A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-A Sony lepénzelte a Squaret ami miatt lehet,hogy nem lesz még egy ideig FF GC-n
-A Sony egy csomó kiadót lepénzel,hogy az eredetileg minden konzolra megjelenő játékok exkluzívak legyenek.
Tessék mondtam.Ezek azok amik érintenek más gépet is.
es ezzel le is lett tudva.(ebbe sokminden belefer,) asszed a sony szent ceg?
miert is lett a Munch vegul xboxra? mert a sony nem bant a fejlesztokkel rendesen es eluztek oket...😊
van ilyen is, ok is csinalnak ilyet.
azon veszit (most eloszor) mint a tobbiek.
miert van az hogy ev elejen a sony (konzolos) reszvenyei 1 %ot novekedtek, mig a Nintendoe 16ot???
HA csak gep fogy el, annak csak hire lesz, de ajatekeladasok maradnak ottt ahol.
Mondjuk azzal nincvs gond, mindig a toppon voltak N-ek az ilyenben, meg a64es kazik is ubereltek a sokkal nagyobb taborral rendelkezo psest.
egyebkent igy nezett ki regebben a piaci felosztas.
95 ev vege: 90% nintendo, a maradekon sony, sega osztozott
99ben mar: 60 % sony, 26% nintendo (GB-t nem szamitva a piacba)
allitolag a GCvel elkezd majd novekedni a N aranya es a sonytol fog elvenni.
Akkor kipróbálom 😊 Ha megy, akkor aranykeretbe foglalom a nevedet!
Na de mostmár tényleg menni kell, mert így is a cigiszünetből vonódott le az utolsó öt perc 😊))
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Lehet,hogy még is lesz egy GC-m😊))))))(Mármint nem az emberke hanem a gépecske😊)))) )Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Én léptem, Gyűrűk Ura ismét 😊 Sziasztok!
a ps2 azert sux mert az ntsc-s irott 1es gamekat
de a tobbit le kell jaccania.
GC-s azért vagyok mert:
-Azon a legszebb a grafika
-Azon vannak a PS2 játékok után a kedvenc játékaim
-A Nintendo gépén kezdtem és őszintén szólva majd öreg fejjel szeretném azon is befejezni
-Mario&Luigi😊))))))(Nevessetek ki de akkor is😊) )
-A Nintendo nem olyan köcsög mint a Sony és az MS
PS2 azért:
-Erre van sok játék
-Most még csak erre van FF
-Ennek megy a színe a ruhámhoz =))))
-Mindenkinek ez van
-Magyar ember csak az erre kijött játékokat tudja megvenni (megíratni) legalábbis a többség.Mint én is hiszen nem vagyok valami gazdag emberke.
Szóval nekem csak ezért a PS2!Ha GC-re tudnék íratni és lenne rá FF akkor holt ziher,hogy azt vennék!!!!!Ráadásul sokkal olcsóbb mint a PS2!Nagyon baba az a gép😊Aki megteheti pénzügyileg a játékok miatt,hogy azt vesz azt irigyelni tudom csak.Bár én a PS2-vel is megvagyok egyenlőre elégedve.Remélem továbbra is ilyen játékok jelennek meg rá és akkor nem lesz gondom.
Egyedül az Xboxot utálom de azt kegyetlenül😊))Ha kiakarnám fejteni,hogy miért akkor jó sokat kéne írnom.Ehhez viszont most lusta vagyok😊))Mivel ,hogy utálom nem írhatom le,hogy a 3 közül a legrosszabb mert akkor jönnének itt az elfogultságommal.Pedig ilyen erővel leszarozhatnám a PS2-t is hiszen én is GC-s vagyok.Még se teszem mert én csak reálisan és mindig a földhöz ragadtan gondolkozok és ítélkezek.Pedig de szívesen leírnám,hogy a legszarabb az Xbox😊)))De nem fogom😉)))
Akkor hozzávágom én is a véleményemet.
Áh, inkább mégsem 😊
csak nem megy át a gepen...😊
van vebkamerad? ott tudom szepen kerni😛PP
Nintendot szeretem, de igencsak nem vagyok elvakult, szerintem ez sokmindenbol kitunik.
Nezd meg pl. hany psxes game volt a kedvencem, egyben sincs ott a nintendi keze, a halot is elismertem, hogy mekkora cucc...
nem vagyok en elfogult, csak te rosszul latod.
az hogy a GC-t tartom erosebb gepnek, az nem elfogultsag.
Ha te pl. az xboxot, akkor azt is nevezhetjuk elfogultsagnak? nem az a te velemenyed.
MAs tesztelo is kihirdeti egy gep sikeret, jobbsagat, megse lovik le.
pl.: most Martin GC-s ahogy o allitja.
es? ot miert nem szoljatok le emiatt?
O is elfogult, mert most a Pikminbe van beleorulve?
nem hinnem.
Köszi, hogy gondolsz rám 😊 Csak hát nem való az nekem, ismernie kell az embernek a saját korlátait 😊
Az a baj PyRex, hogy szándékosan érted félre szerintem... nem arról van szó, hogy a linkelt kép ingame-e, hanem hogy a játék a valóságban is így néz ki. És ebbe azt hiszem Chrissen kívül senkinek nem kellene belepofáznia.