A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chr†ss
Na azért😊))))))))Végre sikerült😊akkor is utálom!😊))))CSÚNYA SG!Azért kösz GC meg Csocso...😊)Most happy vagyok...Egyébként a kép a japán verzióból van és még nem használja az anti aliasinget.Ennél a PAL ezerszer szebb lesz.
CSOCSO
< img hez nem kell szünet és " > ide sem
Chr†ss
Chr†ss
< img src="http://www.freeweb.hu/playsite/screenshots/2001-10/ffx/ffx-03.jpg" >
GAMECUBE
iodezojel az url kore
es nah szal innen mar mennifogű.
GAMECUBE
nem < img src="http orulet.jpg" >

igy kell,
Chr†ss
ezt kell beírni nem?
Chr†ss
< img src http://www.freeweb.hu/playsite/screenshots/2001-10/ffx/ffx-03.jpg >
Chr†ss
Oké elég! ideges vagyok! nem tetszik! csúnya rossz SG!nem vagyok hajlandó próbálkozni😊)))
Chr†ss
na most mit baszarintottam el? próba 2!
Chr†ss
Na most ez elég szar kép..FFX.Remélem sikerült😊
CSOCSO
hja amgy a psx-es video is FMV video..és mégis gépes grafx nem a gamezgrafx je!nah ehhez mit szolsz?
CSOCSO
nem😊 csak amit beirtam az nem látszik és igy találtam is egy bug ot..ha csak azt rtam be akor az jön be amit ott látsz a 06 os beszolásomnál😊a megfejtés itt van a 08 ason
CSOCSO
hihihihihihihihihihihihihih nah jolvan ügyi vagyok de most elég..szal találtam egy BUG ot..szal igy kell képet belinkelni:
< img src"ide a kép helye antről http://től a.jpg vagy .gif gif ig" > a szüneteket hagyd ki <>ezek elött!
Chr†ss
na ezt most még egyszer de lassabban!A PC terén gyenge vagyok szóval így néz ki?
(Idézőjel) "(szőköz)img(szóköz)src kép url(szóköz)"(idéző jel bezárva)
Jól mondtam?
CSOCSO
CSOCSO
hihihihihihiihihhii
CSOCSO
CSOCSO
hiiiihihiih
CSOCSO
CSOCSO

minden kell "-es iz az imgsrc- pedig igy ird: img src tehát külön!
Chr†ss
Ha tudnám hogyan kell ide képet belinkelni mutatnék én is képeket erről arról de így...
Egyébként szép... 😊)
GAMECUBE
ezt nem tudom megallni hogy ne rakjam be, egy normalis tv-n igy nez ki a GC( HDTV persze😊

elnezest😊
GAMECUBE
ez egy rohadt fmv, vagy cg nem mindegy?😊
a lenyeg, hogy film.
amibe nincs beleszolasod, es nem a jatek grafikajaval keszult.
vannak kulonbozo minoseguek, pl.: resi 2 kontra ff8
Chr†ss
Erről meg nem mondom ,hogy mi.Bár nem hiszem,hogy CG mert az ennél sokkal szebb.
GAMECUBE
a kep kicsit homalyos, de a jatekbol valo, es a gamespoton ugy irjak FMV....
de nekemmindegy, a lenyeg hogy nem ingame grafikaval keszult.

