A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
felhívnám a figyelmet az a kis szörnyeteg 140 watt per ch thx töl elkezdve mindent tud!!!hja és háttérvilágításó érintőképernős távbalhé
Ezért a játékért már érdemes gépet venni.....😉
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze mindenből van felső kategória....Asszem mi itt magyarok ne nagyon ugráljunk....A negyedének még házimozija sincs és máris a minőségről fröcsög...Meg arról,hogy mit venne,és hogy mi szar.....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
a sony olyan mint egy jo kis sport auto mig egy denon vagy arantz inkáb jaguár vagy aston martin...eze minőségi cuccok....
Söpörje....Kit érdekel....A Ps2-öt ugyanúgy veszik az emberek...Itthon meg pláne...Senki nem mondta még nekem,hogy várja az X-et,és azért nem vesz Sonyt...
Ps3
Majd az xbox2 lesöpri
Majd az xbox2 lesöpri
te vegyél csak marantz-ot
én csak sony -t veszek mindenböl
csak nehogy rikogass a ps3 -ért
te lamer !!!
én csak sony -t veszek mindenböl
csak nehogy rikogass a ps3 -ért
te lamer !!!
Csak azért mondod mert irigy vagy
biztos sony-d van és már megbántad,hogy megvetted

biztos sony-d van és már megbántad,hogy megvetted

A Sony közép mezőny
100%!!!!
De a dennon és a marantz nagyhal!
100%!!!!
De a dennon és a marantz nagyhal!
Te nem értel hozzá!
A sony és társai középkategória!
A sony és társai középkategória!
Nekem a denon jön be a sony a denonhoz képest szar!
onkyo,technics,panasonic
ezeken csak röhögni tudok egy gánya szar mind
legjobb a sony !!!!!!!!!!!!!!!
ezeken csak röhögni tudok egy gánya szar mind
legjobb a sony !!!!!!!!!!!!!!!
Elég érdekes nézet,hogy a Sony hifiben kommersz...Azért vannak sokkal szarabb márkák is...Szerintem minden cég(kivéve persze a stúdió szintű cégeket) gyárt cuccokat minden szegmensbe...Valszeg a Média Marktban 55E-re leakciózott Onkyo sem fog úgy szólni mint a 200E forintos társa...Ez ilyen b*zeráns sznobság,hogy Marantz,meg Tannoy,meg Mission....Biztos van köztük sok külömbség,de mondjuk nem nekem átlag-usernek hanem az olyan állatnak mint akit a Hifibarlangban láttam...1 órán keresztül válogattunk a boltban,az arc meg addig 2 hangfal között ült,és klasszikus zenét hallgatott,közben figyelte a hangfalakat,de meg sem mozdult!!!! 1 órán keresztül....Na az ilyenek biztos észreveszik,én nem hallom ki....
A másik meg az,hogy hallottam,Tannoy-Marantz párosítást nagyon szarul szólni,illetve Panasonic-Technics-Sony(hangfalak) triót nagyon szépen szólni...Ugyanis szoba is kell hozzá...Ha szar az elosztása(beállítása) baszhatod a milliókat meg a minőséget....
Egyébként meg az mp3-ak korában senki ne sikítson minőségről...Mert ha avval elégedett vagy a Sonyval is elégedett lehetsz....
A másik meg az,hogy hallottam,Tannoy-Marantz párosítást nagyon szarul szólni,illetve Panasonic-Technics-Sony(hangfalak) triót nagyon szépen szólni...Ugyanis szoba is kell hozzá...Ha szar az elosztása(beállítása) baszhatod a milliókat meg a minőséget....
Egyébként meg az mp3-ak korában senki ne sikítson minőségről...Mert ha avval elégedett vagy a Sonyval is elégedett lehetsz....
vazze
nézzetek meg egy sony erösitöt 100e ft
és kibaszott jol néz ki meg ahogy szol.. !!!!
és ne egy 1 millás erösitöhöz hasonlitsátok ha lehet
nézzetek meg egy sony erösitöt 100e ft
és kibaszott jol néz ki meg ahogy szol.. !!!!
és ne egy 1 millás erösitöhöz hasonlitsátok ha lehet
amugy thomson tv thomson video és thomson dvd-nk van...mindegyik full kompatibilitis midnegyikkel és nagyon álat mindegyik!!!
tomson eböl most van 2 is és volt még egy nagy projektoros is de most csak kettő van az egyik 10 éves az eminyé és kibebaszott király hogy milyen szép képet ad még mindig 72 cm es és simán néz ki ugy mint egy mai tv!!
tv ügyben melyk márkát választanád?
HÁT..Nekem jbban tetszettek a maratz cuccok mint a denon...de nemtudom melyik a jobb....mindenesetre ha hifi-t vennék tuti nem ezt vennék hanem mondjuk ONKYO vagy Sony vagy Technics vagy mittomén..nemtudom mé😊
Menyi az ára ennek az erősítőnek??
