A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laza
az a cime a PS2esnek, hogy "0 Story"...
ez egy interaktiv film, amiben te hatarozod meg, hogy mit csinaljon eppen a foszereplo, es igy alakitod a tortenetet... mivel csak japanul jelent meg, igy nem tudok bovebbet rola...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
PS2re is van valami randi szim., meg a gep japan megjelenese utan jott ki, csak japanban... 😊)))

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Azt hiszem megveszem mindkettőt 18 ezerért 😊
Na én mára off, sziasztok!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Na ja, az ember érdekes egy állat. 😊
Igen, igazad van. azt nem lehet hibáztatni, aki az emberi hülyeségre épít üzleti stratégiát 😊 És be is jön neki 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Szerintem nem az a vicc hogy vannak olyan játékfejlesztők akik ilyen játékokat csinálnak, hanem az hogy vannak olyan emberek akik ezt képesek megvenni és játszani vele. Hiszen ha nem kellene senkinek akkor nem is csinálnának ilyen game-t. De a legérdekesebb az az hogy csinálnak ehhez a fajta játékhoz horgászbot irányítót. ^_^" Ekkora hülyeséget és az képesek ezt megvenni.
Ugye-ugye? Ha keres az ember... 😊

Laza
mekkora asz vagy... megtalaltad az utobbi honapok legszarabb jatekat PS2re... miert nem kerdezted? megmondtuk volna, hogy o az... 😊)))

Basszus, legalább az legyen jól megcsinálva 😊))

Több volt az tíz évnél! 😊
A horgász szimulátor tényleg nagyon jó, remélem van benne olyan rész, amiben a hal elkészítését szimulálják. Szépen rendben: felvágás, zsigerelés, szemgolyók kipattintása 😊))
Na jó, csak vicc volt, mekkora agyament játékfejlesztők vannak. Ennyi erővel kirándulószimulátort is lehetne csinálni 😊

Jól hiszed, sajna a PS2 nem játszik le Video CD-t. 😞
MIvel nagyon nagy a csönd, kérésre mutatok képet szutyok ps2-ről is 😊
Na ezzel sem fogok játszani 😊

Köszi a segítséget!
Közben persze gondolkodtam, hogy azt hiszem a ps2 video cd-t mégsem tud lejátszani (vagy mégis? lusta vagyok utánanézni), úgyhogy mégsem érek vele semmit 😊

narumon
"Nauromon, már nem fogok kutatgatni SVCD után, amúgy meg hogyha akratam volna és is megcsinálhattam volna SVCD-ben, állítható felirattal (akár négy nyelven..)
de nem bonyolítok, jó ez így!"

Jólvanna én csak mondtam egy megoldást ami ráadásul minőségileg is jobb de te érzed 😊

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"A Croc egy lenyegesen igenytelenebb, tenyleg gyerekeknek valo gyujtogetos ugri bugri plattform. Az o korosztalyuknak viszont tenyleg nagyszeru game ugyanis sikerelmenyt tud okozni nekik. Ellenben marioval ami erosen kopaszodo embereknek ajanlott csak mert mire megcsinalod biztos nem fogod a hajad hianyolni es ott nem ugy van a nehezites,"

Namost mivel szerintem a Mario is és a Croc is szar igy nem tudok nyilatkozni csak annyit hogy a Crocot az összes ismerősöm barátnője nyomta komolyan. Forrodróton nyomták egymásnak az infot hogy ki hol tart. A Croc2 nagyobb térképekkel, nehezebb ellenfelekkel és "jobb irányithatósággal" jött ki. Ehhez képest a lányok megcsináltak egykét pályát. Ki voltak akadva az irányitáson, az átláthatatlan térképeken, és amúgy is nagy csalódás volt számukra. Szal nem mindig mindenkinek ugyanaz a véleménye. Azt azonban aláirom hogy gyerekes játék ez is, de legalább a jobbikfajtából és nem hetente jelenik meg egy ilyen gyerekjáték mint GCre (sőt lehet hogy GCre naponta jelenik meg ilyen? 😊)

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Blasta
Haveri körben okés! Itt nem! Nem a haverom nekem a Csocso, azért nem okés. Mellesleg télleg körbekakilom hogy a gyermeteg gc-n ilyen meg olyan nehéz gyermeteg platformjátékok vannak. SZAROK RÁ! Gyermeteg és kész. nem vágyom rá. Mellesleg megnézném mire jutna CSocso a MOHAA-ban omaha beach-en hard fokozatban. De az biztos nem elég gyermeteg neki! Nem lehet banánokat gyüjtögetni....

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Lehet hogy vmilyen szinten utánzat, de elég sok egyedi vonást is tudtak belevinni ami miatt már nem csak egy egyszerű utánzat, ezt pedig neked kell elfogadnod.
Az N platform játékok tényleg a legjobbak, ezt én nem vitatom.
Divx-ből mpeg, a Tmpeg encoder nevű progival nyomtam, méret, és minőség csak rajtad múli, ha nem állítasz semmit, mindkettő ugyanolyan marad mint eredetiben.
pl, átalakítottam Divx-be az első mpeget, utána immáron felirattal visszanyomtam mpeg1-be, és nem volt méretnövekedés az eredetihez képest!
lényegében szétszedtem és összeraktam, egy kis plusszal!

Nauromon, már nem fogok kutatgatni SVCD után, amúgy meg hogyha akratam volna és is megcsinálhattam volna SVCD-ben, állítható felirattal (akár négy nyelven..)
de nem bonyolítok, jó ez így!
narumon
"Nem azt mondtam , hogy mi élveznénk , de az ismerősi körben levő összes 12 év alatti gyerek odavolt ezekért . Nem beszélve a Crash és J&D világsikeréről a gyerekek körében ."

Na látod ezzel egyetértek, ezek szerint gyerekes de akkor miről beszélünk? És csocso mit erölködik...

FREAK
Mi a baj a buzigecivel? Haveri körben nálunk általános megszólítás a gyík és a dzsí után 😊))

Riszpekk

Kedves Csocso!
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaidat. Azért muszáj megköszönni, mert igazán megmutattad ki vagy. Igazán sajnállak téged: téged buzik, kis köcsögök, gecik, kölkök és hadd ne soroljam még mik vesznek körül. Rossz neked.
Az, hogy mennyire tudok html-t szerkeszteni, azt biztosan Te tudod a legjobban megállapítani. Lehet, hogy többet csináltál mint én (sőt biztos), de én legalább jegyzettömbben csinálom őket 😊
Hogy a Pikminnél találsz csúnyább képeket a kedvenc játékomból, azt sem vonom kétségbe. Ha egy kicsit figyelmesebben olvasnád a hozzászóláasimat, akkor le szoktam írni, hogy a képbevágásokon szoktam a legjobban mulatni, és általában bíztatni szoktam mindenkit arra, hogy rakjon be szutyok képeket (akár a kedvenc játékomból is, hajrá!)
Amúgy ha felidegesedsz az általad leírt dolgoktól, és ilyen hatást vált ki belőled (buzigecizés, stb.), akkor javaslom, hogy szedjél nyugtatót, ha 2002. március 2-án végre eléred a 18-ik életkort. Az érettségin bizonyára nem lenne szerencsés így reagálni. És nem akarok nagy szavakat használni, de hidd el, az életben sem. De már nincs sok hátra a gyerekkorból, ne félj!
Végül pedig javaslom, hogy kölöknek se gyakran nevezz ezentúl nálad hét évvel idősebbeket, mert nem szokták szeretni. Nem mindenki olyan türelmes a bunkó stílussal szemben, mint én.
Legutolsósorban: gyanítom, hogy kimoderálhatnák az utolsó néhány hozzászólásodat, legalábbis a legtöbb helyen ritkán szokott a buzigeci mindennapos megszólitás lenni. De remélem nem lesz moderálva. Így legalább árulkodik rólad.

A Crash Bandicoot 1. része a maga idejében nagyon is nagy szám volt PS-en és szeritem nagyon jó játék, nehéz, hangulatos és semmivel sem marad el a Rare akkori játékaitól (mindez szerintem). A többi részt nem játszottam igy arról nem mondok semmit.
Viszont hogy a Jak&Daxter-nek rideg a hangulata az szerintem nagyon nem igaz. A karakterek már alapból nagyon aranyosak és ez már nem rideg hangulatot csinál. Zenék szarok?? Hát nemtudom szerintem pont oda illenek.
Váltások szarok?? Ezt hogy érted?
narumon
"Persze, hiszen a Jak & Daxter , a Rayman , a Crash Bandicoot egy kalap szar"

Hát én csak a Raymant próbáltam és a Crah Bandicoot-ot de azok tényleg nagyon szarok, bármilyen platformon. A Rayman az még oké lenne de 10 max 20 perc után már rohadtul unalmas..

