A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Erdekes továbbá, hogy itt eleg sokan ugy fikaznak engem meg mondjak azt hogy nem ugy van, hogy semmi tennyel, vagy valamivel nem tamasztjak alá.
Csak ennyit: Jajj hulye GC nem ugy van hagyjatok rá.... (es ezzel azt hiszi o a tuti a nagyokos megmondta... es ha megmondta az ugy is van... de nem nezne utana áááááá ugyan... mert fosik mint a galamb, hogy beeg.)

vagyis nincs neki
ha direkt ps2-re irták volna, akkor nem ilyen lesz ...
joh Te tudod!😊
BAzze mar mondtam nem utalom,!!! de hat legy szanalmas.
CSak a GC jobb!!! ezt fogd ,ar fel.
Hol volt ures hozzászolásom???
Hol nem hirt illetve netrol leszedett dolgokat kozoltem?
Szerinted mindent magamtol igaz?😊))
Hat szanalmas !
nintendo jatekai is a toppon vannak....
nem latod a fatol az erdot vagy mi?
ps2-re csak át van forditva optimalizálás nélkül
Másrészt a GTA3 nagyon is jól van kódolva, nem azért lassul be mert túl sok poligon van a képen (mert nincs), hanem mert egy bazinagy várost mozgat a gép, amiben egyszerre rengeteg autó mászkál, gyalogosok stb, és nem csak az út melletti házakat kell kidolgozni mint egy Gt3-ban, hanem mindent, mert mindenhova eljuthatsz gyalog, vagy a kocsiddal. Szerintem pont hogy nagyon jó programozásra enged következtetni hogy a ps2 32 mega ramjába ezt belezsúfolták. A GTA3 SOKKAL több erőforrást igényel, mint egy "sima" autós cucc (gt3), akkor is ha nem csillognak az autók stb.
mezd meg az uj metroid es turok kepeket
ezek most turok😊 (amit a gepemrol eloturok😊)))
szar volt tudom

GCrol volt szo, hidd el.
Augusztusig kell csak viszamenned a hirek nezeseben.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Jol is mondtad: SZERINTED!!
Es hath... aki rosszul latja a dolgokat arra mi nem adunk😊
Ezekszerint a nintendo hazudik?😊
ennyit ersz, ne ugasson bele olyan aki nem ert hozzá
mutasd bizonyitsd be az ellenkezojet aztan pattogj kispocs
Nem mondom hogy nem játszható (végülis elvittem az első városrész végéig és nem zavart nagyon a szaggatás), de az átlag fps nincs 25-30 fölött az biztos. És nem bírja stabilan tartani, gyakran esik.
buszke is vagyok reá😊
de ezek meg csak arcade shootok.
A GCs lesz a legszebb a NAmco igerete szerint...
ezt sem en talaltam ki😊
Vagy mutass egy olyat ahol valamit leirtam es annak nem volt alapja. (internetrol barhonnan...) itt hirekre infokra gondolok, nem pedig szemelyes benyomasokra(mert ott tevedhetek, illetve hulyeseget is irhatok, mitn akarki)
Kerdesem van: Te lattal mar Ff7et N64en?😊
A FfX fokeszitoje (nem szamomra nem ismert😊 azt mondta hogy legszivesebben GCre csinalna meg a FFxet...s csak arra var hogy a Nintendo megengedje...
Erre mit mondasz?
Sot Ff12rol mar targyalnak is.
NA akkor majd bemasolok ide egy jopar ciket, miegymast.
Sot az erdeti jaopan verziokat is (gyer angol forditassal) hogy ki hogyan allt hozzá a helyzethez.
a Square tavassza azt mondta hogy mindwent megtesznek azert hogy Nintendora is fejleszthessenek...(nem egy ket perces targyalassorozatok votlak) aminek a vegen a Nintendo elnoke azt mondta.: Amig o van a vallalat elen nem lesz Nintendo gepen square termek... (hala az egnek ez mar megtort)
Bazz elutasitottak nem egyszer.
FF11 is azert nem lesz GCre, mert azt mondta a Nintendo feje, hogy nem engedi.... hath ne legy mar ilyen szemellenzos.
