A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
www.youtube.com/aabyssx
remélem csak gyári cuccokat...mert ez a magyar buhera(lsd pl magyarosítás, vagy FIFABAN magyar csapat minek?????) nagyon ratyi
nekem SZVSZ nem hiányzik...
bõven elég egy pl mondok😛S2-n a proevo soccerban úgy állíthatod a faszi kinézetét tömegét akarmit, ahogy akarod...
De azok általában PC-n is külön programok szoktak lenni külön lemezen.
www.youtube.com/aabyssx
BTW én eredetivel játszok (ezért nekem nincs olyan rengeteg), de még így sem pörgettem ki mindent 100%-ra azok közül, amiket végleg megtartok. 😉
www.youtube.com/aabyssx
So cry me a fuckin river, bitch!
Látod én ezeket nem bírom. Nem azér' mer nem lehet hasznos, hanem azér' mer' ezek általában tök gagyi "házi" dolgok (tisztelet a kivételnek).
Én azzal akarok játszani, amit a fejlesztõk kitaláltak, úgy, abban a stílusban ahogy õk azt eredetileg elgondolták. Nem pedig agyonbarkácsolt marhaságokkal esetleg szétb*szni az egészet.
Lehet jó egy mod, de általában ezek nem olyanok... 😞
Hogy is mondjam...
...egy festményre sem rajzolgatsz rá, csak mer' neked az úgy tetszik. Én egy kicsit így nézem a játékokat.
www.youtube.com/aabyssx
egyébként meg nem.
de remélhetõleg a ps3-ban már lesz olyan lehetõség, hogy új kiegészítõket, modokat, pályákat lehet felnyomni a vinyóra. ez nekem nagyon hiányzik a konzolon.
Te a peccselést pozitívan értékeled?!? 8^O
www.youtube.com/aabyssx
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
azt meg, hogy programozni nem lehet rajta, azzal várnék a helyedben, fut rajta a linux a sokszáz programjával egyetemben.
So cry me a fuckin river, bitch!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
csomi, elmész te a ...., tudod hova! mert a nintendo egy szent, külön kihozza a dvd-s gc-t, a gba után a gba sp-t, a gba sp után egy hónappal jobb aksit hozzá, de nem azért hogy lenyúlja az embereket, ááá nem...