A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
nem miert utalna?
csak szoktunk vitatkozni.
ha utal akkor en is ot😛
GAMECUBE
mert nem mentem odaig le a csuszlaval,es nem lattam, de baromi szepek es jok.
ember
uhh version, ez kicsit gyengébben néz ki mint a DoA3

(a videókat még nem néztem meg)
Alien!
Csak nem.....Csajok is Fórumoznak?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Mindjárt leszedem a videot Version, mkíváncsi vagyok rá.
Amúgy ez a kép amit belinkeltél egy szép arc-textúrán kívül, csak homályos ruha, és elmosott szikla textúrákat mutat, na majd a video után visszajövök.
TWN(c.)
Rlz a topicod version(n)😉
versio
"Január első hetében a videojáték-kölcsönzők forgalma 36,5%-kal nőtt az előző év hasonló időszakához képest, a legnépszerűbb 5 helyen PlayStation 2 játékok álltak."

versio
és ez még a gép valodi erejéhez képest NULLA !!!

versio
pyrex nézd meg az uj képeket a VF4-röl !
a tekken meg még szebb lesz

versio
VF4 (ps2)

versio
PS2 lesz xbox helyett ????

de legalább kiprobáltad

CSOCSO
nyah kipsroszaltam 300*200 as felbontásban...valami iylesmi volt..szal kiprobaltam az ut és nagyon szar volt..a nagyobb palyakon alig lattam hol van az ember....tiszta szar nagyon sajnalom a hc quakereket.. az ö szintjükön elevrnem oket 1240*1024ben!
Bármennyire is fáj az XBOX nem fagy, pedig elhiheted, annyit gamelek rajta amennyi szbadidőm van! Nagy kedvenc haveri körben most a Doa3, és a PGR.
(a Halo megmaradt személyes kedvenc szinten, mert a haveroknak túl nehéz😉 )
ezt csak megerősíteni tudom!!!!!!!
Mi a baj Lazával??
Engem két lándzsával sem lehetne elválasztani az Xbox-omtól...
PyRex
Pff, 200 kicsit huzos, nem? Mondjuk ha 60-ert odaadod, ok... 😊)))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Laza
ELADO

egy XBOX 2db eredeti joyal es 4 jatekkal:
-Much
-DoA3
-HALO
-Gotham Racing

ia: 200eFt
[email protected]

Laza

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

CSOCSO
GC...GeCa😊Nyah.még véletlenül sem irtad le hogy mit szolsz a képekhez!
mohus
Szega GC!😊
Ahogy te hirdeted az igét a GameCube-ról...úgy párhuzamban népszerűsítelek téged...😊

Így egyszer csak azt veszed észre hogy egy kockában vagy😊...az lesz az igazi nagy egyesülés...
uff mohuss

