A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hianyzom edes? 😊))))) Pedig itt vagyok, csakhat nincs most min osszeveszni 😊
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
lehet hogy beteg vagyok, de hianyolom Narumont😊 embert, normalis embert (aki aztan tud😊 Veriot, pyrexet, Alient, Dantet, Balumacit .. legfokeppen K.andrist😊 freakot... es egyeb GCs fant😊)(ALI, csomi, dolphin, Din...
kihalt a tema 😊 pedig jo volt a zsinaorba balhe meg hat neha az anyucizas😊
remelem januarba megy tovább😊
kihalt a tema 😊 pedig jo volt a zsinaorba balhe meg hat neha az anyucizas😊
remelem januarba megy tovább😊
valaki aki tud egy jo oldalt ahonan le lehet szedni ffxi videot (azt az uj 50megasat) szoljon,-. a jeux franven rajta van, de lassu (10k alatt van) es meg is allt, a felenel, tehat buktam...(jelenleg nem hasznalok intenligens letoltot😊
jaaa.. abban van motoros es repcsis resz😊))
erre a lazarusra most mit szol a kedves jonep? aki engem leszol, csak hogy en nem ilyenekkel toltottem meg...
erre a lazarusra most mit szol a kedves jonep? aki engem leszol, csak hogy en nem ilyenekkel toltottem meg...
Starfox Adventures😊
nem lesz rossz gamma, láttam benne motoros üldözést, meg a repcsis részt is😊
Tudom hogy nem fűződik szorosan a témához de a PC/w!ndow$ pároshoz igen.
A működésről röviden.:
A működésről röviden.:
oksa.
nekem van egy par cdn ha kell elugorhacc erte, 20 percnyire lakom az x multitol😊) annak ellenere meg sohase voltam ot😊
nekem van egy par cdn ha kell elugorhacc erte, 20 percnyire lakom az x multitol😊) annak ellenere meg sohase voltam ot😊
Majd egyik haveromat rádumálom😊
keresek róla egy videot, megnézem milyen
keresek róla egy videot, megnézem milyen
most irigyellek a Starfox Adventures miatt...
még a SNES-es időkben nagyon nyomtam a gamet.
kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle kalandjáték szinten!
még a SNES-es időkben nagyon nyomtam a gamet.
kíváncsi vagyok mit hoznak ki belőle kalandjáték szinten!
Az bizony, az utolsó fejezet utlsó része nagyon hangulatos volt, és nehéz!
Befejeztem a Halot, igencsak jó storyval volt megáldva! Holnap indulok neki Legendary fokozatban..
azért így megvolt színtiszta 26 óra játékidő Medium-ban, amivel version pedálozik (RTCW), 5-5,5 óra alatt megvolt, szóval a Halo 5ször olyan hosszú, 5ször olyan hangulatos, 5ször szebb 😊
De jól esett! 😊
azért így megvolt színtiszta 26 óra játékidő Medium-ban, amivel version pedálozik (RTCW), 5-5,5 óra alatt megvolt, szóval a Halo 5ször olyan hosszú, 5ször olyan hangulatos, 5ször szebb 😊
De jól esett! 😊
Kosz, de mar vagy 4 honapja megvan 😊))))
PyRex
PyRex
hu gyerekek tök jo minden csak én elemgyek videozni mert rendletem pizzát és sajnálom itt a forum elött megenni.. a csetis dolog jo lenne mennék is de ahogy mondtam:cola+pizza:film.... 😊
erted en is fogok GCvel hazamenni, es nem szeetnem ha velem ez megtortenne...azt kivanj masnak amit magadnak is kivannal tudod ugye?😊
heheheee😊
koszi alebaszast😊
videotont nem szidom😊
csak mar regi a cucc (marmint egy regi tevere gondoltam)
koszi alebaszast😊
videotont nem szidom😊
csak mar regi a cucc (marmint egy regi tevere gondoltam)
nem szidni a videoton-t!!olyan hangfalunk volt nemtöom hány sáz vattos 4 utas!!!2 25 centis mély volt rajta meg a többi.és vagy 160 cm volt!!!tudjátok mekkorát szakított a 300 wattos jamo ládával???pfüü...
TE FASZ VAGY BAZZEG??????????TE EKORA SEGGET NEM LÁTTAM!!!!!
