A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
gen ez azt támasztja alá hgy azt sem tudja miylen rá programozni..tehát nem tudthatja hoyg jobb a ps2 nél.. csak azt látja hogy a gc jobb...nincs kedvem magyarázni enyire buzi társaság legyen mint ti bazzeg...olvasd már el azt a kurva mondatot!!!ha véletlenül nem azt irta hogy joban megéri fejleszteni gc re akor is arrol van szo hogy a gc jobb..amugy aztirják hogy jobban megéri... ha azt irom hogy ez a konzol pc barátságos akkor bizti nem arra értem hogy itt több colá lehet apni hanem arra hogy itt várjuk nyugodt szivvel a pc seket mert szeretjük öket... a gc meg fejlesztő baráát mivel megéri rá programozni jopbban mint a ps2re..mit vártok a ps2*től? mindenki másolja a prgikat..
Hát te nem vagy egyszerű! Nem tudom honnan szeded ezt a marhaságot, de egy biztos, hogy csak te hiszed azt hogyha egy fejlesztő azt mondja, hogy "developer-friendly" akkor az azt jelenti hogy egy adott gépre kifizetődöbb játékot csinálni. Inkább tanulj meg angolul ahelyett, hogy buzizól, jó? Miért nem lehet normálisan beszélni?
versio
amugy a pc-k teljesitményéröl meg annyit
hogy az 1500mhz-es gépem belehal
egy 16mhz-es konzol emulálásátol

érdekes a játékok lazán mennek rajt,csak az enginem fog ki rajta

versio
a square már csak tudja ..
hány programot is adott már ki gc-re ????????
ja hogy egyet se ,akkor nem értem honnan tudja ???

Alien!
Bazzeg......Hát ez kész van teljesen......😊)))))

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

CSOCSO
developer-friendly te buzi szerinted ez mit jelent? hoyg könnyebb programozni?? ne fárasz bazzeg akkor azt irják hgy jobban programozható.. szvsz ez :developer-friendly azt jelenti hogy sokal jobban megéri egy developernek a GC re fejleszteni!és a szép az hoyg a square mondta!
CSOCSO
nem azért pirex de ha ez az nreal kép nem in game akkor kiröhöglek!! egy gc nek vagy xboxnak azé ezt a grafixot tudnia kell!
Alien!
Persze,hogy kifizetődőbb,ha figyelembe vesszük az eladott példányszámokat,akkor jelen pillanatban a GC-nél még PSX-re is kifizetődőbb fejleszteni....Az,hogy te miket képzelsz bele a mondatokba az maradjon a te titkod,ok?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Hol irták azt hogy kifizetődöbb GC-re fejleszteni?? Légyszi mutasd már meg, mert nekem ebből a szövegből csak az jön le, hogy a GC "fejlesztő-barátabb" rendszer mint a PS2. Semmi mást nem mond!! Csak magadat hűlyíted ha mást értesz mint ami oda van irva.
CSOCSO
nem tudasz olvasni? nem azt mondták hogy jobban programozható? ne proálj hülyíteni..azt irák hogy kifizetödöbb arra fejleszteni!
CSOCSO
nemtom hogy csináltad de még kurva rég mikor jött a hír hogy jön ez a gamez már akkor volt egy video..mikor egymásba ütköztek az autok meg hasonlok..nah azok a képek is onnan vannak azok nem in game képek!!szal ne gyere azzal hogy azok mostaniak mig a csunyák meg régi szar verziobol vanank!én elöbb láttam a szebb pre rendetet mint az in gamet erről ennyit!ez olyan mint a metriodnál amikor körbe álják a bogarak nah ez sem in game meg van a csunya kép az nevetséges és ott vannak a jo képek amikor rajta van a maszk és ugy látod a terepet az már döfi..
CSOCSO
hehehe hardwired hir:
Szinte hallom, hogy a közeli állványon dolgozó építőmunkások ezt ordibálják nagy kajánul egymásnak:
”Na, mi van, Csöpikém? A GameCubeom lenyomja az X-Boxodat?”
Lehet benne valami. Figyeljétek csak a képeket!