ui: még mindig lenyűgöz az odaadásod...de ez most komoly..ezt becsülöm benned

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GAMECUBE
bakker ugyanazt irod mindenhova?😊
a senki se erti a felet mirol beszelsz, mert nem ismerik az elozmenyeket.😊
de Te tudod,😊
árkád fan😊
GAMECUBE
nah Mohus ideszakadt😊
CSOCSO
én irtam azt hogy itt is lehet umcsizni...
mohus
Szegasztok!
Eddig az 576 forumaira írtam...aztan valaki valahol azt írta,hogy itt is lehet konzolokról dumcsizni.
Kedvencem GC is itt van...és elolvasgattam itt is miket írt...az eladási statisztikákból egyből rajöttem, hogy Ő az...
Másik veszzőparipája a különböző gépteljesítmények..grafika stb..ezek alapján ocsmányozta le a GT3 at...és még egy rakás PS2 játékot..ehhez képest a dicsekvése is igen hatalmas..GT3-ban minden jogsija arany.
Na ezekre reagáltam neki ott..és most ide is megírom szóval kopy....
Engem csak az zavar amire GC csak évek múlva fog rájönni, hogy miért is játszik az ember.
Volt egy fejlesztőcsapat aki hónapokon keresztül dolgozott valamin..a kis japcsi évekig álmodta meg hogy hogyan is dőljön az autó az aszfalton...és hogy a motorhangok körbejárják a nappalimat..nekem ez tetszik..a játék szép lett tartalmas és jól irányítható...nincs még egy ilyen autós game jelenleg sem pc-n sem semmin..pláne nem egy 80rongyos dobozon.
Már írtam valahol, hogy én a klasszikus Arcade játékokat szeretem.Autós,verekedős 3d,fénypuskás(ketten)...ezen kívül a klasszikus sportok...foci ...jégkorong.És ami új stílust hozott MGS2 és a brutális GTA3.
Mindenki kiszámolhatja a Gamecubeján, hogy hány játékom lesz...a régi Saturn játékok helyén pont el fog férni, mert Saturnból is volt vagy 10db összesen...és nem fogok kétségbe esni és rohanni a gamespotra megjelenő játéklistát nyomtatni, ha a PS2-re összesen csak 15 játékom lesz.Leszarom más mit mond..én azzal játszom, ami nekem TETSZIK és a nappali kanapéjából kényelmesen elvégezhető..megyek két kört..megütöm Jeffryt..lelövöm a pókot a sarokból..
Nem szeretem a mászkálós,ugribugritórákonát progikat..a pörgös Sonic volt az ucsó amit MegaDriveon végigvittem..a Final Fantasyért sem rajongok és semmi körönkénti RPGhez..legyen realtime a stratégia is..Red Alert..Starcraft..
(értsd:az FPS és a stratégia csak a PC-n jó...és csak hálóban)és az extrémsportok sem hoznak lázba..ennyi
Én elfogadom hogy GC-nek a Gamecube tetszik..szereti a mászkás varázslatos progikat..a Starwarst..és komolyabb progik is lesznek..mert fejlesztenek rá..pl SEGA is helyes...de ha neki NEM TETSZIK valami akkor írja azt,hogy "NEKEM EZ NEM TETSZIK" azt ne ocsmányozzuk le ...másnak az újdonság lehet..és TETSZIK neki.
A DVD nekem komoly lépés volt a VHS után...akárcsak a digitális kamera...ami nem a legprofibb de az analóghoz képest nagy lépés...és egy ember sem ocsmányozta le a környékemen, mert Hollywoodban PANAVISION kemerákkal filmeznek.
Én nem várok egy újabb dologra éveket..ha van már olyan, ami nekem megfelel és TETSZIK.

Kicsit vissza...GCnek bár életben nincs jogsija... örülök hogy a GT3ban sikerült neki.Én a bronznak is nagyon örültem...fél óráig kőröztem a Corvette-tel a vízben..aztán később jöttem rá ,hogy ki lehet kapcsolni a ghostot😊..nem volt két perc GCnek sem gondolom...és milyen finnyogás és kínszenvedés lehetett neki játszani ezzel a csupa csalódottságot okozó autós játékkal játszani...kis mazochista..aztán szaladt a gamespotra feltöltődni,regenálódni..és ez még 62518 embernek nem tetszett...huhh nekik se..de jó..megnyugodtam..na mi van még..ez meg szaggatt..szar kuka..ennek a játéknak meg Mósön Blőr a neve..nem is szól másról..ebben meg a keksztúrak... pilóta,háztartási,vaniliás karika...már fáj a hasam is..hánynom kell ettől a PS2 kavalkádtól..
-JA ÉS MA SEM JÁTSZOTTAM EGY JÓÍZŰT..sebaj nem is az a lényeg hanem az ANTISZOCIALIASING..hm és várok még Godóra mert gémkjub forever..ámen

nahh ennyit GC-ről...

aztán látom itt is vannak arcok Chriss...és xboxosok is remekk Pyrex..így tovább ha nem haragszotok ezt a forúmot is boldogítani fogom...mert játék után jó egy kis internetes dumcsi..

uff mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

PyRex
Es hol jon elo a kekhalal? Mert akkor en is kiprobalom... Amugy te hol "dolgozol"?

