112362
Konzolosok gumiszobája
  • CHEAPBOY_GA
    ,.............. hmmm szvsz Te a COnkerrol beszelsz en meg vegig a Metroidrol .szal meg az is laccik hogy azt se tudod minek mi a cime.. s igy szidogatod (nem most altalanossagban) a konzolos gamekat.

Mit szolnal ha en is fikaznek egy uber PC gamet, mikozben lehet egy tok fosra gondolok, csoppet hulyenek neznel.

S most szepen felrebeszeltunk .:)
  • CHEAPBOY_GA
    Na megint a hulye adatokkal jossz en csak irtam hogy ha a Metroid mese, akkor a HL2 is az, mondjuk South park, de irhattam volna 101 kiskutyat is... nem a szinek szamarol van szo, hanmem arrolhogy mi a mese s mi nem.
  • CHEAPBOY_GA
    Mokus???? mar bocsi de en a metdoidrol beszelek!!

Ahogy Ez van is, s neki is irtad hogy az a game meseszeru.... ez szerinted meseseru??

A kep persze joo gyatra minosegu, nem adja vissza a valoddi vegleges produktum minoseget, de azert latszik rajta hogy csak nem mese oocseem.
  • Krinyo
    miről beszélsz?
    egyikben van 200 szin a másikban meg 2millió..
    ezért lehet valóságosabb...
    még mindig nem vágod.
    Ilyen alapon hasonlitsd össze gt4et és a máriót...
    tényleg ugyanaz!
  • CHEAPBOY_GA
    Bar hogy azt alittod valtiig hogy az meseszeru grafika, hat az sem kispalyas, mondom akkor a HL2 is egy sima south park.
  • Krinyo
    elmondtam mi alapján...
    egy qrva rossz szót sem szoltam arra fosra...
    megjegyeztem hogy a mókus a zöld vizfestékes pályán mesés...
  • Krinyo
    annyit mertem mondani a sérthetetlen gémedre hogy meseszerű a GRAFIKÁJA.
    Erre letámadtok faszságokal..
    mosmár nemérdekel, olyan leszek mint ti , gecizek ahol tudok.
  • CHEAPBOY_GA
    "te bocs hogy ezt mondom télleg de egy akkora fasz vagy hogy siralmas!!!!
    Annyit mondtam----össz-vissz.
    A g r a f m e s e szerű
    olyan mint toy story mint hófehérke mint akármilyen ""

???????? Eztz nekem irtad??? Bocsi de ertelmezesi zavaraid vannak??

Mar 20adik beszolasomra irod azt hogy Te hulye vagy en a grafikara ertette, hulye vagy en a grafikara ertettem, szerinted nem vagtam le vagy mi?????

A graf alapjan meses, szvsz mit jelent ha nem azt hogy a GRAFMESESZERU!!!!!??????? Szal fordul a kicsi kocka s Te vagy a hatalmas fasz s nem en.
    sorry.
  • Krinyo
    sztem neked vannak gondjaid.. nézd már meg a szineket. ennyire nem lehetsz elvakult bazmeg..
    mesehősökkel teli szines, elnagyolt objectekkel...ezek nem rossz tulajdonságok hanem egy mesés gém alapjai..
  • CHEAPBOY_GA
    Milyen duhbol? Ha ilyen fassagot irsz egy jatekrol akkor mi pojjenbol!! miert ne irhatnank legalabb akkora hulyeseget (tehat nem geciztem) mas gamerol. Nem szemet szemert, csak ezzel akartam ereztetni hogy csoppet zold dolog volt amit irtal.

Ha szamodra minden tamadasnak tunik, meg gecizesnek.... sorry..., ez meg ilyen tipikus PCs ize?:))
  • Krinyo
    te bocs hogy ezt mondom télleg de egy akkora fasz vagy hogy siralmas!!!!
    Annyit mondtam----össz-vissz.
    A g r a f m e s e szerű
    olyan mint toy story mint hófehérke mint akármilyen mese...
  • CHEAPBOY_GA
    "najó elérkeztünk oda ,hogy felfogásai problémátok van...
    MESÉS GRAFIKA - ala mintha egy rajzfilmet néznék...
    Érted?
    Vagy betüzzem?"

Neked vannnak bajok szvsz a szemfelfogo receptoraiddal:))))) Meghogy az meses:))) Nem lattal meg meset, vagy nem lattal meg Metroid Primet??? A zelda, Dark Cloud 2 meses, az igen.

• Krinyo
    ez a tipikus konzol gondolkodás...
    már csak dühből is gecizni a gémet...szemet szemért
  • CHEAPBOY_GA
    A metroid ezt hozza ki beloled?:)
  • CHEAPBOY_GA
    graf alapjan is meses?????? LAttad a jatekot?:DDD

