A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Efreet
Aeris materia? kicsoda mit hogy???

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
nem víz alá merült a chocobo, hanem a Midgar Zolom-os mocsárba 😊)) (Aerist egyszer én is visszaírtam PC-n...)

Chr†ss
Meg kell szerezni 6db Aeris materiát!Utána azokat használni kell a Ruby ellen!A Ruby csinál egy örvényt ami elnyeli az emberedet.Az elnyelt ember helyére pedig bejön Aeris 1 harc erejéig!
Efreet
20MHzre turbózott 4mega ramos C128-akról irogatnak a siteon... lealázzák a 286-okat? nem igazán térek magamhoz...

tényleg hihetetlen, hogy van aki még aktívan operál rajta
Efreet
valami ösrégi... 1.0 1.2... ez most jelent meg... el se hiszem, hogy vannak akik még fejlesztenek rá... csináltak PC-flopi olvasást, meg mindent bele... és a 192K ram-nak köszönhetöen nem swappol... teljesen le vagyok döbbenve...

hú én nem 3.0-val nyomattam, az régebbi lehetett, én olyan 7 éve láttam utoljára😊
Az mikori verzió lehetett?😊
Efreet
hihetetlen... rákerestem:
Graphic Environment Operating System (GEOS)
2000 áprilisban jött ki a 3.0: 192K ramot igényel (expansion slot rulz)
http://www.c64.mcsoft.de/c64_geos_mp3_e.htm

Chr†ss
=((( Én tudnék angol nyelvű másolt FFX -et 12-ért de nem kell mert én csak eredetit akarok!Japánban meg nem jó mert nem értem akkor a szöveget szóval...
Ha atari , akkor lynx rulez.Jo kis gep volt,kar hogy a monochrom gameboy kiturta a piacrol.

Ejj,a falat kapargatnam oromombe ha eredeti lenne.Persze hogy masolt,es szerintem japan is(tehat ntsc).De en mar hozzaszoktam a japan kriksz
krakszokhoz.(ff9-ben kinszenvedes volt a kul. fegyverek jeleit masolnom)

Efreet
anno C64 mellé lett egy Atari520-as, odavissza verte az Amiga dolgait, csak hát nem terjedt el csak a zenészek körében... úgyhogy pár év után be lett cserélve egy A500ra, majd egy A1200ra, ami fel lett tupírozva keményen.. aztán vissza az A500+egy PC... de az már a jelen 😞 Atari rulz über 😊

és tényleg az volt😊
én vmi tankos kvarccuccal nyomultam régebben😊
Efreet
Dante: GEOS. nagyon penge kis graf. felület volt.

amúgy nekem van 1 snoopys LCD játékom, átvilágítós, színes kijelzövel... az a best 😊

Na átmegyek retro-ba vazz😊
akkoriban azt se nagyon tudtuk mi az a patch, vagy, hogy fagyás.. Azzal törődtünk, hogy "Hé a kezettát pörges 59-re, ott van a tetris" aztán már floppyval nyomulni😊 meg ilyenek😊
Chr†ss
PAL vagy NTSC???Eredeti vagy írott?😊))Légyszíves mond meg!Ha eredeti akkor légyszí mond meg ,hogy tudsz -e még hozni és ,ha igen mennyiért!
nem emlékeztek mi volt a neve anak a kis C64-re írt oprendszer szerű programnak?
asszem G-vel kezdődött... Geo? hú nemtom, de volt vmi kis aranyos ilyesmi stílusú progi😊
Bocs , nem valaszoltam.Na szoval hetvegen lesz meg

Chr†ss
Pedig ezek voltak az igazi játékok!Mert a hangulatuk az olyan volt amilyen semmi másé!
Chr†ss
Kvarjátékok mindenek felett!Nokia...SnakeII az ISTEN😊)
C64-en milyeneket játszottunk..😊
Haverokal, Int. Karate, Barbarian, Up&Down, a Sziget, Green beret, Gianna Sisters, Lost ninja.
Hú de homályosak már ezek az emlékek 😞
Alien!
C64+Amiga rulez,vagyishát Commodore rulez!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Chr†ss
Na ez már durva!Versenyezünk,hogy ki a hülyébb😊))))))
Akkor ATARI 😊
Sinclair ZX Spectrum a király!!!
Chr†ss
Engem nem kell megölni😊)Majd végre hajtok még egy szabálytalan műveletet és lefogok álni😊)
Efreet
c64 rulla. Chriss: ezért ki fognak nyírni... 😊))

