A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Miyamoto válasza: Nem a GC sikertelenségének az az oka hogy nem lehet szétmásolni rá a zsugákat mint a játékállomásra😊

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
"angol kereskedõhálózatok is csak viccbõl szüntetik be a gc forgalmazását, ez mind azér van, hogy mindenkit megtévesszenek"

Ahamm az gondolom lemaradt hogy visszavonatk s megy minden tovabb mert 500%os kereslet novekedes lett a gepre.

"a gc-re fejlesztõ cégek eleégedetlenkedései is csak álca, az "

Ott is csak azt olvasod ami a negatv, azt nem hogy sok sok esetben ott is visszavonas tortent, illetve hogy mas cegek meg megjobban elkoteleztek magukat a kocka mellett... igen ezekrol meg veletlenul sem irnak sok helyen.

"igen, az összes neves piackutató cég azon dolgozik, hogy téves híresztelésekkel bombázzák a világot"

Azok teljesen megegyeznek a Nintnedo adtaaival neha ez neha amaz kicsit rosszabb.
Csak nagyokat veszmadarkodnak a melyen tisztelt velemenyhozzafzok s igy terjed a nagy remhir😊))

Senki nem allitotta hogy a piackutatok tevednek, de ok sem tevedhetetlenek.

"nem gondolod hogy enyhén nevetséges vagy, csípboj?
"

Nem gondolom, ha elolvasod amit valaszoltam maris nem Neked van igazad.😊)))

csak tajekozottabbnak kellene lenni😊,+meg tudod az ermenek ket oldala van s Te csak az egyiket villatottad meg😊 Mikor ott a masik is.

Igen a sok neves ujsagiro, online-os szaklapos stb. aki kepes megkerdezni Miyamoto-tol, hogy "Nem veli ugy, hogy Nintendo sikertelensegenek az az oka, hogy a jatekkinalat a fiatalabb korosztalyt celozza?" Kb ennyire tajekozott a szaksajto a Nintendorol. Az biztos, en lehet rahuztam volna a vodrot a fejere.
2 szal hosi vedo!
CHEAPBOY_GA
inkabb csak a szex mint a konzol😊 amin jar az agyam😄 a konzol kotelezo sajna😊

CHEAPBOY_GA
Sony es a Microsoft.

Krinyo
hááát te tudod 😄D

CHEAPBOY_GA
ez itt a baj hogy a teves hiresztelesek aldozata vagy😊))

ha a Nintendo egy picit bakizik mar oriaso csodelarast indit ellene az egesz internetes media😊) persze csak azok akik aztan marhara vagjak a temat😊

CHEAPBOY_GA
Nem olyan rossz az, ha a masodik helyen van jelenleg is, annak ellenere hogy boldog boldogtalan "hozzaerto" mast mond.

CHEAPBOY_GA
Nem olyan rossz az, ha a masodik helyen van jelenleg is, annak ellenere hogy boldog boldogtalan "hozzaerto" mast mond.

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDDDDDDDDD Ez van😄DDDDDDDDDDDDDD LOL!

Krinyo
"Amit a Sony MS mond azt szopod le magadnak..."
Látod cheapboy én mondtam hogy neked a konzolszex jön be. 😄D ezek a szavak... 😄D

CHEAPBOY_GA
Na hol a nintendo a 3ik a piacon?😄DDD

"In a recent sales report it has been announced that Nintendo have sold 9.55 million GameCubes worldwide.
The full sales figures can be found below in the image and a detailed report can also be found in the pdf file below.

These numbers agree with Sony's, who stated that Nintendo are second worldwide but contradict with Microsoft's who seems to think that they are second.

"

MEg a Sony is egyetert a NIntendo adataival.😄DD

LOLLL!

CHEAPBOY_GA
Var a franc hogy addigra sporolt alkatreszekbol osszerakott szarom legyen mi?😊))

CHEAPBOY_GA
"!!! Valamivel vissza kell hozni a befektetõket és most kamuznak az uj géprõl mint a sega régen a DC2 rõl"

Na itt a Nagy LOL Hulye!!

Bezzeg ha egy Sony egy MS nyilatkozik az uj masinaro az nem kama igaz?😊 az MS aki negyedevente 2-300milkat bukik az Xboxon?😊 Ok is csak kamuznak hogy eljo a jobb kor akkor ezzel az erovel.

Szanalmasan nem latod egyenlien a helyzetet. Amit a Sony MS mond azt szopod le magadnak, amit a N az meg csak mentegetozes kama (szvsz ok az egyeten ceg akik eleddig nem nagyon hazudoztak ha gepekrol jovobeli terveikrol , technikai parameterekrol volt szo..... mindenki emlekszik hogy az XBox 150!! millio poligont tud a GC meg csak 6-12ot, s megis mire vannak a szebb gamek???? Vagy ha nem is mindegyik szebb latszik a majd 10!!*es technikai foleny?? Ugyan már😊))

Szal ha mar vitazunk itt normalisan okejj? S nem csak hulye bevagdalozasokkal ervelni😄

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDD kesz.

