A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Riszpekk
Én pont arról beszéltem, hogy grafika ide vagy oda, maga a technika nem tetszik a konzolos szimulációkban. GT3 pl. mozgás alapján kb. a PC-s revolt színvonalán van, és ez elég gáz akkor, ha többszáz lóerő és kiló érzékeltetésén lenne a hangsúly.
Riszpekk
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szálljunk már le a grafikáról 😊
Na lépek haza, ne írjátok tele a topicot, mert nem tudom majd elolvasni 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az már más kérdés, hogy mi volt a leghiresebb autos game pc-re, de ez nem az én asztalom!
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
Az régen volt a GT3 meg most van. Egy mostani PC-s autós játék jókat röhög az NFS engine-jén.
Riszpekk

GC:
Bizony Isten, nem azért, mert ki vagyok rád hegyezve, de ezt már tényleg nonszensznek tartom! Lehet, hogy Te ismersz KAPÁSBÓL 2 embert, aki 25 feletti és hc Nintendosok, de én meg kapásból 20 PC-s tudok mondani, akik ezt nevetségesnek tartják! És ők sem ismernek ilyen állatfajt, aki 25 év felett HC Nintendos! Nem gond, ha valaki Nintendo fan, de azért túlzásokba ne essünk!
Ezt most nem azért irtam, hogy (a 20 PC-st) rádlicitáljak, csak ez a helyzet! A felnőttebbek PC-znek! Ez van! Nem nagyon tudom elhinni, hogy eme kis országban 20-25 év körül több HC N-s lenne, mint PC-s! (Szerinted miért nincs annyi Konzol -netán- Nintendo havilap, mint PC-s? Talán mert nem lenne rá kereslet? Gondolkozz el ezen!)
Peace
Kit érdekel, hogy mekkora hardcore tábora van akármelyik konzolnak? Britneynek is nagy hardcore tábora van, azt mégis szűz

Szerintem ezen a fórumon sincsenek többen 2-nél! (A három sem éppen tábor
) Ez azért enyhén nonszensz!"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
A többiről annyit, hogy nálam sokkal nagyobb szakértők (na ilyennek nem nehéz lenni) elmondása alapján igencsak jók az állítgatási lehetőségek, persze ettől még nem kell feltétlenül jónak lennie az ütközésekben. A mozgást én korrektnek találtam, de ez persze magánvélemény.
Egyébként tény, hogy sokkal inkább arcade, mintsem simulation (egyébként akinek ez kell, az tegye le az összes jogsit, ott még csak koccanni sem lehet, szóval sok sikert hozzá - főleg az s fokozathoz). De a pc-re alkotott egyik leghíresebb autós játék - Need for Speed - is ilyen volt. Szóval ki mit szeret, de abban igazad van, hogy konzolokon sokkal inkább az arcade stílus megy.
De könyörgöm ne csináljunk ebből megint balhét, ez csak az én véleményem, elmondtam, kész.
Riszpekk
Ebben teljesen igazad van! Szerintem a magyarázat:
1. nagyon kevés átirat van, ami van, az psx-es, na most a 6 éves hardver itt meg is látszik. Lusták programozni, egyszerű konverzióval ültetik át pc-re, annyira egyszerűvel, hogy gyakran ha megnézed a pc-s játék cd-jét, akkor olyan kiterjesztésű fájlok vannak rajta, amik psx-re jellemzőek. No comment, lusta programozás, konverzió suxx!
2. Ha nem csak simán konvertálnák, akkor nmár ugye nem is annyira az eredeti játékról van szó (példa: az EA Sports az NHL sorozatot teljesen más verzióban készítette el évekig pc-re és konzolokra, fullra optimalizálva mind a kettőt. Olyanok is voltak - mármint jók!). Szóval ez sem igazi összehasonlítási alap grafikailag. Megint visszatérünk oda, hogy amiben igazán össze lehet hasonlítani, az a játékok játszhatósága, hangulata, stb. Na ebben szerintem a jó játékok felveszik a versenyt a pc-sekkel (persze mindkét gépre a jobbakról van monst szó!).
