A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Végre egy értelmes felvetés!
Nagyjából sorrend nálam:
FF7
FF9
Chrono Cross
Vagrant Story
FF Tactics (micsodaaaaaa??? Csak ötödik?)
MGS
FF8
Parasite Eve 2
Legend of Dragoon
Lunar 2 (a psx leghányadékabb grafikájú játéka 😊
Gran Turismo 2
Resident Evil 2
Resident Evil 1 (director's cut)
Parappa

na ennyi jutott eszembe, de biztos valami nagyon fontosat kihagytam 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Chr†ss
Mindegy az üzlet politikához abszolút nem értessz😊)El lett ismerve mert így meglepetés lesz majd,hogy a grafika tényleg azt hozta amit mutatott.Mindegy ... MONDOM!Menj el a fejlesztőkhöz kérdezd meg őket!Ha elmész hozzájuk még ezen a héten megmondom ,hogy melyik újságnál dolgozok és mondhatod,hogy mi küldtünk!A szádba fogják rágni a dolgot.Mindegy....tudd jobban és légy boldog😊)))Az Armoured Core 2 és a Stuntman is pre renderlt igaz?😊))Hiába,hogy a szerkesztőség ezekkel a demokkal játszik 2hete...te tudod,hogy ezek mind pre rendeltek.Hiába van náluk a Gateway és áradoznak róla,hogy tényleg olyan mint a képeken.(Amiket én belinkeltem)Ez mind hülyeség mert PyRex tudja amit mindenki más hülyén tud nálunk😊)Legtöbbünk már 10 éve van a szakmában én 7 éve vagyok benne.PyRex...menj el a fejlesztőkhöz ahogy mondtam.Ha neked mást mondanak mint nekünk én megyek és lenyalom a Big Bent aztán főszerkesztőt csináltatok belőled ok?
GAMECUBE
jaaa te nekem valaszoltal, csak a gep ramzat irta ki😊))
IGEn komolyan erdekel, ha a kiadok odaadjak ingyé a cuccot😊
GAMECUBE
a fenymosodas teccik, ez nem olyan vacak mint a motion blur. laccik hogy hemzsegnek a polik.
habar lehet regota nyomom n64el😄DDDDDd itthon... aztan nekem meg egy rr5 is gyonyoru
GAMECUBE
fizetes hogy megy?😛 angliaba perkaljak az utat?
Ez most komolyan tetszik neked? Ok, ez is egy vélemény 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

PyRex
Jo, en meg beszallok XBOX fronton 😊))))))
Es nyitunk a gamestarban is egy ilyen forumot, ahol egymast fogjuk anyazni 😊))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

GAMECUBE
jah a gecibe😊
de meg lehet multiplattform, sok jatek indult valami onlynak azt megis mindenki kap belole.
GAMECUBE
en nagyon szivesen valllom, ne ramzanak ajanld mikor itt kuncsorogok ertee 😊))))))))))
Chr†ss
Hmm...írjál teszteket,nézz utána anyagoknak ,járkálj a kiadókhoz aztán a játékot először játszd végig és nézd meg technikai majd hangulat szempontjából.Ha ezeket mind hajlandó vagy elvégezni ok😊)))Egyébként kikéne velem jönnöd Angliába hozzá😊Ezek után érdekel a dolog?😊(Lazának tűnik de egyébként kurva kemény munka)
GAMECUBE
motion blur??? fuuuujjj suxxx utalom
GAMECUBE
ázzzztááááák*rrrrrva
mindegy akkor se lesz xem😊
GAMECUBE
elut a tematol, de akinek volt psxe, az lenne oly szives es leirna mindazt a rengeteg jatekot, ami neki bejott, es heteket eljacott vele??
Nem az a lenyeg, hogy nagy neveket emlitsunk, hanem hogy mi jott be nektek igazan.
mert ha nem gaz en felsorolnam, es kiv. vagyok a tietekere is.
akinek 64e volt csak az is detto, csak 64eset😊(en most csak psxeset, mert a 64 az most uncsi😛
PyRex
Bazz, nezd mar meg azt a 3 felso kepet, amit belinkeltel: a mozgasban levo kocsikat ugy akartak erzekeltetni, hogy kis "kondenzcsik" van mogottuk 😊))))))) Tudom, van egy ilyen effekt is, megpedig a motion blur, de azt viszont tenyleg semmi nem hasznalja. Raadasul mondom: azt a 3 kepet en mar tobb, mint egy eve lattam...

