A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy ne érjen engem itt különféle szidalmazás a végére betettem a legrondább képeket is.
ajanlom ezt az oldalt mindenkinek eleg sok autos jatekban lehet minden palyan megnezni a leggyorsabb koridoket, Gt3ban autotipusonkent (felepites) is kulon veve.
Erdemes.😊
ez az oldal pont amire be fog jonni az f1 97 psx es es pc-s valtozatanak a1ringes palyan elert csucsait mutatja😊
csak azert jegyzem meg, mert erre a sajat rekordomra emlekszem.
1:01:76...ehhhh😊 a legjobb itt pedig csak 1:03😊))
lehet megiscsak tudok valamit?😊
de remelem akkor annyira jo lesz az a metroid.
Nem azert kuzdottem hogy verdat kapjak, igy nem is hatott meg.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
(nem a hard a pro, asszem felso l+rel kell behozni, arcadeban ??😊
nem hoz lázba...
Attol mert o neki nem ment nekem mar nem mehet?
Mert en csak a kis hulye bena GC vagyok? vagy mi?
megsugom baratom barmilyen autos jatekban!! porrá alázlak kisfonok.😄
Szerinted pont arra fogok emlekezni, hogy melyik autot adta pont akkor es ott ki?)
Bazz ugyanolyan lehetetlen szamomra jelenleg a valasz, mint hogy pl. a profi ligaban a 3dik bajnoksag vegen melyik negy vagy 3 auto kozul ad nekem egyet a gep.... a fene se emlekszik rá.
Vagy hogy mit kapok az 5dik rally palya utan, milyen rallys kocsit... fingom nincs, pedig megszereztem azokat is.
Amire emlekszem, hogy az osszes rallys palya teljesitese utan (lehet rosszul) megkapom a Suzui Escudot....
Majd ha megint lesz GT3mam megnezem, de jelenleg nincs meg, es.... meg jopar honapig nem is lesz.
De gyere el hozzám, es nezd meg memokartyan rajta van a mentes, at kell mennunk haverhoz, (mert neki van Gt3ma) es megnezzuk, hany arany serlegecske figyel ott.
Engem az érdekelne, hogy _egyáltalán_ hogy sikerült az említetteket így lerendezni "aranyra" 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Azért az ia és az s jogsik tényleg érdekelnének engem is, az ia utolsó, kanyargós pályáját három órán keresztül nyomtam, mire meglett a bronz. De utáltam akkor a játékot 😊
köszi 😊
Tegnap rájöttem, hogy menyire utálom a régit, annyira gyerekes 😊
Aztán rájöttem, hogy munkahelyen a legdurvább program az ms photo editor, letölteni meg nem lehet semmit 😊)) Az egyetlen progi, amivel lehet layerezni, a powerpoint (hú de k*va messze van az a layerezéstől, de legalább lehet több képet egymásra pakolni 😊
Na ezért néz ki olyan retek elmosódottan. Powerpointtal képet készíteni: na ilyen hülye is csak én vagyok 😊))
Azért remélem, hogy ez nem veszi el a kedvét a fejlesztőknek 😊
csupa oromteli hir😊
Game software makers say they're betting on Nintendo's GameCube, the game console the Kyoto-based company unleashed in the U.S. in November. With its emphasis on game play, the GameCube will probably take market share away from Sony's PlayStation 2 in coming years, game designers said.
😄DDD
ehem ehem😊)
ki tudja mi lesz ebbol?😊
nagyon helyes.:
Tan lesz ra fenypuskas cucc tan nem.
Sokan a Namco Time crisis 2jere tippelnek (most hogy a ket ceg eggyutt csinal arcade gepeket)
Hát ebben teljesen egyetértek veled. lehet, hogy az n64-nek nagyon jó joypadje volt ehhez, de ne hasonlítsuk már a billentyű+egér pároshoz. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy konzolon is van bill+egér. Van, de még élő embert nem láttam, aki vett is hozzá 😊
Na most akkor le fogja mindenki írni, hogy márpedig ő vett 😊
Nyissz bizony 😊
Miért is értelmetlen? azért mert hosszú? vagy azért, mert körökre van osztva? Igen, valóban egy "kicsit" összetettebb és értelmesebb a harc, mint mondjuk a Diablóban...
"de tényleg...a real time stratégia nem jobb?"
Ezt nem értem hogyan lehet összehasonlítani. Miért, a tetris jobb az fps-eknél? 😊
arrol nembeszelve, hogy a gba tudasat elnezve meg 3d grafikat eleteben nem latott, de version csak ugy hiphop 600 poligonos autokat fog vele kirajzoltatni...
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
kár, hogy xbox-ra nem nyomják ki, sebaj lesz nekünk Wreckless😊
Ha fényképezővel csinálták volna a képet, érdekesen nézne ki...
pl egy dinot lelöhetted ugy hogy az véért hányt közben aranyos hangon öklendezett majd elesett..vagy pl leszakad a feje ilyenkor fröcsög a vér a nyakából amiből még a gerince is kilog..elesik a földre felál majd himbálodzik vagy tesz két képést és viszaesik a földre..mint egy csirka..az is járkál mizuán megölték😊
aztán van hogy a lábait lelövöd és a földre esik és közben elkezd kapálozni a kis csnkjaival😊 közben dől a vér😊 nagyon szafts..ha nem dinot hanem valami mutáns-t lösz le akkor olyan lehet ogy kijukad a hasa..dől a sok vér és látod a bordái darabkáit... meg leszakad a fél feje...meg a lába és vergődik jobbra balra az állat meg hasonlo... a Gc re a modem ebben az áévben kint lesz....én tudok fps-t irányítani konolon.. eddig az fps-re az n64 joy-a volt a legalkalmasabb mivelé szoszerint lövés azaz pistoly gomb volt rajta aztán ott van a job kezedre az elöre hátra és oldalazó gombok meletk a fegyverválasztó gombok...és felül az ugrás gomb.. a bal kezed eg lövés és irányítás..nah a gc nl ez nemtom hogy lesz😊a hosue f the dead meg hasonlok kb 1 orás gamezek..nemtom miért jösz ezekkel!
Ez a Gateway is GC?mert akkor végre valami értelmesebb autóka...
és itt mi a nyamvadt izét kell csinálni?róni a várost?remélem van mélyebb értelme is...
de nagyon meggyőzőnek hat...akármi is ez
uff mohuss
és a StarWars-os is elég impresszív..az GC biztosan..fölé volt írva
az FFX megint egy hosszú valami, amiben körönkénti az adok kapok...értelmetlen SZERINTEM...nyissz a nyakamnak😊de tényleg...a real time stratégia nem jobb?..ami szintén PC-re való...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ez a Turok egy Nintendo game?
Dinókat kell lövöldözni?...nem sok értelme van ha ez így van...vagy ez egy vadászjáték?...de ha többi vadászt is ki lehet nyírni akkor még okes..én lennék a vadőr
Ha jól látom akkor ez egy FPS...arról még nem halottam tőled,hogy mi van a hálózatosdi játékkal GC-n van link, hub vagy más?... érdekelne..
Ja az FPS-ek PC-re valók nem?Tud valaki konzol irányítón FPS-t játszani?akkor inkább egy Virtua Cop vagy House of Dead fénypusenykával...GCn lesz ilyesmi?
megint sokat kérdeztem..és alpári stílusban
uff mohuss
(jah megint előtört az arcade...bocs)
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]