A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
na en menekultem😊
Chr†ss
Te nagyon hülye.Aztén nem mondtam,hogy jobb mint a GC vagy az Xbox!Mondtam én ilyet?NEM!Azt mondtam most kezdik kihasználni!Akkor mi van?Fáj bazz?Az GC-re is ezt fogom mondani egy vagy két év múlva.Félre érted a dolgot.A kihasználás és az,hogy melyik gép tud többet nem függ MOST össze.Egyébként versenyképes de nem az ereje miatt.Azzal te égeted magadat,ha azt mondod nem versenyképes.Mindenki tudja,hogy az.Nem kéne itt májerkedni a hülye Xbox fanatikus dumával mert nagy hülyeség.Utálom az ilyen kis szilikon fattyúkat akik mindig , mindent a grafikára alapoznak.Egyébként GTA3 azért akadozik mert rosszul kódolták.Mit kotyogsz te bele a hülyeségeddel?A GTA3-at bírja lazán a PS2!Elismerem nem egy GC vagy SuxBox de ezt még bőven bírná.Rosszul van kódolva ennyi!

Én csak SZÁNNI tudlak,hogy hülyeségeket beszélsz és itt májerkedsz a hülyeségeiddel,hogy a PS2 nem versenyképes meg ilyen apróságok.Menj és játsz a SuxBoxoddal.A GTA3 pedig rosszul van kódolva jobb,ha tőlem tudod.Mást nem kérdezd meg Versiont ő is megmondta.Tudod mit?PyRex és te alapítsatok egy SuxBox fan klubot!Majd add meg címet ,hogy tudjam hová kell küldenem a segélyt...
GAMECUBE
pedig nem is.
GAMECUBE
vesz a halal, nem mutatna jol a szurke snes, fewkete ps2 es feketes n64 mellett.
feketeben a tuti.
GAMECUBE
jaja minden van ott...
dehogy van😊) tudod hogy boxos vagyok😊
ezt úgy írtam, mintha te mondanád, csak elfelejtettem idézőjelet rakni!
Vegyél lila GC-t😊
GAMECUBE
van GC-d?😊
ne hujits😊
hadd nezzek el hozzátok😊)))
csak egy hetvegere:9
nem akrod kolcsonadni par napot?😊
fizetek erte.
nem is vagy igazi nintendos GC...
Ha már egyszer GC-t veszel, igen is vedd meg lilában!!!! Az a kocka színe, legyél büszke rá, nekem GC-m, van és szép lila a színe😊
GAMECUBE
nem szokasom, es miert csak neke szolsz? bazze mint egy ovisnak😊
nekem van direct connectem😊
GAMECUBE
igy fog kinezni az en GCm is😊

GAMECUBE
miert? te meg nem talaltad meg?😊
GAMECUBE
nekem is.

kerek ffx es Ff9 cimeket!!!
Az fullosan a készítők magánügye, hogy hányszor és mennyi cuccot vágnak ki a kukába, itt nem arról van szó!
Arról van szó, hogy a PS2 ereje már nem versenyképes az újakéval(GC, XBOX)
mondhatsz te akármit, eddig akárhol is olvastam a Konzolwar-ról, ott legfőképp a GC meg az XBOX vitte a cikket. A Ps2 egy jól bevált rendszer, azért elterjedtebb perpill, de ez változni fog. mi lenne ha mé mindig P-51es vadászgépekkel harcolnának az amcsik mert az bevált... Újítottak? Igen, és jó nekik, hát persze!
Azt a dumát meg nagyon nagyon utálom, hogy "jajj, csak most kezdik kihasználni a PS2 erejét, meg jaj XY azért akadozik, mert rosszul kódolták, De nem ám a hardver miatt"... ezeket a véleményeket egyedül csaki szánni tuodm, járj a földön, ne két méterrel felette és nem ámítsd magadat...
Majd a PS3-al újít a Sony magának, annyi...
GAMECUBE
ebbol vegyetek ki valamit😊

egyebkent errol ju eszembe a Nintendo egyik fejese megcafolta azt hogy ok valaha is azt allitottak volna hogy a GC 6-12 millio poligont tud valos jatekmentben.
Azt mondtak hogy ezt a 6-12 millio poligont a SW2000 kialitason bemutatott jatekok produkaltak.
Vagyis a gep joval tobbet tud ennel.
Ennyi volt.
Es allitolag a zelda ugy fog kinezni vegul is ahogy anno spaceworldon.... ugy legyen, szerintem akkor nyugdijba vonulhat az Xbox, ps2 😊
Chr†ss
Honnan töltöd az FF9-et?Megadod a címet?Körbe nyalom érte az Oktogont,ha kell!Nekem eltűnt a játék!Mond meg pls!
GAMECUBE
ezek nem szepek egyaltalan😊))

