A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
igen ez a kedvencetek...😊 szegeny versio.
GAMECUBE
hat mar annak akinek van, de nem en vagyok az innen az tuti.
GAMECUBE
Sokan irnak be olyasmikrol dolgokat, amihez kozuk nincs...
Chr†ss
AZ elfojtotta agresszió veszélyes
GAMECUBE
nem szokasom az eroszak, csak ha ugy valaszolnak nekem is vissza.. ha jobban megnezd sehol se vagyok eroszakos, csak aikor mar valaki durvan beszol, vagy indokolatlanul pattog mint kecskeszar a deszkan.
Erdekes továbbá, hogy itt eleg sokan ugy fikaznak engem meg mondjak azt hogy nem ugy van, hogy semmi tennyel, vagy valamivel nem tamasztjak alá.
Csak ennyit: Jajj hulye GC nem ugy van hagyjatok rá.... (es ezzel azt hiszi o a tuti a nagyokos megmondta... es ha megmondta az ugy is van... de nem nezne utana áááááá ugyan... mert fosik mint a galamb, hogy beeg.)
Chr†ss
Arról nem,hogy mennyit bír a PS2 mikor dunsztod sincs a dologról.Szerinttem te még életedben nem láttál más PS2-es cuccot.Minden hülyeségnek van határa...Ember te nagyon tudatlan azért szaggat mert ahogy Versio is mondta PC-ről van átírva!!!Nem hiszed el?Nézz utána...ez így van akárhogy is tetszik
GAMECUBE
a teljesitmenyevel nincs baj, erosebb mint a ps2 es az xbox elonye sem tiszta.
vagyis nincs neki
versio
azér mer ps2-n elöbb jelent meg ,nem biztos hogy nem pc-re irták

ha direkt ps2-re irták volna, akkor nem ilyen lesz ...

ember
Nem kívánsz vitát nyitni? 😄 Akkor miért vitatkozol?
GAMECUBE
ehhhhhh.... Indokolatlan ps2 utalat😊)))))))))))))))
joh Te tudod!😊
BAzze mar mondtam nem utalom,!!! de hat legy szanalmas.
CSak a GC jobb!!! ezt fogd ,ar fel.
Hol volt ures hozzászolásom???
Hol nem hirt illetve netrol leszedett dolgokat kozoltem?
Szerinted mindent magamtol igaz?😊))
Hat szanalmas !
GAMECUBE
na meg te is ugy tudod hogy a nintendo szarik a squarere,.... de hala ennek lehet vege😊
GAMECUBE
ez is igaz.
GAMECUBE
miert?? ahogy en latom, es ahogy a statisztikak mutatjak viszik mint a cukrot, es nem csokkent a vasarlasi kedv.
nintendo jatekai is a toppon vannak....
nem latod a fatol az erdot vagy mi?
Chr†ss
Tévedsz!Nincs jól kódolva!A The Gateway még csak demo és már nem lassúl be!Pedig ott minden sokkal részletesebb....A 32mega ramról meg csak annyit,hogy az lazán bírná ezt a cuccot sőt még jóval többet is.Vitát nem kívánok nyitni erről.
ember
version, ez baromság, ps2-ről írják át éppen pcre ha nem tűnt volna föl.
versio
a gta3 azér szaggat mer pc-re van irva C++ -ban
ps2-re csak át van forditva optimalizálás nélkül

ember
Chriss: egyrészt én nem mondtam hogy miért lassul be a játék, hanem azt mondtam hogy belassul. Mivel itt egyesek váltig állították hogy tökéletesen fut.

Másrészt a GTA3 nagyon is jól van kódolva, nem azért lassul be mert túl sok poligon van a képen (mert nincs), hanem mert egy bazinagy várost mozgat a gép, amiben egyszerre rengeteg autó mászkál, gyalogosok stb, és nem csak az út melletti házakat kell kidolgozni mint egy Gt3-ban, hanem mindent, mert mindenhova eljuthatsz gyalog, vagy a kocsiddal. Szerintem pont hogy nagyon jó programozásra enged következtetni hogy a ps2 32 mega ramjába ezt belezsúfolták. A GTA3 SOKKAL több erőforrást igényel, mint egy "sima" autós cucc (gt3), akkor is ha nem csillognak az autók stb.
GAMECUBE
mondasz amit akarsz a GC mar most siker.
mezd meg az uj metroid es turok kepeket