heheheh aranyos
Az meglehet! 😊))
Szerinted ez mit jelent? Mert szerintem semmit, csupán ők is elmondták azt amit már előttük jópár fejlesztő! Mégpedig azt hogy a PS2-re nehéz fejleszteni míg ennél a GC-re könnyebb, ennyi, ezzel miért van vége a PS2-nek?
versio
nembaj csocso
talán a sok olvasástol megtanulsz helyesen irni 😊))

CSOCSO
ne szopassatok bazzeg😊) ez 5 oldal😊!!!!!!!!!!
CSOCSO
HÓL BELEHÚZTATOK GECC!!TEGNAP SZOLTAM HOGY A 0DAY FTP MÁR MEGELÖZÖTT MINKET ERRE MA MIVAN?? 2 OLDAL OTA NEM TALŰLOM MÉG MINDIG A NEVEMET...MIRE EZT VÉGIGOLVASOM😊
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁHÁHÁHÁHÁHÁÁHHÁ ENNYIT A PS2 RŐL: A SQUARE TEGNAP NYILATKOZOTT A GC RŐL ÉS EZT NYILATKOZTA:
The Nintendo Gamecube is more developer-friendly than the PlayStation 2!!!!!!
HEHEHEHEHEHEH
Alien!
Nem hiába vesz mindenki eredeti játékokat....

Nevetségesen olcsó. Főleg az ottani fizetésekhez képest.
versio
Egyelőre nincs átütő erősségű játék az új platformra, így az elemzők szerint az Xbox-nak nehéz dolga lesz a japán piacon, ahol a Sony PlayStation 2 és a Nintendo GameCube élvezi a hazai pálya minden előnyét. A PlayStation 2 ára 29.800 jen (~62.000 Ft) egy 15%-os novemberi árcsökkentés után, míg a japán piacon szeptemberben debütáló GameCube ára 25.000 jen (~52.000 Ft).

OK, békepipa szipp szipp.
utálok anyázva vitázni.
a világon minden szubjektív, te ezt látod, én azt. Te lehet körnek látod, én négyzetnek, és közbe kiderül, hogy valójában háromszög...

Mind1, békés vitázás rulez!
versio
50000 polygon/sec-et tud a GBA-n az enginem 60 fps-el

lehet hogy világrekord ???

😊)

Chr†ss
Oké kösz szépen nagyon hálás vagyok!😊))
Chr†ss
213.222.157.113
Login:vucli
Pass:vucli