C64+Tetris rulez 😉
Chr†ss
EZ NAGYON TETSZETT!!!!!!!!!!!
Chr†ss
Röhögj csak te szemét én nem röhögtem mert én szívtam😊)Majd én is röhögök mikor te ráfogsz jönni,hogy a legjobb konzol az máig a kínai piacon kapható Tetris mert az nem fagy le😛
A PS2 tulajok arra fognak rájönni,hogy a legjobb konzol a Tamagochi mert az kevesebbszer döglik meg😛
A GC tulajok arra fognak rájönni,hogy a legjobb konzol a sárga kazettás "nintendo" mert azon van a legalább van játék😛

HEhe akkor most ezek után ki nem akar majd megölni?JA A PC fanok!

A PC fanok pedig arra fognak rájönni,hogy a legjobb számítógép a C64 mert az nem szokott lefagyni ugyanis nincs rajta Windows és örökké érték álló!

Na!Öljetek meg
biztos elrejtettek benne egy nagyfelbontású billgéc mpeg homevideot😊)
tényleg, majd netről driverfrissítések, meg még ki tudja mit találnak majd ki😊
Efreet
a teljes vinikszpé nem annyi, abban pedig mindezek benne vannak, meg még egy kalap minden... szóval illene annak 100mega alatt maradnia, és akkor nagyon jószivü voltam. 😊

Chr†ss
Nem is de majd gondolom én netről letöltessz dolgokat és meg lesz a két giga!
gihi😊
gondolm azért a driverek, meg minden halál is ott van még, DVD lejátszó szoftver, CD grabbelő cucc, bár ezek apróságok ha azt vesszük, én sem hiszem hogy full 2 gigát elfoglalna.
Chr†ss
Oké oké😊)Vissza térve a témára...neked meg van az FFX?😊))Vagy,hogy akarod te vizsga után nyomni?😊)SZÓVAL!Meg van?😊)
En azert ennyire nem szoktam kivesezni a jatekokat.A xenogears-nel orultem hogy megertettem a tortenetet.

Efreet
2 giga annak a graf. kezelöfelületnek amivel lehet vadulni? híjj...

Chr†ss
Ehez képest a PS2 vinyó:

....ja nincs is benne vinyó és ugyan annyiba került anno mint az Xbox!
Na és ez milyen fair????😊))
"Some Xboxes come with a 10GB Seagate Hard Drive or a 8GB WD HD"
ez milyen fair😊
amúgy 4 részre particionálva van a vinyó,az első 2giga a zene+ savek, második 2giga az oprendszernek, 3+4rész 2+2giga a game data cache-nek.
Efreet
nekem 1,5/0,5 mbit-et... LanCity modem, és olyan 25*15*5centis...

Chr†ss
Nekem picike.Mondjuk ez nem tudom milyen márka.Lapos és alig nagyobb egy CD-nél és kb. 4cm vastag lehet.Elég gyors internet elérést biztosít a kicsike😊))
Efreet
nekem az FFVII a rekorder, az elsö végigjátszás után lendületböl kezdtem újra egy full kijátszásra (kipörgetett Knights of The Round, meg 2 arany Chocobo, mindenki 99.szintü, minden odavissza készen van, amit lehetett megcsináltam) meg egy villámjátékra (Cloud böven 50.szint alatt verte fejbe a végén Sephiroth-t)... egy másik játék nem fogott még meg ennyire (se a 8, se az 5,6... se a többi)

na az egyszer biztos😊 ha kell kábeldzsungellel veszem magam körbe😊
Chr†ss
Neked meg van az FFX????NA!Mesélj csak mert abból még nekem sincs!😊))Honnan van?Milyen verzió???
nekem valami Terrayon cuccot nyomott ki a Chello, szép foszöld, és akkora mint egy vaskos könyv.
Chr†ss
Szerintem ,ha lesz FFXI akkor nem fog téged megakadályozni az a pár szoba abban,hogy te ne játssz velünk majd egy partit😊))Vagy tévedek?😊))
"minimum kapcsolat 128kbit,
ajánlott 256kbit.."
Chr†ss
Ember dehogy is nagy a kábel modem!Nekem is az van!Azon megy a net és halál kicsi!!!