PyRex

Chr†ss
Ez nem intróból van hanem játékból.Tök állat lesz
Chr†ss
Nálunk 4Xbox van és mind a 4-en bejött ennél.Nem béta volt de sehol nem is fogják írni arra ne számíts😊)Egyébként a PS2 is fagyni.(Legalábbis gondolom)Eddig még csak olyanoktól jött vissza jelzés ilyen téren akik írott CD-vel játszanak.
Mondjuk ha elhiszed,ha nem de a Kakuto X-nél is volt egy csomó fagyás.Mondjuk az még tényleg csak béta.Semmi bajom az Xboxszal mindössze az,hogy ezt a hibát lazán kiszedhették volna belőle mert nem egy nagy dolog.Ja!Meg az ,hogy Microfos termék.(Ezek miatt nem veszek)Talán majd,ha ezt a hibát az új szériába kijavítják és olcsóbb lesz akkor veszek egyet.(Bár akkor inkább már GC-t veszek😊) )Viszont a PS2 az marad amíg le nem jár a második generációs konzolok ideje😊Félre ne értsd van pár játék ami tetszik Xboxon viszont tucatnyi van ami PS2-n.Ezért mondom,hogy az Xbox nem jobb mint a PS2 és már szerintem nem is lesz jobb.Mondjuk amikor az egész kezdődött a három gép között akkor én nagyon szorítottam a GC-nek csak a Sony meg a Microfos elintézte szerencsétlent.=(( Mondjuk majd amikor lemegy az ára mint már mondtam venni fogok egyet😊)De a legjobb akkor is a GBA 😊)
PyRex
Ok, sorry. Elhiszem, hogy jatszottal vele, de akkor vagy a Halo volt beta vagy az XBOX. Mert ezt SEHOL nem irtak. Egy kritikus sem, senki. Akinek X-e van azok sem, egyszeruen senki. Amugy 1 milliobol 1-szer a PS2 is tud fagyni, lehet, hogy te pont egy ilyen x-es esetnek voltal a szemtanuja 😊))))))))))

PyRex

Chr†ss
Te miről beszélsz ember?😊))))Én nem mondtam egy szóval se ,hogy rondák.JA és nem kéne itt májerkedned mert már játszottam mindegyikkel kivéve a PG racingel.De szerintem nem olyan jók.Ennyit arról,hogy tátva maradt a szám.Ne nevettes légyszíves ilyen hülyeségekkel.A Halonál pedig,ha beledöglök is előjön a kék halál.(Mert ilyen van akármelyik tudálékos nyomi is mondja azt ,hogy nincs mert VAN!)Nem alaptalanul dícsérik.Az én újságomat is pénzeli a Microfos mint már említettem...de tudod mit.Ott van amit írtam neked.Mert te azt mondtad már nagyba verik a PS2-es nagy neveket!Felsoroltam pár játékot!Na azokat mi veri?
PyRex
Nem rossz! Komolyan!

PyRex

CSOCSO
pyrex hogy tetszika metroid? ami még igencsak fél készelnléti állapotban van...
CSOCSO
😊)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
PyRex
Leoltott? Ugyanmar, ne nevettess 😊))) Egy LEANYZO? 😊))) Amit az XBOX-os gamekrol irtam, azt tartom, tartok tole, hogy meg eletedben nem jatszottal eggyel sem, igy meg nem kene latatlanban velemenyt nyilvanitani, meg megcafolni, amit irtam. Ullj le egy Halo, DOA3 vagy PG Racing ele, es tatva marad majd a szad. Nem veletlenul dicserik am agyba fobe mindenhol ezeket, valami alapja is van...

