A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
azert csak KIDek szorakoztak vele, en meg nem lattam olyan ertelmes epeszu embert akit lekot egy gomb folymatos nyomkodasa
Nem mondtam hogy bejött, játszottam ugyan vele (első résszel) de memcard hiányában nem tudtam olyan sokáig eljutni. A játék kb. 2-3 óráig szórakoztató, utána unalmas lesz. Ilyenkor abba kell hagyni és játszani mással, majd 1-2 óra múlva ujra nekiállni és akkor megint jót szórakozol vele.
Mivel a stílus ugyanaz lesz akkor nem csak a DW hanem ez az uj game is uncsi, bugyuta és még KID-es is, a DW legalább nem volt az. 😊
GAMECUBE
HAHHA, a szanalmas valasz!! szerinted mibe van tobb szamolasi feladat, objektum? egy repcsisben, avagy egy verekedosben, bazze te aztan ertesz hozzá nagyon, elobb gondolkodjál, mielott szolsz.
GAMECUBE
mindjart mutatom, honnan szedtem.
en csak azert mutattam a kepet, hogy lesz GC re is akcio stilusu game.
ezert irtam, nem sztaroltam asszem, ha jol emlekeszem.
tehat megint nem mondtam huyleseget.
fogadjunk neked bejott a DW😊
"majd meglatjatok a vegleges cuccot. 8mellesleg ez akico RPG!
a dymasty meg egy iszonyu bugyuta, rovid, unalmas, es ronda grafikaju, fantaziatlan jatek.
nem is ertem hogy eleheti meg a 3.reszt."

Hát te nem vagy egyszerű ember. Ez a játék teljesen olyan lesz mint a DW, csak annyi eltérés lesz benne, hogy egy anime adja az alapjait. Ha a DW iszonyú bugyuta, rövid, unalmas és ronda volt akkor ez is az lesz. Azt hogy RPG nem tudom honnan szedted mert ez csak akció.

"Battle Houshin, is an action game starring all the characters from the anime."
CSOCSO
a doa elvileg a legszebb nemtom mostanában milyen verekedős gamez van de reőülősben az RS2 ahol a legnagyobb területet kell kirajzolni
CSOCSO
??????
narumon
"Az rs 2 mellesleg a legszebb repukos game jelenleg konzolon, ezen nincs mit vitatkozni, mutass SZEBBET!!!! aztan rohogj !
addig is, pofa alapállásba!"

Ahhan ha verekedősben van szebb akkor az nem mérvadó de ha repülősben akkor igen. Értettem uram. Az alsó mondat meg gondolom magadnak szólt mert neked van itt csak nagy pofád.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GAMECUBE
ugy hogy nincsen..😊 majd jon legkozelebb
CSOCSO
hogy hogy nincsen?
FREAK
Tök szép, nekem is ilyen mosógépem van

Riszpekk

CSOCSO
7.1 es thx meg minden ha jol tudom 125 watt per ch.
GAMECUBE
csoooccccs!😊)
nincs most GC xmultiba, se suxbox
CSOCSO
FREAK
nem biztos, hogy ezen van mit érteni

Riszpekk

narumon
"Hang detto: más egy DD5.1 hangkártya, mint egy 20 kilós erősítő és 900 W-nyi hangfal hozzá"

ÖÖÖ nem igazán értem hogy a kettőnek mi köze van egymáshoz.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

GAMECUBE
a sony nem minenben a best, ez csak tevhit.
de teny nagyon ott vannak. es MO-n leginkabb a sony nyomul
CSOCSO
csm gc
CSOCSO
pont erre gondoltam!
GAMECUBE
el irtam nagy ugy. a lenyegen nem valtoztat.
CSOCSO
nekem sincs DTS-es erösitöm 😞

bár már nézegettem öket ,ebben is a sony a király😊

na most kurva nagyot röhögtem!!szépöcsém van olyan márka hogy maranzt a 7.1 et is tudja meg a thx-et ez 1 millás erősítő--nemtudom melyik..nehogy azt hidd már hogy a sony a best!
narumon
"tudod mi az a matsuhita??? szanalom embere."

Csak hogy tudd olyan cég hogy matsuhita nincs. Amire te gondolsz az legfeljebb a matsushita

GAMECUBE
mert ha kulso alapjan dontunk egy gamerol, akkor rengeteg ps1es es 2es rpg, meg egyeb stilusus game kids!
GAMECUBE
HAHA rohogj tudnad hogy en joparunkkal hogy szanalmazuk a jonepet itt. En csak azerr irok ide ben, hogy lassam hogyan fottok a sajat levetekben.
Az rs 2 mellesleg a legszebb repukos game jelenleg konzolon, ezen nincs mit vitatkozni, mutass SZEBBET!!!! aztan rohogj !
addig is, pofa alapállásba!
GAMECUBE
nah mert a ps2es gamek nem valok mindenkinek ugy mondjatok....
ezzel az erovel az osszes sonys rpg ovis!! DW7 is tokre KIDs!! mert ugy nez ki!
narumon
"igy hat nincs sok ertelme megnezni, tudom hogy az rs2 a best es kesz."

most megint elárultad hogy ugy mondod valamire hogy best hogy közben nem is láttad a konkurenciát. Ezért röhög rajtad mindenki.

