A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
heheheh hát most erre mit mondjak?😊
versio
és ne felejtsük a tekken4-et se
ez is most jön ki !!!

és ha választani kéne a doa3 meg a vf4+t4 között
szerintem mindenki a ps2-t választaná !!!

versio
azt hiszem a tanithato harcmodor többet nyom a latba
a játszhatoság szempontjábol mint a csilli-villi grafika

majd elválik mennyi pontot kap
a doa3 7.8-at kapott ami nem egy nagy valami

PyRex
Persze, kiuti... Az elozetes kepek alapjan Kb. masfel eves szinvolnalu a grafika 😊))))) Ha te igenytelen vagy, engem nem erdekel, hogy neked tetszik-e. De akkor mar latom, RAJTAD kell rohognom 😊))))))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

versio
figyeld meg pyrex hogy kifogja ütni a doa3-at

és én fogok rajtad röhögni
😊))))

Alien!
Köhi,asszem Matrox lesz....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

narumon
"Tényleg szarom le a játékokat...naru te úgy is nagy hardver mágus vagy,szerinted divx-ezéshez melyik a legjobb Tvout-os kártya??? Én a Matrox 450-esre gondoltam,te mit ajánlanál???? A játék n
em érdekel..."

Ja hát Matroxnak nagyon jó kis képe tud lenni ám. 450 - 550 jó választás lehet, bár az Ati sem rossz és az nvidiákat is meg lehet buherálni a tvtool programmal. Az utóbbiak talán kicsit kompromisszumos megoldások video szempontból ám én mégis utóbbiak közül választanék a más szempontokban betöltött sebességük miatt. Ha meg pusztán csak filmezésre kell akkor meg asztali lejátszó. Persze ez a divxet nem játsza le én is konvertálok mint a hülye SVCDbe 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

PyRex
Pfffffffffff......... 😊))))))))) Oregem, te mekkora luzer vagy 😊 Egy Pentium 150-en jatszottam mar PSX emulatorral, egy Celeron 450-en pedig semmi gondom nem volt... Szal' ez nem jott be. Egy celeron450 procit ma ingyen osztogatnak 😊

Pyrex

Alien!
Tényleg szarom le a játékokat...naru te úgy is nagy hardver mágus vagy,szerinted divx-ezéshez melyik a legjobb Tvout-os kártya??? Én a Matrox 450-esre gondoltam,te mit ajánlanál???? A játék nem érdekel...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

PyRex
Virtua Fighter 4 PS2-re:

Ize, ki is mondta erre, hogy kenterbe veri a DOA3-at? Had rehegjek 😊)))))

PyRex

narumon
"Míg mondjuk egy 200 rongyos Pc-n mennek vagy 20-al...."

Mondjuk akkor nem vagy tisztában vele hogy milyen gépet lehet venni most 200e Ftért..

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Alien!
Míg mondjuk egy 200 rongyos Pc-n mennek vagy 20-al....

PyRex
En multkor lattam az N64-et bekapcsolva 😊 Egy kb. PC-n 5 evvel ezelotti atlaggrafikas autoverseny ment rajta ugy sacc 10fps sebesseggel, majdnem elaokadtam. PSX-en meg valami akcio ment, az legalabb 15-tel 😊

PyRex

Alien!
Érdekes,hogy ahányszor bementem a MédiaMarktba,csak a Psx,PS2 üzemelt az N64-et kb 2 éve láttam bekapcsolva,a DC-t úgyszintén..Erről ennyit...

versio
csocso

multkor még azt irtad hogy 2 cigány gyerek játszott a ps2-vel !!

kérdem én ki az a barom aki cigányokkal akar játszani,
vagy mellettük állni

Élethűség mint egy UT gamezban? Ok akkor inkább játszál szépeket azzal az SFR-rel.
De ha GT3-nak az élethűsége olyan mint az UT-nek akkor milyen a SFR-nek??
Amugy meg most már biztos hogy csak azért játszottak vele mert könnyebb és látványosabb volt. (nekik)
balumaci
lehet,hogy csak apukák,és a gyereküknek viszik!
😊)))
amugy hülyeség ez az egész téma...