GAMECUBE
itt a kodot demonstraljak:

itt a megvilagitast:

ezt meg egy DC is tudja😊)

Chr†ss
JA ja ja ja ja ja!😊))Metroid jöhet ezerrel😊)Thx😊
Chr†ss
Ismered a mondást:"A remény hal meg utoljára"😊))))))
Az álmok pedig néha valóra válnak😊Én pedig szeretek álmodozni😊
GAMECUBE
talaltam egy raklap nem jo minsoegu metriod shootot, berakjam?
Chr†ss
bsaftpz.fw.hu
Nézd meg az FTP címeket.Ha megtalálod azt amelyiken vannak ugye szólsz nekem is?😊)))
GAMECUBE
mennyien halgattak az erkloscsi dumajara😊))
mindenki csak igy... azert johet az a cim😊))))
Chr†ss
Egyébként a Dungeon Keeperből az első screenshot 3évvel a játék megjelenése előtt látott nap világot.Aztán a végén ezerszer jobban nézett ki az eredeti játék.(Mármint abban az időben😊 )
GAMECUBE
na nekem azert johet a link, addig minden cuccot eredetibe vettem most mar elegem van a varasbol, ezt most megerdemlem😊 aff9el mindmaig nem nyomultam csak 1 orat, mert 20 rongy, es ritka mint a feher hollo,
Europai kepviseletek suxx!!!
Chr†ss
Erről nem tudok.De mint említettem kétszer kezdték újra.Olvasd vissza ezt mondtam már.(Én nem jegyeztem meg mikor jött ki az első...még azt sem amit én először láttam.)
GAMECUBE
nem az, mindektto konzol, a GBA sem olcso , a tudasuk miatt nem erdemes, de ha azt vesszuk annyiba kerul, majd mint egy psone, mar mas a helyzet.
Figy, konzol konzol, jah es aGBAn mindig is keresett (gyartasan) a nintendo, szoval amiatt se kell aggodni😊
ez van😊
Chr†ss
Én akárkinek tudok hozni teljeset de csak írottba!Akinek kell megadom a címet,hogy hol lehet megszerezni.Én azért nem veszem meg mert nekem EREDETIBE kell és ebből nem engedek😊Ja és PAL-ba!Tudjátok minek örülnék?Ha lenne rajta magyar felirat!!!!Végülis nem kizárt mert ráférne a DVD-re és mivel PAL -os azért a kis hazánk nyelvezete is benne lehet mivel itt már az európai nyelveket helyezik előtérbe.JAJ!Mit nem adnék én ezért😊
GAMECUBE
japanban az eladott gepek 55%a nintendo volt😊)))))))
heheheh csodbe fognak jutni szegenykeim 😊
Gihi😊 az első screenshot 2000 Május 31.én jött ki a játékból😊))))
Chr†ss
Tudod mi a szívás?Régebben a bsa ftpz honlapján találtam egy címet ahol PS2 ISO-k voltak!Más nap felmegyek a lapra...bazz nem elfelejtettem melyik volt az a 200 FTP cím közül?😊))Ezt a szívást😊
Chr†ss
Nekem is van azért írtam úgy,hogy ahogy...kár,hogy itt nem lehet hangsúlyozni😊
GAMECUBE
n64 lett az utolso 2001ben japanban 78000darabot vettek belole😊
GAMECUBE
nekem van , ugyhogy jol jonne nekem is egy klet tuti link.
GAMECUBE
tudom senkit sem erdekel, de japanban ez lett a vegeredmeny :
1. Game Boy Advance Nintendo 4,200,311

