A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Modem Enabled No**
másszóval ha beindulnak a szerverek, akkor először összekötöd a számgéppel, aztán hasíthatsz.
(de jó, hogy az xbox 2 szobával arréb van😊
FFVII full minden megcsinálva Aeris vissza hozva a legerősebb szörnyek legyőzve=364 óra
FFVIII minden megcsinálva ,összes kártya max fejlett emberek és minden varázslatból 99=172 óra
FFVI nem tudom,hogy minden meg volt -e anno de most nézzétek az időt = 411 óra!!!!!
Lehet,hogy bolond vagyok de amikor szerepjátékkal játszok mindig felírom,hogy mennyit játszottam vele,milyen fordulatok voltak benne,mikre jöttem rá.Aztán meg leírom az egész történetet úgy ahogy én láttam😊))
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
PS2,Xbox,GC-s FFXI kompatibilitás!Magyar szerveren játék!Az Xboxba kábel modem van ami ugye a legjobb és a legolcsóbb a felhasználónak mert nem terheli a telcsi számlát.A PS2-re is jön majd egy kábel modem de csak később előbb sima ISDN aztán meg GC-re is ugyan ez a helyzet.De mekkora királyság lenne,ha az Xboxosok a GC-sek és a PS2-es tulajok leülnének egymással Final Fantasysni!Képzeljétek el ahogy Dante jön az karijával mondjuk egy idióta fejű Elfel , Ramza meg valami Raszta hajú figurával,GC meg egy Mariora hasonlító szőrös talpú manóval😊))))A vicc,hogy a Playonline lehet,hogy megcsinálja!!!Na ehhez ki mit szól?😊)
(ha igaz)
most még drága, mert még új, és kiba sok a vám😞
Most kicsit tényleg a "konzolWar"ra terelődött a téma, de majd ha önnek ki nagyobb PC-s cuccok, szerintem lesz itt harc rendesen😊
nekem komolyan hiányoznak a korrekt viták 😞
Talán azért, mert nem vagyok kizárólag konzolos, hanem nagyon szeretem a pc-s játékokat is.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

és röhögni jobban szeretek, mint a flame-eket olvasni.
Ugyanis PS2-n. meg asszem GC-n is ugyanilyen, ha nem rosszabb😊)
"

300 W-os tápot használj (nem csak a proci miatt, hanem hogy ne haljon meg, ha rádobsz valamit USB-re)
1200 Duron hajszállal olcsóbb az 1200 TBird-nél, de a TBird arányaiban sokkal gyorsabb.
Részemről ennyit javasolnék.
Ja, és alaplap ügyben ne hallgass másokra, egyéntől függ hogy bejön-e valakinek. Talán a legobjektívebben az újságok tesztjei nyilatkoznak róluk.
Riszpekk
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Elképzelésem egy 1200-as Duron lenne. Kérdésem, hogy ehhez jó választás lenne-e az ABIT KT7A SOCKETA VIA ATX-es alaplap, vagy érdemesebb mást keresni?
És akkor jönnének a lámább kérdések:
1. 200W-os ház elbírja-e, vagy abból is vegyek újat?
2. Ehhez milyen memória kell? JÓ az sd-ram, vagy más kell hozzá?
Bocs, tudom, hogy hülyék a kérdések, de légyszi segítsen valaki! Köszönöm!
Akkor talán ne csevegj itt, hanem tanuljál 😊
tesom ert a progihoz, szal ird le mit hogyan majd o megcsinalja😊
Koszonom.
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
R: akkor ma ott ahol megbeszeltuk, es akkor😊
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu