A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ehhe megtalatam hogy versio hogyan szamolta ki (illetve talalta ki) hogy a ps2
+ 16 pipeline * 32 bit z olvasás
+ 16 pipeline * 32 bit z irás
+ 16pip * 32bit frame olvasás
+ 16pip * 32bit frame irás
+ 16 * 32 bit textura olvasás
ez összesen 2560 bit hardveresen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bites😊))))))))))))))))))))
ez azert poen.
+ 16 pipeline * 32 bit z olvasás
+ 16 pipeline * 32 bit z irás
+ 16pip * 32bit frame olvasás
+ 16pip * 32bit frame irás
+ 16 * 32 bit textura olvasás
ez összesen 2560 bit hardveresen !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bites😊))))))))))))))))))))
ez azert poen.
de pyrex is ott van, akkor meg nem regisztraltatta magat...
ohhh az ifju Pyrex😊)9
bazze mekkora ujonc vagyok en itt😊
ohhh az ifju Pyrex😊)9
bazze mekkora ujonc vagyok en itt😊
ugy vartam en ezt😊)) a sok kritika utan😊))) hup hupp... mi ez ha nem heppi end😊))(vagy egy vihar elotti csend😊
micsoda trukkok😊))
te enmost nezem eme forumnak a regi oldalait, ez az EMBER😊 meg narumon elegge reg itt van. igazbol csocsot keresem...
ember okossagat ideznem a a regmultbol😊)(akkor is kente vagta a temat😊)
az orja a N64 mar a kezdeteknel gyenge gep volt (psnel is gyengebb😊))))))
meg hogy az akkori pck mar jobbat tudtak, 3ds kartya nelkul mint az n64😊))hat igen... azert egy goldeneyet, turokot, vagy egy kiforrottabb 3ds plattformot elnezegettem vlna egy akkor 3dfx nelkuli pcn (50ezerert, mert annyiert jott ki az N64😊)) nevetseges.
aztan emlitest tett a GCrol, es azt irja, hogy nem tamogat olyan effektet a GC, amit az o TNtje nem😊))) ez am a poen, textura tomorites, es minden grafikai effekt, amit agcrol mar akkor is tudni lehetettt (2001 jan)...😊) hath poen az biztos😊
de jo hogy akkor meg nem jartam erre😊
most ember be ne ragj ram, csak jopofa visszaolvasni, de az hogy n64et igy lenezted az nem volt szep. es alaptalani is vot
te enmost nezem eme forumnak a regi oldalait, ez az EMBER😊 meg narumon elegge reg itt van. igazbol csocsot keresem...
ember okossagat ideznem a a regmultbol😊)(akkor is kente vagta a temat😊)
az orja a N64 mar a kezdeteknel gyenge gep volt (psnel is gyengebb😊))))))
meg hogy az akkori pck mar jobbat tudtak, 3ds kartya nelkul mint az n64😊))hat igen... azert egy goldeneyet, turokot, vagy egy kiforrottabb 3ds plattformot elnezegettem vlna egy akkor 3dfx nelkuli pcn (50ezerert, mert annyiert jott ki az N64😊)) nevetseges.
aztan emlitest tett a GCrol, es azt irja, hogy nem tamogat olyan effektet a GC, amit az o TNtje nem😊))) ez am a poen, textura tomorites, es minden grafikai effekt, amit agcrol mar akkor is tudni lehetettt (2001 jan)...😊) hath poen az biztos😊
de jo hogy akkor meg nem jartam erre😊
most ember be ne ragj ram, csak jopofa visszaolvasni, de az hogy n64et igy lenezted az nem volt szep. es alaptalani is vot
Most mar eggyek vagyunk 

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Figyu: ez a tokeletes:
:-))))
Legjobb! 😊
PyRex
:-))))
Legjobb! 😊
PyRex
Ezt figyeld:
PyRex & GameCube
PyRex & GameCube
Ja nem! 2db 29330-as uzi van 😊)))))))
😊))))) Siraly 😊
😊))))) Siraly 😊

Ez furcsa: "Válasz 'Cloud' üzenetére (#29330)"
😊
Az nem GC uzenete volt? 😊))))
😊
Az nem GC uzenete volt? 😊))))
jaja, erre irtam hogy a p*cccsábba😊
lebuktam gyerekek, na megyek vissza halozni, (8an nyomjuk multiba😊
lebuktam gyerekek, na megyek vissza halozni, (8an nyomjuk multiba😊
jah😊) bocsanat itt en ertettem felre😊 elnezest ne szoltam, de az okostojas csak poen volt, 😊))jal oritve😊
es mikor ugy ertettem hogy leszanalmaztal, se kezdtem en el😊) tul jo vagyok😊
es mikor ugy ertettem hogy leszanalmaztal, se kezdtem en el😊) tul jo vagyok😊
MArmint az XBOX-ot 😊))))
Most mar nem tagadhatod le, hogy imadod a GC-t! 😊))
Hát valamit igencsak félre értettél, pedig szerintem nem fogalmaztam kétértelműen.