HA a square szereti a nintendot es midnent megtesz azert hogy ujra veluk dolgozhasspn Istenem hat ez van, miert olyan lehetetlen ezt elhinni?
NE legyunk mar gyerekesek.
Ha nincs Nintendo ma Square sincs, ezt hidd el baratom.
Nem a Ffel kezdtek ok, az volt az utolso eselyuk, hogy ha nem alkotnak jot akkor mehetnek a levesbe (a nintendo adta meg nekik az eselyt)... vajh miert is a cim?????
Ramza: hidd mar el, hogy ez igy van, attol meg hogy Ti nem tudtok rola a ti tajekozottsagotokat mutatja.
Megegyszer masoljam be azta tucatnyi nyilatkozatot, interjut, hirt ami ezekrol szol?
Vagy esetleg egy playtimet nyissatok mar fel konyorgom vagy regebbi 576ot.
(eredeti verzióval játszottam)
ezt le írták minden egyes reviewban is, de úgy látszik nem mindenkinek tűnik fel a szaggatás (főleg a nagy ps2 fanoknak nem...)
Az a baj, hogy ez a hipotézis a te fejeden kívül senki máséban nem él... Én elhiszem, hogy te ezt szeretnéd, de én is szeretném, ha... na maradjunk abban, hogy sok mindent szeretnék 😊
"a Nintendo volt az aki idaig makacskodott, hogy nem fejleszthetnek ra."
El tudom képzelni, hogy a világ egyik legmenőbb játékkészítő cége nap mint nap ott állt az irodája ajtaja előtt:
" - uram, hadd fejlesszünk a nintendóra is!
- nem!"
Hát ekkora baromságot te sem hiszel el!
"A square lenyegeben a nintendo egy resze, es visszaternek hozzájuk."
Mi van??????????????
Nézd, az egy dolog, hogy a tényleg nagyon jó gba-ra portolnak egy-két évek óta kész játékot (mondjuk a Chrono crosson nagyon jót kacagtam), de ez nem jelenti azt, hogyí a nagy gépre is fognak fejleszteni! Könyörgöm, mutass egy linket, ne csak álmodozz!
És bocs a hangvétel miatt, nem akarlak én a világért sem megbántani, csak az a baj a mondandóddal, hogy nincs alapja.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Az Action Replay 2 csodája
Na jó, nem baszogatlak, nem az én stílusom, csak éppen finoman szólva hihetetlen.
Már leírtam a consolehq-n, leírom ide is neked: szar, cd-re tört (tehát még csak nem is dvd-verzió) gta3-om van, és a legkevésbé sem szaggat, pedig órákig nyúztam...
Es mar csinaljak is, el vagy Te maradva jopar hirrel az a helyzet.
A square lenyegeben a nintendo egy resze, es visszaternek hozzájuk.
Ez van, sonyra is lesz FF mindig, de Nintendora is ujra.
Ez van, Hehe, ezt kell szretni... fogy a sony elonye..😊
Yamautchi: "amig en allok a ceg elen nem lesz Square termek Nintendo gepen."
Es hogy miert ragott be ra igy?
Mert a 64 kiadasakor... a square otthagyta a nintendot leven nem volt eleg tarolokapacitas a 64en, es ezert mentek el, vagyis a Nintendo rugta ki oket, mikor square azt mondta hogy psre keszitik el a FF7et.
Meg azt is mondtak Squarenel, hogy a 64 egy elavult technika a kazetta miatt... ez az a mondat ami miatt a Nintendo elnoke be van ragva rendesen a squarere.
De mivel enyhult a srác, johetnek a cuccok..😊
es azert ment bele a square a GC fejlesztesekbe is, mert ahogy ok mondtak: Szuksegunk van a Nintendora...
mas: mindmaig a Nintendoval szeretnenk ujra eggyutt dolgozni, nagyon jo volt veluk, es a legkedvesebb cegunk a nintendo... (squaresoft nyilatkozata)
JAh es jelenleg en ugy tudom a Ff mozi miatt mentek majdnem csodbe...