A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Proba...

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GAMECUBE
dededede, RR5nel job volt a Dcs MSr, (akkor dcm volt) TTTnek meg ott volt ellenfelkent a soul calibur, szinte semmiben se maradt alul.
bocs, de elegge tre debut gamek voltak.
6 honapig szenvedtem amiatt hogy egy jo game nincs ra.
Na DMC-n es FFXen kivul nekem nem teccik ra mas. miert ilyen nem lehet? MGs2 nem hat meg, Gt3 csalodas volt, WRC nem teccik, ICo meg talan bejon, JAk and daxter pedig szanalmas a N platformokhoz kepest.

azert vettem, hogy hatha lsz ra jo cucc, es megteccik valami (lasd DMC)
de attol meg eltemettem mert nem teccett a grafikaja (tudod akkor mar keringtek videok bizonyos GC grafikai kepessegeirol)
Es aps2 egyet sem valtott be a nagy igeretekbol.
sokaig nyomtam pcn es aa nagy ps2 nem volt es nem is lesz kepes szebb texturakat nyomatni.
az teny hogy rohadt finoman (konzolosan) mozgatja agamekat, meg a poligonszam is nagyon ott van(inkabb csak a karaktereken) de akkor se gyun be annyira.
PyRex
PC & Microsoft X-Box forever!!!

PyRex
Ehhehhehh, XBOX siraly! 😊

PyRex
Eljen. Kijon egy ugyanolyan jatek, mint a GT3, csak beraktak 3 uj palyat, meg 4 uj autot. Nagy elorelepes 😊 Kicsit mar kezd elegem lenni a GT-bol. Mintha mas nem is lenne PS2-re... (Mondjuk nincs is, csak 1-2 jobb game) De ez mar iszonyu unalmas.

PyRex

GC légyszi hagyd már abba ezt az össze vissza beszélést jó?
Ha számodra a debutnél meghalt a PS2, akkor mi a francért vettél?? Ha neked csak DMC és FFX a jó game akkor nagyon el vagy tévedve!
A másik meg hogy szerinted a TTT meg RR5 nem volt impresszív mikor bemutatták??? Na ekkora hülyeséget! A legtöbb helyen nagyon is odavoltak mind2ért! Mert akkor amikor bemutatták te nem nagyon láttál még olyat.
GAMECUBE
jah gep kulsejere en nem mondtam kritikat.
Alien!
Hú bassza meg rosszul fogalmaztam.....Szóval a gépről készült első fotókat...

Érdekes,hogy a béna textúrákkal is tudnak meseszép játékokat csinálni(ICO,WRC)...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
ki lesz? kerdem en😊

hath nem tudom.... minap GCztem meg suxoltam, es utana egy ps2o kerult a kezeim koze.... majdnem hanytam akkor a kulonbseg...(ps2 rovasara)
bena texturak.. szanalmas.
nem tudom milyen shootokat lattal, de aps2ore az elso a rr5 vol,t meg a TTT es aht azok mindenek voltak csak nem jok.
Alien!
Ez te vagy ...Nálam a GC már az első screenshot után elvágta magát...Ritka undorító...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

BUÉK minden harcostársamnak a témában, és király gamekben gazdag 2002-t is kívánok, holap már nem leszek SG közelben!
GAMECUBE
na en nem akarom szidni a ps2ot, de en szamomra mar a debutnel meghalt... nagy csalodas volt a cucc.
egyedul FFx es DMC eltet rajta (utobbi mar nem mert vegigvittem, es lesz GCre is ha ujra ravagyok)
GAMECUBE
igy is felfoghatjuk😊))))
Alien!
múló láz...

GAMECUBE
novemberben meg az xbox volt az elso, es a GC a 7dik, szal ez valtozo
GAMECUBE
😄 jaja, de hat azert primitivek is vannak😊
nah britneyre en is rakeresek mndig, mert azt nem jegyzem meg😊
Alien!
Azoknak már van bejáratott oldaluk,vagy nem jól gondolom?