Na figyi:
Ezt irtad te először a #29308 üziben:
"JAk and daxter pedig szanalmas a N platformokhoz kepest."
Erre válaszoltam én ezt a #29313-ben:
"Az hogy Jak N platformokhoz képest szánalmas egyéni vélemény."
Tehát nem a te véleményed szánalmas, hanem hogy a Jak az N platformokhoz képes szánalmas a te egyéni véleményed!
Na figyi:
Ezt irtad te először a #29308 üziben:
"JAk and daxter pedig szanalmas a N platformokhoz kepest."
Erre válaszoltam én ezt a #29313-ben:
"Az hogy Jak N platformokhoz képest szánalmas egyéni vélemény."
Tehát nem a te véleményed szánalmas, hanem hogy a Jak az N platformokhoz képes szánalmas a te egyéni véleményed!
:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez keeesz, sikerult 😊)))))
PyRex
Ez keeesz, sikerult 😊)))))
PyRex
Hmm...
PyRex
XBOX rulez!
PyRex
XBOX rulez!
pyrex te meg miben mesterkedel?😊))
egyebkent ha atnezel GC topicba ott volt ma ekson, kepzeld egy majd GCt vevo ember (az teccik nemi ) balhezik velem, hogy nem eros a GC, meg hogy nem lesznek ra jo sok gamek... meg a Nintendot fikazza... azt nem ertem ha N-es csapatban van, miert ellenkezik??? en nem irtam hulyeseget, nem irtam hazugsagokat, nem is szidtam, bar o ugy allitja, es kamatostul visszaadta😊)(igazabol csak szanalmazott, meg emberezett, hogy elvakult vagyok😊))
fura mi?😊))
es GCt fog venni😊
egyebkent ha atnezel GC topicba ott volt ma ekson, kepzeld egy majd GCt vevo ember (az teccik nemi ) balhezik velem, hogy nem eros a GC, meg hogy nem lesznek ra jo sok gamek... meg a Nintendot fikazza... azt nem ertem ha N-es csapatban van, miert ellenkezik??? en nem irtam hulyeseget, nem irtam hazugsagokat, nem is szidtam, bar o ugy allitja, es kamatostul visszaadta😊)(igazabol csak szanalmazott, meg emberezett, hogy elvakult vagyok😊))
fura mi?😊))
es GCt fog venni😊
nem rosszak, csak nekem nevetseges ahhioz kepest😊
de kiprobaltam grafikatol (ps2on FFX utan masodszor, igen GT3 kimaradt az osztasbol) leesett az allam... habar texturak meg mindig kevesek, de erosodik a picike hatarozottan, csak hat meggyutt a GC😊))
mas: na szal N szulte a PSt, az N hibajabol(a cd formatum szar, mert sokat tolt, hat en eveket is vartam volna😊)) persze nem gyulolom a toltest) lett sikeres, (ugye cd megvetese, 64 gyatra progizhatosaga, es kicsi kapacitasa, keves progi ebbol fakadoan) igy hat az N is fogja a nagy ps mizeriat a sullyesztobe kuldeni😊)))
de kiprobaltam grafikatol (ps2on FFX utan masodszor, igen GT3 kimaradt az osztasbol) leesett az allam... habar texturak meg mindig kevesek, de erosodik a picike hatarozottan, csak hat meggyutt a GC😊))
mas: na szal N szulte a PSt, az N hibajabol(a cd formatum szar, mert sokat tolt, hat en eveket is vartam volna😊)) persze nem gyulolom a toltest) lett sikeres, (ugye cd megvetese, 64 gyatra progizhatosaga, es kicsi kapacitasa, keves progi ebbol fakadoan) igy hat az N is fogja a nagy ps mizeriat a sullyesztobe kuldeni😊)))
Hmm, érdekes én nem irtam sehol hogy szánalmas vagy. Nézd meg ha nem hiszed!
en normalis vagyok, de hat a Nintendoek az IStencsaszarok, mert ok kezdtek el a PS projectet (a MEGA cd vel valo konkurralas miatt)
ha az megvalosul, ma nincs ps, csak Snes cd, es az vona kiraly
ha az megvalosul, ma nincs ps, csak Snes cd, es az vona kiraly
Persze hogy játszottam N platform gamekkal, vagy Rare-el. Ki ne emlékezne Donkey Kong-ra. Mikor először megláttam nem hittem el hogy milyen szép és még a game is jó. 😊
Nézd attol még hogy N platformjai jók, attol még más platform gamek nem rosszak!