"én úgy veszem észre, ez minden a legcsúcsabb autós játék is borzalmas fizikával rendelkezik"
Nem tudom, hogy pontosan mit láttál, tény, hogy autós játékokból 10-ből 9 nagyon gagyi, ps2-re tudtommal 2 jó jelent meg eddig, a többi felejthető, ebben igazad van! Az nem lehet, hogy a GT3-ban elsőkerék-meghajtású kocsit láttál? Mert azzal akkorákat lehet kacsázni, hogy nem győzök káromkodni 😊)) Az sem irreális egyébként, csak k*va nehéz irányítani 😊
Szóval ne kezdjük...... Lehet hogy sokaknak bejön a GAMECUBE, de nekem már a Nintendo alapból nem szimpatikus, ami nem véletlen, hiszen ők nem is a hc gamereket célozzák meg a termékeikkel. A GC egy "beugró" konzol, ami kellemes családi szórakozást nyújt, de a game fanatikusoknak más igényeik vannak.
Riszpekk
Én csak azt mondtam, hogy azok a konzol gémek amiket eddig láttam pc-n, siralmasak voltak. Konzolon lehet hogy jók, nem ismerem annyira őket, de pc-re vagy rosszul vannak megcsinálva, vagy ekkora a különbség. Most nem csak a magam nevében beszélek, van pár hcgamer haverom, akik ugyanezt mondanák.
Ramza : racionális magyarázat -
GAMECUBE - ezt most kihagynám, ne kezdjük elölről.....
PS2 - gyönyörű a grafikája, de én úgy veszem észre, ez minden a legcsúcsabb autós játék is borzalmas fizikával rendelkezik, tiszta játékterem
Persze ha azóta jelent meg valós fizikájú játék, kíváncsiam várom.
Riszpekk
És erre tudsz valami racionális magyarázatot, vagy csak "úgy jön"?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Riszpekk
Mellesleg nem tudom, miért vagytok kiakadva, ez legalább a témához kapcsolódik.
Riszpekk
Annyiszor megfogadtam már én is, hogy abbahagyom ezt a szélmalomharcot, de van az emberben egy furcsa mazochizmus 😊 Szóval nehéz erről leszokni, pedig most is inkább dolgozni kellene 😊
akit erdekelnek tovabbra is GBAs Ps2es, N64es cuccok, jatekok, az dobjon mailt vagy nezzen at az olcso konzol topicba: cimem :[email protected]
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Nekem pl. nincsenek más elvárásaim pc-n és konzolon: legyen jó játszhatósága egy játéknak. (Egyébként a pc-s közhiedelemmel ellentétben nem csúnyák a konzolos játékok, csak máshogy szépek 😊
Szóval szerintem nem indokolt a kettős mérce, de már amúgy is megszoktam, hogy ebben a topicban egyedül vagyok a véleményemmel, mert mind a pc-seknek, mind a konzolosoknak furcsa az, hogy valaki mind a kettőt szereti 😞
Riszpekk
HÁLA A JÓÓÓÓÓ ISTENNEK!!! Nekem bőven elég volt az a tucat, amit eddig láttam, nem akarok többet akkorákat hányni!
Riszpekk
Amugy meg utalom az ilyen jellegu strategiakat 😊
PyRex
Amúgy nem vagyok otthon a stílusban, de a Shogun nem felelt meg a követelményeknek?
(A sprite-ok elete kb. 10 eve lejart 😊
PyRex
Nesze, itt van. Az elso kepek tenyleg gagyik. Ronda a grafika, stb. De azok nem sprite-ok. Uzenem csocsonak, hogy fingja nincs, mi az a sprite. Csocsokam, szerinted egy 2d-s lapnak (ahogy te hiszed) hogy lehet 3d-s arnyeka?
PyRex
Nincs itt igazándiból semmi probléma, csak ez már szerintem a ló másik oldala. Van akinek ez tetszik, én jobban szeretem, ha minden ki van dolgozva rendesen, a lenti képek grafikája szerintem igencsak szegényes, és éppen azért, mert a rengeteg egység miatt le kellett butítani. Persze pont én vagyok az, akinek a mániája, hogy a jó grafika önmagában kevés, úgyhogy ettől még lehet nagyon jó a játék...
"és itt tényleg a többezzer különálló egységen van a hangsúly."
Ezt azért nem hiszem, mert nem tudod külön irányítani őket. Vagy igen? Mert annak szerintem nincs sok értelme...
Esetleg a látvány szempontjából van rajta a hangsúly?
"Szerintem az a gusztustalan, amikor ott van egy katona és a feje fölött : 144....."
Ezen jót mosolyogtam: igazad van. Aztán arra gondoltam, hogy nagy kedvencemben, a Heroesban mégis ez van 😊
Szóval nincs nekem semmi problémám, csupán eltérő véleményem. Ennyi.
Vagyis az ott 144 katona. Amikor kap 1 (valójában többszáz) nyilat, akkor a szám 112-re módosul. Huh, meghalt 32 emberem..... na ez ultragagyi