A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ohh, édesem, most látom csak, hogy válaszoltál és én meg elfelejtettem elolvasni! Ne haragudj egyetlenem! Abba, hogy ki mihez hasonlít, szerintem inkább ne mennjünk bele, mert egy ilyen kislányt nem nagyon szeretnék görénynek nevezni, jajj, hoppá bocsi, elszóltam magam... 😊 Édesem, pedig hidd el, tudat alatt nagyon vágyhatsz valami abnormális dologra, hiszen én tudok a sorok között olvasni. 😊 Nyugodtan megírhatod, hogy mire, nem fog senki megharagudni, nagyon megértôek vagyunk egymással ám itt a fórumon!!! 😊)) Addig is komolyra fordítva a szót kedvesem: akkor ugass, ha valami értelmeset is tudsz mondani édes, mert így nagyon kevés vagy kiscicám! Puszi mindenhova egyetlenem! :-)))
Szió:
PyRex
Szió:
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Azóta a Squarnél volt egy elnök váltás... A mostani emberről csak annyit ,hogy a régi Nintendos időkben elég jól volt pénzelve...meg ilyenek.(Youichi Wada asszem elnézést ha rosszul írtam)Akik előtte voltak mind nagyon ellenezték a Nintendot.Nem tudom mi van most.Van egy olyan érzésem ,hogy pénz van a dologban😊)Mindegy holnap utánra megtudakolom a munka társaimtól...hátha ők többet tudnak.
tudom hogy balhek voltak, de lathatod mit nyilatkozott a Square embere most!! juliusban😊))
azt cafold meg, a multat hagyjuk a jelen az, hogy szeretik😊
es a Nintendo utasit vissza.😊
azt cafold meg, a multat hagyjuk a jelen az, hogy szeretik😊
es a Nintendo utasit vissza.😊
Amit te láttál az nem CG hanem a játék grafikájával készült átvezetés.A CG az nem férne fel a kazira.
Olvass pedig utána. '96-ban akkor csetepaté volt a két cég között ,hogy majd nem átharapták egymás torkát.Egyébként ha gondolod adok cikkeket amik vissza nyúlnak az ominózus vitára lásd:
576 IV.évfolyam 11.szám 2000november Chrono Cross cikk.Olvasd el az elejét ebben is benne van.
Most ez jutott eszembe... A Veres Miki írta a cikket
Bár őszintén szólva nem szeretek más szavaival dobálózni jobb szeretem elmondani magam a dolgokat.De most muszáj mert nem hiszed el.Szóval ebben is van egy kis történelmi vissza tekintés.Olvasd el😊
576 IV.évfolyam 11.szám 2000november Chrono Cross cikk.Olvasd el az elejét ebben is benne van.
Most ez jutott eszembe... A Veres Miki írta a cikket
Bár őszintén szólva nem szeretek más szavaival dobálózni jobb szeretem elmondani magam a dolgokat.De most muszáj mert nem hiszed el.Szóval ebben is van egy kis történelmi vissza tekintés.Olvasd el😊
En ugyan nem, direkt azert nevettem, mert enis!!!
Szoval ha mosolya van a vegen az altalaban vicc szokott lenni nalam, ha nem esett volna le😊))
En is a square termekei miatt vettem ps-t sot ps2ot is.
Szoval ha mosolya van a vegen az altalaban vicc szokott lenni nalam, ha nem esett volna le😊))
En is a square termekei miatt vettem ps-t sot ps2ot is.
ff7rol nincsnenek kepeim.
mar hogyne tudott volna CGt lejaccani??
resident evil 2ot nem lattad?
2cds jatek es megjelent n64re... videokkal!!
es szebb is volt a minosege mint psen..
mindent lehet csak akarni kell.
de chrono crossrol remelem talalok. (sajnos nem az volt a cime, tehat nehez lesz😊
mar hogyne tudott volna CGt lejaccani??
resident evil 2ot nem lattad?
