A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na azért😊))))))))Végre sikerült😊akkor is utálom!😊))))CSÚNYA SG!Azért kösz GC meg Csocso...😊)Most happy vagyok...Egyébként a kép a japán verzióból van és még nem használja az anti aliasinget.Ennél a PAL ezerszer szebb lesz.
hja amgy a psx-es video is FMV video..és mégis gépes grafx nem a gamezgrafx je!nah ehhez mit szolsz?
nem😊 csak amit beirtam az nem látszik és igy találtam is egy bug ot..ha csak azt rtam be akor az jön be amit ott látsz a 06 os beszolásomnál😊a megfejtés itt van a 08 ason
hihihihihihihihihihihihihih nah jolvan ügyi vagyok de most elég..szal találtam egy BUG ot..szal igy kell képet belinkelni:
< img src"ide a kép helye antről http://től a.jpg vagy .gif gif ig" > a szüneteket hagyd ki <>ezek elött!
< img src"ide a kép helye antről http://től a.jpg vagy .gif gif ig" > a szüneteket hagyd ki <>ezek elött!
na ezt most még egyszer de lassabban!A PC terén gyenge vagyok szóval így néz ki?
(Idézőjel) "(szőköz)img(szóköz)src kép url(szóköz)"(idéző jel bezárva)
Jól mondtam?
(Idézőjel) "(szőköz)img(szóköz)src kép url(szóköz)"(idéző jel bezárva)
Jól mondtam?
Ha tudnám hogyan kell ide képet belinkelni mutatnék én is képeket erről arról de így...
Egyébként szép... 😊)
Egyébként szép... 😊)
ezt nem tudom megallni hogy ne rakjam be, egy normalis tv-n igy nez ki a GC( HDTV persze😊
elnezest😊
elnezest😊
ez egy rohadt fmv, vagy cg nem mindegy?😊
a lenyeg, hogy film.
amibe nincs beleszolasod, es nem a jatek grafikajaval keszult.
vannak kulonbozo minoseguek, pl.: resi 2 kontra ff8
a lenyeg, hogy film.
amibe nincs beleszolasod, es nem a jatek grafikajaval keszult.
vannak kulonbozo minoseguek, pl.: resi 2 kontra ff8
a kep kicsit homalyos, de a jatekbol valo, es a gamespoton ugy irjak FMV....
de nekemmindegy, a lenyeg hogy nem ingame grafikaval keszult.

de nekemmindegy, a lenyeg hogy nem ingame grafikaval keszult.

FMV a játék grafikájával készült átvezető animáció
CG "számítógép" grafikával készült animáció ami inkább hasonlít a filmre mint a játékre.Húúú ezt most nem bírom normálisan elmagyarázni!A Final Fantasy film végülis végig egy nagy CG,hogy értsd miről beszélek.
CG "számítógép" grafikával készült animáció ami inkább hasonlít a filmre mint a játékre.Húúú ezt most nem bírom normálisan elmagyarázni!A Final Fantasy film végülis végig egy nagy CG,hogy értsd miről beszélek.
az fmv az video a cg meg szamitogepes grafika???(animacio stb?😊
a matrix mar leragott csont mint hir csocso😊))
na nem is az, a lenyeg hogy jonnek ra a komolyabb stuffok is.
en nekem mindegy mar mi lesz ra csak......
GYURUK URA LEGYEN RA!!!!!!😊))
Es persze jo is legyen,... en a square kezebe adnam a dolgot😊 meg a nintendoeba es a black isle studioseba (ok harman mar csak osszedobnak valamicsket nem😛
a matrix mar leragott csont mint hir csocso😊))
na nem is az, a lenyeg hogy jonnek ra a komolyabb stuffok is.
en nekem mindegy mar mi lesz ra csak......
GYURUK URA LEGYEN RA!!!!!!😊))
Es persze jo is legyen,... en a square kezebe adnam a dolgot😊 meg a nintendoeba es a black isle studioseba (ok harman mar csak osszedobnak valamicsket nem😛
nem vagyok én hülye!emlékeztem hogy ugyan az a FMV videok vannak benne az angel portálta stb stb stb!
A Resident Evil 2-t az Angel Studio portálta n64 re...
-Port of PlayStation game.
-All FMV scenes included.
-Improved game graphics.
-High resolution screens.
-MoSys FX Surround sound.
-Faster game play.
-New, hidden costumes
-Port of PlayStation game.
-All FMV scenes included.
-Improved game graphics.
-High resolution screens.
-MoSys FX Surround sound.
-Faster game play.
-New, hidden costumes
akkor most kiborítalak, egy az egyben ugyan az a két gamez.. a cuccok máshol vannak de ugyan az!
ez tényleg kurva idegesítő hogy azzal jönnek a készitők hoyg nem fér semmi a kazira..és erre az Angels ráteszio a két cd-t a kazira egy 512 es kazira...job hangokkal és n64 grafiyal és az benne van a video is..nem értek hozzá de azhem az nem CG hanem FMV..vagy nem? vagy ugyan az?😊
www.index.hu (forumok, azon belul gamez, ott Nintendo gamecube topic (szereny szemelyem inditotta meg anno😊
Kösz,hogy megosztottad velem a dolgot.Ez olyan volt kb.:Hogy készül a Coca Cola? Fogják a Cola növény levelét kipréselik és ügyesen előállítják.Értsd.:Ettől még hülye maradtam😊))
Martin kijelentette hogy GAMECUBE fan lett😊))
Jah es a Pikmin az a jatel ami erre a lepesre kesztette.... ovi mi?😛
Lehet a kulseje az, de vszinu egy szuper jatekot takar a cucc.
Ahogy mondtam anno😊
Jah es a Pikmin az a jatel ami erre a lepesre kesztette.... ovi mi?😛
Lehet a kulseje az, de vszinu egy szuper jatekot takar a cucc.
Ahogy mondtam anno😊
Ne irigykedj, egyszer te is megtalálod az igazit, csakúgy mint Pyrex 😉
Kérdésedre a választ inkább egy pap tudná megadni mint én😊Mivel én pogány vagyok nem tudom eme nagy lélegvitelű kérdésre a választ.Úgy is mondhatnám:"Chr†ss szabálytalan műveletet hajtott végre és lefog álni...".
oké oké...én is tévedhetek😊))Mondjuk nem tudom ,hogy fért rá a kazira...ááá...ma már nagyon fáradt vagyok😊)))(NA persze csak erre fogom ,hogy most ehhez speciál hülye vagyok
)
)Tudom, hogy rám van indulva, de szegény kiscicus nem fogja bevallani, ezzel úgy elszomorít 😞( Teljes lelki válságba kerültem miatta, komolyan. Remélem végre hajlandó lesz találkozni!
PyRex
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ne hulyits rajta van, nezd meg 576 tesztet, en is jatszottam vele, rajta vannak, nem vagyok ilyen hulye.