GAMECUBE
ertem en, oksa.
na akkor cg volt a resibe.
Chr†ss
FMV a játék grafikájával készült átvezető animáció
CG "számítógép" grafikával készült animáció ami inkább hasonlít a filmre mint a játékre.Húúú ezt most nem bírom normálisan elmagyarázni!A Final Fantasy film végülis végig egy nagy CG,hogy értsd miről beszélek.
GAMECUBE
az fmv az video a cg meg szamitogepes grafika???(animacio stb?😊
a matrix mar leragott csont mint hir csocso😊))
na nem is az, a lenyeg hogy jonnek ra a komolyabb stuffok is.
en nekem mindegy mar mi lesz ra csak......
GYURUK URA LEGYEN RA!!!!!!😊))
Es persze jo is legyen,... en a square kezebe adnam a dolgot😊 meg a nintendoeba es a black isle studioseba (ok harman mar csak osszedobnak valamicsket nem😛
Chr†ss
én nem erre,hanem az FMV és CG -re gondoltam mindegy😊)
CSOCSO
nem vagyok én hülye!emlékeztem hogy ugyan az a FMV videok vannak benne az angel portálta stb stb stb!
CSOCSO
A Resident Evil 2-t az Angel Studio portálta n64 re...
-Port of PlayStation game.
-All FMV scenes included.
-Improved game graphics.
-High resolution screens.
-MoSys FX Surround sound.
-Faster game play.
-New, hidden costumes
CSOCSO
most mit nem tudsz ezen felfogni?
CSOCSO
akkor most kiborítalak, egy az egyben ugyan az a két gamez.. a cuccok máshol vannak de ugyan az!
CSOCSO
FIGYELEM JÖN A MÁTRIX GC-RE ÉS IGÉRIK HOGY KIRÁLY LESZ A GC-S VERZIÓ!!!!
Chr†ss
nem ugyan az a kettő megnyugtatlak...de gőzöm sincs mert nem láttam a játékot
CSOCSO
😊
CSOCSO
ez tényleg kurva idegesítő hogy azzal jönnek a készitők hoyg nem fér semmi a kazira..és erre az Angels ráteszio a két cd-t a kazira egy 512 es kazira...job hangokkal és n64 grafiyal és az benne van a video is..nem értek hozzá de azhem az nem CG hanem FMV..vagy nem? vagy ugyan az?😊
Chr†ss
A címet kérdeztem csak az nem érdekel,hogy ott májer vagy
GAMECUBE
www.index.hu (forumok, azon belul gamez, ott Nintendo gamecube topic (szereny szemelyem inditotta meg anno😊
Chr†ss
Hol?Mikor?Merre?Hogyan?Kijelentette?Hallod valami konkrétumot,hogy ezt hol nézhetném meg!😊
Chr†ss
Kösz,hogy megosztottad velem a dolgot.Ez olyan volt kb.:Hogy készül a Coca Cola? Fogják a Cola növény levelét kipréselik és ügyesen előállítják.Értsd.:Ettől még hülye maradtam😊))
GAMECUBE
Martin kijelentette hogy GAMECUBE fan lett😊))
Jah es a Pikmin az a jatel ami erre a lepesre kesztette.... ovi mi?😛
Lehet a kulseje az, de vszinu egy szuper jatekot takar a cucc.
Ahogy mondtam anno😊
GAMECUBE
ugyesen fert rá.
Ne irigykedj, egyszer te is megtalálod az igazit, csakúgy mint Pyrex 😉
Chr†ss
Kérdésedre a választ inkább egy pap tudná megadni mint én😊Mivel én pogány vagyok nem tudom eme nagy lélegvitelű kérdésre a választ.Úgy is mondhatnám:"Chr†ss szabálytalan műveletet hajtott végre és lefog álni...".
Chr†ss
oké oké...én is tévedhetek😊))Mondjuk nem tudom ,hogy fért rá a kazira...ááá...ma már nagyon fáradt vagyok😊)))(NA persze csak erre fogom ,hogy most ehhez speciál hülye vagyok)
PyRex
Tudom, hogy rám van indulva, de szegény kiscicus nem fogja bevallani, ezzel úgy elszomorít 😞( Teljes lelki válságba kerültem miatta, komolyan. Remélem végre hajlandó lesz találkozni!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GAMECUBE
ne hulyits rajta van, nezd meg 576 tesztet, en is jatszottam vele, rajta vannak, nem vagyok ilyen hulye.
Chr†ss
A következő üzenetedet már csak szigorúan 18 éven felüli olvasóinknak fogjuk ajánlani😊Most nem azért mondom...de a csaj rád van indulva😊Miért nem döntöd hanyatt?😊)Nem látod,hogy azt akarja,hogy vele játsz és ne az Xboxszal?😊
Egyik kedvenc filmemből idéznék:
"Adjál neki Gillette"