A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ollie
a munkahelyemen nem lehet jáCCani

mohus
túl nagy...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
az én PAL PS2-esem: MADE IN JAPAN

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

UNREG
játsz inkább, fárasztó ez a sok kötözködés...

ollie
ó jeeeeee.

aabyssx
Az egy MMORPG. Gõzöm nincs.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
látom nagyon unatkozol..

UNREG
mondjuk azt már eleve berakták a ps2-es verzióba..

ollie
ó jeeeee. és milyen? folytatja a gáma történetét?

UNREG
splinter cellhez + pálya.

aabyssx
Pl. a Final Fantasy XI-hez (ami EU-ban még amúgy nincs) kiadtak egy kiegészítõt. Hirtelen ez jut eszembe.

www.youtube.com/aabyssx

ollie
de te vagy UNREG! ;DDDDDD

ollie
janem

UNREG
nem!

ollie
te vagy UNREG?

UNREG
ha már ennyire erölteted ezt a témát, igen van, x-en letölthetsz pályákat és gondolom ha bejön a ps2 net, akkor arra is.

ollie
király... de kit érdekelnek a fociprogramok magyarosításai?

ollie
UNREG elaludt!

hawaiiiii!!!!

mohus
pénzért mindent...

remélem csak gyári cuccokat...mert ez a magyar buhera(lsd pl magyarosítás, vagy FIFABAN magyar csapat minek?????) nagyon ratyi

nekem SZVSZ nem hiányzik...

bõven elég egy pl mondok😛S2-n a proevo soccerban úgy állíthatod a faszi kinézetét tömegét akarmit, ahogy akarod...

CSOCSO
ennél még az xbox is szebb
ollie
miért, vannak játék kiegészítõk konzolra?

UNREG
"soha nem lesz konzolra..."

<..ásít...elalszik..>

mohus
nem lehet bõvíteni😊

aabyssx
Haver, menj már...!

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
nehogy azt hidd, hogy nekem rengeteg van, a backupot is megválogatom, nem ezen múlik. ha valami nagyon tetszik, megvárom míg leesik az ára és megveszem. így van 8-10 eredetim.

aabyssx
"a játékot készítõ cég adjon ki új cuccokat a gámához"

De azok általában PC-n is külön programok szoktak lenni külön lemezen.

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Így van.

BTW én eredetivel játszok (ezért nekem nincs olyan rengeteg), de még így sem pörgettem ki mindent 100%-ra azok közül, amiket végleg megtartok. 😉

www.youtube.com/aabyssx

versio
http://www.watch.impress.co.jp/av/docs/20030528/sony1.htm

és hol?

So cry me a fuckin river, bitch!

UNREG
arról nem is beszélve, hogy annyi jó játék van ps2-re, hogy így is képtelen vagyok kijátszani amit szeretnék, még ha lennének is jó modok sem érdekelne, mert inkább választok egy új játékot.

ollie
igazad van abban, hogy a többség gagyi. de vannak színvonalasak is. na meg annak a lehetõsége is megvan, hogy a játékot készítõ cég adjon ki új cuccokat a gámához.

aabyssx
"új kiegészítõket, modokat, pályákat lehet felnyomni a vinyóra"

Látod én ezeket nem bírom. Nem azér' mer nem lehet hasznos, hanem azér' mer' ezek általában tök gagyi "házi" dolgok (tisztelet a kivételnek).
Én azzal akarok játszani, amit a fejlesztõk kitaláltak, úgy, abban a stílusban ahogy õk azt eredetileg elgondolták. Nem pedig agyonbarkácsolt marhaságokkal esetleg szétb*szni az egészet.

Lehet jó egy mod, de általában ezek nem olyanok... 😞

Hogy is mondjam...
...egy festményre sem rajzolgatsz rá, csak mer' neked az úgy tetszik. Én egy kicsit így nézem a játékokat.

www.youtube.com/aabyssx

ollie
épp most nyomtam fel otthon a gépre megint az sc broodwar-t. iszonyatosan sok mod van hozzá és még a negyedét sem nyomtam végig. de ami késik, az nem múlik! 😄

ollie
ha muszáj, akkor igen, fõleg ha nem hibajavításról szól, hanem adnak még valami extrát a gámához.
egyébként meg nem.

de remélhetõleg a ps3-ban már lesz olyan lehetõség, hogy új kiegészítõket, modokat, pályákat lehet felnyomni a vinyóra. ez nekem nagyon hiányzik a konzolon.

aabyssx
LOL

😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"ezen sem fogsz tudni patchelni"

Te a peccselést pozitívan értékeled?!? 8^O

www.youtube.com/aabyssx

Oké. Öthúsz?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ollie
hát valamivel el kell tölteni a napot, nem?
😄

ollie
a faxodat is pecselni kell? médin májkroszoft?
;DDDDDDDD

UNREG
"hehe, de jól szórakozok!"

hát, ha valakit a saját hülyesége elszórakoztatja, jó annak...

UNREG
ki a faxom akar peccseli konzolra?
azt meg, hogy programozni nem lehet rajta, azzal várnék a helyedben, fut rajta a linux a sokszáz programjával egyetemben.

UNREG
az. 😊)

ollie
ezen sem fogsz tudni patchelni meg mondjuk programozni
;DDDDDDDDDD

hehe, de jól szórakozok!

Hétfõn találka?

So cry me a fuckin river, bitch!

Nincs itt semmilyen felháborodás, csak önigazolás, kitalációk és a kognitív disszonancia redukciója.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

UNREG
amúgy sem értem ezt az ál-felháborodást, ez egy hitech cucc, ami egy lehetõség azoknak, akik erre vágynak, nem kötelezõ megvenni.

Pontosan ezt értettem elérhetetlen alatt 😞

UNREG
ne viccelj már, ezt így egyben nem sok pc tudja.

UNREG
"Hat ez tenyleg egy nagy faszsag. A nepek lehuzasa 1000-el. Elore sajnalom a sok birkat aki hagyja magat megint megszopatni es ezt a szart megveszi aranyarban es orul maganak, hogy neki milye van.."

csomi, elmész te a ...., tudod hova! mert a nintendo egy szent, külön kihozza a dvd-s gc-t, a gba után a gba sp-t, a gba sp után egy hónappal jobb aksit hozzá, de nem azért hogy lenyúlja az embereket, ááá nem...

Davidus
Ezt már rég tudja a PC. De most nem ez a lényeg hanem hogy a sony kihoz egy masinát ami full jó csak kurva drága lesz😊

V9ykn8_TZL0