ezek most turok😊 (amit a gepemrol eloturok😊)))
szar volt tudom

GAMECUBE
az tok jo lesz.
varom mar nagyon.
GAMECUBE
Nem is tudom melyik gepre mutattak be eloszor.
GCrol volt szo, hidd el.
Augusztusig kell csak viszamenned a hirek nezeseben.
Alien!
Pontosan.....Japán tud csinálni GT3-at,ICO-t,MGS2-öt(tisztára mint egy periódusos rendszer),Európa,meg még ezekhez hasonlót se(jelen pillanatban)...Kiváncsi vagyok a Polyphony(ha igaz a hír),mit tud kihozni egy PC-ből....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Chr†ss
Chrono Crosson kacagtál?😊)Félév múlva tényleg kacaghatsz😊)))Nézz utána Ramza.Lebutított grafikával lesz rajta a kazin a CT-vel együtt.(Nem pedig 3D-be)
Chr†ss
Akkor most itt belepofázok ,ha tetszik ha nem😊)Azért lassúl be a játék mert rosszul van kódolva.Egybként a gép lazán bírná a cuccot.Azt pedig,hogy a Soul Calibur 2 eredetileg csak GC-re lett volna hülyeség.Eredetileg csak PS2-re lett volna.
Alien!
Kérdezz meg! Légysziiiiiiiii.......

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

SZENTSÉGTÖRÉS!!!
GAMECUBE
megkerdeznek majd egy ket ilyen ki nevetseges pocst, mit szol az ilyenekhez mint a Te kijelenteseid, kedves Alien.😊

Jol is mondtad: SZERINTED!!
Es hath... aki rosszul latja a dolgokat arra mi nem adunk😊
Ezekszerint a nintendo hazudik?😊
Alien!
Szerintem a Gamecube pont a "nevetséges kis pöcs"-öknek való...

GAMECUBE
nevetseges hulyegyerek😊
GAMECUBE
a neniked!

ennyit ersz, ne ugasson bele olyan aki nem ert hozzá
mutasd bizonyitsd be az ellenkezojet aztan pattogj kispocs
GAMECUBE
Ez igy van.
Nem is kell ehhez tobbet hozászolni.
ember
Nem néha lassul be, hanem szinte folyamatosan 20-25 fpseket produkál, valamint amikor mész a városban akkor néha akadozik a mozgás (kanyarokban kiválóan látszik ha nem csak a kcosit nézed) mert gondolom közben tölt egykét dolgot.

Nem mondom hogy nem játszható (végülis elvittem az első városrész végéig és nem zavart nagyon a szaggatás), de az átlag fps nincs 25-30 fölött az biztos. És nem bírja stabilan tartani, gyakran esik.
GAMECUBE
eleinte csak arra akartak megcsinalni
GAMECUBE
MONDOM NAMCO SZERINT!!!!!
GAMECUBE
ehh, hat igen ez nem piti game😊)
buszke is vagyok reá😊
de ezek meg csak arcade shootok.
A GCs lesz a legszebb a NAmco igerete szerint...
ezt sem en talaltam ki😊
GAMECUBE
S nem vagyok tajekozatlan, es nem magamnak talalok ki dolgokat, eddig se volt a szokasom.
Vagy mutass egy olyat ahol valamit leirtam es annak nem volt alapja. (internetrol barhonnan...) itt hirekre infokra gondolok, nem pedig szemelyes benyomasokra(mert ott tevedhetek, illetve hulyeseget is irhatok, mitn akarki)

Kerdesem van: Te lattal mar Ff7et N64en?😊
GAMECUBE
Es csak ugy johet GBAra FF ha a square csinal GCre is.
A FfX fokeszitoje (nem szamomra nem ismert😊 azt mondta hogy legszivesebben GCre csinalna meg a FFxet...s csak arra var hogy a Nintendo megengedje...
Erre mit mondasz?
Sot Ff12rol mar targyalnak is.
GAMECUBE
szoval nincs alapja...😊
NA akkor majd bemasolok ide egy jopar ciket, miegymast.
Sot az erdeti jaopan verziokat is (gyer angol forditassal) hogy ki hogyan allt hozzá a helyzethez.

a Square tavassza azt mondta hogy mindwent megtesznek azert hogy Nintendora is fejleszthessenek...(nem egy ket perces targyalassorozatok votlak) aminek a vegen a Nintendo elnoke azt mondta.: Amig o van a vallalat elen nem lesz Nintendo gepen square termek... (hala az egnek ez mar megtort)
Bazz elutasitottak nem egyszer.
FF11 is azert nem lesz GCre, mert azt mondta a Nintendo feje, hogy nem engedi.... hath ne legy mar ilyen szemellenzos.
HA a square szereti a nintendot es midnent megtesz azert hogy ujra veluk dolgozhasspn Istenem hat ez van, miert olyan lehetetlen ezt elhinni?
NE legyunk mar gyerekesek.
GAMECUBE
Nincs Ar2om, minek is kene.
GAMECUBE
NAgyon orulok hogy Neked nem szaggat, de en modnom berakok neked 10 ps2be 10 darab EREDETi!! GTA3mat, es majd csak csippantsal.
GAMECUBE
A squaresoft az egy volt a Nintendoval, csak kivaltak belole, es valas lett a vege.
Ha nincs Nintendo ma Square sincs, ezt hidd el baratom.
Nem a Ffel kezdtek ok, az volt az utolso eselyuk, hogy ha nem alkotnak jot akkor mehetnek a levesbe (a nintendo adta meg nekik az eselyt)... vajh miert is a cim?????
GAMECUBE
ezt alairom a nagy ps2 fanok valahogy nem veszik eszre hogy ugy szaggat..😊