• Krinyo
    najó elérkeztünk oda ,hogy felfogásai problémátok van...
    MESÉS GRAFIKA - ala mintha egy rajzfilmet néznék...
    Érted?
    Vagy betüzzem?
  • CHEAPBOY_GA
    Pedig lesz. S a HL 2 elkepzelheto A tobbi plattformra is (leginkabb GCre az ATI miatt)
  • Krinyo
    afaszom belétek már...
    Már régen túlléptünk a témán..nemigaz hogy nemfogjátok fel bazz?
    Mint a papagáj bazz, egyfolytában ugyanazt szajkozzátok.
    fogjátok fel bazz, graf alapján mesés ezt nem lehet vitatni...1ébként egy rossz szót sem szoltam rá
  • CHEAPBOY_GA
    Akkor mi a nagggyon komoly game????
  • CHEAPBOY_GA
    hol "meses" a metroid??, akkor a HL2 sem tobb egy k*rva grimm tortenetnel:DD
  • CHEAPBOY_GA
    A metroid egy nagypn fullos game, (azt is mindenutt agyon dijaztak mint a HL2odet) S nem FPS!! ezt szepen meg is mondtak ra a vagyis nem eFPS a szokott ertelemben, s grafikaban (s itt ne azt nezzuk hogy valyon 10millo bump meg egyeb graf trukkok e) technikailag amennyi poligonnh kipakol s elegge reszletesen van megvalostva, plane a betonstabil frame rate amivel bir, a PC igencsak orulne egy ilyennek.

Persze tuti egy videot sem lattal belole, csak az uj PCs fpsek veszik fel vele a versenyt (amik meg ki se jottek).
  • Davidus
    Senki nem fog belehalni ha nem ír ide többet Martin papátok:) Aki rá kiváncsi legalább megveszi a konzolt:)
  • Krinyo
    amióta megvádoltam a konzolosokat(jogosan) hogy elfogultak azóta nagyon megy nektek ez a szó...
    Annyit tudok rád mondani hogy seggfej vagy öreg...
    Nem fikáztam!1000x mondtam hogy csak mesésnek neveztem...
    Mostmár szarok rád bazz meg a köcsög kis dobozodra...dugd a farkad joy bemenetbe és qrd szanaszéjjel ha te arra gerjedsz...
  • Krinyo
    te legyél láma és ne hidd már el ezt a faszságot amit egy névváltoztató unreges balfasz beszél összevissza!
  • CSOCSO
    De Martin papa szarja már le a Krinyot meg a Me2-t és ne miattuk ne járjon de hanem miattunk járjon ide..miattunk akik szeretik...
    Amugy Üdv Mr. Ez Van:
  • Tikal #105690
    Hát ez a HL2 istenités már tényleg uncsi annak ellenére hogy én is várom, és PC-m van, de szeretem a konzolt :)))
    Szoval tényleg befejezhetné már... :)
  • Krinyo
    hát az már júzer hiba...
  • Alien!
    én mostanában goldolkoztam egy xbox vételén,ugyanis kijött rá az UAE-X Amiga emulátor....remélem valaki Ps2-re is ír egyet....
  • CSOCSO
    szvsz ps2.. ha nem lenne GC-m én is azt vennék
  • CSOCSO
    láttam videot csak nem az 500 megásat hanem a huzsonakárhányasat
    és nem fikáztam a HL2-t

amugy meg rohadjon meg..végre elkezde szedni erre 1 mp nél szol hogy oké nincs töb hely a gépen..közben még teli vagyok
  • cloud.strife
    Az igazság az, hogy egy igazi játékos, aki szeret játszani és a szórakozás miatt játszik -nem azért mert: böbő, az én gépemen fut, a tieden meg neeeeem- az ha épp olyan hangulata van jobban szórakozik mint akármelyik PC-s vagy konzolos full-full extrás gammával, pl mér vesznek annyi GBA-t? vazze, néha jobban elvagyok vele mint akármelyik "nagy" gammával!!!

De ezt már leírtam én is más is vagy 1000X, de úgylátom itt még mindíg a paraszvakítás megy!!! LOL!!! ;)
  • cloud.strife
    Inkább maradj az eredetiknél és cserélgesd!!! :)))
  • Krinyo
    én meg azt nemértem eddig hogy fikáztad a hl2-t ha még csak a videót sem láttad?
  • Davidus
    Az xbox egy fostörmelék. Inkább GC ha már PS2-t nem akarsz.
  • Adi
    Sztem mint ezt már ezerszer leírtuk, hogy a ps2nél sokkal több exlusiv játékok jelenek meg ellentétbe az X-el aminél a 3/4 játék pc-n is megtalálható. Na de a másik, hogy milyen gameket szeretsz?? Mert X-en nincsenek ilyen Xenosaga, meg FFX fajta gamek tömkelege...
  • Adi
    HALIHO!!
    Bocs, hogy itt kérdezem de az indexen nem tudom, hogy hol lehetne megtudnom a jelszavam, mert a moderátorok nem azok a válaszolós tipusuak.
  • CSOCSO
    hehh... ez zoral... rákerestem a google kiadott nekem egy jo kis címet ahol össze van gyüjtve vagy 30 ftp cím honnan lehet leszedni a full videnyot... kb 20 linkből egy működött
  • CSOCSO
    valaki tud adni egy cimet ahonnan le tudom szakítania fél gigás HL 2 okosságot???
  • CSOCSO
    jo de te divat pc-s vagy...te vagy az aki csak azéárt fikázza am ásikat mert konzolra jött ki..hiába isteniti más 20 pc-s ember mert ők kiprobálták..szerinted az akkor is gyerekes faszság.. és igy rohadtul nem is tud érdekelni az elfogult véleményed..
    amugy hi ho néked is
  • CSOCSO
    ammegmi?:)