2cds jatek es megjelent n64re... videokkal!!
es szebb is volt a minosege mint psen..
mindent lehet csak akarni kell.
de chrono crossrol remelem talalok. (sajnos nem az volt a cime, tehat nehez lesz😊
heh egy oldalon szavazas van arrol, hogy ki akarja hogy a nintendo MEGENGEDJE!!! squarenek hogy fejlesszen GCre es GBAra😊))
mik nincsenek ugye? ott sem az van, hogy a squaret kerik erdekess😊
mik nincsenek ugye? ott sem az van, hogy a squaret kerik erdekess😊
Megtennéd nekem,hogy beszúrod?😊))Szeretném látni.(Egyébként érdekes lehetett mert szerintem az már a Nintendo kódolta át és nem a Square az N64-re mert addigra már nem fejlesztettek a Nintendonak)Az utolsó RPG amit készítettek rá az a Chrono Trigger volt a Mario RPG azért jött utána mert később fejeszték be.A szerződés miatt kellett még kiadni azokat a játékokat amik fejlesztés alatt voltak.(A Mario RPG azért késett mert közben más játékokra koncentráltak ezért csúszott jóval a CT megjelenése utánra)Egyébként nézz majd utána ennek a dolognak mert tényleg nagyon érdekes a története ennek a két cégnek!Már olvasni valónak sem egy utolsó😊) FF7-et láttál?Hmm...az érdekes mert tudtommal az N64 a CG animók lejátszására képtelen és ráadásul annyi adat nem is fér el egy kazira.De,ha erről vannak képeid szívesen várom 😊)))
Today's Los Angeles Times interviewed Final Fantasy creator and Square executive vice president Hironobu Sakaguchi about his involvement and thoughts on the new feature film, and the future of videogames. The Square man had several interesting comments to offer in regards to the release of the movie Final Fantasy: The Spirits Within, and he also said exactly what Nintendo fans have been waiting to hear for a long time.
When asked whether or not Square would develop for Nintendo GameCube or Microsoft Xbox, Sakaguchi commented: "That certainly is a possibility. In fact, executives at Square are very enthusiastic about Nintendo."
Juliusban kerem szepen😊)
When asked whether or not Square would develop for Nintendo GameCube or Microsoft Xbox, Sakaguchi commented: "That certainly is a possibility. In fact, executives at Square are very enthusiastic about Nintendo."
Juliusban kerem szepen😊)
nah ez nem egy mai hir, de erdekes😊 (jajj bocsanat ha megint suletlenseget irok)
ez ismet csak a GCseknek lesz jo hir😊
HIDEO KOJIMA about GC
"Some websites have articles saying that I have said that 'Nintendo GameCube is for kids and immature people,'" commented Kojima. "I have never made a reply of that nuance. Many times when I do an interview for a magazine, what I mean is not always re-created in the article with my intentions, but instead are misinterpreted. I personally have high hopes for the GameCube. I would like to develop a game for GameCube."
ez ismet csak a GCseknek lesz jo hir😊
HIDEO KOJIMA about GC
"Some websites have articles saying that I have said that 'Nintendo GameCube is for kids and immature people,'" commented Kojima. "I have never made a reply of that nuance. Many times when I do an interview for a magazine, what I mean is not always re-created in the article with my intentions, but instead are misinterpreted. I personally have high hopes for the GameCube. I would like to develop a game for GameCube."
de irtam jokat ps2rol😊
FFX es DMC szamomra az asz, es az MGS2 is kezd felfele menni kicsiny szivemben.....
Oksa a tobbit tultargyaltuk😊
Mellesleg ezt mar mikor eszrevettem szolni akartam nagyon vadito ez az uj logod😊
Square rulez!!
Ez az egyetlen egy ceg a nintendon kivul (me gcapcom na😊 aki olyan jatekelmenyt es hangulatot tudott nekem adni egy jatek altal, hogy fuh...😊
FFX es DMC szamomra az asz, es az MGS2 is kezd felfele menni kicsiny szivemben.....
Oksa a tobbit tultargyaltuk😊
Mellesleg ezt mar mikor eszrevettem szolni akartam nagyon vadito ez az uj logod😊
Square rulez!!
