A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Chr†ss
Tessék ezek mind a The Gateway-ből (PS2) vannak és in-game shotok.Erre varjatok gombot.Többet tud a PS2 mint azt hinnétek😊)Ez az első játék ami már kezdi kihasználni😊)

Hogy ne érjen engem itt különféle szidalmazás a végére betettem a legrondább képeket is.
Chr†ss
Akkor kérem az ingyen PS2-t!Mert ezzel a verzióval már játszottam és ráadásul ugyan ilyen volt mint a képen!Szóval mikor kapom a PS2-t?JA AZ NEM KELL!Már van!FFX -et kérek helyette!
Chr†ss
Nem ez,hanem a FFX kép.Egyébként kezdeti stádiumban van...mivel csak tavasszal fog jönni.Amíg nem jelenik meg minimum béta verzió addig kezdeti stádiumnak hívjuk a dolgot.Ez pedig még az
Chr†ss
Ez nem GC,hanem PS2!Olyan majd nem mint a Driver!Ez a kép a nagyon kezdetleges verzióból van.
GAMECUBE
http://www.racing-line.org/courseselect.php?SelectedGame=F197GP&SelectedCourse=1

ajanlom ezt az oldalt mindenkinek eleg sok autos jatekban lehet minden palyan megnezni a leggyorsabb koridoket, Gt3ban autotipusonkent (felepites) is kulon veve.
Erdemes.😊
ez az oldal pont amire be fog jonni az f1 97 psx es es pc-s valtozatanak a1ringes palyan elert csucsait mutatja😊

csak azert jegyzem meg, mert erre a sajat rekordomra emlekszem.
1:01:76...ehhhh😊 a legjobb itt pedig csak 1:03😊))
lehet megiscsak tudok valamit?😊
GAMECUBE
engem csak egy auto erdekel hogy megnyerjem , s ez az uj subaru wrc volt.
GAMECUBE
jaja toroltek, a metroid miatt.... No commewnt😞
de remelem akkor annyira jo lesz az a metroid.
A Raven Blade tényleg jó játék lehetett volna, de csak lehetett volna, mivel a project-et törölték. Kár érte.
GAMECUBE
sajnalom, masra se emlekszem, mert nem jegyeztem meg.
Nem azert kuzdottem hogy verdat kapjak, igy nem is hatott meg.
Szerinted mi lesz belőle?? Mert nem sokat mondott és olyat mondott amit már minden más fejlesztő is beismert. Mindenki tudja hogy PS2-re nehéz fejleszteni (kb. olyan mint anno Saturn-ra) és ez szerintem még nem jelent semmit.
Egy percet nem játszottam a játék arcade részével 😊 Engem nem érdekel a versenyzés, engem a karrier mód érdekel 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
nah akkor merjuk fel, kinek okozott valaha is barmily nehezseget a pro fokozat...
(nem a hard a pro, asszem felso l+rel kell behozni, arcadeban ??😊
GAMECUBE
nem szeretitek azt a rohadt hosszu palyat?
a sok kis kanyarral?😊
GAMECUBE
az gáz.😊
GAMECUBE
es kit erdekel? o a nagy PSM2 tezteloje?😊)
nem hoz lázba...
Attol mert o neki nem ment nekem mar nem mehet?
Mert en csak a kis hulye bena GC vagyok? vagy mi?
megsugom baratom barmilyen autos jatekban!! porrá alázlak kisfonok.😄
GAMECUBE
A kedves neniked hazudik jo baratom, csak hogy tudd szeptemberben lattam utoljara GT3mat a kepernyon, azota nem is neztem ra (leven mar meg sincs)
Szerinted pont arra fogok emlekezni, hogy melyik autot adta pont akkor es ott ki?)
Bazz ugyanolyan lehetetlen szamomra jelenleg a valasz, mint hogy pl. a profi ligaban a 3dik bajnoksag vegen melyik negy vagy 3 auto kozul ad nekem egyet a gep.... a fene se emlekszik rá.
Vagy hogy mit kapok az 5dik rally palya utan, milyen rallys kocsit... fingom nincs, pedig megszereztem azokat is.
Amire emlekszem, hogy az osszes rallys palya teljesitese utan (lehet rosszul) megkapom a Suzui Escudot....
Majd ha megint lesz GT3mam megnezem, de jelenleg nincs meg, es.... meg jopar honapig nem is lesz.
De gyere el hozzám, es nezd meg memokartyan rajta van a mentes, at kell mennunk haverhoz, (mert neki van Gt3ma) es megnezzuk, hany arany serlegecske figyel ott.

Ja, én nem arra gondoltam, hogy a kapott autók érdekelnének (nekem a b-t is lehetlen tiszta aranyra megcsinálni 😊
Engem az érdekelne, hogy _egyáltalán_ hogy sikerült az említetteket így lerendezni "aranyra" 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Az s-nek még neki sem mertem futni, annyira örültem az ia-nak. Meg hát láttam, hogy teljes kört kell menni, és belegondoltam, hogy ha az utolsó kanyart elcseszem...brrrr 😊

Mondjuk ez tényleg bárhol meg lehet keresni a neten 😊
Azért az ia és az s jogsik tényleg érdekelnének engem is, az ia utolsó, kanyargós pályáját három órán keresztül nyomtam, mire meglett a bronz. De utáltam akkor a játékot 😊

"Mellesleg ezt mar mikor eszrevettem szolni akartam nagyon vadito ez az uj logod😊"

köszi 😊
Tegnap rájöttem, hogy menyire utálom a régit, annyira gyerekes 😊
Aztán rájöttem, hogy munkahelyen a legdurvább program az ms photo editor, letölteni meg nem lehet semmit 😊)) Az egyetlen progi, amivel lehet layerezni, a powerpoint (hú de k*va messze van az a layerezéstől, de legalább lehet több képet egymásra pakolni 😊
Na ezért néz ki olyan retek elmosódottan. Powerpointtal képet készíteni: na ilyen hülye is csak én vagyok 😊))

Ez egyébként köztudott, hogy ps2-re a legnehezebb programozni. a programozóknak nem lehet egy leányálom. Most ha nagyon elfogult akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ez (is) az oka annak, hogy két évet kellett várni az igazán durva grafikájú játékokra.
Azért remélem, hogy ez nem veszi el a kedvét a fejlesztőknek 😊

GAMECUBE
japanban kezdik komolyan venni a kiadok a GC-t😊

csupa oromteli hir😊

Game software makers say they're betting on Nintendo's GameCube, the game console the Kyoto-based company unleashed in the U.S. in November. With its emphasis on game play, the GameCube will probably take market share away from Sony's PlayStation 2 in coming years, game designers said.

GAMECUBE
"The Nintendo Gamecube is more developer-friendly than the PlayStation 2,'' said Yoichi Wada, president of Square Co., developer of the `Final Fantasy' series of PlayStation games."

😄DDD

ehem ehem😊)
ki tudja mi lesz ebbol?😊
GAMECUBE
Ujabb Fps van kilatasban GCre... (no meg az osszes tobbi konzolra) a jatek cime: Return to Castle Wolfeinstein😊
nagyon helyes.:
GAMECUBE
En nem is tudom miert erdekel a GC.😊
GAMECUBE
a turok egy nagyon jo fps game, meg leht szokni a kontrollres iranyitast, de lesz GCre bill+eger kombinacijo.
Tan lesz ra fenypuskas cucc tan nem.
Sokan a Namco Time crisis 2jere tippelnek (most hogy a ket ceg eggyutt csinal arcade gepeket)
GAMECUBE
te bazz, ha nem mondod hogy kapán..............😄
GAMECUBE
Ez mán aztána valami😊
GAMECUBE
nah, ez a jatek sohase fog igy kinezni, ha igen, akkor kapsz tolem egy ingyen ps2ot.
Ez amúgy nagyon korrektül néz ki, a resident után itt éreztem előszőr, hogy érdekel a gc.

Mondjuk most jut eszembe, hogy a sima egeremet be tudom dugni a ps2-be, nem kell újat venni. hogy mekkora birka vagyok 😊))

"Ja az FPS-ek PC-re valók nem?"

Hát ebben teljesen egyetértek veled. lehet, hogy az n64-nek nagyon jó joypadje volt ehhez, de ne hasonlítsuk már a billentyű+egér pároshoz. És ne jöjjön nekem senki azzal, hogy konzolon is van bill+egér. Van, de még élő embert nem láttam, aki vett is hozzá 😊
Na most akkor le fogja mindenki írni, hogy márpedig ő vett 😊

"az FFX megint egy hosszú valami, amiben körönkénti az adok kapok...értelmetlen SZERINTEM...nyissz a nyakamnak😊"

Nyissz bizony 😊
Miért is értelmetlen? azért mert hosszú? vagy azért, mert körökre van osztva? Igen, valóban egy "kicsit" összetettebb és értelmesebb a harc, mint mondjuk a Diablóban...

"de tényleg...a real time stratégia nem jobb?"

