A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tényleg, lusta vagyok utánanézni, és te biztos tudod: a GC játékok milyen áron vannak (mondjuk dollárban)? Olcsóbb, vagy ugyanannyi, mint a többi gépre?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Ez továbbra is a te hipotézised marad 😊 Na jó, majd meglátjuk 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

A Devil May Cra vagy a fórum Danté-jére gondolsz ;-)
Amúgy abszolút egyetértek veled!

Köszi! Akkor más szemmel nézem majd, az a gond, hogy pl. a Chrono Cross annak idején meseszépnek tűnt, és mára annyira ráállt a szemem a ps2-es grafikára, hogy most kimondottan csúnya 😞 De ez a játszhatóságából semmit nem von le!

Világos, persze, lehet, hogy rosszul fogalmaztam meg a "szidás" szót, de amúgy értettem amit mondtál. Ha nem is értek vele egyet 😊 A Vagrant Story hangulata szeritem frenetikus, játszhatóság, zene toppon, csak hát nem rpg. nem ez a bajod vele? Mert amúgy szeritem nagyon minőségi játék. De persze ez is csak egy vélemény, tiszteletben tartom a tiédet is.
Amúgy a FF9 tényleg olyan, mintha best of FF lenne, a best of-ok minden előnyével és hátrányával 😊

Ez nagyon jó ötlet, csak éppen a 64k-s isdn-emmel esélytelen, hogy részt vegyek benne 😞
Mielőtt valaki megkérdezné: nálunk Budapest határtól 10 km-re ez a leggyorsabb elérhető kapcsolat 😞 Suxx!

Köszi a segítséget, FF9-el nem próbálkoztam, de fogok 😊 A Resi3-at próbáltam pl. és az nagyon csúnya volt 😞 Hiába, hozzászokik az ember szeme a széphez 😊
Azt, hogy csak egyes játékoknál lehet észrevenni, azt nem teljesen értem. Nem arról szól a történet, hogy (jó értelemben) elmos mindent? Azt nem várom, hogy újraszínezze a játékot, de legalább a fűrészfogakat szedje ki 😊

Chr†ss
1,Különbséget nem fogsz észre venni csak egyes játékoknál.A pixeleket...hát nem tudom.Nekem speciál az FFIX sokkal szebb mint PS1-en.Na jó nem sokkal de szebb😊)
2,Igen csak akkor
3,Igen természetes és csak a régi PS1-es memo kártya jó hozzá.Ne is próbálkozz a PS2 memo kártyájával.
Chr†ss
vuclinak:Ezer kösz vagy még több😊))MEGY MIND A KÉT CD😊Nem CRC-s ,viszont nagyon király😊Kösz még 1×!
Chr†ss
Egyébként vuclinak volt egy kitűnő ötlete!Nem csinálunk egy FTP-t ahova mindenki feltölthet cuccokat?(Ráadásul a honlapon lévő letölthető dolgok is kerül hetnének ide)Szerintetek milyen ötlet?
Chr†ss
Nem mert ezt nekem fizetik külföldről.30eFT havonta és kétszer gyorsabb mint a sima😊))
Lusta vagyok a névnek utánanézni (bocs!), de reagálnék annak a szavaira, aki szidta tegnap délután a Square FF7 utáni játékait.
A FF8-ban egyetértek veled (nekem sem nagyon tetszett, de még így is kiemelkedő játék volt - hihetetlenül jól csinálja a square). Viszont ott volt utána még a Chrono Cross, a Vagrant Story és a Final Fantasy 9. Ezek szerinted tényleg rosszak voltak? Azt abszolút meg tudom érteni, ha valakinek nem jön be a Bouncer (nekem ugyan tetszik), de a fentiek sem? Ja, és a xenogears is az FF7 után jött, ezt nem láttam még ugyan, de kizárólag jókat hallotam róla.
A Xenosagát meg azt hiszem valami német cég csinálja 😞

Azért egy-két apró gondom lenne, bátorkodom megkérdezni, hátha valaki tud segíteni.
psx-es játékok ps2-n való lejátszásáról van szó.
1. bekapcsolva a smooth opciót semmi különbséget nem látok a játékokban. Tudom, hogy csodát nem tesz, de azért a pixeleket el kellene mosnia, nem?
Direkt megnéztem többször is, több játékkal, és semmi különbséget nem láttam.
2. a játékok többségében a képet eltolja jó 20 centivel fölfelé. Ez ugye csak akkor korrigálható, ha az adott játék engedi az options-ben?
3. Az természetes, hogy a psx-es játékok nem látják a ps2 8 megás memóriakártyáját?

Előre is köszi a segítséget! Végre újra Chrono Crossozhatok 😊

Chriss: legyen áldott a Te neved amiért felvilágosítottál a már majdnem kidobásra ítélt AR2 bonus cd-jének igazi rendeltetéséről 😊)))
Mégegyszer: megathx!!!

