A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Baze. Ezt honnan turkáltad? Mekkora kiszámítható arc ez a GC! Vagy csak én vagyok médium????

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

"Figyelj! A Donkey Kong nem gyerekes! Tudod milyen nehéz azt végigvinni??? Egy 15 év alatti ember nem is tudja."

LOL LOL LOL
Bocs, GC, isten bizony nem akarlak cseszegetni, span vagy 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
AZ enyémben egyelőre nem, még soha nem volt pénzem játékra 😊

Riszpekk

Blasta
És akkor nem ússzuk meg 3 oldal statisztika nélkül....

Blasta
Fogd már be! Mindjárt jön a GC, hogy "márpedig a Donkey Kong egy igenistökreszupijátéklássukazeladásiadatokat:"

FREAK
PErsze hogy hülyeség. Amennyi köze van a gameboynak egy konzolhoz, az alapján akár pc is lehetne....... És a leghíresebb pc-s játék a donkey kong lenne....

Riszpekk

Szerintem meg nem kéne összehasonlítani egy kézi konzol eladásait egy asztalival. Mert igencsak nincsenek egy súlycsoportban. Az egyik egy csöppet olcsobb, mint a másik. Meg mivel nemrég jelent meg ezért még újdonságnak számít és persze hogy több ember veszi meg. Semmi értelme az összehasonlításnak, de ha ettől boldogabbak az emberek hogy megelőzik a PS2 eladásait akkor hajrá.
FREAK
Hülye vagy? Az tök gyerekes! 😊

Riszpekk

Blasta
Na így már értem! Ezt én is várnám! Mi a címe??? Lesz belőle PC verzió? Ha nem mennyiérrt lehet GC-t venni???

FREAK

GAMECUBE rulez 😊

Riszpekk

Gamecube, ezt a játékot várjátok Csocsoval?

Bocs, ezt sem tudtam kihagyni

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

FREAK
Ok, ha a GameBoy konzol, akkor a Nintendo gyártja a legprimkóbb, leggyerekesebb legrondább grafikájú konzolokat. Pont.

Riszpekk

GAMECUBE
jaja😊
GAMECUBE
na most kezdodik😊
Blasta
Hehe! Naná! Akkor dobjunk rá egy lapáttal: A PC-m is konzol!!

GAMECUBE
nem kezdodik😊
Jajjj! Kezdődik előről 😊))

GAMECUBE
De kerem ugy hijak hogy kezi konzol.
Ez a hivatalos neve.
Blasta
Ezen az alapon egy komolyabb régebbi kvarcjáték is konzol nem????

Alien!
Megyek a MédiaMarktban le van akciózva egy mikrosütő 30E forintra,de jót fogok játszani...Szerintetek kapok hozzá kontrollert is?....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
de most inkabb nezzuk hogy is fog kinezni a matrix GCre😊

meghogy csak ovis grafikat tud😊
no nem egy parade, de mutatja, hogy ilyen is lesz.
GAMECUBE
snes minosegu sot jobb jatekok vannak rá, regen az konzol volt tudtommal.
JAh es nem csak GC szret azzal kijonni, ha figyelnetek a japan sajto, allandoa ezzel nyaggattak asonyt, hogy mit szol a GBA megelozi oket, (mert akarhogy is megelozi, az is konzol, meg ott is)
s a sony is azzal jott csak ki hogy az nem is igazi konzol.... gyenge erv😊
PEdig regen ezt a szinvonalat igencsak konzolnak neveztek... soot.😊
GAMECUBE
miert szerinted egy 30 rongyos gep mi?
a ps1 is annyi? akkor az se konzol?
FREAK
Jó, akkor én is konzolos vagyok, van egy Apollo-m 😊

Riszpekk

GC-nél annak számít, mert a Nintendo csinálta 😊))

FREAK
Bocsi, de a gameboy mióta számít konzolnak? Tényleg csak kérdezem, mert ez eddig elkerülte a figyelmemet....

Riszpekk

GAMECUBE
iden tobbet adtak el, IDEn!!! de csak errol votl szo, leven GBA csak marcius ota kaphato!
ps2 meg 2000 marciusa ota.
NEm lehettek ennyire rovidek.
GAMECUBE
Nem kell az aasszony😊)))) nem csak vicc😊
Nah ha kell 30 gem, akkor szoljal majd cheapnak,mert en is tole rendlek kokemenyen, a psonemat tegnap szervaltam, annak osztonzesere, hogy mennyi rpgvel le vagyok en meg maradva, de ma potlom a hianyt😊
Nem lehet utánanézni. Mert nem léteznek 😞

GAMECUBE
Mindent bazze😊))))))))
Hát az lehet, hogy rulez, csak ha az ember dolgozik 10 órát, otthon nyaggatja az asszony, akkor örül, ha egy kicsit le tud huppanni játszani. Ezen éppen tegnap gondolkoztam el: mondjuk érdekelne pillanatnyilag mondjuk 30 játék, de mi a szarnak, amikor egy hónapban jó, ha kettőt-hármat végig tudok vinni. Suxx az élet egyetem után 😞

GAMECUBE
ejj, ez az aeris materia, meg stb....
meg vizala merulo chochobo, s repulo chochobo, ezekrol en nem halottam, neten ezeknek uatna lehet nezni?
Vagy chriss nem mondod el hogy is van? mert erdekel a dolog.
Alien!
És bazze, megmagyarázza!!!!

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

GAMECUBE
pedig a vesezes a rulzz😊
GAMECUBE
en ma FF6nak esek neki, es FF9nek.. (7-8majd ujra beszerzem oket, mert kellenek, )
holnap jon nekem a xenogears, es a Dragon warrior 7, meg a FF tactic, s jovo heten a chrono cross es trigger...😊))))))))))
Igen bepakolok rpgbol most az tuti😊
Alig varom mar hogya nappalok s az ejszakak eggye valjanak😊
De orulok hogy 2 ev kimaradt az eletembol konzolos reszen, most potolnom 😊) kell😊!!
GAMECUBE
szerintem egy nagyon fasza dolog amit csinaltal.
Aeris visszahozására kivancsi lennek... europaival nyomultal? (mert allitolag abban nincs benne😊
Sot olyan interjukat is adott a square hogy nem lehet egyaltalan... de en orulok csak ha lehet.
MEseld el legyszi..😊)
GAMECUBE
nalam is szotárazgatas nehe rullz😊))
NEkem nincsenek ilyen taju felmert rkordjaim😊
MA vegre meglesz a FF9, FF6 ps1re csak nekem ami csak az enyim!!!😊))
NEm is lattok itt vagy 1 jo honapig😊(oromunep a forumon😊
GAMECUBE
nem ethernet van benne, ami lehetove teszi a kabeles internet elerest.
GAMECUBE
nah es miert okoska???
Eszre kene venni hogy a ps2nek amasodik eve volt japanban ez , ugyhogy tobb geptulaj van ott.
Es egy FFX az megiscsak FFx.
A GT3ra mehg mar ki volt ehezve a jonep, mivel... az volt az elso valamire valo ps2es jatek ott is.
GBA meg egy eve sincs kinn ejj.
GBC ahhoz kepest ot vana harmadik helyen, es a GC is odatette magat, pedig ugye csak 500000gep ment el eddig ha elment😊, es csak 3 es fel honapja va kinn.
narumon
"tiszta full happy vagyok.
Sikerült rárenderelnem a gyűrűk ura első VCD-jére magyar feliratot!!!
(először felirat fel, majd divX-be konvert, utána vissza mpg1-be, utána VCD kreáció) és bamm, magyar felirattal nézhetem asztali DVD lejátszón! (csak még hátravan két cd, és kurvalassan konvertálódik😞 (divx-ből mpg-be 4óra)"

Sokkal jobb megoldást mondok. Kijött SVCDn a gyűrűk ura (4CD) namost ehhez hozzáigazitod a feliratot utána I-Authorral meg belenyomod az SVCDbe. Egyrészt nem kell konvertálgatnod másrészt a felirat bármikor ki és bekapcsolható.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

"HEHH A KÉPEKET SEHOVA NEM KELL LINKELNI"

Azért ez nem teljesen így van, lehet, hogy a html-szerkesztő programban ez tökéletesen működik, de az semmit nem jelent.

"be kell irnom a képhez az url-t de akor én offlineban nem látom aképet!ez nevestéges!!miért van ez?"

Hát offlineban azért nem látod, mert akkor már a beírt url-ről szeretné lehozni a képet (neten keresztül)! Mi ebben az érthetetlen?

Amúgy bocs, Csocso, de egy napon belül már másodszor részesedünk nagyszerű stílusodból. Nem lehetne egy kicsit visszavenni, és mondjuk a html-ről egy kicsit többet utánaolvasni?

Gratula! Milyen programmal csinálsz a divx-ből mpeget? És megmarad ugyanakkora a mérete? És ha igen, akkor nem lesz nagyon rossz minőség?

CSOCSO
ez nevetséges... be kell irnom a képhez az url-t de akor én offlineban nem látom aképet!ez nevestéges!!miért van ez?
CSOCSO
MI A GECIÉRT VAN AZ HOGY MEGCSINÁLTAM AZ OLDALT..MEG MINDEN...FELRAKTAM A NETRE DE SENKINEK NEM JÖN LE A KÉP CSAK NÁLAM? ASZODJA HAVEROM HGY A KÉPEKET NE A VYINCSIMRE LINKELJEM..HEHH A KÉPEKET SEHOVA NEM KELL LINKELNI...BEILLESZTEK EGYET A VINCSIMRÖL AZTÁN FELTESZEM AZ OLDALDRA AHTML-T MEG A KÉPET ÉS KÉSZ..DE MÉGIS CSAK NEKEM JÖNNEK LE A KÉPEK MIÉRT????????????????KURVA IDEGESÍTŐ EGYSZEŰEN NEM BÍROM FELFOGNI HOGY MI A REDVÁS TELIBEBASZOTT KURVA ANNYA VAN??
tiszta full happy vagyok.
Sikerült rárenderelnem a gyűrűk ura első VCD-jére magyar feliratot!!!
(először felirat fel, majd divX-be konvert, utána vissza mpg1-be, utána VCD kreáció) és bamm, magyar felirattal nézhetem asztali DVD lejátszón! (csak még hátravan két cd, és kurvalassan konvertálódik😞 (divx-ből mpg-be 4óra)
Efreet
végigböngésztem egy gameshark listát is (http://db.gamefaqs.com/console/psx/file/final_fantasy_vii_game_shark.txt), ott se szerepel... pedig szerintem mindent végigpróbálgattak, amit be lehet írni.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Efreet
egy leírás kellene róla, hogy hol mit kellene csinálni... mert SEHOL nem említik ezt... hirtelen végignéztem 6-7 faqot, és egy szó nem esik róla... nagyon UL szaga van ennek.

Chr†ss
Pedig higyj nekem megcsináltam.Meg még jó pár haverom is.Ez biztos.Egy mecsre Aeris vissza jött!
Efreet
soha egyetlen leírás sem említette az Aeris materiát... pedig rengeteget átnézegettem... volt ott minden, Valentine további Limitjeitöl kezdve Fehér chocobon át (két aranyból készül, amiböl az egyik a "kapott" kell hogy legyen, és repülni tud...) sokmindent, de ez az Areismateriás új 😊 ne haragudj, de nem hiszem el.

Chr†ss
Meg lehet szerezni 6db Aeris materiát!Rohadt kemény dolog én is csak leírással tudtam megcsinálni mert magamtól soha az életben nem jöttem rá.Bizonyos szörnyeket adott módon kell kinyírni...akkor minigameban lehetettlen rekordot kell felállítanod meg ilyenek.