Ezt nem értem hogyan lehet összehasonlítani. Miért, a tetris jobb az fps-eknél? 😊

Laalee
gondolod olyan embert kernek fel fejleszteni aki ki akarja kapcsolni nt ben a system idle procest? 😊 mert az "sok" cpu idot eszik 😊)))

arrol nembeszelve, hogy a gba tudasat elnezve meg 3d grafikat eleteben nem latott, de version csak ugy hiphop 600 poligonos autokat fog vele kirajzoltatni...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

CSOCSO
emberek rohadtul belefáradtunk ebbe a topicba..legaláb is gy veszem észre... legalábbis version lelkesedése kibebaszottul lelohadt aminek nem nagyon örülök...mi meg ivelünk felfelé😊 nah jo ...szal arrol van szó hogy a 0day ftp topic megelözött minet pár száz hozzászolással😞((((((((((((((((((( csinájjuk ugy mint régen....szinte chateljünk!!😊
lehet félreértettem, úgy értettem, hogy a screenshot van fényképezőgéppel csinálva, és nem a textúrák!!
Amúgy helyesbítek, az első képek (gamespot szerint) 2000 Május végén jöttek ki, tehát több mint másfél éve.
I.C.ram
elarulom hogy szinte az osszes autoversenhez fenykepezovel csinaljak a texturakat! csak valahol csunyabb valahol szebb! ez az enginetol fugg! 😊
Gamespoton vannak szép shotok róla!
kár, hogy xbox-ra nem nyomják ki, sebaj lesz nekünk Wreckless😊
ez a The Getaway tuti nincs kezdeti stádiumban, mivel már minimum egy éve láttam róla screeshotokat!
Ha fényképezővel csinálták volna a képet, érdekesen nézne ki...
CSOCSO
real time stratégia is van gc re az a neve pikmin..kicsit furán néz ki de álítóla kibebaszott király!
CSOCSO
érdekel a GC? amugy gc re lesz GTA3 ami kb gateway szépségű..meg lesz rá bornout autos gamez meg lesz rá auto modellista ami ugyaugy király és lesz rá race of chamiponship..rallys gamez szal lesz rá autos is!
CSOCSO
nyah...dinkat kell lövöldözni meg néha mutánsokat is és baromi jo game...végülis majdnem jurassic park... a turok 2 a világ legbrutálisabb gameze!!akárki akármit mond..soldier of fortune ide vagy oda..az élethű volt de a turok 2 ben anniy vér volt mint földön a víz!
pl egy dinot lelöhetted ugy hogy az véért hányt közben aranyos hangon öklendezett majd elesett..vagy pl leszakad a feje ilyenkor fröcsög a vér a nyakából amiből még a gerince is kilog..elesik a földre felál majd himbálodzik vagy tesz két képést és viszaesik a földre..mint egy csirka..az is járkál mizuán megölték😊
aztán van hogy a lábait lelövöd és a földre esik és közben elkezd kapálozni a kis csnkjaival😊 közben dől a vér😊 nagyon szafts..ha nem dinot hanem valami mutáns-t lösz le akkor olyan lehet ogy kijukad a hasa..dől a sok vér és látod a bordái darabkáit... meg leszakad a fél feje...meg a lába és vergődik jobbra balra az állat meg hasonlo... a Gc re a modem ebben az áévben kint lesz....én tudok fps-t irányítani konolon.. eddig az fps-re az n64 joy-a volt a legalkalmasabb mivelé szoszerint lövés azaz pistoly gomb volt rajta aztán ott van a job kezedre az elöre hátra és oldalazó gombok meletk a fegyverválasztó gombok...és felül az ugrás gomb.. a bal kezed eg lövés és irányítás..nah a gc nl ez nemtom hogy lesz😊a hosue f the dead meg hasonlok kb 1 orás gamezek..nemtom miért jösz ezekkel!
mohus
Krikk!
Ez a Gateway is GC?mert akkor végre valami értelmesebb autóka...
és itt mi a nyamvadt izét kell csinálni?róni a várost?remélem van mélyebb értelme is...
de nagyon meggyőzőnek hat...akármi is ez
uff mohuss
és a StarWars-os is elég impresszív..az GC biztosan..fölé volt írva
az FFX megint egy hosszú valami, amiben körönkénti az adok kapok...értelmetlen SZERINTEM...nyissz a nyakamnak😊de tényleg...a real time stratégia nem jobb?..ami szintén PC-re való...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
GC!
Ez a Turok egy Nintendo game?
Dinókat kell lövöldözni?...nem sok értelme van ha ez így van...vagy ez egy vadászjáték?...de ha többi vadászt is ki lehet nyírni akkor még okes..én lennék a vadőr
Ha jól látom akkor ez egy FPS...arról még nem halottam tőled,hogy mi van a hálózatosdi játékkal GC-n van link, hub vagy más?... érdekelne..
Ja az FPS-ek PC-re valók nem?Tud valaki konzol irányítón FPS-t játszani?akkor inkább egy Virtua Cop vagy House of Dead fénypusenykával...GCn lesz ilyesmi?
megint sokat kérdeztem..és alpári stílusban
uff mohuss
(jah megint előtört az arcade...bocs)

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
tiszta hülye a macskám..rá van kattanva az egérkurzoromra..oda ül a monitor elé és el akarja kapni azt😊))
Chr†ss
Mivel ez fényképező géppel van csinálva...(Ha jól tudom😊 )
Chr†ss
NA akkor a The Gateway nagyon kezdeti stádiumban

Szerintem ez azért nem rossz😊)
CSOCSO
hát ennél minden szebb😊