A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chr†ss
De már nem vesz mindenki GC-t mert a legtöbben már megvették a PS2-t és eszük ágában sincs eladni mert van rá csomó jó játék stb...Ugye ezért is lett kihozva gyorsan a PS2 ,hogy ne legyen konkurencia.
Chr†ss
25??Wow!Az pöttyet sok!Ha azt mondod 20 akkor azt mondom oké😊)))Egyébként hol lehet megvenni?😊)
Chr†ss
Nincs sajna....úgy néz ki még várnom kell majd a FFC2-re mert abban benne lesz a PAL-os.GC-re lesznek Square termékek mert a Nintendo csak az a feltétellel engedte meg,hogy a Squarnek,hogy fejlesszen GBA-ra,ha fejleszt minimum 3 játékot GC-re is.Persze ez még lehet több de kevesebb semmi képp.Bár kétlem,hogy a Square olyan könnyen szemet fog hunyni a múlt miatt.(A Nintendo miatt majd nem csődbe mentek stb...)
GAMECUBE
ezzel en tisztaban vagyok, de hiaba penzelnek sokat, ha pl. mindenki nintendot vesz, akkor mar is a Nintendootl jon a tobb love.
Szemet dolog a sony ezt is csinalta... szerencsejuk is volt, de most nem hiszem hogy igy lesz.
Ez a GC nagyot fog utni.... es a GBAcska mar ut is😊
GAMECUBE
25 korul lehet.
Chr†ss
Majd el felejtettem!Már annyiszor kérdeztem de most megint!Valaki nem tud hozni eredeti NTSC-s FFX-et??Ha igen akkor mennyiért?Nagyon kéne😊))
GAMECUBE
Chrono Cross?😊)
Az jo lenne, de gondolom nem 3d-s lesz, mert az eros egy picit..😊
Es ebbol a gyumolcsozo Square-Nintendo kapcsolatbol az lesz, hogy GCre is jonnek majd a FF-ek, es miegymasok.
Az Enix mar most targyal, hogy ujra keszitenek Nintendora jatekokat....😊 Visszaternek a regi szep idok.
Hat ha ezek mind igazak lesznek, en sohase veszek megegyszer ps-t az tuti.
Tenyleg... nincs meg Neked veletlenul eredetibe (usa) a Chrono cross?? Szivesen kiprobalnam.
Chr†ss
Sőt én úgy tudom ,hogy GBA-ra még jön a Chrono Cross és Chrono Trigger is!!!!!De szép is lesz😊))
Chr†ss
AZ MS és a Sony nagy úr.A Nintendo pedig nem veheti fel velük a versenyt anyagilag.Gondolj bele a Sony és az MS mekkora hatalom!Az MS a világ talán legnagyobb cége a Sony szintén!A Nintendo hozzájuk képest csak kis hal.Ezt hívják úgy ,hogy szemét üzlet politika.
Chr†ss
A PC-s játékoknak nem is fog leáldozni soha...egyébként a topic már régen nem erről szól...
GAMECUBE
hat ja😊
G@b0r
má vagy 1.5 éve van ez a topic de még mindig nem áldozott le a pc-s játékoknak!Aki nyitotta a topicot az egy kicsit tévedett 😊

Chr†ss
Magán ügy😊Az enyém még nem fagyott és haverjaimé sem.Az a lényeg nekem jó legyen😊 (De önző vagyok )Különben nincs olyan gép és nem is lesz ami nem fogy lefagni.Vagy is...de a Tamagochi!😊)
GAMECUBE
penze van a nintendonak is, sot egy jopar uj tehetseges meg ma ismeretlen kiadot is elkezdtek tamogatni....(de ezt te is irtad)
mik azok az aprosagok? a nintendot nem lehet ilyenekkel megbeitani... a gepeit elsosorban a Nintendo first es second partys jatekaiert veszik.
GAMECUBE
az altalad es altalam is nagyra tisztelt es csodalt GBAra lesz FF 4-5-6..😊
tehat van kilatas egy GC-s portra is.
GAMECUBE
ehhhh xenosaga rullzz!!

egyebkent tudom hogyps2 jatekainak a hangulata ott van a toppon a nintendoeival eggyutt.
Chr†ss
Lepénzelt pár kiadót meg ilyen "apróságok".Egyébként a Sony is követni fogja a dolgot és ők is úgy mond "fejlesztési segédletek" néven futó pénzekkel fognak pár kiadót támogatni.
Chr†ss
Kinek fáj,hogy az Xbox nem fagy?(Pedig fagy.)Nyomd a Halo-t 4órán keresztül és bejön a dolog.Nekünk legalábbis bejött és nem helyszín függő volt a dolog.Kakuto-X az csak natur lefagyott.PGR-el nem játszottam és nem is fogok...Én maradok a PS2-nél amíg van olyan,hogy Final Fantasy😊)
GAMECUBE
miert mit tett a MS????
Chr†ss
Már ezt is leírtam😊))Olvasd vissza ha érdekel mert már lusta vagyok leírni megint😊))Egyébként nem a GC-vel van a baj...
Chr†ss
Naná ,hogy tovább bővül mert a Nintendo elkezdte támogatni a kezdő fejlesztőket azzal a feltéttelel ,ha csak az ő gépükre fejlesztenek.JA!A GC-re már most leállítottak pár fejlesztést!Most kivételesen ne a Sonyt szidd hanem a drág MS-t!Nekik köszönhető ugyan is a dolog!
Chr†ss
Hát azért én nem mondanám,hogy szar😊Ha gondolod leírom szépen részletesen a technikai dolgait.Sokan azt mondják például ,hogy nem tud effekteket kezelni (Pl.Anti aliasinget) pedig ez is hülyeség.A PS2 hardvere az MGS2-ben már valamit mutat de még az se az igazi.Mint már annyiszor mondtam a The Gateway megjelenése utána majd elkezdhet mindenki gondolkodni ,hogy mit is tud a gép!(Bár a FFX grafikája is olyan,hogy leteszi az ember a haját főleg a hangulatával együtt nagyon ütős!)

Más...
A DMC-ben nekem leginkább az tetszett,hogy olyan mint egy interaktív film.Például volt a Christopher Lambertnek egy filmje a Bewourlf(Legalábbis ,ha jól emlékszek ez a címe) amiben egy ősz hajú lovagot alakított és full ugyan ilyen volt a filmben az akció ráadásul Lambert úrfi is nagyon hasonlít Dantéra!Szóval nekem ez tetszett benne.Viszont szerintem az MGS2 sokkal jobb.😊)
GAMECUBE
Miert is lenne?😞(((((((
Utalom ezert mind a sonyt mind a squaret.
A nintendot detto.😞
GAMECUBE
nem nezem inkabb meg😊
szerintem a GC helyzetet rosszul latod, japanban is ott van a toppon mind a hardver, mind a szoftver eladasokkal.
amcsiban dettto, remelem europaba is nagyon fog menni.
Majd a Milian megmutatjak mi van😊... es ott akarnak majd rengeteg eu fejlesztot is meggyozni arrol, hogy erre a gepre erdemes fejleszteni.
Remelem tovabb bovul majd a GC-s fejlesztoi lista.
Ezt egy mostolvasott interjuban lattam😊
Chr†ss
FFC Ps1 -es változata már régen megjelent a PS2 -es változat viszont japánban február közepén jelenik meg.Európai megjelenés nincs kitűzve.
Chr†ss
Húú ezt már leírtam egyszer egy száp hosszan kifejtve!😊Muszáj még1×?😊)Ha kérhetném inkább keress rá vissza!Nem lehet olyan régi a dolog...😊
GAMECUBE
nah asszem mara ennyi, egy hetre eleget irtam ide😊)
meg bepotoltam a valaszokat amivel tartoztam😊
szoval nem magamba beszeltem meg stb.
kihasznaltam az idot itt ami rendelkezesemre allt.😊
GAMECUBE
Továbbá a nintendo nem gyereljatek, sokadik felvonas. (mellekesen jegyzem meg en nagyon birom a bomberman gamekat, ebbe is lesz klasszikus 4 jatekos mod, es azert jol nezki a cel shaded eljaras)