Ez a martanz erősítő jobb mint a DENON??
nah en eltuntem kb 27eig, addig is keszuljetek, mert jon elmes kis toriam, tezisem arrol, hogy miert szaggatnak egyes konzol gamek akarmelyikplatformon, es hogy hogy lehet az hogy japanba a japan verzioju SSX tricky GCre arany ertekelest kapott, es nem szaggat, meg jobb mint a p2es, mig az usa verzio neha belassul es csunyabb is sonys tarsaenal.
Remelem izzitjatok anyazo szokincseteket, de ezuttal is kerem... legalabb majd😊 gondoljatok bele.
nah kellemes karacsonyi unnepeket boldog es xbox mentes ujevet minden kedves ittlevonek.(habar ujev elott meg benezek😊
agyo.
Remelem izzitjatok anyazo szokincseteket, de ezuttal is kerem... legalabb majd😊 gondoljatok bele.
nah kellemes karacsonyi unnepeket boldog es xbox mentes ujevet minden kedves ittlevonek.(habar ujev elott meg benezek😊
agyo.
A framesetben definiálni lehet egy NOSCROLL opciot. Ilyenkor nem jelenik meg. Azt töröld ki onnan, a megfelelö frametöl.
ezt most értelmesebben: button amire ha rámutatunk az oldal lejebb scroll-ol...ől két gomb kell ami felfelemutat és ami lefele...vagy modnja el valaki hogy lehet visszakapcsolni a scrollbar-t
😊))))))megtehetjük:
2 dolog kell hozzá!!szerezzen valaki olyan scriptet vagy modnja már el valaki hogy kell irni olyat hogy rámutatok az odlalra és lejebb scorrol a kép..sana valami elnyomtam a dremv4 ben és a jobb oldali frame-n nincsen scroll😞( a másik hogy küldöd azokat a rohadt híreket!!!!!😊
2 dolog kell hozzá!!szerezzen valaki olyan scriptet vagy modnja már el valaki hogy kell irni olyat hogy rámutatok az odlalra és lejebb scorrol a kép..sana valami elnyomtam a dremv4 ben és a jobb oldali frame-n nincsen scroll😞( a másik hogy küldöd azokat a rohadt híreket!!!!!😊
irjad nyugodtan, az telleg geci jo game.
csocccs fel kene lenditeni a GC topicot,
es az lenne a buli tavasszal, ha egyszerre ruhaznank be mind GCre!! mit szolsz?😊
lennenk 5-6an, akiket ismerunk, jo buli lene kifosztunk egy egesz bolt N keszleteit.
csocccs fel kene lenditeni a GC topicot,
es az lenne a buli tavasszal, ha egyszerre ruhaznank be mind GCre!! mit szolsz?😊
lennenk 5-6an, akiket ismerunk, jo buli lene kifosztunk egy egesz bolt N keszleteit.
"csocso, TE meg az en buszkesegem vagy... egyebkent ha most nem FREAK anyazik, akkor most te kezded? ez a nintendos pelda?😊 orulok, hogy vegre normalisan tudok kommunikalni, es szivatas nelkul beszelni masokkal😊
meg lehet mondani, hogy oké, nem teccik, de ne tamadjunk azonnal, mert akkor nem vagyunk kulonbek azoknal akik ezt csinaljak.😊" ........
fejezte be NAGY C S mondatat, es lejott a szoszekbol!😊
meg lehet mondani, hogy oké, nem teccik, de ne tamadjunk azonnal, mert akkor nem vagyunk kulonbek azoknal akik ezt csinaljak.😊" ........
fejezte be NAGY C S mondatat, es lejott a szoszekbol!😊
A topik tetszik, csak attól kapok hülyét, hogy nem elég a konzolosoknak az a rakás másik. Én sem írtam még soha a GAMECUBE topikba, hogy mennyire geci jó játék a Hitman.....
Van ami ide tartozik, van ami máshova, a programozásnak is van saját topikja.
Ennyi. Van valami véleményed magáról a témáról?
Van ami ide tartozik, van ami máshova, a programozásnak is van saját topikja.
Ennyi. Van valami véleményed magáról a témáról?
Riszpekk
FREAK ha neked nem tetszik ez a topic hizz a gecibe!!én örülök hogy ebben a topicban beszéljük meg mág azt is hogy ki hogy tud programozni(version) ki menniyre hülye bene ( version) és még sok minden más és büszke vagyok arra hogy az eleje óta itten vagyok és már 30 ezernél tartun élassan
tolem kerded?😊)
lehet atfesulom neten az elmult felev termeset, vagy csak kihuzom a fiokto, ugyanis minden vadiuj game megvan... csak hat fene se fogja mind felrakni, kb 30-40uj game, amit sohase lattam meg.. (a legjobb nevek, es legnagyobb ujdonsagok elonybe helyezve😊
lehet atfesulom neten az elmult felev termeset, vagy csak kihuzom a fiokto, ugyanis minden vadiuj game megvan... csak hat fene se fogja mind felrakni, kb 30-40uj game, amit sohase lattam meg.. (a legjobb nevek, es legnagyobb ujdonsagok elonybe helyezve😊
"lehet csak nagyon nem figyelem mar.... sot biztos."