Nézd attol még hogy N platformjai jók, attol még más platform gamek nem rosszak!
oksa😊)
de te mondtad hogy szanalmas vagyok.. nem en😊
en csak azert irtam es mosoly jel volt a vegen
de te mondtad hogy szanalmas vagyok.. nem en😊
en csak azert irtam es mosoly jel volt a vegen
Légyszi hagyjuk ezt az okostojás szöveget jó? Normálisan beszélgetni sokkal jobb!
szal neked szanalmas szubjektiv velemeny.
ha kulfoldon megkapja a 9,9pontot, az ertekeloktol azt mondom oke jo, de nem, mig vizsont minden N plattform megkapta a 9,9, vagy 9,8,at hoppá😊
nem kene olyan helyeken tamadnod, ahol mar a startnal elverzik a ps.
a crash is egy full mario es baratai koppintas volt, egy uj elemet nem tartalmazott, ezt minden ujsag le is irta, hogy sokan nyomtak marioval a keszitok, de mivel PSen nincs ilyen ezert.. 95 szazalek.... erted ugye?
ha kulfoldon megkapja a 9,9pontot, az ertekeloktol azt mondom oke jo, de nem, mig vizsont minden N plattform megkapta a 9,9, vagy 9,8,at hoppá😊
nem kene olyan helyeken tamadnod, ahol mar a startnal elverzik a ps.
a crash is egy full mario es baratai koppintas volt, egy uj elemet nem tartalmazott, ezt minden ujsag le is irta, hogy sokan nyomtak marioval a keszitok, de mivel PSen nincs ilyen ezert.. 95 szazalek.... erted ugye?
nem a grafika, szamit nekem se (lasd most is N64ezek, es snesezek)
csak akkkora csinnadrattaval jottek, hogy na a nagy ps2 majd megmutatja, es a Dcnel alig produkalt vmivel szebbet.
FIgy, N plattformjaihoz ne hasonlitsunk semmit, ez nem szubjektiv, ez altalanos velemeny.
Kerdezz meg barkit, ki scinalja a legjobb keghangulatosabb es legnehezebb plattform gamekat? egyertelmuen a nintendot vagy a raret hozzák ki.
ha nem jacottal veluk akkor papolhatok itt.
de mondjuk 576ba minden N-es plattform az egig volt magasztalva.
csak akkkora csinnadrattaval jottek, hogy na a nagy ps2 majd megmutatja, es a Dcnel alig produkalt vmivel szebbet.
FIgy, N plattformjaihoz ne hasonlitsunk semmit, ez nem szubjektiv, ez altalanos velemeny.
Kerdezz meg barkit, ki scinalja a legjobb keghangulatosabb es legnehezebb plattform gamekat? egyertelmuen a nintendot vagy a raret hozzák ki.
ha nem jacottal veluk akkor papolhatok itt.
de mondjuk 576ba minden N-es plattform az egig volt magasztalva.
Lehet hogy dc-re akkor volt Soul Calibur, meg MSR, de mind RR mind a Tekken nagyon jó kis név és sokan már csak emiatt is vettek gépet. Ezek mellett a debut gamek mellett ott volt még az SSX is, ami szerintem nagyon ász játék, meg az Armored Core és még csomo más game. Nem voltak azok annyira rosszak.
DMC és FFX-en kívül még van szerintem sok jo játék. Bár ez teljesen szubjektív dolog. Nekem pl. MGS2 bejön, akár csak GT3, WRC. ICO-t még sajna nem játszottam, Jak-et se, de amit láttam belőle az nagyon tetszett. Az hogy Jak N platformokhoz képest szánalmas egyéni vélemény.
Miért van az hogy egy játéknál mindig a grafika az első?? Nem azt mondom ezzel hogy nem számít a grafika, de egy JÓ játék kicsit rosszabb grafikával is JÓ!!
DMC és FFX-en kívül még van szerintem sok jo játék. Bár ez teljesen szubjektív dolog. Nekem pl. MGS2 bejön, akár csak GT3, WRC. ICO-t még sajna nem játszottam, Jak-et se, de amit láttam belőle az nagyon tetszett. Az hogy Jak N platformokhoz képest szánalmas egyéni vélemény.
Miért van az hogy egy játéknál mindig a grafika az első?? Nem azt mondom ezzel hogy nem számít a grafika, de egy JÓ játék kicsit rosszabb grafikával is JÓ!!