Ide légyszíves töltsd fel thx!😊)
Hát ez a Jak&Daxter nem gyenge játék. Most fejeztem be és egy biztos hogy rég játszottam ilyen jó játékkal. Olyan mind1 hogy mind a 2 gép erősebb a PS2-nél, de amig ilyen minőségű játékok jönnek ki rá addig szerintem semmi baj nincs vele. A Jak&Daxter grafikája pedig gyönyörű!
Chr†ss
mikor tudnád felölteni mert akkor csinálok most egy FTP-t!Most jó lesz?
Chr†ss
Játék grafikájával készült videó...mindegy...már nincs kedvem vitatkozni...
PyRex
ok, bocs, mert akkor nekem meg neked nem ugyanazt jelenti az ingame szo. Szamomra az ingam az azt jelenti, hogy nem atvezeto animacio, meg filmecske, stb, hanem real-time-ban renderelt, a jatek sajat engine-jevel keszul kep. Ez meg nem az. Az, hogy eg yvideon igy nez ki az egy dolog. Jatek kozben is nezhet persze ki szinte ugyanigy, de mondjuk lattam en fullos GT3 kepet, es egy Tv-n megsem nez ki feleolyan szepen sem. Sajnos. Ez persze lehet, hogy csak a tv hibaja.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Chr†ss
Egyébként,ha a max poligon szám 3millió lenne akkor minden játék ugyanazt a színvonalat hozná.Viszonyítás képp nézd meg a PS2 és a GC-s anyagokat.Őszintén szólva a GC picit szebb.Azt ne akard nekem bemagolni,hogy a PS2 3milliónál kevesebb poligonnal csinál ilyen brutál grafikát azt meg végképp ne,hogy a GC ezt a gyönyörűséget kb. 3millióból rakja ki.
Chr†ss
Nem én ,hanem a főszerkesztő beszél velük.
Chr†ss
Tudod én ennyi munka után már mindent szó szerint értek!Nézd el nekem,hogy nem.Bár szerintem fölösleges vitatkozni.Várd meg a játékot és rájössz,hogy igazam van.Szerintem addig is szívjuk el a béke pipát mert nekem ebből a veszekedésből elegem van ok?
Chr†ss
Nem nagyzolok mint látod általában amit mondok azzal egyet is értenek a többiek...tök mindegy...ez már tényleg gyerekes.Te tényleg Xbox fanatikus vagy.Az ilyennekkel nem lehet szót érteni!😊))))))
Chr†ss
Hmmm szóval az összes adat valótlan?😊))Szóval nem tudnak kirakni negyed millió poligont?Melyik fejlesztő cégnél is vagy?😊))Figyelj a poligonból álnak a figurák.Példának okáért a legerősebb HW az Xbox kirakja bőven a Haloban.Mást nem a GC-ben a Metroid.Nem hiszem el,hogy te játékfejlesztő vagy😊)))Könyörgöm mond meg melyik cégnél mert tudni akarom melyik cég az amelyik nem tud programozni.Az imént szidottak PyRex és Dante vagy GC ... bárki megmondja neked mennyit raknak ki a játékok.menj vissza fejleszteni😊)Haláli,hogy mik vannak...
Pyrex kedvencét kell idéznem Anitát vagy kit😊
"Hasnolatról hallottál már? Á, hogy is hallhattál volna"
tod, nem kell mindent szó szerint érteni

mostmár tényleg elhúztam mert L kések baz
Te szoktál a fejlesztőkkel beszélni és nem mondanak neked titkokat?.. enyje😊))
lényegében nekem mindegy, hogy egy ilyen ember mit gondol mit te, mert full jelentéktelen, mindenkienek megvan a magánvéleménye.
Ez viszont tényleg szánalmas, az, hogy most játszod a nagy cinikus, cikkíróbajnokot, volt egy ilyesmi ismerősöm, hát ne tudd meg mekkorákat röhögtünk rajta😊))

de mostmár tényleg mennem kell, de hidd el majd visszatérünk a nagyzási mániádra😊
Chr†ss
Szerintem én eddig amiket mondtam azt mindenki tudta.Vagy tévedek?Amelyiket meg nem az nem volt nagy titok.A legféltettebb titkok közül pl. éppen fejlesztés alatt álló játékokról nem szoktak beszélni.De ezek nem titkok csak érdekességek!Van egy kis különbség!
Chr†ss
Ezek nagyon nagy titkok😄DDD
Ilyen hülye ember is csak egy van😊))Milyen titkok?Hogy a Getaway első képei üzleti fogások voltak?Az legféltettebb titkok nem innen kezdődnek😊))Te nagyon értessz a dologhoz mert látom profi vagy.Egyből levágtad a helyzetet.Óriási titkokat mondtam eddig😄DDDAhogy te mondtad a legféltettebbeket😊)))))Gratula ez király volt😊))
Chr†ss
A címben igazad van.Elhiszed,hogy én 18 óra munka után leszarom,hogy hogyan írom a címet?Mindegy.Nyomom is😊))Egyébként szánlak mert full nem értessz a dologhoz.Én ma megírtam 10DB cikket amitől eléggé elfáradtam.De igazad nekem ilyenkor még frissnek és üdének kéne lennem.(Ilyen erővel nekem a magyar se megy mert tele van minden mondatom helyesírási hibákkal...pedig ez az anya nyelvem.)Ugye elnézed nekem,hogy felcseréltem két betűt?Mert,ha nem akkor most felakasztom magam.Elég szánalmas,hogy te már csak ezzel tudtál vissza szólni😊Menj SuxBoxozni inkább😊
a cinizmus nálam nem jön be... Tudod mit, OK. Te viszed be reggel Miyamoto-nak a kávét, aztán Carmack-nak még odaérsz, hogy ebédetvigyél, George broussard-nak te adod a vacsit, sőt Bill Gates délutáni teáját is te szolgálod fel, és közben elárulják neked legféltettebb titkaikat😊.
Hadd ne essek már hasra ettől a konzolújságíró szerepkörtől😊

