A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
ehh, hat remelem bovitik a cuccost, mert bedilizek.
GAMECUBE
jajja, adjal nekem is kell, rohogni akarok ket deci vodka tarsasagaban a herri gyik szanalman😊
versio
alien
légyszi adjál valami linket a potterre
sehol se találom

Efreet
aham... év eleje óta mentek már a tvnet fórumon a szövegelések róla, hogy tárgyalásban vannak, stb... dehát jobb akkorse volt, és nincs is a 13ban...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Alien!
Akkor ezexerint nyáron már biztosak voltak a végükben.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien: a Chello nem volt 80-90kb/s😊
max 60... nekem az van (IV.ker)
Alien!
Kábé,ilyen halottnak a csók szinten áll....És lehet,hogy elhúzódik több évre....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
hath, a belepsi dijjal nekem nem volt gondom, mert nyaron lovettuk be, es ingyenes volt akkortajt.
GAMECUBE
ehh, miert nem tersz át?
ha olyan brutal gepre telik amit multkor vettel nem vag foldhoz egy kabelnet nem?
Efreet
Alien: naja... a XIIIker vs. tvnet vs. chello sorozat nagyon húzós... a pereskedéssel amit valakik közületek kezdtek, azzal van valami?

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Alien!
Mondjuk a Tvnetről is meg van a véleményem...Márciusban köttettem be,még jó,hogy nem fizettem ki előre a belépési díjat,így havonta fizettem 5 rongyot részletbe....Olyan dec 10-e körül,beállít hozzánk a UPC-s madárka,hogy akarom-e a Chellot?? Mondtam,neki,hogy babám,itt TVnet van,eszem ágában sincs váltani....Mire azt mondja,hogy a TVnet megszűnik a XIII kerületben...Na a fejemre kiült rögtön egy "????????!!!!!!!!"...Mi a fasz van??? Másnap berongyoltam a TVnethez,mert levelet nem kaptam,persze ott nem ért rám senki,úgy hogy kaptam egy papírt amin le voltak írva a tények...Köszönszé!!!

Szemét dolog,mert szerintem márciusban már régen tudták,és mégis befizettették velem a belépési díjat....Úgyhogy a Decemberi belépési,és használati díjat már be sem fizettem,de még így is nagyon lehúzva érzem magam....

versio
mit panaszkodtok ???
nekem 4-5 k-val jön és 15e -et fizetek havonta

inkább örüljetek annak ami van

GAMECUBE
hat en is mar hulyere karomkodtam magamat, de en amint ez a TVnetworks vagy mi van, es jo, arra atterek, gyorsabb mint Tvnet, ott sincsenek megkotesek, es akkor vegre dobhatom ki kukaba ezt a chellot.
Ami dragabb, es meg husegnyilatkozatot is kell tenni, vajh TVnet ilyet miert nem kert?
mindegy a megszegese ugyis "csak" 10ezer, nem halok majd bele.
En mar szomoruan elbucsuztam a gyors jo kis GC videok letoltesetol, illetve a tempos internet szorfozestol kulfoldi oldalakon😞( hupp hupp
Alien! igazad van
GAMECUBE
beneztem
mit szolsz, gamer, megse lesz lehet celles a zelda GCre
Alien!
Persze,és nagyon megviselt a UPC Agresszív piacpolitikája....Átköttetem a Chellot,havi 990-el lesz drágább,viszont negyedannyira gyors(80-90kb)....Úgyhogy b*ssza szájba a UPC a büdös k*rva anyját,hogy d*gölnének meg!!!!!!!!

Az a bajom,hogy soha nem voltam még szolgáltatással úgy megelégedve mint a Tvnettel....Gyors,minőségi szolgáltatás...Erre beszabályoznak.....

GCube nézz be a GCUBE topicba
GAMECUBE
ugyee?😊)
de en mar kuralom magamat.
GAMECUBE
Hihihi😊 en is orulok szinten (TVNET)
te is 13kerben lakol ALIEn?😊
versio
tudsz adni egy linket a pottere ?

Alien!
De jó fiuk! Elvileg már nem netezhetnék(TVNET) ma,és mégis....Töltöm a Harry Pottert 250KB/s-el....Ohhhh yeahhhh.....

versio
ja buék mindenkinek

jaj de szar a másnaposág 😞

most tértem magamhoz, tehát mindenkinek újból BUÉK, vagy mi a szösz! 2002
narumon
"Igazad van,de mintha a GC-t nem is látnám az első 100-ban,míg az Xbox is csak a 99. ..."

Ez a keresősdi mérés azért hülyeség hogy még én is számtalanszor kerestem a ps2re amikor pl version fals állításainak néztem utána. Persze én szigoruan csak googleben 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
Figyu, annyi vagy nem, akkor is majdnem ugyanaz. Azert, mert kicsit feltupiroznak egy jatekot, elkernek 25$-t? Na ez a konzol. Ez olyan lenne, mintha PC-n a letoltheto palyakert fizetni kellene. Megint egy pont a PC javara 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Te képes vagy még ilyenkor is vitatkozni??

Joseph
BBBbbbuuuúúújjjéééékkik :-DDDDDDD

NiGG\'a szleng® Törv.Védve. Zseer®

BUÉK mindenkinek!!!!! Éljenek továbbra is a konzolok és PC-k egymás mellet, meg ez a forum se haljon ki még legalább jövö ilyenkorig.
BUÉK mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alien!
Szevasztok Fiúk!

BUÉK a legjobb vitatársaknak!!!!!!

Én megyek hisztizni a Nyugatiba....

Valszeg egy időre eltűnök,mert sajna a XIII kerületben megszűnik a TVNET,így megvárom míg az a fasszopó UPC átköti a Chellot....Legalább 2 hét...