Ez az egyetlen egy ceg a nintendon kivul (me gcapcom na😊 aki olyan jatekelmenyt es hangulatot tudott nekem adni egy jatek altal, hogy fuh...😊
nagyon teccett amit irtal, egyaltalan nem ereztem megbantonak, en igerem megegyszer (es nem nintndo parti ujsagbol, cikbol) atnezem a dolgokat, lehet neked van igazad, en nem mondom hogy amit en leirtam az szent.
nem a chrono trigger volt az utso melo jott meg egy mario rpg 96ban, ami square nintendo kozos produkcio volt.
figy, en a playtimeban es egyeb helyeken olvastam, hogy a Nintendo elnoke utasitotta el a squaret.
de utananezek igerem.
azt a nyilatkozatot, meg hogy a square szeretni a Nintendot egy squares fejes nyilatkozta nem en😊
Figy eyebkent a japan videojatekiparba ket orias van (mint jatekkezitok) ez a Square es a Nintendo, nem csoda hogy osszekaptak😊)
OK olyan se veled se nelkuled kapcsolatba vannak mostansag.
de igerem atnezek ujra mindent hogy tisztan lassak.
Az hogy N konyorgott volna az csak es kizarolag a Nintendo elnok szavai cafoljak.....
Mellesleg 96ban meg lattam videokat, kepeket a chrono trogger n64es verziojabol, akit erdekel, szoljon berakok egy parat.
Sot en lattam futo GFF7et N64es😊)) de fasza volt.
Abban igazad van a squaret a nintendo maig nem ertem miert de elnyomta.
Es mi is szivtunk vele sokat.
nah ennyi volt.
nem a chrono trigger volt az utso melo jott meg egy mario rpg 96ban, ami square nintendo kozos produkcio volt.
figy, en a playtimeban es egyeb helyeken olvastam, hogy a Nintendo elnoke utasitotta el a squaret.
de utananezek igerem.
azt a nyilatkozatot, meg hogy a square szeretni a Nintendot egy squares fejes nyilatkozta nem en😊
Figy eyebkent a japan videojatekiparba ket orias van (mint jatekkezitok) ez a Square es a Nintendo, nem csoda hogy osszekaptak😊)
OK olyan se veled se nelkuled kapcsolatba vannak mostansag.
de igerem atnezek ujra mindent hogy tisztan lassak.
Az hogy N konyorgott volna az csak es kizarolag a Nintendo elnok szavai cafoljak.....
Mellesleg 96ban meg lattam videokat, kepeket a chrono trogger n64es verziojabol, akit erdekel, szoljon berakok egy parat.
Sot en lattam futo GFF7et N64es😊)) de fasza volt.
Abban igazad van a squaret a nintendo maig nem ertem miert de elnyomta.
Es mi is szivtunk vele sokat.
nah ennyi volt.
"Te Ramza ezt en se gondolom."
Tudom. Csak hát jót sem írsz róla 😊 De hát arra itt vannak mások 😊
"bocsanat, ha ugy erezted leugattalak"
Ugyan már! Nincs itt semmi gond.
"azt nem tudok muatni, illetve csak egyet.: 2002 ev vegen es 2003 elejen jonnek ki GBAra a FF4-5-6
"
Na ennek hidd el örülök. És lehet, hogy még veszek is egy GBA-t 😊 Csak még egy kicsit mehetne lefelé az ára. Főleg a játékoké!
"Szal megegyszer elnezest, ha durvanak erezted feled intezett szavaimat."
Á, ne viccelj! Az lehet, hogy gyakran nem értünk egyet, de legalább nem megyünk egymásnak, és nem bunkózunk!
Tudom. Csak hát jót sem írsz róla 😊 De hát arra itt vannak mások 😊
"bocsanat, ha ugy erezted leugattalak"
Ugyan már! Nincs itt semmi gond.
"azt nem tudok muatni, illetve csak egyet.: 2002 ev vegen es 2003 elejen jonnek ki GBAra a FF4-5-6
"
Na ennek hidd el örülök. És lehet, hogy még veszek is egy GBA-t 😊 Csak még egy kicsit mehetne lefelé az ára. Főleg a játékoké!