Na mostmár tűnök mer dolgom van.
Na te engem csak ne szánjál, nyomd a getaway (nem gateway, mint ahogy már 80szor írtad😊... nagyon mehet az angol😊
tesztverzióját!
Chr†ss
Én eltévedve?😊)Inkább te😊)Nézz már magadra.Neked is csak a grafika számít.Azért mert a HW erős még nem lesz egy gép sikeres.Nem vagyok eltévedve már elég régen ebben a helyzetben vagyok.Mindegy...te nagyon okos ember vagy.Te aztán tudod,hogy a PS2 nem verseny képes hiszen csak pár milliót adtak el belőle és majd nem mindenkinek az van.De te tudod,hogy a HW a lényeg!Te azt is tudod,hogy a GTA3 jól van kódolva hiszen te szoktál a fejlesztőkkel beszélni meg ilyenek.Bocs.Igazad volt mindenben
De nagyon el vagy tévedve kiscserkész😊))
Chr†ss
Most mondjam ,hogy egyet értek veled?😊))Nem nem mondom😉)
Chr†ss
Egyébként mondtad,hogy nem néz ki úgy.Amikor azt mondtad,hogy soha sem fog úgy kinézni mint ott van.Most minek vitatkozol velem?Én láttam basszus.Olyan nagy gond,hogy ennyit is tud a PS2?Nem mindegy az neked?Egy év múlva ugyan ennyit fognak az Xbox és a GC játékok is fejlődnik.A PS2 a játékok és nem a hardver miatt megy a piacon!Ezért jó ez a gép nem a hardver miatt.
Chr†ss
EZT MONDTAM!!!!!! ÁTVEZETŐ ANIMÓBÓL VAN! Ami a játékban van ... az nekem már in - game hiszen a játéknak ugyan ez a grafikája fullosan!!!Majd nézd meg,ha tudod!
Chr†ss
Ha nyugdíjba nem is de biztos sokan megveszik érte a GC-t.Őszintén szólva én csak attól félek,hogy az MS és a Sony a pénzzel lenyomja a Nintendot!Remélem ennyire nem lesz szemét a két cég...
PyRex
Az, hogy a Getaway hogy (nem) néz ki élôben, azt nem állítottam, mivel nem játszottam vele. Egyet mondtam: az a 3 kép, amit Chriss belinkelt, az 1000%, hogy NEM ingame, hanem prerenderelt. Lehet, hogy a játék (majdnem) így néz ki, de hogy az a 3 kép animácóból van, az 100%! Ennyi. Viszont Chriss azt állította, hogy in-game, ami pedig nem igaz. Max az a meghatározás igaz, hogy "így néz ki játék közben is". Na ennyi, peace.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Chr†ss
Én rózsaszínt veszek😊))Az a legjobb 😊))
Chr†ss
Jaj ilyeneket nekem ne mondj😊))Nekem honlap vagy ftp cím kell ahonnan leszedhetem😊)