy a kis monitor nyomába sem ér egy 32 colos 16:9-es wega tévén okozott látványnak. Hang detto: más egy DD5.1 hangkártya, mint egy 20 kilós erősítő és 900 W-nyi hangfal hozzá...
Blasta
"mellesleg sok ceg terht at idokozbe mas gepekre"
szerződés után azért olyan sok nem csinálhatja ezt meg!!!

Blasta
Még jó, hogy itt van mindenki fő GC-se! Neki van! (lehet, hogy kettő, a bizt. kedvéért)

PyRex
"xboxbol meg v vegeig mehet csak el egymillio es fel.(addigra lesz kiszallitva)"

Tevedsz, a masfel mar ki van szallitva!

PyRex

rolex
ja, bocs, igazad van bár gc-t sem láttam még😊
D3t0nat0r
Azt még én is szívesen olvastam, amikor ember vitázott Versionnal, ők tényleg technikai dolgokon veszekedtek, de ami itt megy az Xbox versus GC versus Ps2 között, az már egyszerűen szánalmas.

Blasta
Ebben azért nem lennék ennyire biztos. Az a 162 cég, csak csinál 1-2 game-t! Gondolod, hogy kihagyják ezeket a stílusokat? TE kihagynád? Feldobnál ekkora labát? Nem hiszem. Kell egy rövid idő nekik! :-)

rolex
Én nem nagyon, PS2-ből kb. annyit adnak el amcsiba', mint GC&XBOX együttvéve. Erre a kettőre nincs egy normális komoly játék (rpg, strat), még kilátásba se. Még a GBA-nak is jobb felhozatala van. ADVANCE WARS rulez!!!
Blasta
Ja! HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

Blasta
Nem reagál! Padlóra küldted!

Blasta
Én is, de nem érdekel! OLYAN JÓÓÓÓÓ

Blasta
Mit is válaszolhattál volna? El sem tudtam volna képzelni! HAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA

D3t0nat0r
Őszintén csodálom, hogy ez a topic még nem került át a Gumiszobába...

Blasta
Na azt már nem zárom ki, de azért kételkedek benne!

rolex
Emberek! Akkor üssétek egymást GC-XBOX ügyben, ha már mind a kettő itt lesz. Addig úgyis a PS2 rulez, ha belegebedtek, akkor is! De valószínűleg utána is...
Blasta
Nemtom. Ebben nem vállalok állást HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAA

Blasta
Fegyelmezek is baze, de ott legyél nekem, és ne a WC-ben verd a fütyikédet a játékdobozodra!! HAHAHAHAHAHAHHAAAAAAAAAAAAAAA

Blasta
Ilyen vita már volt nem? HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA

Blasta
Jó étv!

Blasta
Igen! Nem ugrik most be egyik sem!

Blasta
Baze, ne HAHAHA-z már folyton! Iszonyat szánalmas! Mint valami szamár, vagy elmebeteg!

Ez a kérdést most nem értem. Arra gondolsz, hogy milyen nagy játékaik voltak eddig?
Ebéd után visszajövök és megírom 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Blasta
Az tényleg! Miért is felelnek ők?

Flame-et elkerülendő: _nekem_ a legnagyobb ágyú, másnak lehet, hogy nem.

rolex
Látta valaki a DRAGON WARRIOR VII-et európai változatban?
Nem, Konami van, Square nincs 😊

Blasta
Biztos :-D

Blasta
Bezzeg Pc-re a Rally Masters! Az nagyon cool volt! Sokak szerint az egy évvel később megjelent Colin2 sem hozta azt a szintet, max graf-ban volt (kicsivel) jobb. De én még ma is az egyik etalonnak tartom. Csak azóta jött egy Rally trophy és nekem most az az Etalon!

Blasta
Szerintem nem szebbek az X-es képek! Egyformán qrva szép mindkettő, legalábbis nem nagyon látok szembetűnő különbséget! :-)

Alien!
Mondtam...Szerinted...A legalsó kép úgy-ahogy teccik,de a többin már most látszik,hogy a kocsik közel sem olyan tökéletesek mint a GT3-ban,nem a sok polygon a fontos hanem a Modellezés....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Blasta
Melyik is az az ágyú?

