A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2001. december 19, Szerda - Todd
Érdekes cucc jelent meg az EBGames(egy online üzlet) árlistáján. Ez ugyanis a Return to Castle Wolfenstein Playstation 2-es átirata. Sőt, a játékot már előrendelni is lehet a honlapjukon és ha jól láttam még azt is kiírták, hogy a játék 2002. júniusában jelenik meg. Ez lehet tévedés is, mert hivatalosan még nem jelentették be a Wolf PS2-es átiratát. De miért is ne? Elvégre a játék tényleg király, előbb utóbb csak kiadják más platformra is a PC mellett, hogy a kiadó (joggal) még többet kaszálhasson. Azonban a hivatalos bejelentésig az egész csak pletyka marad.

bár már nézegettem öket ,ebben is a sony a király😊
100 ruppo +hangfalak ,nemhiszem hogy mostanában lesz ilyenem
talán majd a ps3-hoz

--------
Szerintem jo koran(8-9 kozottre ki akarok erni) mivel gondolom a shemnue2 a maga 5-6cedejevel hamar el fog fogyni.
bolhan meg lehet mindent kapni psre? mert akkor beszerzek egy csoro chippeltet, kijacom magam azt adom el.
hany korul mesz ki piacra?
A chipezestol eleinte(ps1nel) en is tartottam , de aztan nagyon bejott.Igaz ugyan hogy becsuletesebb eredeti stuffokal nyomulni mint masolttal , de igy legalabb jatszhattam olyan nevekkel mint a xenogears(meg regen a gameone-on lattam egy riportot ahol a square-s urge szerint europaba alig jut el square game az usabol)
Meg aztan imadom a japan kriksz-krakszokat rajzolgatni(ff9 alatt a weapon fejlesztesnel egy fel fuzet telt be)
ebböl még lehet valami
ennek tuti nem kell 256mega ram ,meg 1gigas proci 😊
http://www.aros.org
má 2 hete azon gondolkodtam kire hasonlit ,és véletlenül láttam egy ff8 shotot
és beugrott 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
egyebkent 8000ert fogok lehet kapni FF9et!! Eredetit es angolba! jajj de jo lesz , vegree ff9ezhetek.
hany korul mesz ki?
amennyi GCt csak el lehet vinni, viszik is, xbol ertheto hoyg tobbet visznek, hiszen tobb van beloluk mar(kiszallitva).
Xbox
27%
GameCube
16%
Playstation 2
28%
Vintage Bionic Woman Super Deluxe Pinball Machine
11%
None of the above
18%
Total Votes: 1670
Divx.comról van,amit valszeg inkább a Pc userek látogatnak....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
jo kis hardver
a proci király
a grafchip se rossz, bár nem programozhato
a memoria bövités se rossz rajta
de a ház,design egy bukás
a marketing ugyszintén
a játékok loszarok 1-2 kivétellel
ez igy nem nagyon fog müködni, meg fog bukni hidd el
a m$ lefizet mindenkit hogy csak a szarjára irják a programokat
a sony meg már nem bukik meg, nemsokára lesz ps3 is
szoval nagyon ugy néz ki hogy a GC nem lesz hosszuéletü
és mielött elkezdenél vitázni hogy hány milliot adtak el belöle
ülj le és gondolkodj , rá fogsz jönni hogy ez semmit nem számit
egy sony meg a m$ mellet
tehat az 1,2ezerbol mar 1millio felett jarnak!!
ez ev vegeig azt jelnti, hogy mind a 1,3 el fog kelni, valoszinu.
alig veszik igaz?😊
Na szoval , snes-es rpgkel(vagy 25-30al) sajna csak emulatoron nyomultam.(1* sega md.-re akartam beszerezni eredeti shining force-t de a kintrol valo rendeles tavol all tolem.)Illetve mostanaban voltam kint becsben es vettem egy FF-es wonderswanos kittet.(1+2-es eredeti nes-es reszek feltupirozva) de ezen kivul csak emulatorral es masolt ps-es ff-ekkel talalkoztam meg(most lehet csunyan nezni ram , de sajna nem vagyok penzugyileg annyira eleresztve.A ps2 se volt olcso)
Electronic Arts has announced that two upcoming Playstation 2 games, Sled Storm 2 and Pirates: The Legend of Black Kat, will utilize Digital Theater Systems technology. Digital Theater Systems or otherwise known as DTS, allows for six separate sound channels to be used during gameplay and cut scenes, creating an immersive, surround sound environment. Electronic Arts has already released two Playstation 2 titles with DTS technology, SSX Tricky and NHL 2002
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Egy a lényeg, a topik címének igazolására van valakinek valami ütőképes bizonyítéka?"
Nekem biztosan nincs, nem is állítanék ilyet soha, de a tévé előtt (konzollal) eltöltött idő sem tűnik számomra szarakodásnak...
Tényleg abba kellene hagyni ezt a ki kezdte előbb-vitát, mert egyrészt nem kötelező senkinek sem folytatnia (elkezdeni meg végképp nem). Szóval ha nem lenne tele a topic hahahával, muhahával, mások szánalmasnak, majomnak, stb-nek nevezésével, akkor nem lenne a gumiszobába való. Így sajnos idővel biztosan oda fog jutni. Az a baj, hogy nem nagyon van alternatívája itt a SG-en 😞 Szóval én örülnék, ha megmaradna ez a topic, mert én nagyon szívesen beszélgetek, vitatkozgatok a kérdésben, de az anyázós leveleknek és a végtelen vitáknak, mások lenézésének tényleg semmi értelme 😞
Tudom, hogy csak papolok itt, de nem lehetne egy kicsit kevésbé utálva a másikat, és jobban tiszteletben tartva a véleményét irogatni? Bocs ha túl konzervatívnak tűnök 😊))
-válasz😛ersze, hogy nem mert CSAKŐKAKIRÁLYAKÉSAKKORISŐKLESZNEKMERTMARIOAKIRÁLYÉSAMÚGYIS SZEMETEKVAGYTOK APÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ....
Húzz apuhoz sírni...
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |