A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
LOL LOL LOL
Bocs, GC, isten bizony nem akarlak cseszegetni, span vagy 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Riszpekk
Bocs, ezt sem tudtam kihagyni

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Riszpekk

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
meghogy csak ovis grafikat tud😊
no nem egy parade, de mutatja, hogy ilyen is lesz.
JAh es nem csak GC szret azzal kijonni, ha figyelnetek a japan sajto, allandoa ezzel nyaggattak asonyt, hogy mit szol a GBA megelozi oket, (mert akarhogy is megelozi, az is konzol, meg ott is)
s a sony is azzal jott csak ki hogy az nem is igazi konzol.... gyenge erv😊
PEdig regen ezt a szinvonalat igencsak konzolnak neveztek... soot.😊
Riszpekk
ps2 meg 2000 marciusa ota.
NEm lehettek ennyire rovidek.
Nah ha kell 30 gem, akkor szoljal majd cheapnak,mert en is tole rendlek kokemenyen, a psonemat tegnap szervaltam, annak osztonzesere, hogy mennyi rpgvel le vagyok en meg maradva, de ma potlom a hianyt😊
meg vizala merulo chochobo, s repulo chochobo, ezekrol en nem halottam, neten ezeknek uatna lehet nezni?
Vagy chriss nem mondod el hogy is van? mert erdekel a dolog.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
holnap jon nekem a xenogears, es a Dragon warrior 7, meg a FF tactic, s jovo heten a chrono cross es trigger...😊))))))))))
Igen bepakolok rpgbol most az tuti😊
Alig varom mar hogya nappalok s az ejszakak eggye valjanak😊
De orulok hogy 2 ev kimaradt az eletembol konzolos reszen, most potolnom 😊) kell😊!!
Aeris visszahozására kivancsi lennek... europaival nyomultal? (mert allitolag abban nincs benne😊
Sot olyan interjukat is adott a square hogy nem lehet egyaltalan... de en orulok csak ha lehet.
MEseld el legyszi..😊)
NEkem nincsenek ilyen taju felmert rkordjaim😊
MA vegre meglesz a FF9, FF6 ps1re csak nekem ami csak az enyim!!!😊))
NEm is lattok itt vagy 1 jo honapig😊(oromunep a forumon😊
Eszre kene venni hogy a ps2nek amasodik eve volt japanban ez , ugyhogy tobb geptulaj van ott.
Es egy FFX az megiscsak FFx.
A GT3ra mehg mar ki volt ehezve a jonep, mivel... az volt az elso valamire valo ps2es jatek ott is.
GBA meg egy eve sincs kinn ejj.
GBC ahhoz kepest ot vana harmadik helyen, es a GC is odatette magat, pedig ugye csak 500000gep ment el eddig ha elment😊, es csak 3 es fel honapja va kinn.
Sikerült rárenderelnem a gyűrűk ura első VCD-jére magyar feliratot!!!
(először felirat fel, majd divX-be konvert, utána vissza mpg1-be, utána VCD kreáció) és bamm, magyar felirattal nézhetem asztali DVD lejátszón! (csak még hátravan két cd, és kurvalassan konvertálódik😞 (divx-ből mpg-be 4óra)"
Sokkal jobb megoldást mondok. Kijött SVCDn a gyűrűk ura (4CD) namost ehhez hozzáigazitod a feliratot utána I-Authorral meg belenyomod az SVCDbe. Egyrészt nem kell konvertálgatnod másrészt a felirat bármikor ki és bekapcsolható.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Azért ez nem teljesen így van, lehet, hogy a html-szerkesztő programban ez tökéletesen működik, de az semmit nem jelent.
"be kell irnom a képhez az url-t de akor én offlineban nem látom aképet!ez nevestéges!!miért van ez?"
Hát offlineban azért nem látod, mert akkor már a beírt url-ről szeretné lehozni a képet (neten keresztül)! Mi ebben az érthetetlen?
Amúgy bocs, Csocso, de egy napon belül már másodszor részesedünk nagyszerű stílusodból. Nem lehetne egy kicsit visszavenni, és mondjuk a html-ről egy kicsit többet utánaolvasni?
Sikerült rárenderelnem a gyűrűk ura első VCD-jére magyar feliratot!!!
(először felirat fel, majd divX-be konvert, utána vissza mpg1-be, utána VCD kreáció) és bamm, magyar felirattal nézhetem asztali DVD lejátszón! (csak még hátravan két cd, és kurvalassan konvertálódik😞 (divx-ből mpg-be 4óra)
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"