A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezek az amatőr magyar vámosok... Nem nagyon küzdenek azért, hogy Át Xboxozzam a karácsonyt😉
De neked gondolom van legalabb rendes tv-d hozza(enyem egy oreg 55cm-es ITT)

versio
Return to Castle Wolfenstein PS2-re is???
2001. december 19, Szerda - Todd
Érdekes cucc jelent meg az EBGames(egy online üzlet) árlistáján. Ez ugyanis a Return to Castle Wolfenstein Playstation 2-es átirata. Sőt, a játékot már előrendelni is lehet a honlapjukon és ha jól láttam még azt is kiírták, hogy a játék 2002. júniusában jelenik meg. Ez lehet tévedés is, mert hivatalosan még nem jelentették be a Wolf PS2-es átiratát. De miért is ne? Elvégre a játék tényleg király, előbb utóbb csak kiadják más platformra is a PC mellett, hogy a kiadó (joggal) még többet kaszálhasson. Azonban a hivatalos bejelentésig az egész csak pletyka marad.

versio
nekem sincs DTS-es erösitöm 😞

bár már nézegettem öket ,ebben is a sony a király😊
100 ruppo +hangfalak ,nemhiszem hogy mostanában lesz ilyenem
talán majd a ps3-hoz

Amugy version , kar volt leirnod ezt a dts-es dolgot.Most majd megesz a fene engemet hogy csak egy mono(stereo ha atrendezem a komplett szobamat) tv-n elvezhetem a ps2-ot.

GAMECUBE
15-30dollart veszit egy GC-n a nintendo.... mig az MS 380-430ert allitja elo (azert ilyen szamok,mert nem tudjak biztosra, ezt csak saccoljak)
GAMECUBE
erdekes lehet....
en 10utan akarok, en raerek, az eredeti cuccokat nem kapkodjak ugy😊
Az egyik legkiralyabb RPG ps-re.(a tortenete az valami iszonyatosan jo)Igaz kicsit nehez(a sima csatak mellett vannak benne un.gear battle-k is amiben hatalmas mechekkel kell harcolni , s ezek kozul 1-2 kisse nehezre sikeredett.Amugy kiraly hogy van benne egy 3d-s verekedos minigame is)
--------
Szerintem jo koran(8-9 kozottre ki akarok erni) mivel gondolom a shemnue2 a maga 5-6cedejevel hamar el fog fogyni.

GAMECUBE
hat ezt a xenogears en is kiprobalnam, rpg volt?
bolhan meg lehet mindent kapni psre? mert akkor beszerzek egy csoro chippeltet, kijacom magam azt adom el.
hany korul mesz ki piacra?
marmint az ismeretlenebb game-k kozul.(a final fantasy sorozat mondjuk barmilyen korulmenyek kozott eljut ide is)

versio

En mar egy ideje emulatorral(pc) gamezok ps-es stuffokal(illetve mostmar valoszinuleg ps2-n fogok jatszani azokkal is)
A chipezestol eleinte(ps1nel) en is tartottam , de aztan nagyon bejott.Igaz ugyan hogy becsuletesebb eredeti stuffokal nyomulni mint masolttal , de igy legalabb jatszhattam olyan nevekkel mint a xenogears(meg regen a gameone-on lattam egy riportot ahol a square-s urge szerint europaba alig jut el square game az usabol)
Meg aztan imadom a japan kriksz-krakszokat rajzolgatni(ff9 alatt a weapon fejlesztesnel egy fel fuzet telt be)

versio
nemsokára kész lesz az amigaOS x86 nativ fejlesztése
ebböl még lehet valami

ennek tuti nem kell 256mega ram ,meg 1gigas proci 😊

http://www.aros.org

versio
arra 😊

má 2 hete azon gondolkodtam kire hasonlit ,és véletlenül láttam egy ff8 shotot
és beugrott 😊

A celeste-re gondolsz?Ja van benne valami.

Alien!
Hát van benne valami....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
jah de, en is neztem mar, a rinoara igaz?
GAMECUBE
bazz de jo nekem sohase volt chipelve gepem... de lehet hoyg Dw7 miatt kivetelt teszek, .... de csak a miatt!
egyebkent 8000ert fogok lehet kapni FF9et!! Eredetit es angolba! jajj de jo lesz , vegree ff9ezhetek.
versio
szerintetek abban ami most megy a tv2-n
a csaj nem hasonlit az ff8 csajhoz ??

GAMECUBE
en tudok 12ert advance warst, ha erdekel, irj mailt [email protected] (mar ha bolhan nem talalsz annyiert)

hany korul mesz ki?
shemnue2,DW7 irva termeszetesen.Gba az tok random ugyse tudom elore hogy mi lesz.(elsosorban advance wars,doom,golden sun kene.Most a rayman-t nyomom azt maximum a golden sun-ra cserelnem.)