Addig is jó vitázást,bulizást,csajozást,piálást,b*szást,és miegymást!!!!!!!!!

I'll Be Back!

Bye(2001)!!!!!!!!!!

PyRex
BUEEEEEEEEEEEEEEEK 😊)))))))))

PyRex

GAMECUBE
hath Miyamoto san, aztan tud😊
GAMECUBE
engem sok helyen megtalalhatszitt.
Persze Gamecube itt ismegtalálhot😊))
Hogy a fenébe ne
Az év gazembere😊
GAMECUBE
megint nem😊
mindegy
GAMECUBE
heheheeeeee😊)) az osszes kep bejott😊
GAMECUBE
mi az a villain?😊))
Hero of the Year? (Game Character/Game Industry Rep)

1st - Master Chief – Halo
2nd - Bill Gates
3rd - Max Payne

második helyen a seggarc géc😊
From the makers of one of PS2's biggest titles, Twisted Metal comes another game, only this one's exclusive to xbox, Seablade.

Mégegy:

Villain of the Year? (Game Character/Game Industry Rep)

1st - Shigeru Miyamoto

2nd - Soildus Snake (Metal Gear Solid 2)

3rd – Omega (DOA3)

első helyen végzett😊
GAMECUBE
nah Miyamoto Interju😊

nem is magyarazok, nezzetek😊

Reporter: So, what's your plans for the future?

Miyamoto: My plans have always been to create fun entertainment. To that end, I want to create new ideas that would achieve that, like the GBA and GC connection.

Reporter: What are your plans for the GBA and GC connection?

Miyamoto: Our plan is to use it in a unique way. In the past, players had to look at the same screen, which give the best players the advantage. Now there is none of that with the GBA and GC connection. This allows a type of strategy and gameplay that no one has seen before. We at Nintendo and hopefully everybody else can take advantage of this.

Reporter: Sounds expensive.

Miyamoto: Not really. Gamers are not actually starting at zero. Most people that have a GC have the GBA anyway and most GBA player are thinking about the GC. We are just taking advantage of this.

Reporter: There is some worry because with the N64 there were many games coming at first and then it slowed down to a trickle. Will that be the case with the GameCube?

Miyamoto: There was a problem but that will not happen with the GC. We started development on GC games a while back and we hope to have 20-30 first and second party games out by next Christmas.

Reporter: What are Nintendo's online plans?

Miyamoto: We at Nintendo feel that online gaming is not yet profitable but that does not mean we will not make online games. We will experiment, test it and see just how profitable it would be. Until it is profitable, we will not make online a priority within Nintendo.

koszonom koszonom😊

aztan a vegen a a faszi kommentalja, hogy 20-30 first and second party games??? fuuu, ez n64re 4ev alatt jottt.😊
szal jo lesz ez😊
GAMECUBE
nintendo nem gyerekjatek 😊)) 3.felvonás😊
(habar pacman sokaknak begyun, de nem igy😊

na ez mar a klasszikus😊

es vegul elegge csunyacska, de ket szep poligonbaba😊

ez is GCree
GAMECUBE
nah lehet megse hulyeseg az a megjelenesi datum

- Dave Mirra Freestyle BMX 2: 18/03/2002
- Extreme G 3: 18/03/2002
- Kameo: Elements of Power: 17/06/2002
- Lego Bionicle Mata Nui: 18/03/2002
- Luigi´s Mansion: 18/03/2002
- Metroid Prime: 17/06/2002
- Star Fox Adventures Dinos. Planet: 15/03/2002
- Phantasy Star Online: 18/03/2002
- Pikmin: 15/03/2002
- Spiderman The Movie: 15/03/2002

itt vabn egy ket eu GC megjelenes... dino planet a debut napjan!!! bazze vezsek GCtmegis aznap😊)
van jatek amiert erdemes😊
KIRÁÁÁLLLY
GAMECUBE
nem ertem nagyon ezt a liostat, a szamadatok furák:9
mindegy, ezt egy ujsag hozta ki ugyis😊
a gepeleadas a lenyeg... nem halt meg azert a GC ottan.
GAMECUBE
ha tevednek nem anyazni..😊 szal a vegere NGC game sibejott a ps2es elé😊
GAMECUBE
asszem az evvegi utso adatok😊

1. GBA - Super Mario Advance 2 - 270,176
2. NGC - Super Smash Bros - 735,570
3. GBA - Yugioh Duel Monsters 6 Expert 2 - 130,257
4. PS2 - Crash Bandicoot 4: The Wrath of Cortex - 114,384
5. PS2 - Mobile Suit Gundam: Federation Vs Zion - 583,674
6. PS2 - Momotarou Dentei X Hudson - 198,055
7. PS2 - Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty - 701,585
8. PSX - Dragon /Quest IV - Enix - 983,570
9. PS2 - Tokimeki Memorial 3: That Promised Place - 66,256
10. GBA - Adventure of Toruneko's Mysterious Dungeons 2 Advance - 63,874

Top des ventes de consoles au Japon:

1. GBA - 271 000
2. PS2 - 247 000
3. NGC - 229 000

GAMECUBE
de januarban gyun a veglegs bejelentes, szal lehet hulye a site, mindenesetre remenykelto
GAMECUBE
HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa!!!!!!!!!!!!!!4

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE😄DDDDDDDDDDDDDDDD
ha hihetunk a buzi franciaknak es nemeteknek, olasz oldalnak akkor :

vagyis MARCIUS 15EN GYUN A GC IDEFELENK!!!😊))

1 nappal ha jol tudom a SUXXután😊)))
ujabb fight😊
GAMECUBE
te is legy jo Pyrex es mnednki a seggembe BUJJEk😊))) boddog uj evet, miegymas😊)
2002 The year of the GC😊
PyRex
En sem 😊