A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
szerintem szinvonalilag semmi csokkenes nem volt a 7 es a 8 kozott.
Mas volt ennyi.
Chr†ss
OKé de szerintem emiatt késleltetik a mostani GC-s játékokat!Ez magán vélemény de szerintem már régen lett volna GC-re is valami,ha nem lett volna az a kisebb összeg.Bár javíts ki ,ha tévedek.
Chr†ss
Ha ismernéd az FF játékokat akkor nem mondanád ezt.Az FFVIII Cyberpunkos,az FFVIII az úgy mondanám "fantasys" , az FFI-VI -ig pedig a lovag kort idézik.Hogy miért a nagy váltás?Az FF játékok nem egymás folytatásai!Az FF játékokban csak a nevek,néha a helyek,a Chocobo és egyéb dolgok és a legfontosabb a történet stílusa az ami közös!Ez jelenti azt,hogy FF univerzum.
GAMECUBE
ez van😊
GAMECUBE
oket nem epent, hanem az vezerli, hogy katekaik minel szelesebb korben legyen ismert.... igen vannak ilyen cegek is meg manapsag. (a Nintendo is ilyen😊
GAMECUBE
de hat nem eleg penzel, kijelentette a square, hogy tovabbra is multiplattformban latjak a jovojuket.
GAMECUBE
hat valtoznak az idok.
Chr†ss
A Sonytól...oké
-A Sony lepénzelte a Squaret ami miatt lehet,hogy nem lesz még egy ideig FF GC-n
-A Sony egy csomó kiadót lepénzel,hogy az eredetileg minden konzolra megjelenő játékok exkluzívak legyenek.
Tessék mondtam.Ezek azok amik érintenek más gépet is.
GAMECUBE
a politikajuk.
es ezzel le is lett tudva.(ebbe sokminden belefer,) asszed a sony szent ceg?
miert is lett a Munch vegul xboxra? mert a sony nem bant a fejlesztokkel rendesen es eluztek oket...😊
van ilyen is, ok is csinalnak ilyet.
GAMECUBE
de a gepeken nem nyer lovet a ceg.
azon veszit (most eloszor) mint a tobbiek.
miert van az hogy ev elejen a sony (konzolos) reszvenyei 1 %ot novekedtek, mig a Nintendoe 16ot???
HA csak gep fogy el, annak csak hire lesz, de ajatekeladasok maradnak ottt ahol.
Mondjuk azzal nincvs gond, mindig a toppon voltak N-ek az ilyenben, meg a64es kazik is ubereltek a sokkal nagyobb taborral rendelkezo psest.
egyebkent igy nezett ki regebben a piaci felosztas.
95 ev vege: 90% nintendo, a maradekon sony, sega osztozott

99ben mar: 60 % sony, 26% nintendo (GB-t nem szamitva a piacba)
allitolag a GCvel elkezd majd novekedni a N aranya es a sonytol fog elvenni.

Chr†ss
Esküszöm ugyan így reagáltam le én is mikor megtudtam😊
Chr†ss
Oké azt tudom le is írtam a történetet.De a csúcs a Sony és az MS!Az MS miatt már most befagyasztottak GC fejlesztéseket!Ráadásul fenyeget pár játék kiadót,hogy amennyiben nem fejlesztenek Xboxra akkor "gondok adódhatnak" náluk.Erre most kérném ne írjon senki semmit,hogy milyen gondok.Erről semmit nem tudok,hogy milyen téren.Ezt a mondatot csak kicsíptem az MS szájából.
Na most munkahelyen vagyok, aztán mozi, aztán utazás haza vidékre. Éjfélre otthon vagyok 😊))
Akkor kipróbálom 😊 Ha megy, akkor aranykeretbe foglalom a nevedet!
Na de mostmár tényleg menni kell, mert így is a cigiszünetből vonódott le az utolsó öt perc 😊))