"Szal megegyszer elnezest, ha durvanak erezted feled intezett szavaimat."
Á, ne viccelj! Az lehet, hogy gyakran nem értünk egyet, de legalább nem megyünk egymásnak, és nem bunkózunk!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
en nem farasztok senkit se, csak leirom ahireket, esemenyeket, tenyeket, amin lehet csamocsogni ragodni.
az hogy most nem aps2rol teszem mindezt az fáj neked de nagyon szerintem.
HA arrol irnek en lennek itt a legnagyobb arc kepzelem.
az hogy most nem aps2rol teszem mindezt az fáj neked de nagyon szerintem.
HA arrol irnek en lennek itt a legnagyobb arc kepzelem.
elolvastam valaaszoltam is ra, elnezest miatta, en nem a megjelenesekre (a tuti bejelentesen ) vitatkoztam, hanem a ket ceg egymasrol valo velemenyerol, viszonyarol, multjarol, kapcsolatarol.
Te Ramza ezt en se gondolom.
Jah es igaz ugyan kitorlodott, amit irtam neked, de a lenyeget elmondom megint:
bocsanat, ha ugy erezted leugattalak, en csak abban lettem merges, hogy nem hiszed el, hogy hogy all, allt a helyzet a ket ceg kozott, en nem abban bitatkoztam, hogy lesz e GCre avagy sem, mivel Te megjelenesi listakat akartal.
azt nem tudok muatni, illetve csak egyet.: 2002 ev vegen es 2003 elejen jonnek ki GBAra a FF4-5-6
.
Szal megegyszer elnezest, ha durvanak erezted feled intezett szavaimat.
Jah es igaz ugyan kitorlodott, amit irtam neked, de a lenyeget elmondom megint:
bocsanat, ha ugy erezted leugattalak, en csak abban lettem merges, hogy nem hiszed el, hogy hogy all, allt a helyzet a ket ceg kozott, en nem abban bitatkoztam, hogy lesz e GCre avagy sem, mivel Te megjelenesi listakat akartal.
azt nem tudok muatni, illetve csak egyet.: 2002 ev vegen es 2003 elejen jonnek ki GBAra a FF4-5-6
.
Szal megegyszer elnezest, ha durvanak erezted feled intezett szavaimat.
"a PS gépek legnagyobb húzó ereje a Square és sokaknak ez a végső érv ami miatt megveszik a PS-t"
kik lehetnek ezek az emberek? 😊))
kik lehetnek ezek az emberek? 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Kösz Chriss. Te legalább normálisan le tudtad írni, amit én csak sejtettem 😊
Az első mondatom ami GC-nek szólt elég értelmetlen volt mert kicsípett pár szót a Winfos.
Szóval ezt akartam írni:
"A Squaresoftot nem rúgta ki a Nintendo azért mert az FFVII-et PS-re készítették és nem N64 -re ... " Ezt a rész javítanám!De nem szeretem a Windowst 😊))))))
Szóval ezt akartam írni:
"A Squaresoftot nem rúgta ki a Nintendo azért mert az FFVII-et PS-re készítették és nem N64 -re ... " Ezt a rész javítanám!De nem szeretem a Windowst 😊))))))
Például én kedvelem bár néha mond hülyeségeket is...Bár azért a PS2-vel való ellenszenvét túlzásba viszi...(Most lehet,hogy lenyakaz mindenki és elfogultnak fog mondani de akkor is a PS2 az ász a három konzol közül)Hiszen több millió vásárló vette ezt a gépet.Mondjuk a Dante meg a Pyrex is hajtogatja a maga kis mondókáját szóval ilyen erővel őket is lelehetne hülyézni.Bár azért a legviccesebb az ,hogy ők azzal érvelnek,hogy az Xbox tudása messze veri a PS2-ét!Na és akkor?Az N64 is jobb volt a Dreamcast is jobb volt a PS1-nél...még is melyik győzőtt?Amelyiket a vásárlók vették.GC-ről végül annyit,hogy nem kéne szidni mint a bokrot mert azért sok mindenben igaza.