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

CSOCSO
nem modntam hogy jobb!!mondtam hogy jo az SFR?? nemis gameztam vele csakláttam amit láttam és nem a gamezok miatt irtam hogy melyik a jobb gamez hanem azt hoyg a n64 mennyire halott meg miylen gyerekes ehhez képest az n64 nél többet álltak mint a ps2 nél egy másik boltban pedig a ps2 nél cak kisgyerekek gameztak!
CSOCSO
gyerekes a GC? keress nekem egy gyereket a képen!!!

CSOCSO
kirobáltam már a gt3 at és a szépen kivűl más nem uzható rá!! élethüség annyi mint egy UT gamezban!kb egy szinten vannak élethűségileg.. amugy lehet hoyg azoknak a gyerekeknek nem a grafika számítótt hanem az SFR ahogy mondjuk ugratgatni is lehetett pl.. amugy MONDOM HOGY AZON A KURVA PS2-N NEM GYEREKEK GAMEZTAK AMIKOR KI VOLT TÉVE MELLÉ AZ N64!!!!!!!!
Volt egy másik bolt ahol voltam nah ott kisgyerekek gameztak a ps2-vel!!!!!
CSOCSO
bazzeg hát most mit csináljak látok amit látok 2d-sek azok a karakterek amugy meg 10 ezer embert elképzelni sem tudsz egy képernyőn szal meg is értem a 2d-t!! gondold el..egy karakter 10 poligon akkor az 100.000 poligon és ez 60 fps el az 6 milla poligon de ez csak tiz poligonos karakterrel de hogy néz ki 10 poligonos karakter? sehogy olyan nem is lehet nemtudom elképzelni hogy annyi szökböl hogy lehet egy lora hasonlító valamit kirakni ami 3d-s!!! szal egy lo kb 100 poligon akkor ahhoz már SGi gép kell😊 szal maradunk a 2d-nél!
Jajj, ne nevettes már!
Kisgyerekeknek biztosan szórakoztatóbb az SFR, azért állták annyian körbe, hisz abban nem kell mást csinálni mint szakítani előre és átmenni minden épületen, ugratni hatalmasokat, igen igazad van sokkal látványosabb egy gyereknek!
GT3 szép és nem több?? Na erre nincs mit mondanom, de szerintem te is rájössz, hogy amit irtál az nagy hülyeség.
CSOCSO
gt3 nál 2 gyerek játszott mig n64 nél szoszerint sor volt!itt a két gyereket ugy értettem két csávó!! a gt3 mal nem gyerekek gameztak az a másik helyen volt! de ott csak kisgyerekek állták körbe a ps2-t!!!
PyRex
En ertem, hogy te mire gondolsz, kepzeld tudom mi az a sprite, amikor te meg bolcsibe jartal en mar akkor C64-et programoztam 😊 (Hu ez most nagykepu volt, de a lenyeg: tudom mia sprite)

Namost ha szerinted kihoznak egy 2002-es 3D-s pc-s jatekot sprite-okkal, akkor szerintem eleg nagy tevedesben vagy. Ha meg igen, akkor szar lesz a progi 😊