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
GC geped lehet emberked nem, mert az mar rabszolgatartasnak minosul😊
Chr†ss
Na igen.Amin a PS1-es játékok kódjai vannak az is egy ugyan olyan "boot diszk" mint a másik😊))Prószáld ki gyorsan hagy tudjam ,hogy megy -e 😊
GAMECUBE
nem vagy az en se tudtam😊
GAMECUBE
a picsába
GAMECUBE
nekem viszont az.
de az nekem nem kiallitasi targy hanem emlek.
Chr†ss
PAL FFX február és március táján várható.Pontosan nem tudom.MGS2 február 22-ről eltolva későbbre.BAZZZZE😊
Ezt vágom, persze, ki is próbáltam. De azt hittem, hogy a psx-es játékot csak beteszem, azt megy is 😊 Ezt miért nem mondta eddig nekem senki? 😊)) Jó, tudom, hülye vagyok 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
az csak egy, de a tobbi ketto mashogy szemet, es tobbet is szemetkednek.
Chr†ss
A Bonus Diszk kell a PS1-es gamek lejátszásához.Az a diszk amivel a PS2-es játékokat játszod le az nem jó a PS1-es játékokhoz.Vágod?
Azért adtam el, mert ugyebár a ps2 lejátssza azt, amit ez tudott. Miért hülyeség ez, nem múzeum a házam 😊

Chr†ss
Neked sajnos😊))Én csóró vagyok😊Bár én abba is belemegyek ,ha csak én kalózkodok az egész világonLehet,hogy még is lesz egy GC-m😊))))))(Mármint nem az emberke hanem a gépecske😊)))) )
Na akkor mégis maradok: a bónusz diszk??? Az még csak egyszer volt a gépemben, de az nem tűnt indítólemeznek. Magyarázz légyszi, mert most felvillanyozódtam! 😊

GAMECUBE
jo neked😊
GAMECUBE
ejj hulye voltal hogy eladtad.
mindegy.
Na ez az a dolog, amit a legkevésbé sem hiszek 😊
Én léptem, Gyűrűk Ura ismét 😊 Sziasztok!

Chr†ss
Elbaszták és nem játsza le?😊))Az ,hogy lehet?Az AR Bonus diszkje kell hozzá!Aztán meg be kell lőni.Vagy ezt te is tudod és nem jött be?😊))
GAMECUBE
hat ff remeljuk lesz Nintendora, es a kalozkodas, is megoldoban van (sajnos)
Na nekem végre sikerült elpasszolni. Bár ha nem csinálok sürgősen valamit a ps2 chippel, akkor megbánom. Az értékállóságról annyit, hogy két éve vettem 36-ért mindenestül, most 25-ért ment el... no comment.

Chr†ss
Nem sajna nincs😊)Nem láttam értelmét ,hogy vegyek.Mondjuk most a gépem is szar majd februárban veszek újat.😊))
GAMECUBE
huh, akkor chippez ujra.
a ps2 azert sux mert az ntsc-s irott 1es gamekat
de a tobbit le kell jaccania.
És szerited mikor adták el? 😊 Mert az utolsó három játékuk nem volt rossz (FF9, Bouncer, FF10).

Chr†ss
Most nem akarok senki pártjára álni de a PS2 szerintem a legjobb viszont a GC-s vagyok😊)Ezt rakjátok össze😊))
GC-s azért vagyok mert:
-Azon a legszebb a grafika
-Azon vannak a PS2 játékok után a kedvenc játékaim
-A Nintendo gépén kezdtem és őszintén szólva majd öreg fejjel szeretném azon is befejezni
-Mario&Luigi😊))))))(Nevessetek ki de akkor is😊) )
-A Nintendo nem olyan köcsög mint a Sony és az MS

PS2 azért:
-Erre van sok játék
-Most még csak erre van FF
-Ennek megy a színe a ruhámhoz =))))
-Mindenkinek ez van
-Magyar ember csak az erre kijött játékokat tudja megvenni (megíratni) legalábbis a többség.Mint én is hiszen nem vagyok valami gazdag emberke.

Szóval nekem csak ezért a PS2!Ha GC-re tudnék íratni és lenne rá FF akkor holt ziher,hogy azt vennék!!!!!Ráadásul sokkal olcsóbb mint a PS2!Nagyon baba az a gép😊Aki megteheti pénzügyileg a játékok miatt,hogy azt vesz azt irigyelni tudom csak.Bár én a PS2-vel is megvagyok egyenlőre elégedve.Remélem továbbra is ilyen játékok jelennek meg rá és akkor nem lesz gondom.