Ramza: hidd mar el, hogy ez igy van, attol meg hogy Ti nem tudtok rola a ti tajekozottsagotokat mutatja.
Megegyszer masoljam be azta tucatnyi nyilatkozatot, interjut, hirt ami ezekrol szol?
Vagy esetleg egy playtimet nyissatok mar fel konyorgom vagy regebbi 576ot.
ember
ramza: a gta3 tényleg szaggat, sokszor kb 20 fps-t megy.
(eredeti verzióval játszottam)

ezt le írták minden egyes reviewban is, de úgy látszik nem mindenkinek tűnik fel a szaggatás (főleg a nagy ps2 fanoknak nem...)
"Szerintem nem igy van az... a square regota nyalja a Nintendo segget, hogy hadd fejlesszenek ujra ra...."

Az a baj, hogy ez a hipotézis a te fejeden kívül senki máséban nem él... Én elhiszem, hogy te ezt szeretnéd, de én is szeretném, ha... na maradjunk abban, hogy sok mindent szeretnék 😊

"a Nintendo volt az aki idaig makacskodott, hogy nem fejleszthetnek ra."

El tudom képzelni, hogy a világ egyik legmenőbb játékkészítő cége nap mint nap ott állt az irodája ajtaja előtt:
" - uram, hadd fejlesszünk a nintendóra is!
- nem!"

Hát ekkora baromságot te sem hiszel el!

"A square lenyegeben a nintendo egy resze, es visszaternek hozzájuk."

Mi van??????????????
Nézd, az egy dolog, hogy a tényleg nagyon jó gba-ra portolnak egy-két évek óta kész játékot (mondjuk a Chrono crosson nagyon jót kacagtam), de ez nem jelenti azt, hogyí a nagy gépre is fognak fejleszteni! Könyörgöm, mutass egy linket, ne csak álmodozz!

És bocs a hangvétel miatt, nem akarlak én a világért sem megbántani, csak az a baj a mondandóddal, hogy nincs alapja.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Köszi!!! 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

"es megmutatom a szinarany jogsikat."

Az Action Replay 2 csodája
Na jó, nem baszogatlak, nem az én stílusom, csak éppen finoman szólva hihetetlen.

"s ha nem fog szaggatni rajta kirohogjuk a ps2 "erejet"!😊"

Már leírtam a consolehq-n, leírom ide is neked: szar, cd-re tört (tehát még csak nem is dvd-verzió) gta3-om van, és a legkevésbé sem szaggat, pedig órákig nyúztam...

GAMECUBE
JAjj ALIEn... nem legy mar meginz ilyen vagy ezerszer beirtam mar, hogy nem a sonye a square, es akarnak a squaresoftosok fejleszteni ra.
Es mar csinaljak is, el vagy Te maradva jopar hirrel az a helyzet.
A square lenyegeben a nintendo egy resze, es visszaternek hozzájuk.
Ez van, sonyra is lesz FF mindig, de Nintendora is ujra.
Ez van, Hehe, ezt kell szretni... fogy a sony elonye..😊
Alien!
És most,hogy a Sony 128M $-t,pumpált a cégbe,valszeg az rohan majd Nintendora fejleszteni....😊

GAMECUBE
Szerintem nem igy van az... a square regota nyalja a Nintendo segget, hogy hadd fejlesszenek ujra ra.... a Nintendo volt az aki idaig makacskodott, hogy nem fejleszthetnek ra.
Yamautchi: "amig en allok a ceg elen nem lesz Square termek Nintendo gepen."

Es hogy miert ragott be ra igy?
Mert a 64 kiadasakor... a square otthagyta a nintendot leven nem volt eleg tarolokapacitas a 64en, es ezert mentek el, vagyis a Nintendo rugta ki oket, mikor square azt mondta hogy psre keszitik el a FF7et.
Meg azt is mondtak Squarenel, hogy a 64 egy elavult technika a kazetta miatt... ez az a mondat ami miatt a Nintendo elnoke be van ragva rendesen a squarere.
De mivel enyhult a srác, johetnek a cuccok..😊
es azert ment bele a square a GC fejlesztesekbe is, mert ahogy ok mondtak: Szuksegunk van a Nintendora...
mas: mindmaig a Nintendoval szeretnenk ujra eggyutt dolgozni, nagyon jo volt veluk, es a legkedvesebb cegunk a nintendo... (squaresoft nyilatkozata)

JAh es jelenleg en ugy tudom a Ff mozi miatt mentek majdnem csodbe...
Chr†ss
Na majd este vissza nézek most irány a Chrono Trigger😊