CHEAPBOY_GA
Ne sziiddd😊 En is igy vagyok vele😄DDD

S hasznos evek voltak legalabbis szamomra😄DD

CHEAPBOY_GA
aha😊))

Szvsz volt nap amikor az MS reszvenyei 40!! %ot estek s meg ma is all a ceg. Butasagokat keretik mashova elereszteni, teccik ahogy a franko szaktapasztalatoddal kijelented hogy 15%os eses egyenlo a halallal😊 Szakikam😊)

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDDDDDDDDDDDDdd Jo etvagyat😊 En eppen most eszem😊

Krinyo
jaj nyugi má, poén volt ;]

aabyssx
Áhh, megjöttél? Nagyszerû. Akkor megyek kajálni... :|

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
anyád ;]]

mohus
én most végeztem vele😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

aabyssx
Nem kell. Majd mindjárt jön Krinyo... :|

www.youtube.com/aabyssx

Sir Quno Jedi
Vazz, ma túl nagy az egyetértés ! Ha ez így megy tovább, ma nagyon be fogok anyázni valakinek ! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Davidus
Nyomjad geci!

V9ykn8_TZL0

Davidus
Meg az unreg hahák.

V9ykn8_TZL0

Davidus
MUHAHA

V9ykn8_TZL0

Laalee
manapsag version nak hivjak a 10 evvel ezelotti lamereket

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Így van, minden idõk egyik legjobb pc-s sorozatát köszönhetjük nekik 😞(((
HOMM rulez!

De a többi játékuk tényleg szar volt, nekem a M&M sorozat sem jött be annyira 😞

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

ollie
úgy tudtam minden konzolos tud angolul...
😄

aabyssx
"az meg kiafaszt érdekel hogy neked tetszik avagy sem a mod!Ez nem lehet kritikai szempont!"

Itt mindenki a saját véleményét írja le egy valamennyire közös témában. Mi a bajod ezzel, hülye? /:|

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Atyavilág'! Hasznos 11 év lehetett. 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

CSOCSO
😊)))))))
CSOCSO
ig yvan. hamár linkelnek irják le magyarul mizu😊)))) én is tanulok németet 11 éve.. angolt nem tanulok de angolul jobban tudok😊)))))))))))
barret
na,azokra várhatsz...még Version sem olvassa elll,csak jól mutat...

Bérbe vehet? reklámfelület...

Davidus
Ha a nintendo következö gépével lehet kallerkodni várok 2 évet és veszek egyet😊 Ja ezt csak ajánlani tudom. Ha kijön egy konzol meg ne vegyétek! Várjatok 2 évet amig lesznek rá jó zsugák meg olcsóbb is lesz😊 Addig meg ott a PC😊)

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
Roviden: Valami habaty a PSP, PSX PS3 triaszrol😊

De mint lathattuk Iwata megmondta:ok alkotjak a legjobb masinat ami valaha is volt😊 Johetnek ide a sejtek, mi gen procit adunk ki😊

CHEAPBOY_GA
Nem szep ez, miert bantjatok azt az aldott joo gyereket?😊

Annyi jo szep egyen van itt, KO PCs KO konzolos, (ennek ugye 3 alfaja van😊 ) esatobbi,... igy van meg itt a termeszetes egyensuly😊

Davidus
De nekem meg azzal van bajom hogy angol. Én kurvára nem angolul tanultam hanem németül. Ráadásul ez egy szájbabaszott magyar fórum szal ha valaki belinkel egy tonna infót akkor legalább a lényeget fordítsa le. Mondjuk engem nem érdekell ez az infó. Azoknak a nevében beszéltem akik nem tudnak angolul és érdekli õket a cucc(szerintem kevesen vannak😊

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
Tessek Versio itt meg egy Nintendos hir😊

Ugyanugy barmi lehet belole:

"Iwata plans to change Nintendo's current image by introducing new franchises.
Talking to the press in Kyoto this morning Nintendo's president Satoru Iwata spoke on many issues.

On the subject of Nintendo's next generation of hardware he said that they are willing to invest $6 billion into the development of both the console and portable hardware. He plans to make the next console "...the greatest gaming machines ever.”

He also spoke about characters and franchises and stated that he plans to introduce new franchises and they are hoping that this will reach the success of Mario and Pokémon. He stated that there is heavy development towards these new franchises at present."

Krinyo
meglátom version nevét már megyek is tovább 😊)
(ne vedd magadra version 😄 )

CSOCSO
😊) én is tulpörgettem....nem is az angollal van a baj hanem hogy 3 oldalnyi...
Krinyo
hajrá CSOCS 😊

Krinyo
én tulgörgettem alapból 😄

CSOCSO
egészségedre
CSOCSO
ettõl függetlenül téged annak neveznek és azért mert rohadtul leszarom a 3 oldalnyi ps3 szarságodat azé had ne legyek má láma...amugy meg ennek a fele fake...ps2 nél és gc nél is akkora sületlenségek jelentek meg 2 évvel a konzol elött hogy full más lett az egész..ennyit errõl..
versio
csajom van, a bulibol meg már kinöttem
tehát marad az SG 😊

CHEAPBOY_GA
jelen😄

Adi
Szeretném elolvasni, ha annyira tudnék angolul. De mivel nem tudok, ezért csak átgörgetek rajta és számomra ezek a szövegek = ujjtornával.

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01