Egyedül az Xboxot utálom de azt kegyetlenül😊))Ha kiakarnám fejteni,hogy miért akkor jó sokat kéne írnom.Ehhez viszont most lusta vagyok😊))Mivel ,hogy utálom nem írhatom le,hogy a 3 közül a legrosszabb mert akkor jönnének itt az elfogultságommal.Pedig ilyen erővel leszarozhatnám a PS2-t is hiszen én is GC-s vagyok.Még se teszem mert én csak reálisan és mindig a földhöz ragadtan gondolkozok és ítélkezek.Pedig de szívesen leírnám,hogy a legszarabb az Xbox😊)))De nem fogom😉)))
Pyrex nagyon eltűnt, vagy egy király x-box játékból fog bevágni, vagy egy nagyon szar ps2-esből 😊))

Na kezdődik előről 😊))
Akkor hozzávágom én is a véleményemet.
Áh, inkább mégsem 😊

GAMECUBE
en szepen kerek most................
csak nem megy át a gepen...😊
van vebkamerad? ott tudom szepen kerni😛PP
Nem lenne hülyeség, csak elcseszték a ps2-m chippelését, és psx-es írt játékokat nem játszik le. Vagy ott eredetit lehet kapni? 😊

Chr†ss
A Chorono Triggert azért nem mondtam mert az nem rég jött ki és így még nem tudtam hónapokat játszani vele!Főleg,hogy még PAL-ban most sincs.A Legend of manával szégyenlem de nem játszottam.A Breath Of Fire pedig nem tetszett.Túl sok volt benne a logikai bukfenc.
GAMECUBE
Hat azert en is.
menjunk ki bolhara egyutt es rendeljuk meg, ott aruljak oket.
GAMECUBE
nah akkor addigra lecsapom a perfectet😊
GAMECUBE
breath of sorozat sohase jott nekem be, wild armsot eletemben meg nem jacottam (de tudom mi az) a 2vel tuti fogo nyomni ps2on. vagy az már a 3?? Chrono triggert en inkabb sneses gamekent tudom be, ha nem zavar.
Chr†ss
Mailt minek küldjek?Már lassan leírtam mindent ,hogy mi kell hozzá😊))E3-ra ne számíts ,ha nem perfect az angol.A repülőgépek manapság pedig nagyon kiszámíthatatlanok😊
Ezeket egytől egyig imádtam volna, de nem voltak meg 😞 Mint ahogy a Xenogears sem. Ezért a mai napig ölni tudnék...

GAMECUBE
en altalaban elegge normalisan latom a dolgokat, csak az idegesit fel, amikro egy hozzá nem erto full tapasztalatlan hulyegyerek papol, hogy o jobban tudja.
Nintendot szeretem, de igencsak nem vagyok elvakult, szerintem ez sokmindenbol kitunik.
Nezd meg pl. hany psxes game volt a kedvencem, egyben sincs ott a nintendi keze, a halot is elismertem, hogy mekkora cucc...
nem vagyok en elfogult, csak te rosszul latod.
az hogy a GC-t tartom erosebb gepnek, az nem elfogultsag.
Ha te pl. az xboxot, akkor azt is nevezhetjuk elfogultsagnak? nem az a te velemenyed.
MAs tesztelo is kihirdeti egy gep sikeret, jobbsagat, megse lovik le.
pl.: most Martin GC-s ahogy o allitja.
es? ot miert nem szoljatok le emiatt?
O is elfogult, mert most a Pikminbe van beleorulve?
nem hinnem.
"ha kettő lesz akkor Ramzát is beajánlom"

Köszi, hogy gondolsz rám 😊 Csak hát nem való az nekem, ismernie kell az embernek a saját korlátait 😊

Chr†ss
Nem mondtam én,hogy várják de az ismeretség nagy úr😊))Egyébként elhiheted,hogy nem igen lenne magyar náluk,ha a faterom anno nem ismerte volna a főszerket.😊)De mivel most engem is ismer elég jól és szoktam szívességet tenni neki ő is megfog nekem ennyit tenni.Persze ,ha nem válik be akkor kinyír...de akkor én is azt aki miatt kiakar engem nyírni😊)
"De ez a tipikus: egy konzolos ujsagnal hogy lesz a 8 honapos prerenderelt kepbol ujonnan keszult real-time ingame kep... Hat igy: lekicsinyitik es berakjak mint realtime 😊"

Az a baj PyRex, hogy szándékosan érted félre szerintem... nem arról van szó, hogy a linkelt kép ingame-e, hanem hogy a játék a valóságban is így néz ki. És ebbe azt hiszem Chrissen kívül senkinek nem kellene belepofáznia.

Chr†ss
Akarsz egyet röhögni?😊)A perfect angol nem feltétel!nagyon egyszerű,hogy miért!a lényeg az,hogy a cikket angolul írd meg és kész.A percect angol csak akkor kell,ha menni akarsz E3-ra meg egyéb rendezvényekre.