PyRex

PyRex
Kedves Anit@. 😊

Eloszor is udvozollek itt a dzsungelben (bar szerintem mar jol ismerjuk egymast 😊! Szoval szeretnem neked elmondani, hogy nezz be a "Kultura" topicba! Ott leirtam mindent, bocsanatot is kertem, akit erdekelt az csatlakozott es elolvasta a dolgot. Akar hiszed, akar nem: kulturember vagyok. Csak konnyen ki tudnak hozni a sodrombol es ilyenkor nagyon ideges tudok am lenni! Ilyen a stilusom, ennyi. Persze lehetne mondani, hogy akkor ne legyek itt. Sajnalom, meg kicsit boldogitalak titeket. Egyebkent elnezve teged, Anita aranyom... Ejj, mit kereshet egy leanyzo ennyi fiu kozott? Hianyzik AZ, edesem? Nem kapod meg senkitol? Latom, te fulig szerelmes vagy, csak nem tudod magad kifejezni, de ha ennyire terden allva konyorogsz, akkor egye-fene, bennevagyok. Hirtelen zavarodban meg holmifele tengerimalaccal is azonosulni akarsz, tudod ezt tanultuk pszichologiabol, hogy ez a rejtett animal-szex utani vagy konnyen elfajulhat, de majd en segitek Neked! Ird meg a szamod es felhivlak edes, es akkor megkapod amire vagysz! Puszi mindenhova!

PyRex

CSOCSO
ilyen képek...de recések meg csunyák...
CSOCSO
azhem a TUROK 4 és a Metriod azonnal beficcen nekem!
CSOCSO

hm ezek azért szépek... a többi kép nagyon szar minöségű... ugyan olyan mint itt az alsó kép tehát ingame de recés minden meg hasonlo...
CSOCSO
hm..hát ez már nem uyg néz ki mint ami intro lenne...

CSOCSO

remélem ez nem introbol van..Metriod gc re...
Chr†ss
És még mondja valaki,hogy a nők hülyék😊)Mondjuk van abban valami amit mondassz mert tényleg szokott butaságokat mondani😊(Például,hogy a mostani GC-s és Xboxos játékok már most verik a PS2-s nagy neveket😊)))) )De most miért kell bántani?😊)Mi a bajod a tengerimalacokkal?😊)Szegény PyRexet most nagyon leoltottad.Asszony ez nem volt szép😊)(Csak mert néha tényleg igaza van ennek a kis tengerimalacnak😊) )
'sértődött, rövidlátó kis tengerimalac'-na ilyen kulturált sértést se láttam az elmúlt 30e beszólás alatt.

Na , Pyrex-nek mar női rajongója is van

PyRex
:-))))))))))))))) nana, nem megjegyzéseket tenni 😊))

PyRex

Alien!
Lásd Xbox-Photoshop párosítás...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
pc re is jön!!!
megnéztem az uj resi videot gc re!!nagyon zoral a szrny..a hangja nagyon jo..és jol néz ki..a nyála folyik meg minden!!....
ember
ja, ezen már csak 2x AA van, nem 4x...

ha egy fejlesztő pre-renderelt képeket adott ki a játékából, annak már többet nem igazán lehet hinni, majd ha megjelenik a játék akkor kiderül hogy tényleg ilyen-e.
egyébként nem néz ki rosszul
Dikkma
No comment.
magus
És pc-re?

PyRex
Nézd soniq. Arrol, hogy ki tud mindenkinél mindent jobban, csak egy idézetet szereték belinkelni, amelyet TE MAGAD írtál:

"Mekkora egy kókler pojáca bagázs vitázik itt. Fingja nincs egy-két embernek milyen is egy x-box, vagy egy gamecube, és váltig dicséri vagy kritizálja azt."

Kérdem én: akkor kettônk közül ki is állítja magáról, hogy mindenek felett áll? Te, aki fél évente idenézel? Nevetnem kell. Vegyél már vissza kicsit, öreg, ok? Köszönöm mindenki más nevében is, akire írtad a fenti megjegyzésedet...

PyRex

CSOCSO
jön a GTA 3 a GC re!!!
Ok, a jószándék megvolt 😊 Na egyszer megnézem, meglátjuk azt a rajzfilmet, amúgy nagyon jók voltak az snes-es ff-ek.
Ja, és az ff4 rom-nak a fordítását már a rajongók csinálták, nem a sony féle, de tényleg hiányos a sztori (mondjuk ha nem tudod, akkor nem tűnik fel)...viszont a Chrono Trigger és a többi FF teljes!!!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!