GAMECUBE
es??😊 az eladasok mast mutatnak😊
amennyi GCt csak el lehet vinni, viszik is, xbol ertheto hoyg tobbet visznek, hiszen tobb van beloluk mar(kiszallitva).
GAMECUBE
gbas gamet mit???
dragon warrior 7et iratod?
shenmue2ot is?
Alien!
What game console is on your wish list this holiday season?
Xbox
27%
GameCube
16%
Playstation 2
28%
Vintage Bionic Woman Super Deluxe Pinball Machine
11%
None of the above
18%
Total Votes: 1670

Divx.comról van,amit valszeg inkább a Pc userek látogatnak....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Chrono nagyon regen lattam(nem tudom megmondani az idejet).Holnap megyek en is(Dragon W7,Shemnue2 es Gba-s gamet is akarok venni vagy cserelni).FF-re mondjuk tenyleg nem emlekszem.

versio
amugy gamecube én értem miért vagy annyira a gc mellett
jo kis hardver

a proci király
a grafchip se rossz, bár nem programozhato
a memoria bövités se rossz rajta

de a ház,design egy bukás
a marketing ugyszintén
a játékok loszarok 1-2 kivétellel

ez igy nem nagyon fog müködni, meg fog bukni hidd el
a m$ lefizet mindenkit hogy csak a szarjára irják a programokat
a sony meg már nem bukik meg, nemsokára lesz ps3 is

szoval nagyon ugy néz ki hogy a GC nem lesz hosszuéletü
és mielött elkezdenél vitázni hogy hány milliot adtak el belöle
ülj le és gondolkodj , rá fogsz jönni hogy ez semmit nem számit
egy sony meg a m$ mellet

GAMECUBE
"U.S., the number of selling broke through 1 million sets by 1,200,000 sets now "

tehat az 1,2ezerbol mar 1millio felett jarnak!!
ez ev vegeig azt jelnti, hogy mind a 1,3 el fog kelni, valoszinu.
alig veszik igaz?😊
GAMECUBE
lesz dragons lair 3d GCre!😊 ki szereti?
GAMECUBE
de megneztem mar egy parszor, te hol lattal ott? merre fele??, mert en mindenhol vegigkerdeztem mindenkit (holnap is megyek)
Egyszer lattam CHRONO TRIGGERT is.(csupa nagybetukkel ez az egyik kedvenc snes-es gamem)

Egyebkent nem akarok hulyeseget mondani de a bp.-esti varosligetben levo petofi csarnokban megrendezett bolhapiacon nem nezted meg?Ott egy csomo helyen dogivel vannak snes-es cuccok , gondolom nem olyan dragan mintha rendelned.

Sorry hogy kesve answerelek de annyira belemerultem az ff takticsba(most sikerult megcsinalni az egyes chaptert).
Na szoval , snes-es rpgkel(vagy 25-30al) sajna csak emulatoron nyomultam.(1* sega md.-re akartam beszerezni eredeti shining force-t de a kintrol valo rendeles tavol all tolem.)Illetve mostanaban voltam kint becsben es vettem egy FF-es wonderswanos kittet.(1+2-es eredeti nes-es reszek feltupirozva) de ezen kivul csak emulatorral es masolt ps-es ff-ekkel talalkoztam meg(most lehet csunyan nezni ram , de sajna nem vagyok penzugyileg annyira eleresztve.A ps2 se volt olcso)

versio
More DTS Games For Playstation 2

Electronic Arts has announced that two upcoming Playstation 2 games, Sled Storm 2 and Pirates: The Legend of Black Kat, will utilize Digital Theater Systems technology. Digital Theater Systems or otherwise known as DTS, allows for six separate sound channels to be used during gameplay and cut scenes, creating an immersive, surround sound environment. Electronic Arts has already released two Playstation 2 titles with DTS technology, SSX Tricky and NHL 2002

Márhogy arról, ami a címe? Ez igaz, ne is szóljon arról, merthogy hülyeség 😊 De erre mondtam azt, hogy nincs olyan toppic az SG-n, ami helyettesítené a témában... És ha valaki újat akarna indítani, akkor ugyanez lenne a vége (vagy menne törlésre/gumiszobába).

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Onkyora sokan eszküsznek, de persze minden cég azt mondja magáról, hogy a legjobb 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ramza, húzzál az előző üzeneteddel a gumiszobába!