PyRex
Bocs, de itt grafikarol volt szo. Szerintem a belinkelt kepeken sokkal szebb az X-es game. Az, hogy a jatszhatosag milyen lesz, az egy masik dolog. De grafikaban jobb, ennyi.

PyRex

PyRex
Ja, hulye vagyok, az is benne van 😊 Akkor errol ennyit 😊

PyRex

Alien!
Szerinted.....De majd meglátjuk....Egyébként ez a brigád csinálta Psx-re a Total Driving-et(ami nagy kedvencem volt),a C3 Racinget(ami már nem volt annyira jó),és a Rally Masterst(ami gyalázatosan szar lett)...Ha folytatják a tendenciát akkor...Bár Pyrex neked látom így is el tudnák adni....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Marmint melyik? Konami-ra gondolsz? 😊

PyRex

PyRex
Pontosan, ez a legundoritobb dolog, de akkor is az MS mogott lesznek mindig a legnagyobb nevek. Kesz, ez van.

PyRex

Ha már bevágogatunk, akkor én ezt emelem ki:
"A lista a hónap közepére 150(!)-re bővült, benne az összes nagyágyúval"

Hmmmm, csak nekem hiányzik annyira a legnagyobb ágyú?

Nézd GC, ez most nem szimpátia kérdése: nekem sem tetszik, hogy a MS azt vesz meg kilóra, akit akar. Ez tény, és emiatt mindig nagyobb/több lesz a hasonló névsora.

PyRex
En csak egy ilyet ideznek alulrol:

"-A Sony nagy valószinüséggel előrébb hozza a PS3 megjelenését, amelyet eredetileg 2004-re terveztek! A cég elnöke elismerte:immáron az XBOX -ot tekintik legnagyobb versenytársuknak, mivel a NINTENDO üdvöskéje, a GC Japánban rendkívül sikertelennek bizonyult: az eredetileg tervezett mennyiségnek mintegy egyharmadát tudták csak eladni, köszönhetően többek között a -rendkívül kevés-12 játéknak is, annak ellenére, hogy vetélytársainál 100 dollárral kevesebbe kerül.

-A MS dollármilliárdokkal a zsebében totális hadjáratot inditott a legnagyobb nevek megszerzésére. Szept elsején 16 cég jelentette be elkötelezettségét az XBOX-ra. Köztük a Lionhead, Universal Interactive, Kodak, Rainbow, Climax és a Digital Illusions. A lista a hónap közepére 150(!)-re bővült, benne az összes nagyágyúval: Acclaim, Activision, Bethesda, Bioware, Blue Byte, Capcom, Charybdis, Codemasters, Core design, Cyro, Dynamix, Eidos, Epic, Gathering of Developers, Hasbro, Havas Interactive, id soft, Infogrames, Interplay, Konami, Legend, Midas, Monolith, Namco, Raven, Sierra, Taito, THQ, Ubi soft, Valve, Virgin, Volition. Szept 25-én a MS Xbox részlegének vezetője 162 fejlesztőről számolhatott be! Egyetlen fontos név hiányzott a tekintélyes listáról: az Electronic Arts!

-Nos nem kellett sokáig várni az újabb durranásra: dec 13.-án az EA elnöke bejelentette, hogy az EA az XBOX megjelenését követő 6 hónapban 10 játékot fog megjelentetni az új rendszerre!

-Az XBOX nov 15-én a köv. játékokkal jelent meg: Halo, Oddworld, NFL Fever 2002, Project Gotham racing, Dead or alive3, Fuzion Frenzy, Madden NFL 2002, Nascar thunder 2002, Cel Damage, NHL hitz 2002, Nascar heat 2002, Transworld surf, Test drive off road wide open, Mad dash racing, shrek, 4x4 evo 2, dark summit, tony hawk's pro skater 2x, airforce delta storm. Fantasztikus lista, a várva várt címekkel!"

Ennyit arrol, hogy a GC az utolso helyen van, es az XBOX meg nagyon tor elore!

PyRex