(Bár a Squares duma hülyeség volt)
Innentől az üzenet GC-nek szól:
A Squarsoftot nem rúgta ki a Nintendo az FFVII hanem anno amikor még készült a Chrono Trigger akkor hagyta ott a SQUARE A NINTENDOT!(Nem pedig fordítva)Az ok egyszerű volt.A Nintendo az addig megjelent FF részek közül rentgeteget nem volt hajlandó kiadni eu-ban hanem csak japánban ezzel hatalmas összegektől fosztotta meg a Squaret.Amikor megjelent a Chrono Trigger japánban pár nap alatt jóval meghaladta az 1milliót.A Square mint az eddigi legsikeresebb játékát kiakarta adatni eu-ban is hiszen hatalmas siker volt.A Nintendo ebbe nem ment bele.(Egyébként az FF részeinél is ez volt!Nem akarták őket áthozni eu-ban)A Square megelégelte a folytonos már elnézést baszakodást és úgy döntött ott hagyja a Nintendot.(Többek között ezért van ma még Square mert,ha nem jönnek el a Nintendotól akkor csődbe mentek volna)A Square akkori elnöke pedig a Sony új gépébe fektette az erőt és elkezdték rá megcsinálni az FFVII-et!Mivel most már nem a Nintendotól függöttek így az FFVII megjelent mindenhol.(Eu-ban az Eidos gondozásában ha jól emlékszek)A Square pedig köszönhetően az óriási eladásoknak talpra tudott álni a Nintendo kretén üzletpolitikája után.Mivel anno a Nintendo csak pár FF-et engedett eu-ba azt is úgy ,hogy olykor a fél játék hiányzott.Az FFVII többek között ezért is lett mindenhol ugyan ezzel a névvel piacra dobva.A játék után a Square úgy döntött soha többé nem fog Nintendora fejleszteni.(A Square ugyanis utálja a Nintendot)A mai helyzet az úgy kezdődött,hogy megjelent a GBA ami viszont megtetszett a Squarnek és fejleszteni akartak rá viszont a Nintendo kikötötte ,hogy csak akkor,ha minimum 3játékot megjelentetnek a GC-re!(GBA nélkül nem lenne Square játék GC-n)A Square elnöke vonakodva de belement a dologban hiszen a GBA-ban óriási pénzek vannak.A Square soha nem kopogtatott a Nintendo ajtaján,hogy szeretnének fejleszteni meg stb...Épp fordítva volt a Nintendo könyörgött a Squarnek.(Ugyan is ,ha hiszed,ha nem a PS gépek legnagyobb húzó ereje a Square és sokaknak ez a végső érv ami miatt megveszik a PS-t és nem más gépet)Hidd el nekem GC ez volt és ez van.Ha nem hiszel nekem nézz utána.Szerintem még jó páran így tudják.Én nem fogok neked Nintendot favorizáló újságból beszúrni idézetet én a saját szavaimmal elmondom neked mi történt.Nem hiszel nekem akkor hívd fel bármelyik konzolos lap szerkesztőjét és kérdezd meg.Ugyan ezt fogja elmesélni neked!Nem sértegetni akarlak de amit leírtál az hülyeség volt már elnézést.A Square abszolút nem szorul a Nintendora,hanem épp fordítva.Jelzem én ezzel nem megbántani akartalak.