Na végigrágtam magam az előző száz üzeneten. Nem lehetne egy kicsit kevesebb személyeskedéssel és egy kicsit kevésbé bunkó hangnemben beszélgetni? Könyörgöm, egy kicsit tiszteljük már a másikat! Az egy dolog, ha nem értünk egyet valakivel, de nem lehet azt kulturáltabban, vita formájában lerendezni? Na mindegy, bocs a lelkibeszédért 😊

PyRex
Amugy ez telleg igy van!

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Iszonyuan olyan, mintha ingame lenne, de csomo minden arulkodik rajta, hogy nem az. Nezd meg az effekteket, aztan hogy mindenki pont egyszerre lo, el van total mosva amugy csomo helyen, stb. Es irtak is rola, hogy nem ingame 😊

PyRex

PyRex
Pedig CSOCSO az ugyanugy nem ingame kep (hanem csak egy "ART" vagy minek nevezik) mint ahogy a Getaway-os kepek.

PyRex

PyRex
Ment MAIL.

PyRex

PyRex
Basszus, nalad kulfoldre nem lassu delutantol keso esteig a chello? Csekkold:

http://ftp.freestart.hu/pyrex/Chello_kulfold.htm

😞(

PyRex

PyRex
De komolyan.

PyRex
Vállalom az XBOX-os részt 😊))))

PyRex

narumon
A poligonmániához csak annyi hogy most néztem hogy akármilyen profi 3D progiban 5-6000poligonból olyan karaktereket meg bármit lehet csinálni hogy beszarás. (Full toy story minőségű animációs karaktereket) na ezek után nekem mondhat bárki bármit iszonyat poligonokról. Ezek szerint egy 3millás scene-nek minimum fotorealisztikusnak kellene lennie de még inkább valóságosnak...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

CSOCSO
jut eszembe!!!GC!!mivan a mobiloddal?nem ment el az sms-em...söt viszajött hoyg nem lehet neked elküldeni..
CSOCSO
SŐT!!!!!most azt találtam ki hoyg csináljuk meg uyg az oldat mint az IGN!!! ne console hq legyen hanem az uj oldal címe: ConsoleNation
ennek legyen ps2nation, xboxnation es nintendonation része...ugy mint az ign en a Cnationon van a hírek kis cikkeje vagy mije...mint az ign en...majd ha rákattintasz áttesz a megfelelő nationra!!huh gyerekek nagyon belejöttem!!csináljuk meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EMBEREK😊))))))))))))
hehe
tényleg meg kéne csinálni!
CSOCSO
kapjátok be😊)))))))))))))) nembaj!!!akkor is a gc a jobb!!!Jute szembe... van a ConsoleHQ..szeretnénk magyarország legnagyobb konzol oldalát megcsinálni,..kéne két ember xboxhoz kéne 2 a ps2 höz hogy cikkeket irjon meg hasonlok....én meg GC meg csináljuk a nintendos részleget na mit szoltok hozzá???
Chr†ss
NA még utoljára😊)Nem játszok az állásommal mert nem mondtam az újság nevét!Nem a teljes nevemen vagyok csak a kereszt nevemen.Különben az MS-t se szidhatnám😊)Egyébként tudok majd pár anyagot én is😊))))Na most már tényleg megyek.Köszi vucli még 1×!Bye all
Chr†ss
Na én mára befejeztem a fórumot mert még meg kell írnom a Dynasty Warriors 3 cikkemet...és a játéknak még a felénél se tartok...arról nem is beszélve,hogy még egy betűt nem írtam róla!=(((
De legalább jó játék mert öldökölhetek benne és levezetem a stresszt😊)Na majd holnap jövök.Bye all