GAMECUBE
ja de, a 8-12eves korosztaly vevo ra (a dynastyra)eddig meg 20bol 19 akinek teccett, ebbe a korba tartozott... NO comment!(tehat ha szerintetek ez kids, akkor ez mar 6ev alattiaknak szol )
ez Manga akcio rpg lesz, a dynasty meg egy horror volt.
GAMECUBE
majd meglatjatok a vegleges cuccot. 8mellesleg ez akico RPG!
a dymasty meg egy iszonyu bugyuta, rovid, unalmas, es ronda grafikaju, fantaziatlan jatek.
nem is ertem hogy eleheti meg a 3.reszt.
FREAK
A Gamecube játékok után nem írják oda hogy KIDS, mert magától értetődik......

Riszpekk

Mi Ez??
Talan valami olyasmi mint a virtua fighter kids(amiben a szereplok gyerekkori valtozatai voltak) , ugyhogy en elneveznem 'dynasty warriors kids'-nek.

Blasta
A név csak kitaláció! Nem hinném, hogy ilyesmire fanyarodnak! Persze semmi sem kizárt!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

FREAK
Osztom....

Riszpekk

narumon
"a pc nem igazán játékra valo"

NA már megint osztja version az okosságait 😊

GAMECUBE
nem is olyan rossz grafixal.

ahhoz kepest mennyi karakter lehet a placcon
GAMECUBE
lesz ekkson gém KJubra is😊))

GAMECUBE
hat a KGBa-t nem nagyon feltem.
Tudtam hogy lesz xboy(szanalmas nevutanzas)
de biztos nem tudjak megutni a N aszat.
LEven eleg sokan vettek mar azt, es a jatekaik csak az Advancal kompatibilisek.
Blasta
Mi ez a kusé?

FREAK
MICROSOFT

Riszpekk

Blasta
To GC: Veszélyben a GameBoy!!! De ne tépd a hajad! Tök amatőrök! Ugysem fog nekik sikerülni!!!

Blasta
Most sajnos nem tudok szóról-szóra idézni, de igyekszem a tényeknek megfelelően improvizálni:
"A MS marketingfőnöke azt nyilatkozta, hogy ha megfelelően alakulnának a dolgok a konzol eladása körül, akkor elképzelhető egy zsinór nélküli játékolatform megvalósulása! A cég már sokat fejlesztett az iPac szerü termékek piacára, igy nem elképzelhetetlen egy mobil játékplatform megjelenése"

X-BOY?????
Hát ennyit az MS-ről! Mindenhova bepofátlankodnak! Ez van. Sokat nem lehet vele tenni, csak nyelni, és elfogadni!

Konzolos
A Japán Videoton
FREAK
YAMAHA. MACKIE

Riszpekk

És hangfalakban melyk cég a legjobb?
GAMECUBE
marciusban jelenik meg az elso GC es GBA kozott komunukalo RPG!! kepeket majd holnap😊)))
jonak tunik olybá.
valaki elarulhatna,hogy Mo-n hol lehet a legolcsobban PS2-t venni,meg azt,hogy mikent lehet jatekokhoz jutni (megeszi az irott cd-t,vagy megkell neki venni az eredetit)
PyRex
"bár már nézegettem öket ,ebben is a sony a király😊"

erositoben? Pffffffffff.... Mekkora lamer vagy te 😊 A Sony hifi = a kommersz fogalmaval. Ha jot akarsz, vegyel Onkyo-t, Denon-t, Marantz-ot esetleg HK-t. Na AZOK a minosegiek. Sony???? Ne rohogtess, labdaba sem rughat 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

türelmes vagyok😊 (de meddig.. mostmár tényleg lépek😊
😊))
"The CSFB has produced independent sales estimates of the rivaling consoles -- Microsoft’s Xbox, Sony’s PlayStation 2, and Nintendo’s GameCube. Sony continues to holds its lead in the console sales by only 28,000 unties, having sold 962,000 PlayStation 2 consoles between November 11 and December 8. Microsoft has sold 934,000 Xbox consoles since November 15th, beating the GameCube’s sold units of 602,000 since its launch date the 18th. As you can see, sales of the Xbox are going better than industry analysts predicted, saying Nintendo would crush Microsoft like a bad habit, and Sony would continue to leave both in the dust. Well, while I was in Wal-Mart yesterday, 3 people bought Xbox and only one person bought a PS2."

Ezzel a hírrel búcsúzom mára 😉

Csá mindenkinek, remélem holnap este már Xbox-szal a hátam mögött írok ide tapasztalatokat😊
versio
látod ha fele annyi pénzér ps2-t vettél volna
már nyomhatnád a mgs2-t, meg az FFx-et

😊)