(Bár a Squares duma hülyeség volt)
Innentől az üzenet GC-nek szól:
A Squarsoftot nem rúgta ki a Nintendo az FFVII hanem anno amikor még készült a Chrono Trigger akkor hagyta ott a SQUARE A NINTENDOT!(Nem pedig fordítva)Az ok egyszerű volt.A Nintendo az addig megjelent FF részek közül rentgeteget nem volt hajlandó kiadni eu-ban hanem csak japánban ezzel hatalmas összegektől fosztotta meg a Squaret.Amikor megjelent a Chrono Trigger japánban pár nap alatt jóval meghaladta az 1milliót.A Square mint az eddigi legsikeresebb játékát kiakarta adatni eu-ban is hiszen hatalmas siker volt.A Nintendo ebbe nem ment bele.(Egyébként az FF részeinél is ez volt!Nem akarták őket áthozni eu-ban)A Square megelégelte a folytonos már elnézést baszakodást és úgy döntött ott hagyja a Nintendot.(Többek között ezért van ma még Square mert,ha nem jönnek el a Nintendotól akkor csődbe mentek volna)A Square akkori elnöke pedig a Sony új gépébe fektette az erőt és elkezdték rá megcsinálni az FFVII-et!Mivel most már nem a Nintendotól függöttek így az FFVII megjelent mindenhol.(Eu-ban az Eidos gondozásában ha jól emlékszek)A Square pedig köszönhetően az óriási eladásoknak talpra tudott álni a Nintendo kretén üzletpolitikája után.Mivel anno a Nintendo csak pár FF-et engedett eu-ba azt is úgy ,hogy olykor a fél játék hiányzott.Az FFVII többek között ezért is lett mindenhol ugyan ezzel a névvel piacra dobva.A játék után a Square úgy döntött soha többé nem fog Nintendora fejleszteni.(A Square ugyanis utálja a Nintendot)A mai helyzet az úgy kezdődött,hogy megjelent a GBA ami viszont megtetszett a Squarnek és fejleszteni akartak rá viszont a Nintendo kikötötte ,hogy csak akkor,ha minimum 3játékot megjelentetnek a GC-re!(GBA nélkül nem lenne Square játék GC-n)A Square elnöke vonakodva de belement a dologban hiszen a GBA-ban óriási pénzek vannak.A Square soha nem kopogtatott a Nintendo ajtaján,hogy szeretnének fejleszteni meg stb...Épp fordítva volt a Nintendo könyörgött a Squarnek.(Ugyan is ,ha hiszed,ha nem a PS gépek legnagyobb húzó ereje a Square és sokaknak ez a végső érv ami miatt megveszik a PS-t és nem más gépet)Hidd el nekem GC ez volt és ez van.Ha nem hiszel nekem nézz utána.Szerintem még jó páran így tudják.Én nem fogok neked Nintendot favorizáló újságból beszúrni idézetet én a saját szavaimmal elmondom neked mi történt.Nem hiszel nekem akkor hívd fel bármelyik konzolos lap szerkesztőjét és kérdezd meg.Ugyan ezt fogja elmesélni neked!Nem sértegetni akarlak de amit leírtál az hülyeség volt már elnézést.A Square abszolút nem szorul a Nintendora,hanem épp fordítva.Jelzem én ezzel nem megbántani akartalak.
Kaptunk tegnap egy masszív DOS támadást (nem először), amelynek köszönhetően az adatbázis megsérült. Némely topic esetében egy tegnapi backupot kellett visszaállítani, köztük itt is. Sorry érte.
hát nemtom hogy most ki forgja e irni de ha nem ir ki semmit akor ez itt névtelenül én vagyok..nekem rohadtul szaraxik az SG!!!!!!!!!!!!!
Igen ugyan olyan figura?😊))Azért elég érdekes mivel mindegyiknek külön "gondolkodása" van és mindegyik mást és mást csinál...na jó..hagyjuk...
Nem az informáltságod miatt kérdeztem, biztos nagy szakértő vagy. Hanem a stílusod miatt - olyan 14-re tippeltem volna.
(egyékbént Kessenben aztán nagyon sok textúrát mozgatott a gép - 600 ugyanolyan katona egy nagy zöld/barna lapon, ehhez sok memória kell. Azért a GTA-ban elég változatosak és részletesek a textúrák, nem? Azt pedig, ugye, elnézed nekem, hogy nem játszottam a Getaway demóval, tehát MEGKÉRDEZTEM, hogy mindez benne van-e abban is...)