PyRex

Gyönyörű Wreckless:

PyRex
Figyu: azok a kepek, amikert belinkelt, a LEGELSO KEPEK a jatekbol, erted? EGY EVE is belinkelte oket valaki! Es utana hivatalosan is el lett ismerve, hogy prerendereltek. Ennyi.

PyRex

GAMECUBE
tudom az is teccik nagyon.
faj is a szivem miatta... de csak a kulseje miatt egyebkent az ilyen stilusu autos cuccokat, nem kedvelem.
Chr†ss
Igen?😊))Oké 😊Nagyon ugyes vagy...ha ezek lennének az in game shotok (legalábbis a mostaniak) akkor ki se adnák a játékot mert már most elavult lenne.Persze te ezt jobban tudod hiszen te teszteled 3hónapja a játékot és te láttad futás közben😊Playtime 2001/02 számában benne van az az in-game shot amit én raktam be és oda is le van írva,hogy in - game.Pedig az már régi.Ugyan az a kép amit én tettem be csak a minősége rosszabb.Nézd csak meg😊)Amit meg beraktál azt a játék a fejlesztés korai időszakában produkálta.Menj és kérj magadnak is egy teszt verziót.Én már láttam a játékot futás közben.Hidd el amiket én raktam be azok az újabb in game shotok.Vagy van egy ötletem.Szólok a szerkesztőségbe,hogy egy PyRex nevű srác bebizonyította,hogy a Gatewaynek szar a grafikája és ,hogy a PS2 nem tud annyit amennyit.Haver azt hiszem nincs helyem többé az újságnál hiszen te már most beszerezted a több mint féléves képeket😊))))Erre már csak annyit mondok hajrá😊))
GAMECUBE
nem mehetnek dolgozni hozzátok???😛PPP

Tudod szerintem is a ps2 a király ám😄

Na de tenyleg nem akartok bovulni?
en mint csendes tars mennek ..😊
aki nem ir nem tesztel, csak mindennel jaccik, ami uj es meg sohase latott😊))
MOst ugyanazt csinálod PyRex, mint amit annak idején a DOA3 kapcsán te kaptál meg... Akkor te voltál az egyetlen, aki látta a játékot, és zsibbasztott mindenki azzal, hogy nem in-game képeket raksz be. Most ugyanez vissza. miért nem lehet soha hallgatni olyanra, aki már látta a játékot???
Amúgy arra nem gondolsz, hogy az általad betett képek a fejlesztés korábbi szakaszából származnak? Ez mondjuk hihetetlen?

PyRex
Amugy ha ezek szepek, akkor nezd majd meg a Wreckless-t X-re...

PyRex

PyRex
Nade negyed olyan szepek, nincsenek, mint az oaltala belinkelt felso 3 kep (amirol aztan hivatalosan is elismertek, hogy prerenderelt, de mindegy... 😊))))

PyRex

GAMECUBE
UT-t regen lattam mar nagyon, de nagyon szeretem.
treningezek kicsit aztan majd go😊
GAMECUBE
de bazz ezek akkor is baromi szepek.
GAMECUBE
ez igaz...😊
GAMECUBE
okejjjjjj😊
GAMECUBE
metroidbol nincs hossszabb, elegge tudnak odaat titkot tartani sajnos😞
PyRex
Ide figyuzz, bogyokam, az az anti-aliasing, amit Te irtal, az nem az FSAA-nak minosul... Persze, anti-aliasingot mar a voodoo1 (najo 2) is tudott, csak az nem olyan, amit mondjuk most tud egy GF3 😊 Egyebkent kosz, hogy leirtad 658-adszor is a PS2 hw leirasat, mer kivulrol fujom, de nem igazan erdekel. Annal is inkabb, mert ha felsorolnam, hogy egy GF3-as chip hanyfele hw effektet tud, akkor az 2x ennyi lenne, mint a te altalad beirt szoveg 😊)))) Szoval most nem teszem meg, mindegy, a lenyeg, EZEK az ingame shotok a Getaway-bol...