vuclinak külön köszönet az FFIX -ért egy igazi király csávó vagy kösz szépen!Bye
Chr†ss
Még jobban kifejezve😛rogramozni a legkönyebben a GC-re lehet mert ott nem kell össze hangolni annyi ökörséget mint az Xboxnál vagy a PS2-nél.Tehát a leggyorsabban és leghasználhatóbban erre tudnak írni progit.
Chr†ss
Csocso volt egy kérdésed,hogy én mit veszek ki a Square szavaiból.Nos Developer - Friendly.Felhasználó barát.Tehát könnyű programozni.(Ez így van tényleg egyébként)A fejlesztés az más.Legolcsóbb a fejlesztés az Xboxra.A legkönyebb viszont a GC-re.A Ps2-re viszont rohadt nehéz.
Chr†ss
Dehogy gáz!Az nekem tökéletes!Nem hittem volna,hogy olyan gyorsan!Kösz szépen örök hála,hogy ennyit megteszel nekem😊
Chr†ss
reggel hatra már kész lesz?
Nekem UPC nagy királyság😉)))
CSOCSO
westend...hülye buzi klaviatúra..esküsöm a buzibol és 2 betű kimaradt éppen!!!!
CSOCSO
jut eszembe!!GC voltál te ma a west eben?? én voltan és mintha téged láttalak volna..
Akkor jó, ezt jól elintézted. 😊))
CSOCSO
tök midnegy nincs igazad és kész!
CSOCSO
ez hülyeség midnenki tudja hogy a a gc hw ja eröseb mint a ps2..akkor szerinted mit jelent a developer frindly?
vagy
ez hülyeség mindenki tudja hogy a gc lemezeit nem másolja senki mindenki megevszi az eredetit mid a ps2-n mindenki másol akkor szerinted mit jelent a deveoper frindly?
vagy
stb stb stb...mondtam már nem azt számít hoyg mire milyen nehéz fejleszteni..enyi eröbő szivesebben fejleszt mindenki GBA ra mert tök egyszerű fejleszteni rá..igaz hogy semmit nem lehet beöle kihozni..de ez van.. egy fejlesztönek az kell hogy amit elképzelt azt meg tudja valósítani!! pl ott van az MGS! a konami megmondta azért psx re jött a gamez mert ezen a gépen bita megvalósítani azt amit ö elképzelt..pedig az mgs rrohdtul nem sony-s hanem nintendos!
Ha ideges vagy ne itt éld ki magad és ne idegesíts fel másokat a néha már alpári stílusoddal, mind jobban járunk azzal.
Mindenki tudja hogy a PS2-re nehéz fejleszteni, jóval nehezebb mint a GC-re vagy XboX-ra. Akkor ha valamelyik fejlesztő azt mondja hogy jobban "developer-friendly" a GC mint a PS2. Akkor te mire következtetsz ebből?? Arra, hogy a GC-re könnyebb fejleszteni mint a PS2-re. Nekem ez jön ki belőle, neked lehet hogy más.
CSOCSO
szvsz te mit vennél ki abbol a square mondatból?
CSOCSO
ok😊
CSOCSO
a developer frindlyben ből mikor veszed azt ki hogy könyebb ré prgizni. egy developernak az a fontos hogy a gép jo legyen amin megcsinálhatja azt ami elképzelt és az hogy ö jol járjon ez 10 pont egy developernél szvsz ez a deveoper frindly...
Chr†ss
Ismerem az érzést erre csak azt tudom mondani.Holnap is lesz nap és ne idegeskedj ok?Kicsit nyugi😊
CSOCSO
gész nap két kurva 3330 asért mászkáltam bocs.. ez meg felbassza az agyamat...
Csocso, inkább neked nehéz a felfogásod, ha szerinted azt jelenti akkor örülj neki. Na mind1, megyek és nézek inkább Gits-et.
CSOCSO
The Nintendo Gamecube is more developer-friendly than the PlayStation 2," he said, plain and simple.
No mention was made in relation to Square's software plans for GameCube, if any, but the company's perception of the Nintendo system seems much more optimistic than it has been previously.
ok... nem azt irják hogy megéri rá fejleszteni de nem is azt hogy könnyebb rá fejleszteni.. hanem azt hogy sokkal jobb rá fejleszteni mert jobb gép...és ez nem azt jelenti hogy könnyeb rá fejleszteni hanem azt hogy a gép jobb...
Chr†ss
Csocso neked meg mi a bajod?Nem szoktál te ilyen agresszív lenni!Én is fáradt vagyok még se oltam le ennyire az embereket mint te.Nem lehetne picit lenyugodni?NYUGI!Én se mondom,hogy buzi vagy mert a Getaway videó amit láttál az még lehet,hogy a második próbálkozásból való.Csak azt mondom ,hogy lehet.Egyébként nekem az in-game arra vonatkozott ,hogy a játék grafixjával készült.Egyébként Hali neked 😊))
CSOCSO
Cloud..te tényleg ennyire hülye vagy? bocs..nem vagy hülye csak a felfogásod az..ha neked a developer frindly azt jelenti hoyg könnyebb rá programoni és nem azt hogy érdemeseb rá fejleszteni akkor bocs!
Engem miért ért mindenki félre??
Egy az hogy egyik hozzászólásomban sem suxxoltalak, a másik pedig az hogy már az első hozzászólásban elmondtam hogy mit jelent. Olvasd vissza, a mondtanak semmi köze a ahhoz, hogy mire kifizetődöbb fejleszteni!
CSOCSO
akkor mondd meg mit jelent ha ilyen kurva okos vagy!!mert 2 szer irtál ha nem 3szor és egy kuvra mondatot nem tudtál mondani csak suxolni hogy fazs vagyok és az is fasz aki azt hozs a gc jobb!te fajgyülölő geci!!bocs a fajgyülölő erős volt😊 hehehe bocs a geciért😊 csak poén kedvéért van az utcso pár mondat!