(egyékbént Kessenben aztán nagyon sok textúrát mozgatott a gép - 600 ugyanolyan katona egy nagy zöld/barna lapon, ehhez sok memória kell. Azért a GTA-ban elég változatosak és részletesek a textúrák, nem? Azt pedig, ugye, elnézed nekem, hogy nem játszottam a Getaway demóval, tehát MEGKÉRDEZTEM, hogy mindez benne van-e abban is...)
de ezzel nem kene vigyazni? mert ha IStenitetek egy gamet, ami sux ugy ahogy van, akkor a kedves olvaso elveszti a beletek vetett bizalmat, hogy ahh ezek meg arra a szarra is assszontak hogy jo..😊
Ismeros a dolog... mindenkinek ugye?😊
Miert nem lehet azt csinalni, hogy MS kifizet, aztan Ti meg csak az igazat irjatok... mit tud tenni? beperel, hogy lefizetett vagy mi?😊
Ismeros a dolog... mindenkinek ugye?😊
Miert nem lehet azt csinalni, hogy MS kifizet, aztan Ti meg csak az igazat irjatok... mit tud tenni? beperel, hogy lefizetett vagy mi?😊
Nem csak az Xbox játékoknak nem adhatunk 8pont alatti értékelést.Pedig van amelyiket egyből kicsaptuk a gépből.Oké a Kakuto X -el 4napig játszottunk de a többi nagyon hányadék volt.
En mar nem foglalok allaspontot😊
Xbox magazinynál dolgozol?😛
csak abbol kovetkeztetek hogy mondtad MS fizet.
Xbox magazinynál dolgozol?😛
csak abbol kovetkeztetek hogy mondtad MS fizet.
25 és 7 éve dolgozok egy angol lapnál.Azt meg jó látni,hogy ilyen hülye vagy.A GTA3 azért nem jelent meg PC-re mert még dolgoznak rajta javítják a bugokat stb...na mindegy...értessz is t ehhez.Menj és beszélj a DMA-val aztán add nekik elő ,hogy mekkora májer vagy.
ja ezt en is olvastam mar csinaljak ps2re!! a 4dik reszt.... szoval lehet benne valami😊
Biztos akkor embernek van igaza.
Egy szo mint szaz es szamomra egy biztos nem a GTA3nal veszett el a ps2be vetett hitem.
MErt az lehet telleg megirasi hiba... habar nagy szegyen hagyjuk meg.
Biztos akkor embernek van igaza.
Egy szo mint szaz es szamomra egy biztos nem a GTA3nal veszett el a ps2be vetett hitem.
MErt az lehet telleg megirasi hiba... habar nagy szegyen hagyjuk meg.
ha eleve tudták hogy lesz pc-s verzio akkor
ugy irták meg hogy könnyen portolhato legyen
ilyenkor az optimalizálás majdnem elfelejthetö !!
GC: a gt2-ben 6 auto van , gba-n 1 lesz
ugy irták meg hogy könnyen portolhato legyen
ilyenkor az optimalizálás majdnem elfelejthetö !!
GC: a gt2-ben 6 auto van , gba-n 1 lesz
arról nem beszélve hogy a 4. részt is fejlesztik ps2-re úgy, hogy pcsről még csak szó sem esett...
biztos már az is készen van pc-re, csak most kezdték átírni ps2-re 😄DD
biztos már az is készen van pc-re, csak most kezdték átírni ps2-re 😄DD
A válaszom:Igen te hülye!
SZEREZD BE A DEMÓT!JA ÉS SOKKAL KIDOLGOZOTTABB!
JA ÉS A JAK&DAXTERBEN IS LEGALÁBB ENNYI MINDENT KEZEL A GÉP JA ÉS A DINASTY WARRIORS 3-BAN MEG MÉG TÖBBET!(Minden embert külön és az egész térképet stb)A Kessen 2-ben pedig ... hát nézz utána te tudatlan hülye
(És ezek mind megjelentek!)
SZEREZD BE A DEMÓT!JA ÉS SOKKAL KIDOLGOZOTTABB!
JA ÉS A JAK&DAXTERBEN IS LEGALÁBB ENNYI MINDENT KEZEL A GÉP JA ÉS A DINASTY WARRIORS 3-BAN MEG MÉG TÖBBET!(Minden embert külön és az egész térképet stb)A Kessen 2-ben pedig ... hát nézz utána te tudatlan hülye
(És ezek mind megjelentek!)tenyleg?😊
es lesz akkor Gt2 szintu autos game GBAra?😊
ne baaaasssz😊
GCre nem akarsz progizni valamit?😊
csak nehogy elajulj a tudasatol.
es lesz akkor Gt2 szintu autos game GBAra?😊
ne baaaasssz😊
GCre nem akarsz progizni valamit?😊
csak nehogy elajulj a tudasatol.