PyRex

CSOCSO
nem !!roszul fgalmaztál..mig a SFR szorakoztató addig a gt3 szép és nem több!!! és nem kisgyerekek llták körbe a intendot ahogy modntam a ps2-t állták körbe a kisgyerekek!!arról is kéne egy fot...de nem volt nálam gép...nagyon félre vagytok képzelődve hoyg a nintendo gagyi és a p2 az adult konzol..igen adult konzol a sok öltöztessük fel a barbi gamezzal meg a tánoljunk a kisgyerekkel gamezok tényleg a sony pisis konzol kurva jo!
Csocso: Az hogy a boltban mennyien játszanak a géppel nem jelent semmit. A San Francisco Rush játék N64-re olyan is. 😊 A lényeg az hogy míg SFR-el sokkal könnyebb játszani addig GT3-al azért kicsit nehézkesebb, tehát egyértelmű, hogy a sok pöcsös inkább a (nekik) könnyebben játszható SFR-t választják.
CSOCSO
ne ez s faszság!! képzeljétek a ps2 vel ugyan annyi gyerek gamezik mint n64 en!!! a multkor jártam egy boltban áés ki volt téve egy ps2 és csak 140 cm es emberkék vették körül!!!hja a multkor meg ki volt téve a gt3 a ps2 re az n64 re meg a sa francsco rush..és a gt3 nál 2 gyerek játszott mig n64 nél szoszerint sor volt!!ennyi erről!! sajna nem volt nálam foto de röhögtem rendesen!!!
CSOCSO
tudod mi az a sprite?? bazzeg? 2 d az egész és ahogy fordul ugy látod bazzeg de 2d!!!! képzeld full le van rajzolva az egész lo meg ember de 2d!!hogy nem lehet ezt érteni??
PyRex
De bazz, hogy lenne mar 2D-s? Nezd mar meg: ugyanaz a lovas katona tob nezetben is megvan a 3 kepen! Akkor mindegyik nezetbol kulon megrajzoltak? Bazz, hagyjuk, mert csak felidegesitesz...

PyRex

CSOCSO
erről annyit hogy aig szebb a porschés nfs nél ami pc re van!! ma simán csinálnak ilyen gamezt pc re is de sajna nincs😞
CSOCSO
Szépöcsém jobb ha belenyugszol ezek két dimeziós lovak és emberek!!!! és a 3 d árnyék csak programozás kérdése!! ha te nem látod hogy azok csak SPRITE-ok akor nagyon sajnállak!!!!az sszes képen csunyán láthat hogy 2d-s!!annyira hogy a haveromnak el sem mondtam hogy mi a baj a képpel!megkérdeztem szerinte mi a baja a képnek.. erre ö: két dimenzios midnen..hja köszönöm szépe!mutass képet ahol 3d!!!
Alien!
Egyébként avval egyetértek,hogy a GT3-ra öröm ránézni,és valóban hiányzik belőle a törés....Mégis sokkal jobb autós játéknak érzem bármelyiknél,mégha árkádosabb is,mert azért az említett hiányosságok mellett a program nagyon ott van,mind modellezésben,mind részletekben,mind vezetési élményben.Nagyon nagy munka van benne ez látszik.Erős a gyanúm,hogy valósághű törésmodellezést jogi problémák miatt nem lehet beletenni,az most,hogy behorpad a motorháztető,meg leszakad a lökhárító nem nevezném törésmodellezésnek,ettől nem lett jobb egyik program sem,max grafikai plussz....A másik,hogy ha olyan faszán modelleznék a sérüléseket,akkor nem igazán élveznék ilyen széles körben a játékot....Számtalanszor leírtam már mi a véleményem erről a hiteles törésmodellezésről,ha belegondolok milyen következményei vannak egy padkázásnak,akkor egy ilyen játékot vígan szétb*szna élvezhetőségben,mert előfordulhatna,hogy esetleg az első kisebb koccanás után a futóművemmel nem tudnám folytatni a versenyt....Szóval erről ennyit...És mivel a játékokat a profit miatt készítik,nem hinném,hogy valaki is létrehozna iszonyú nagy befektetéssel egy rétegjátékot,amit a mondjuk a szakavatottak elismernének,de mondjuk a szórakozni vágyók egyszerűen csak k*rva nehéznek tartanának...És ha valamelyik játékban nincs sikerélmény,valszeg elég hamar ráunnak...

FREAK
1. Ettől a screenshottól már égnek áll a hajam. Nagyon szép, meg minden, de a GT3 is nagyon szép és nagyon gyenge. Szóval állóképek nem érdekelnek.