Igen. Itt a vége. Ha csak az utóbbi hónapokat nézzük, bőven akadnak nagy nevek, és mi lesz itt januárban?
Igen. Itt a vége. Ha csak az utóbbi hónapokat nézzük, bőven akadnak nagy nevek, és mi lesz itt januárban?
Riszpekk
en szamomra az tunt fel, hogy 1-2eve mekkora porges volt meg pcs gamekra, emlekszem piacon mekkor tomegek fvonultak ki mar hajnalban... ma mar nincs ez a szikra, es szerintem olyan nagy nevek se jonnek... lehet csak nagyon nem figyelem mar.... sot biztos.
Hát nem tudom..... Évek óta pc-n játszom, és általában minden játék megvan ahogy az ISO megjelenik, de valahogy nem tűnt fel hogy mostanában kevesebbet adnak ki.
Konzolra egyre több jön, de ez logikus, viszont semmilyen hatása nincs a PC-re.
Konzolra egyre több jön, de ez logikus, viszont semmilyen hatása nincs a PC-re.
Riszpekk
szerintem a pcs gameknak nem aldozott le, csak sokkal kevesebbet fognak most egy ideig pcre irni.
rengetegen hagytak ott a plattformot, de lealdozni nem fog, ujra lesz majd hatalmas pcs laz (kb 2-3ev mulva), mint volt a q3, Ut, red alert es kozotte levo tarsaik idejeben.
rengetegen hagytak ott a plattformot, de lealdozni nem fog, ujra lesz majd hatalmas pcs laz (kb 2-3ev mulva), mint volt a q3, Ut, red alert es kozotte levo tarsaik idejeben.
nekem a kettohoz volt szerencsem, a tapasztalataim meg arrol szolnak.
a grafika ritka gyer, csak sok es nem is jol kodolgozott katona gyun ellenunk.
ennyi
a grafika ritka gyer, csak sok es nem is jol kodolgozott katona gyun ellenunk.
ennyi
Figyi gyerekek, a "melyik kurva konzol -" és "melyik kurva konzolos szar a legjobb" téma nem tartozik ide, konzol témában van 20 másik topik.
Ha valaki úgy gondolja, hogy a PC-s játékoknak leáldozott, az írja be, miért, az eddigi majd 30 ezer beszólásból alig volt pár, ami erről szólt...
Ha valaki úgy gondolja, hogy a PC-s játékoknak leáldozott, az írja be, miért, az eddigi majd 30 ezer beszólásból alig volt pár, ami erről szólt...
Riszpekk
Hát komboból tényleg nincs sok, van ugyan egy ultimate támadás és kész. 😊 Az első részben tényleg nem volt több minden, de lehet hogy a 2. 3. részben igen, azokkal nem játszottam. Hentelni egy ideig jó, utána meg.....
A Kid jelzőt csak a DW összehasonlításában hoztam fel! Mögötte pedig ott a smile. 😊
"Mivel a stílus ugyanaz lesz akkor nem csak a DW hanem ez az uj game is uncsi, bugyuta és még KID-es is, a DW legalább nem volt az. 😊"
"Mivel a stílus ugyanaz lesz akkor nem csak a DW hanem ez az uj game is uncsi, bugyuta és még KID-es is, a DW legalább nem volt az. 😊"
nekem az nem teccett, hogy semmi kombo sincs benne, csak azt (asszem negyzet) az egy gombot nyomni folyamatosan, es kesz. meg kezugyesseg se kell hozzá. dragon warriorra ertem (amkor DW7et irok)
Az eleje kicsit érthetetlen.
"A grafikájára értettem hogy Kid-es, a DW valamivel felnőttesebb grafikával rendelkezett."
Na igy már jó. Az viszont biztos hogy csak kisebbek szórakoznak vele jól, mert tényleg uncsi egy idő után nyomkodni a gombokat, még ha a történet jó is.
"A grafikájára értettem hogy Kid-es, a DW valamivel felnőttesebb grafikával rendelkezett."
Na igy már jó. Az viszont biztos hogy csak kisebbek szórakoznak vele jól, mert tényleg uncsi egy idő után nyomkodni a gombokat, még ha a történet jó is.
A grafikájára értettem hogy a DW valamivel felnőttesebb grafikával rendelkezett. Bár ez az uj game meg anime-ra van alapozva tehát valószínűleg ezért olyan a grafikája amilyen.