No textura, lap fak, no antialiasing...

PyRex

Chr†ss
Pedig lesz még szebb is ez biztos😊)Ne kérdezd mikor.Látod ezekre is mennyit kellett várni.És ismétlem ezek in-game shotok.
Chr†ss
Ha tudsz UT-zni akkor abban játszhatunk😊)A Quaket nem szeretem abban nem hívlak ki😊)Viszont ,ha egy UT partiban benne vagy akkor nyomhatunk egyet valamikor.Mit szólsz hozzá?
Chr†ss
Egyébként a PAL verziós Tekken Tage Tournament is használja az Anti Aliasinget!!!Ez olyan biztos mint a halál!😊)
Chr†ss
Mit mondtál?😊))))))NEm képes rá a PS2?Akkor ide figyuzz bogyókám:
Emotion Engine
CPU mag: 128 bites RISC (MIPS IV-s)
Órajel frekvencia: 294,912 MHz
Integer egység: 64 bit (2-way superscalar)
"Ráadás" multimédia utasításkészlet - 107 utasítás 128 bit szélességen
Integer regiszterek: 32 db, 128 bit szélesek
TLB: 48 dupla bemenet
Utasítás Cache: 16KB (2-way)
Adat Cache: 8KB (2-way)
Scratch Pad RAM: 16 KB (dual-port)
Főmemória: 32 MB (direkt RDRAM, 2 csatorna 800 MHz-en)
Memória sávszélesség: 3.2 GB/s
DMA: 10 csatorna
Co-Processzor1: FPU (FMAC x 1, FDIV x 1), Micro Memory (I:4KB D:4K😎
Co-processzor2: VU0 (FMAC x 4, FDIV x 1), Micro Memory (I:4KB D:4K😎
Vektor feldolgozó egység: VU1 (FMAC x 5, FDIV x 2), Micro Memory (I:16KB D:16K😎
Lebegőpontos számítás: 6.2 GFLOPS

Megjelenítés: kb. 66 millió poligon másodpercenként, fényeffektekkel kb. 38 millió/s. Köd: 36 millió/s.
Görbefelület generálás (Bezier): 16 millió poligon/s

Képfeldolgozó egység: MPEG2 Macroblock Layer Decoder
Képfeldolgozási sebesség: 150 millió pixel/s

Vonalszélesség: 0.18 mikron
Tápfelvétel: 1,8V
Fogyasztás: 15 watt

4 fémréteg
10,5 millió tranzisztor; 540 tűs
Alapterület: 240 mm2

Graphics Synthesizer
Mag: párhuzamos renderelő processzor beágyazott DRAM-mal
Órajel frekvencia: 147,456 MHz
RAM: 4MB multi-portos DRAM (150 MHz-en)
Totál sávszélesség: 48 GB/s
Kombinált belső adatbusz sávszélesség: 2560 bit/s
Olvasás: 1024 bit
Írás: 1024 bit
Textúra: 512 bit
Megjelenítési színmélység: 32 bit (RGB-n 8 bit egyenként természetesen)
Z-buffer: 32 bit
Pixel feldolgozók: 16 db (párhuzamosan kapcsolva)
Renderelési funkciók:
Texture Mapping
Bump Mapping
Fogging
Alpha Blending
Bi- és Tri-Linear Filtering
Mip Mapping
Anti-aliasing (ugye-ugye)
Multi-pass Rendering

Renderelési teljesítmény:

Pixel Fill Rate: 2,4 GPixel/s (Z-Bufferrel és Alpha Blendinggel), 1,2 GPixel/s (Z-Bufferrel, Alpha Blendinggel és Textúrával)
Particle Drawing Rate: 150 millió/s

Poligonrajzolás:

75 millió/s (kis poligonok)
50 millió/s (48 pixeles négyszög, Z-Buffer, Alpha Blending)
30 millió/s (50 pixeles háromszög, Z-Buffer, Alpha Blending)
25 millió/s (48 pixeles négyszög, Z-Buffer, Alpha Blending, Textúra)

Sprite rajzolás: 18,75 millió (8X8 pixeles)

0,25 mikronos technológia, 4 fém réteg, 43 millió tranzisztor, alapterület: 279 mm2, 384 tűs kivitel