En is ugy tudom , (egyebkent) hogy a GTA3mat eleinte ps2 exkluzivnak terveztek.... s most jon majd a GC pCre nem tudom mikor jelentettek be.
De a teny ps2re elobb lett kesz (pedig nehezen progizhato) szoval fura lenne ha most Chrisnek lenne igaza, habar ki tudja.
Nem szolok bele olyanba amit nem tudok bizonyitani.-
De a teny ps2re elobb lett kesz (pedig nehezen progizhato) szoval fura lenne ha most Chrisnek lenne igaza, habar ki tudja.
Nem szolok bele olyanba amit nem tudok bizonyitani.-
ez igy van !
megnéztem pár GBA gamét , és MIND C++-ban van irva
egy 16 mhz-es gépen !!! ez a szörnyü !
megbiztak egy 3d autos engine kifejlesztésével GBA-ra
persze full assembly-ben van/lesz és kb 500 polygonbol fog állni az auto !!!!!
megnéztem pár GBA gamét , és MIND C++-ban van irva
egy 16 mhz-es gépen !!! ez a szörnyü !
megbiztak egy 3d autos engine kifejlesztésével GBA-ra
persze full assembly-ben van/lesz és kb 500 polygonbol fog állni az auto !!!!!
jelenleg 25+jatek van rá
1 even belul 70+ jon rá 8azert europaba nem jott el ennyi ps2es game az iden.... )
zelda evvegen jon ps3 jo soká
Ff12 ps2re es ugy nez ki GCre jon (nem tudom hogy egyidoben , ha a GC fejleszthetoseget nezzuk arra elobb)
1 even belul 70+ jon rá 8azert europaba nem jott el ennyi ps2es game az iden.... )
zelda evvegen jon ps3 jo soká
Ff12 ps2re es ugy nez ki GCre jon (nem tudom hogy egyidoben , ha a GC fejleszthetoseget nezzuk arra elobb)
Neked meg "dunsztod sincs" arról hogy én mennyit játszom ps2-vel...
Mondjál már egy olyan játékot ps2-re, ami MEGJELENT, olyan komplex mint a GTA3 (értsd bazinagy város, nem csak az út melletti házak, sok járókelő, minden kocsiban vezető, akit kirángathatsz (tehát nem csak egy poligon kocka a műszerfal mögött), stb) és nem szaggat. Akkor magyarázz nekem.
Getaway demóban ezek benne vannak? Ekkora város? Ennyi gyalogos? Az összes kocsiban külön sofőr aki ki van dolgozva rendesen, és akit ha kidobsz a kocsiból akkor gyalog is utánad jön? Bármelyik autót elviheted az utcán, és az ugyanúgy ki van dolgozva mint a "sajátod"?
Egyébként akkor a GTA miért fél évvel később jön ki pc-re? Persze már meg van írva rá, de előbb átírták ps2-re, a pc-set meg elrakták a polcra, hadd várjunk?
Mondjál már egy olyan játékot ps2-re, ami MEGJELENT, olyan komplex mint a GTA3 (értsd bazinagy város, nem csak az út melletti házak, sok járókelő, minden kocsiban vezető, akit kirángathatsz (tehát nem csak egy poligon kocka a műszerfal mögött), stb) és nem szaggat. Akkor magyarázz nekem.
Getaway demóban ezek benne vannak? Ekkora város? Ennyi gyalogos? Az összes kocsiban külön sofőr aki ki van dolgozva rendesen, és akit ha kidobsz a kocsiból akkor gyalog is utánad jön? Bármelyik autót elviheted az utcán, és az ugyanúgy ki van dolgozva mint a "sajátod"?
Egyébként akkor a GTA miért fél évvel később jön ki pc-re? Persze már meg van írva rá, de előbb átírták ps2-re, a pc-set meg elrakták a polcra, hadd várjunk?