HA EGY EMBERNÉL LÁTOK EGY X ET ÉS EGY GC-T AZ ELSŐ DOLGOM HOGY SZOLOK EGY ZSARUNAK: TE GYEREL ÜSSÜK LE TIED AZ X ENYÉM A GC... VAGY SIMÁN LEÜTÖM..mindegy...amugy csumika😊
HA EGY EMBERNÉL LÁTOK EGY X ET ÉS EGY GC-T AZ ELSŐ DOLGOM HOGY SZOLOK EGY ZSARUNAK: TE GYEREL ÜSSÜK LE TIED AZ X ENYÉM A GC... VAGY SIMÁN LEÜTÖM..mindegy...amugy csumika😊
ja es akinek ez a game iranyithatatlan, meg tre iranyitasu, az elmehet a levesbe, naggyon jol meg let oldva.
a foellenfeleknel szokott a kamera szar lenni.
de meg lehet azt s oldani.
meg nehol telleg iszonyu szemet a game(nem easy modra gondolok)
nem is a normalra.😊es.... nem is a hardra
a foellenfeleknel szokott a kamera szar lenni.
de meg lehet azt s oldani.
meg nehol telleg iszonyu szemet a game(nem easy modra gondolok)
nem is a normalra.😊es.... nem is a hardra
de hianyzik ez a game Istenem.... de gyun GCre is es ezert boldog vagyok...😊(a ketto is)
mert a Nintendo gyerekjatek
mert a Nintendo gyerekjatek
nah ezt most talaltam meg
bizony elegge tuzes az utese, rugasa. mondom ez egy nem jajj menekul a fohos game.
bizony elegge tuzes az utese, rugasa. mondom ez egy nem jajj menekul a fohos game.
Offtopic:
Pyrex, csekk az MP3 fórumot!
Pyrex, csekk az MP3 fórumot!
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Ja, biztos jo a feelingje, de a kepek eleg homalyosak 😊
PyRex
PyRex
NAh emlekezzunk csak egy kicsit a ps2 szerintem eddigi legallatabb (mgs2 ide, MGS2 oda) gamejara!
a FONOK MR. DANTERA (es itt nem az xbox fan forumos baratunkra gondolok😊) habar o is nagy arczz(pedig sajna suxxos😊))
itt puskaval "tanit"😊
itt eppen a karddal b****a fel a levegobe a szornyet a csákko😊
a nem minimalis kardocska
itt eppen demonkodik Dantenk
itt annyira lo, hogy a levegoben marad a lovesktol az ellen😊)) allat feeling
itt a raketavetovel😊
MR. dante profilbol
na ez egy tisztabb kep
csak ezen a kepen nez ki jol, ahogyan Dante belevágja a kardjat erobol az ellenfelbe... a kedvenc tamadasom, feldobas karddal, loves bele a levegobe, aztan egy ilyen belelokes, aztan egy kombo, es csáá van (persze demonkent mert ugy utosebb)
ez egy regi kep, de itt is demonkent kuzd
nah mara ennyi. akit erdekel mozgasban. az a www.capcom.com/devilmaycry oldalon megnezheti...
azt kirohogom akinek ez a game nem jon be, ezzel jaccani kell!!!
a FONOK MR. DANTERA (es itt nem az xbox fan forumos baratunkra gondolok😊) habar o is nagy arczz(pedig sajna suxxos😊))
itt puskaval "tanit"😊
itt eppen a karddal b****a fel a levegobe a szornyet a csákko😊
a nem minimalis kardocska
itt eppen demonkodik Dantenk
itt annyira lo, hogy a levegoben marad a lovesktol az ellen😊)) allat feeling
itt a raketavetovel😊
MR. dante profilbol
na ez egy tisztabb kep
csak ezen a kepen nez ki jol, ahogyan Dante belevágja a kardjat erobol az ellenfelbe... a kedvenc tamadasom, feldobas karddal, loves bele a levegobe, aztan egy ilyen belelokes, aztan egy kombo, es csáá van (persze demonkent mert ugy utosebb)
ez egy regi kep, de itt is demonkent kuzd
nah mara ennyi. akit erdekel mozgasban. az a www.capcom.com/devilmaycry oldalon megnezheti...
azt kirohogom akinek ez a game nem jon be, ezzel jaccani kell!!!
Remelem nem lesz tiltott, mert a dios bejglit utalom. Nekem is a makos jon be 😊 De komolyan.
PyRex
PyRex
rohadtul nem ide tartozik, de a fabriba volt,hogy ha uniosok leszunk minden makos suti (maga a mak is) tiltott lesz... biztos van benne egy kis koko azert😊
most nyomtam be egy makos bejgit... fuuuu de kessszh vagyok, GCkkel lebegel, xeken lepkedek😊))
kar mert jo dolog a mákkos sutti😊
most nyomtam be egy makos bejgit... fuuuu de kessszh vagyok, GCkkel lebegel, xeken lepkedek😊))
kar mert jo dolog a mákkos sutti😊
Hova cement? Ize, hova mesz?
(Hu, de szar volt 😊))
PyRex
(Hu, de szar volt 😊))
PyRex
:-))
PyRex
ui: Amugy egyszerubb ott csetelni, mint itt irogatni es mindig frissiteni, de te tudod 😊
PyRex
ui: Amugy egyszerubb ott csetelni, mint itt irogatni es mindig frissiteni, de te tudod 😊