SPU2
Hangok száma: 48 csatorna (ADPCM rendszerű😉 + szoftveres lehetőség
Mintavételezési frekvencia: 44,1 KHz vagy 48 KHz
Memória: 2 MB

IO Processzor
Ez tulajdonképpen a régi PSX egyetlen chipbe integrálva; ez kezeli a perifériákat és felel a PSX játékok lejátszásáért is
Órajel frekvencia: 33,8688 MHz vagy 36,864 MHz (választható)
IOP memória: 2 MB

Illesztőfelületek
Control Port (2)
Memóriakártya csatlakozó (2)
AV, analóg RGB, S-VHS kimenet
Analóg sztereó kimenet
Optikai digitális kimenet (1)
USB port (2)
i.Link (IEEE1394) (1)

Lemezegység: CD-ROM és DVD-ROM egyben, 24-szeres és 4-szeres sebességgel, Audio-CD/DVD-mozi lejátszási lehetőséggel

Hogy tetszik?😊))EZEK A REÁLIS ADATOK!Egyébként In -gamek mert én láttam ezt és ment az autó és játszottam vele😊)))
GAMECUBE
halozatban mindig felrobbantak az urhajok a racerbe😞 gyulolom is a pc-t, nem kis nyeremenytol estem el.
az apjuk faszat.
Chr†ss
Pedig a szegény kis magyarokat mindig oltogatják😊)Mondjuk Tekkenben meg Soul Caliburban szegény kollégák nagyon kikaptak😊))
Egyébként én elhiszem,hogy letetted a jogsikat.
GAMECUBE
dragon warrior jon GCre, mar targyalnak, es en ennek nagyon orulok.
star ocean3 kell meg nekem😊(szinten enix mestermu😊
PyRex
Bar lehet, hogy az also 2 is prerender, mindjart keresek kepeket.

PyRex

GAMECUBE
tartom😊
de majd meglatjuk a veglegeset, mindenesetre szepek a texturak ps2tol ilyet nem szoktam meg😛
GAMECUBE
a Dw az egy ISten cucc... sot az ENIX szamomra a legnagyobb ceg!! meg a square is elbujhat mogotte!!😊)
ha rangsorolnom kell: nintendo, enix square, rare, capcom.... s a tobbi vacak😊
PyRex
Figyu:

Nem kotozkodeskeppen de a felso 3 nem in-game. Ezt mar fel eve megtargyaltuk. Azokbol lett pont a botrany, hiszen azokon a kepeken anti-aliasing stb lathato, amire a PS2 nem kepes. Azok prerenderltek, az also 2 valoban ingame, de azok meg nem is olyan hudeszepek, hogy eldobjam az agyam toluk. 😊

PyRex

GAMECUBE
meg nekem van egy olyan elonyom a gamekkal, hogy altalaban rohadt hamar raerzek a dolgokra...
erre pl.: eletemben nem quakeztem meg pc-n, magyarul eger+bill kombi ismeretlen volt szamomra.. mondjuka quake maga is.
s egy het jatek utan, mar egy HC mezonyben (amit nem en allitok, hanem quake bajnoksagon a top 5ben voltak a sracok) a 3dik helyet is el tudtam erni😊 anyaztak is rendesen es modntak, biztos ejjel nappal ezt nyomom, nem akartak elhinni, hogy bizony akkor nyomtam eloszor egy hete a cuccot.
Van ez igy valakinek erzeke van hozzá.
vagy volt regebben ez az epi 1 racer bajnoksag.
nah arra beneveztem (az selejtezok, dontok miegy mas, mert pesti vagyok 2 nap alatt ment vegbe)
ra mindossze az egesz rendzeveny elott 2!! hettel szervaltam be a progit. (heccbol, ahtah nyerek.)
Es ugye minden palyat ismerni illik egy ilyen Vb-n.
NAh ott banatomra az altalam legjobban gyulolt palyan volt a hepaj, de mar ott az elodontokben minden (a jatek bo feleve volt kinn) addigi rekordot lemostam, illetve a ontoben az elen szaguldottam amikor (azota gyulolom aPCket) egyszer csak magatol felrobbant az urhajo.... aztan leshettem mar az elso helyet.... pedig meglett volna...😞((
mindegy na szal ezzel csak mutatni akartam, hogy nem hazudok en.
S azert van bennem valami😛
Ok, meggyőztél, bár nem volt nehéz 😊 Amúgy én nem bántani akartam a DW-t, csak nem ismertem.