De akkor nem látod a Barátok köztet sem

Blasta
Na ezt elhiszem, szerintem nekem sem tünne annak, csakhát ugye nincs TV-m!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"Szart se érdekel, ki milyen gagyi szarokkal szarakodik a szar tévéje előtt.....
Egy a lényeg, a topik címének igazolására van valakinek valami ütőképes bizonyítéka?"

Nekem biztosan nincs, nem is állítanék ilyet soha, de a tévé előtt (konzollal) eltöltött idő sem tűnik számomra szarakodásnak...

Na visszajöttem (a szemetek képesek voltak még dolgoztatni 😊
Tényleg abba kellene hagyni ezt a ki kezdte előbb-vitát, mert egyrészt nem kötelező senkinek sem folytatnia (elkezdeni meg végképp nem). Szóval ha nem lenne tele a topic hahahával, muhahával, mások szánalmasnak, majomnak, stb-nek nevezésével, akkor nem lenne a gumiszobába való. Így sajnos idővel biztosan oda fog jutni. Az a baj, hogy nem nagyon van alternatívája itt a SG-en 😞 Szóval én örülnék, ha megmaradna ez a topic, mert én nagyon szívesen beszélgetek, vitatkozgatok a kérdésben, de az anyázós leveleknek és a végtelen vitáknak, mások lenézésének tényleg semmi értelme 😞
Tudom, hogy csak papolok itt, de nem lehetne egy kicsit kevésbé utálva a másikat, és jobban tiszteletben tartva a véleményét irogatni? Bocs ha túl konzervatívnak tűnök 😊))

Blasta
Na mentem melózni, a meggyőzésemmel pedig ne törd magad!!!

Blasta
Ez jogos! Osztom

Blasta
Csak primitiv vagy és ez nem tetszik senkinek sem! Képtelen vagy normálisan, olvashatóan gépelni, (biztos a parkinzon az oka) és a felfogásod egy (nem véletlenül irja mindenki) 12 éves gyerek szinvonalával vetekszik! Csak ezért! Nem vetted észre, hogy ramza-nak vagy rolex-nek tudtunk normálisan, poénkodva irni? Azért mert a szellemi színvonaluk nem alacsonyabb egy gyilkogalócánál, ellentétben veled!

Blasta
Persze! De a Te logikád szerint, "egy multi megbukott, a másik meg fog"! Akkor a N is megbukhat nem?
-válasz😛ersze, hogy nem mert CSAKŐKAKIRÁLYAKÉSAKKORISŐKLESZNEKMERTMARIOAKIRÁLYÉSAMÚGYIS SZEMETEKVAGYTOK APÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ....

Blasta
Persze, mert nem érdemled meg a kulturáltságot, akkor tahó vagy! (de ezek szerint már leesett, hogy csak veled ilyenek! gondold át, vajon miért?)

Blasta
Nem félek! Az MS nem fog megbukni, mert (esetleg) nem megy nekik a Konzolpiac! Nézd! Beszálltak! Csinálltak egy erős gépet, erős játéktámogatással! PONT. Ha kezdők, de a Sony berezelt tőlük, akkor olyan rossz nem lehet a termék! (nem speckókra gondolok) Másrészt viszont attól mert (esetleg) nem ők fogják egyből uralni a konzolpiacot, még nem fognak csődbe menni! Akkor megpróbálják az X2-vel! A SEGA sem egyből bukott bele! Ha az X2 sem OK, akkor majd az X3. Én egy szóval nem mondtam, hogy a Nintendó csődölni fog az X miatt, mert van annyi eszem, hogy ekkora baromságokat nem mondok (nyilván a forditottját sem). Neked viszont sem tudományos, sem üzleti, sem marketing de még LOGIKAI alapod sincs, hogy ilyeneket mondj! Tehát kussolj, de nagyon mélyen, mert senki (ismétlem: SENKI) nem ossza mind az elmefuttatásod, mind a buta légbőlkapott elméleteid! A többiek legalább logikusan gondolkodnak!!!
Húzz apuhoz sírni...

PyRex
Hehe, ha az MS legelso konzolja jobban fogy, mint az egyik legregebben konzolt gyarto ceg - a Nintendo - uj gepe, akkor nem igazan nevezheto szerintem bukasnak. Raadasul a Sony is azt tartja ellenfelenek. A GC annyira gagyi, hogy senki nem veszi normalis konzolszamba 😊)))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Blasta
Nem fogok konzolt venni, mint már mondtam! Ha hozzámvágják az X-et vagy a PS"-t, elfogadom! Ha GC-vel dobálóznak, elfutok jó messzire!

Blasta
Viszont kivánom neked is!

rolex
Na, eleget dolgoztam ebben az évben! Elmegyek haza. Kemmes kácsonyt és buék mindenkinek!