GAMECUBE
de mondjuk tobb ps2es tulaj van mint xes GCs... akit erdekel hogy mi van a gepevel.
majd jovore megnezzuk mi van😊
GAMECUBE
csak azta harryt ne irtad voona😊
GAMECUBE
de szerintem tudod miert nem ernek a keresok adatai sokat?
mert altalaban ha GCt keresek nem krseobe irom, hanem a bejaratott oldalakat furkeszem, minden ember max 1-2szer keresi keresovel, aztan mar megkeruli azt az utat es ramegy amegszokott, avagy kedvenc GCs hirforrására, legalabbis nekem nagyon elkepzelhetetlennek tunik, hogy allandoan Lxcoon keressek GCt, mikor ugyios tudom mi hol van, es mi az az oldal amit erdemes megnezni.
Alien!
Igazad van,de mintha a GC-t nem is látnám az első 100-ban,míg az Xbox is csak a 99. ...

Mostanában kissé el voltam kényeztetve jobbnál jobb gamékkal, már lassan megunom a játékot:-)))
Csak néhányat: Red Faction, Return The Castle Of Wolfenstein, Harry Potter,S.W.I.N.E,Sims Hot Date, Commandos2, Train Simulator, RA2:Yuri's Revege,Alien vs. Predator2, satöbbi...
Szóval azért em lehet unatkozni, ha az embernek van egy normális PC-je:-)))
GAMECUBE
ezt mar kitargyaltuk a yahoora senki nem ad.
oda csak a debilek jarnak keresni.
csak hogy tudd, a lycosnal a ps2ocske, a 32dik😊)))) szal ennyit er. a cucc
Csa allz, újra itt:-)
Szóval elindult hódító útjára az ikszdoboz...
olyannyira, hogy az első leszállított példányok egyszerre el is fogytak az USA-ban, és egyesek várakozásával ellentétben sikerre van ítélve..
Azért a Munch's Oddyssee, meg a többi nem lehet semmi game...
És merem kijelenteni, hogy ha írnak rá esetleg manga baromságokat, akkor Japánban is el fogják fogadni, és sikere lesz ott is.
Azért össze lehet hasonlítani a péeskettővel...pedig kicsit karcsúsították az eredeti tervekhez képest. De azért a DD5.1, a valódi 16:9 képarány (t.i. a PS2 nem egészen valódi formában adja vissza a 16:9-es képet...)és a chipek nyers ereje az aránylag alacsony felbontásokon ott van a topon...
Ennek ellenére maradok a kutyaközönséges PC-nél:-)))
Legfeljebb, ha (óccsón) hozzájutok egy "kamionról leesett" példányhoz...:-))))
Alien!
Érdekes:

2001. december 30, Vasárnap - Andy
"A Yahoo a napokban hozta nyilvánosságra azt a listát amin a 2001-es év legtöbbször keresett kifejezései szerepelnek. Szerintetek melyik volt a legkeresettebb? Talán Pamela, Britney, vagy Bin Laden? Neeeem! Az első helyezett a Playstation 2 lett! Hip-hip hurrá!!! Másodikként futott be Britney, gondolom ha több óvodás netezne, akkor az első hely tuti lett volna 😞 És, hogy áll a többi konzol? Bill Gates üdvöskéje, az X-Box a 29. helyet kaparintotta meg magának, míg a hiper-szuper Mario játékokat felvonultató GameCube csak a 81-ig jutott."

CSOCSO
te ki a geci agy nembaj nem fox sokat irni!
GAMECUBE
feletek zsir a szelng, mifelenk a nagyon melleeeeg😊
GAMECUBE
hebrencs😊 ne sziggyuk csocsot kulonben is, nem azt kell olvasni mit ir, hanem hogy mit gondolt.
egyertelmu.
GAMECUBE
hehe, hat aki cserelgetesbe benne van az nem nagyon hatodik meg az ilyesmiktol.
Efreet
mi a gond vele? átlag csocsos mondatszerkesztés 😊

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Alien!
Ezt a hebrencs fogalmazást...Én már meg sem próbálom elolvasni....

CSOCSO
igen de az inf ben az a jo hogy ont nem megy a játszhatóság rovására...of is aranyos depl olyat nem lehet hogy mondjuk egy ajtóba ledobsz egy kibiztosítatlan gránátot elmész meszire és sniperrel becélzod a gránátot és ha valaki arra megy akkor robantod..és ha többen vannak akkor midnenki meghal...amugy haegyedül van tök mindegy hogy sniperral nyomod le vagy a gránáttal is..de lehet hogy csak 1et látsz és több is van😊 vagy pl az of ban az a baj hoyg alig lehet egy ember-t észrevenni mig itt nem.. itt sokkal több fegyver van és ha fegyver miatt pl nem tudsz simán fordulni..mert megakad a platformokban..pl fal mellet nehezen tudsz megfordulni ha fal felé fordulsz meg....remélem vágod miről beszélek... és az of ban nem emléxem hogy az emberünk fáradt volna...
narumon
"de sztem sok ember amiatt ódzkodik a GC-től és az Xsux-tól,mert nem lehet rá másolt gamezt szerezni."

Majd lesz az.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"lehet hogy beteg vagyok, de hianyolom Narumont😊"

Hehhe itt vagyok és lesek, csak most nem irtatok akkora baromsgágokat hogy nagyon irnom kellett volna, nomeg elmerültem a sok szar PCs gaméban 😛
Tudjátok mivel nyomom most? Dungeon Keeper2, egyszer már végignyomtam de most mikor haveromat láttam vele játszani ismét kedvet kaptam és ugyanugy élvezem mint legelőször.. nagyon nagyon zsir.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

balumaci
naigen!
de sztem sok ember amiatt ódzkodik a GC-től és az Xsux-tól,mert nem lehet rá másolt gamezt szerezni.

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

GAMECUBE
igen😊)
GAMECUBE
szwp, szep, de hat ilyen volt a turismo 3 is maga.. tan a hatterek szebbek itt egy kicsit.
Az engine ugyanaz, tehat nagy elorelepest en nem latok.
hallod tobb ora GCzes, es 20😊 oprec xboxozas utan ralottem magam egy ps2ore, es mikor meglattam a bejott gamet (nem tom mi volt) rohogve, es undorodva mondtam hogy najo, akkor ezt most hagyjuk...(szornyen ronda volt😊) mar az ujakhoz kepest.
Efreet
jaja... csak azért kérdeztem, mert egy pár képen nem látszik, van amelyiken meg nagyon... de egy nagyon szép effekt, és nagyon jól mutat. csak nem tudtam, hogy hardveres-e vagy "csak" programozott... (amikor GT3-aztam ismerösnél, ott nem tünt fel, hogy lett volna)

Alien!
Nem mondtál hülyeséget,mert tud,megnézhetsz egy két játékot,ahol használják,és iszonyú jól mutat(DMC,WRC)...Nagyban hozzájárul az élethűséghez...

balumaci
hát kb 2 percet vártam.

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Efreet
most nézegetem... a PS2 tud mélységélességet kezelni? a fókuszon kívüli tárgyak meg a terep olyan szép elmosott...

Efreet
szép volt 😊 2 mega fölött van az oldal... ez még a kábeleseknek se jön be pikkpakk 😊))) szegény modemesek, lehalnak...

balumaci
ok,de azért vannak olyanok,akik 5ször ekkorákat raknak be!

balumaci
ez aztán a grafika!
és persze maga a játék is istencsászár!

GAMECUBE
emberkeim probaljuk mar ki az SG chattet😊
CSOCSO
hjaj gyerekek a cs..nemtudom miért tetszik mindnekinek az a amez van az filtration ötször komolyabb gamez..pl kinézel a fal mellől..tehát lehet dőlni..lehet kúszni..és nem célzoka van a képernyő közepén hanem magad elé fogod a fegyvert és incs semmi pontocska amivel célzol hanem magával a rendes kis pöcökkel célzol és ha mozgatod az egeret egy idejig nem is a képernyő mozog hanem csak a fegyver meg a kezed...és nem pénzért kell vásárolgatnod..ha akarsz 5 gránáttal indulsz el 1 gépfegyver 1 pisztoly és egy sniper igaz ilyenkor elég hamar lefáradsz nem fox sokat rusholni és ugrálni..mindenesetre az inf azért tetszik mert még ma is a legélethűbb gamez
most éppen nyugi van, de nem sokáig sztem.
lehet, hogy vihar előtti csend😊
GAMECUBE
de jo egy GCs, 2 xboxos😊 nem lesz ez igy jo😊
én is ittvagyok, csak most a nagy Halozás után elmentem CS-zni kicsit😊
elbasztam, és most letöltöm újra az 1.3-at és CS újrainstall a mai további programom😞
GAMECUBE
hat ja😊))
majd talalunk😊