Chr†ss
A Grandia nagyon jó!😊))Én a kettőt is végig nyomtam DC-n bár kicsit rövidke volt.A Grandia III viszont rohadt hosszú lesz!De mindenképp beszerzem mert nagyon szeretem a sorozatot.Ajánlom neked is mert RPG fanoknak kötelező😊)A Dragon Warrior sorozat kezdte el az RPG -k műfaját.Nagyon jó meg minden.De külön világ ez és a Final Fantasy!A kettőt szerintem nem lehet egymáshoz viszonyítani!Viszont aki szereti az FF-et az ezt is szeretni fogja!Próbáld ki és meglátod miről beszélek😊)
GAMECUBE
erdekes, hogy tud egy magyar srac?😊 vagy mi?
volt regebben gp legends vilagbajnoksag (koztudottan szemet az a jatek) es magyar lett az elso😊
hiaba tud a mi nepunk na😊
GAMECUBE
meglatjuk😊
Chr†ss
Egyébként a GT3 -ban ,hogyan csináltál te mindenhol aranyat GC???Nekünk a szerkesztőségbe a srácok két hónapot nyomták,hogy meglegyenek és letudják írni a cikket róla még időben!!!(A megjelenés óta a teszt verziónkat értettem)Én nem akarlak kritizálni mert én aztán tényleg sz*r vagyok a GT3-ban.(Én más stílusban vagyok jártas)Viszont bent a srácok agyba főbe nyomnak minden autós játékot és nekik is csak rohadt nehezen sikerült!Te ,hogy a rákba csináltad?😊)))Na mindegy...én nem kezdek el vitatkozni de azért tényleg érdekes.De azt nem mondom ,hogy hazudsz ne értsd félre csak érdekes...
Mondjuk a Chrono Cross esetleges folytatásánál jobb hírt csak akkor mondhattál volna, ha már nem csak esetleges lenne 😊))
A Grandiát nem ismerem, jó? A Dragon Warriorokról pedig csak annyit tudok, hogy többet adtak el belőle japánban, mint a FF-ekből, pedig az egyik legrondább psx-es grafikája volt 😊

Ha ezeket tudja, akkor az tényleg nagyon durva! Kicsit újjá lehet értékelni a "ps2-n sok játék van de szar a grafikája"-típusú vélekedést.
PyRex, szállj már le arról a leányzóról, és fenyítsél már be, hogy mennyire gagyik a képek...

Chr†ss
Állítólag folytatják a Chrono Crosst is de a következőek biztosak:
Grandia III
Dragon Quest vagy Dragon Warrior folytatások!(Azért van ott a "vagy" mert nem tudni milyen néven folytatódik)
Ezen kívül még ebben az évben lesz pluszban 5 RPG PS2-re!
Egyébként...ugye ,hogy érdekes,hogy mennyit tud a PS2?Először nem hittem el,hogy a képek PS2 játékról valóak aztán amikor a demojukat kézhez kaptam akkor láttam,hogy b***za meg ezek tényleg királyak!Direkt azokról raktam be képet amikkel már játszottam és így eltudom mondani,hogy ezek in-game képek.Mondjuk érdekes mennyit tud a gép.Te nem így gondolod?
Annyira szépek, hogy sírva fakadok (jó értelemben)! De mikor fognak már a FF10-en kívül olyan típusú játékban is brillírozni, amit szeretek? 😊 RPG, kaland?

Chr†ss
Egy kép egy nagyszerű játékból a Stuntmanből ami egy kaszkadőr szimulátor.Itt épp egy autó fog borulni😊)Ez is PS2 és in game egyébként!

Egy újabb játék a Gundam univerzumból Armoured Core2.Szintén PS2 és in game.

Na ilyenek lesznek kb. a jövő PS2-es játékai.Legalábbis amíg a programozók nem kezdik el még jobban használni a PS2-t!Ezek után mondja nekem bárki is ,hogy szar a PS2 mert ezek a képek már elég érdekeseket mutatnak!