GAMECUBE
de egy eremnek mindig ket oldala van😄DDDDDd
ezen egy ket percet rohogtem😊

nem tom mi GCre, csak japoanban😊

Ramza orulhet ez egy igazan ocsmany kep😊
GAMECUBE
kezdik komolyan venni a kiadok a GC-t.
GAMECUBE
nah itt egy ket kep az auto modellistarol..
ami eredetileg ps2es only cucc volt, de most mar jon GCre is.😊)hehehe

576ban vannak rola bovebbeninfok.
GAMECUBE
jah ez az NGC magazinbol van ....(mar aki latja😊
erre fizettem elo. a minap😊

de beadok egy linket akit erdekel a GC felkesz ereje😊))) az nezze meg.

http://www.dutchgaming.net/gallery.php3?select=1276&sort=news
GAMECUBE
meg aztan be se jon😊)))
GAMECUBE
nah en hulye😊))

GAMECUBE
nah ez egy bazinagy kep, a kepek csunya minoseguek, a jatek felkesz.😊
turok 4 tovabbra is...

img src="http://www.dutchgaming.net/upload/pictures/dgaming6099610563c40819d86348.Turok-Page4.jpg">
GAMECUBE
nalam es havernal chip es irott cd nelkul is fagyott mar ps2...😊
szeretem en nagyona cuccost😊
GAMECUBE
es akkor az uj perfect darkot meg nem is lattuk.
vagy Ki3mat,.
GAMECUBE
nincs az a gep elintezve te nagyon rosszul latod ezt.
hardverileg ott van, jatekok meg lesznek ra nagyon utosek nezd meg csocs berakott kepeit.
GAMECUBE
ennek nem sok reszet ertem.
hol patkanykodott a sony es az MS?
hol nem ki hogy jelenleg a Nintendo az okosabb?
miert nem lesz jo a GC?
GAMECUBE
a texturakon laccik, hogy ez nem pre renderelt
GAMECUBE
hat ha MS tenyleg fizet ezert ugy MS sux meginkabb....😊
gusztustalan amit muvelnek, de a penz nagy ur ugyebar.
Mindegy.
GAMECUBE
hehe, en nem gyulolom aps2ot, csak szar a hardcere, de jatekokban es jatekelmenyben nagyon jo cuccok jelentek meg ra.

Chrissnek: Nekem is altalaban a tortenet kozpontu cuccok jonnek be, de ez a DMC engem valahogy azzal a brutal hangulataval megfogott, vegre nem egy beszari rinyalos fohos van benne😊 aki pl. rejtoszkodik, meg az eszevel taktikaval gyoz.:9
itt lehet durr bele majd csa lesz valami modjara allatkodni (persze ez igy nem teljesen igaz)
na szoval mas mint az eddig megszokott hepaj.
nem kell evenkent tapokert stb ert rohangalni, jo.
GAMECUBE
avval en nem ertek egyet, hogy a nintendot megverteke volna...
nagyon is ott vannak.
GAMECUBE
FFC mikor jon europaba? meg se jelent az meg nem?
GAMECUBE
ehh itt a megoldas sokatok szamara.

GAMECUBE
nem hiszed el? gyere fel es nezd meg, vagy allj ki ellenem Gt3 ban ugy alazlak a foldbe, hogy ugy elmegy a kedved a jatektol, hogy kidobod az ablakon, kiskirály.
gyere el hozzám nyugodtan... megnezzuk mit tudsz!
es megmutatom a szinarany jogsikat.
GAMECUBE
rajott TEVEDETT😊
GAMECUBE
ez a jateko vszinu lesz GCre, xboxra is, illetve a tekkenrol is vannak hirek hogy lesz GCre (ha mar GBA-nal megegyeztek a kiadok)
hja es van az az uj capcom racer... (cel shaded grafixal, 576ba volt rola hir) vszinu abbol is kap a GC, meg a szamomra nem kedves GTA3 is jon rá , tutira, s ha nem fog szaggatni rajta kirohogjuk a ps2 "erejet"!😊
GAMECUBE
nem az a vf4 gyengebben nez ki mint a doa3.
az arc viszont reszletesebb.
GAMECUBE
udvozlet korunkben😊