2. PlayStation 2 Sony 3,578,828

ahhoz kepest hogy gba kevesebb ideje van kinn😊
Chr†ss
Jut eszembe?Nem tudja valaki,hogy honnan lehet PS2 ISO-kat letölteni?Na nem mintha lenne CD íróm😊)
GAMECUBE
Sony Faces Challenge as Nintendo Lures Japan's Game Designers

es a sony nemregen nagykepuen leirta a Nintendot😊))
GAMECUBE
ez igaz, de attol meg mondhatjuk rá hogy gány dolog.
GAMECUBE
ha igen akkor adj egy cimet is melle egy honapra szobatarsak leszunk😊
GAMECUBE
nekem se teccik, utalom is mar igy latatlanba, de ez meg valtozhat, mondjuk mi europaiak nem naygon fogjuk elvezni a jelenlegi helyzet szerint, es nem hiszem hogy mindenki meg fogja venni kulon square modemet, hogy nyomulhasson vele (es sajnos kabeles megoldas meg nincs) es ami az itthoni sebesseget illeti.... nagyon nem nekunk szol ez a FFXI es sajnos , mig masnak ez egy uj fantasztikus FF addig mi majd varhatunk a FF 12re.
azert mekkora ganysag nem, hogy japanban mar a ff11et tesztelhetik joparan betaba,mi meg meg a 10et se kaptuk meg!????
de utalok neha itt elni.
Chr†ss
Hééé....neked meg van az FFX?????
Chr†ss
Az nem volt titok már előtte is mindenki tudta😊)Ramza tudta meg először.Nagy cucc.Pénzel minket az MS és akkor mi van?😊)Belőlük élek!😊)))Nem hiába fizet nekünk.Én szeretem az MS-t😊

Windows sux!Xbox sux!Bill Gates sux,but a I "LOVE" MS 😊))
Chr†ss
Nem írták elő csak a Square addig kap majd ilyen apró pénzeket amíg az ő gépüket helyezik előtérben.Azért nem hülye a Sony se,hogy egy olyan cégnek tejeljen amelyik nem az ő konzoljukra fejleszt legfőképp.Érted mire akarok kilyukadni igaz?😊
GAMECUBE
ez igy van.
Chr†ss
Már,hogy ne lenne hozzá köze?😊))Meséld már el kérlek szépen mert full olyan!Azért mert kiírták,hogy a Sin nevű lényt kell legyőzni azt hiszed,hogy monoton és lineáris lesz?😊Hidd el nekem abszolút király lesz!Mindenki azt mondja nagyon bejön és halál király!Nem hiába FF és nem más.
GAMECUBE
az igaz hogy tobb volt benne, de szerintem nem vesztett sokat a 8 a7hez kepest.
vegul is az a legnepszerubb FF😊
GAMECUBE
most mar figyelnek europara a Nintendoek is, lasd mi lesz itt februarban a Milian.
20 uj gamet mutatnak be amik kozul egy ketto edig sohase latott lesz😊
mikor tett ilyet velunk a Nintendo hmmm??
Mar lat bennunk lovet miota latta hogy a sony europaban adta el a legtobb ps1et.
Chr†ss
Teljes mértékben egyet értek veled.
Chr†ss
Hát azért a VII-ben több volt a titok meg a mini játék.Bár őszintén szólva nekem a VIII is nagyon tetszett.Bár én FF bolond vagyok😊)))
GAMECUBE
hadd nem kutassak elo errol szolo infokat , mert tudom hogya sony uldozte el.
ejjj november ota?😊)))9
a nintendo ha jol emlekszem az elso napon mar profitot termelt ki😊))
ehh a sonynak erre sokat kellett varnia😊
megis jobban nonek a N reszvenyek.
pedig bukas a cucc igaz?😊
Chr†ss
Héééééé!Ez hülyeség.Oké az FFVIII nem volt annyira ütős viszont a FFIX az nagyon király!Csak azért nem veszed észre mert már volt FFVII és azzal szemben nem sok benne az újítás szinte minimális.Viszont azt mondják azok akik már játszottak az FFX-el,hogy az végre vissza hozta a "régi idők FF-jét".Úgy legyen😊)))