2. Ha ez a kormány is annyit tud, mint a PC-s testvére, akkor várom a következő bizonyító erejű fényképet.

Riszpekk

FREAK
"Hááát... autósban jobban áll a PS2"

Ez nagyon nem igaz. Pont az autós játékokra mondtam, hogy játékterem ízük van. Legalábbis azoknak, amiket láttam. Sőt, még olyan igazán fasza kormányt sem láttam konzolhoz. Attól még lehet hogy van..... Csak amíg a PS2 tábor GT3 zászlókkal vonul fel autós témában, addig én köszönöm, nem kérek belőle.

Riszpekk

FREAK
desert storm rulz

rainbow six suxx, annak mindegy milyen platformon

Riszpekk

FREAK
Pilot : nos az én érdeklődési körömbe autós, háborús, és lehetőség szerint realtime (...) RPG játékok tartoznak. Amíg ezekben a kategóriákban egyelőre sokkal jobb a PC, addig PC lesz.

Riszpekk

Blasta
Hát sim. lövöldözős nem nagyon van, de a valóságot megközelítő, már inkább. Gondolok itt a terrorista-elháritó játékokra! Egérrel vagy kontrolerrel célozni az különbség!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Ezeket a dolgokat a konzolok kezelőfelületének szegénységének tudhatni be! Egy PC-s játékon a billentyűzetnek köszönhetően, sokkal komolyabb parancsokat és válltoztatásokat hajthatunk végre, mint egy kontrolleren! Ezért is van az, hogy PC-n a játékvezérlők nem szorították ki a bill-t és az egeret! Egyszerüen ezek a legjobbak BIZONYOS játékok játszására, és a többletlehetőségeket ezek a játékok ki is használják! Ez persze nem azt jelenti, hogy egy szimulátort jobb bill-el játszani, vagy egy stratégiát nem lehet controlerrel nyomni, csak nem ajánlott! Viszont kontrolerrel, leginkább arcade játékokat lehet nyomni, ezért van SZERINTEM több arcade konzolokra!

PyRex
Kivetelek vannak mindenhol. De a legtobb game az arcade autos, arcade verekedos, vagy arcade ugribugri (meg ha nem is gyerekes), vagy arcade lovoldozos 😊

PyRex

FREAK
Én magam akkor fogok konzolt venni (mert fogok, ez nagyon valószínű😉 ha

1. Nem lesz játéktermi feelingje
2. Billentyű, egér, monitor faszán megy vele
3. Lehet hálózni

asszem leginkább már csak az 1. pont probléma

Riszpekk

FREAK
Jobb boltokban ki lehet próbálni. Sőt, ki sem kell próbálni, elég nézni.

Riszpekk

FREAK
Szóval. Végiggondolva BIZTOS vagyok benne, hogy 10 év múlva már nem lesz játék PC-re. SOkkal ésszerűbb megoldás átvinni a játékokat konzolra, de most még nincs itt az ideje. Hiszen a legújabb konzol, az XboX is kiscsirke egy combosabb PC-hez képest.
Talán 2-3 év, mire a konzolok magukhoz térnek, és utána szép lassan a játékkészítők is átállnak konzolra.

Riszpekk

FREAK
Amúgy mi ez a hülye vaker a 30ezredikről?

Riszpekk

Blasta
Háááá. Én vagyok a Freak! Az előzö beirását én követtem el, de az ő logóját rakta oda! Valami bug van!

FREAK
Ráadásul amit írtam, el sem ment. Na mégegyszer.

Riszpekk

FREAK
#29582 nem én voltam

Riszpekk

FREAK
?
Valami BUG van

Riszpekk

FREAK
Hé! kié lesz a 30000 -ik beirás??? Szerintem nem lesz, csak 29998, mert aki 29999-ediknek ir be, az nem lesz 30000 -ik! Szopás!

Riszpekk

FREAK
Aha. Jó. Akkor ma veszek egy PS2-t, hogy kipróbálhassam.

Riszpekk

FREAK
Pilot : megjelent a WRC? Mármint PC-re?

Riszpekk