Én is csak jót hallottam róla, de most csak a grafikáját cikizte ki Ramza, attól még a játék tényleg lehet jó.
Őszintén kit érdekel Martin és kit érdekel hogy GCs lett?? A lényeg hogy NEKEM tetszen a játék.
narumon
"ez a kis szar pikmin ötször jobb mind akármelyik stratéiai"

De csak lehet... és azért kétlem...

narumon
"Vannak jo probalkozasok mastol is, de a legjobbak ebben a mufajban tenyleg ok."

Hát én csak a Heart of Darknessel játszottam hoszabb ideig. (kb 1-2óra) mással nem. De PCn a lányoknál abszolut egyeduralkodó ebben a stilusban a Croc akárki is csinálta 😊

Na ja, azok nem is jó játékok. 😊))
CSOCSO
én nem istenítem..én megvédem mert többen aszondják róla hoyg nagyon jó..és Martin aki ps2-s azé lett GC-s mert annyira bejött neki a gamez persze jön RAmza aki megmagyarázza hogy a MArtin egy hülye fasz csicska meg is érdemli a Pikmint...
FREAK
Már bocs, de ha jól tudom, az említett nagy zöld fos a kis színes golyókkal totál év játéka GAMECUBE-ra.......

Riszpekk

CSOCSO
mindent én irtam csak ez a hülye explorer is szar😊 a multkor az egész sg-t szétbasztam😊 ez alatt az ablak alatt volt még egy olyan ablak amibe lehetet irni😊))))meg haosnlo..most elküldtem azt a lenti üzenetet de itt maradt az üzenet és azthidtem nem ment el még az üzenet😊
CSOCSO
Nembaj Blasta mindjárt keresek a kedvenc játékodról és Ramza kölök kedvenc játékáról egy jo ronda csúnya képet és kiröhögöm..arról nem is beszélve hogy PIMIN ről sosem beszéltünk hogy hú de jó vagy valami..mindig csak megvédtem hogy lehet hogy jo..mert mindneki suxolja és azt sem tudja mi az vagy mit kell vele csinálni ehhez képest az 576 föszerkesztő aki ps2-s volt átállt GC-re és miért?? mert ez a kis GC gamez a Pikmin veri az összes ps2-s gamezt!azé!erről ennyit... amugy wörd písz meg hasonlok...szeretnék estefelé értelemsen veletek ebszélgetni szal nyugi van... azt hoyg miért szar a dreamweaver azt nem vágom most csinálja elsözör és most tettem fel tehát semmit nem álítottam ell... de megint a Ramza az aki azonnal: talán meg kéne tanulni oldalt szerkeszteni bla bla bla....
FREAK
Ezt most ha jól sejtem, nem csocso írta...

Riszpekk

Hát ja én se nagyon vártam normális választ, csak azt nem értem hogy minek kell ilyen stílusban válaszolni. Ezzel senkit de senkit nem fog meggyőzni.
Amugy azt nem értem hogy az a kis "szar" Pikmin 5x jobb mint bármilyen másik stratégiai game, hiszem még csak ki se próbálta. Majd ha kiprobálta akkor utána beszélhet. Amugy meg szerintem csak azért isteníti annyira mert N game.
CSOCSO
ti buzi gecik!
1) azok aképek szarok elmosottak!
2)lehet hoyg elöbb viszem véig akármelyik kis szar startégiai kedvencedet mint ezt és lehet hoyg ez a kis szar pikmin ötször jobb mind akármelyik stratéiai gamezod!amugy nem várom..de had ne linkeljek be iylen öltöztessük fel a szökelányt c. gamezt!mert van ilyen is és nem nintendora!!!meg LEGO játék PC re!😊stb stb....

te is egy akkora segg vagy.....

"HEHH A KÉPEKET SEHOVA NEM KELL LINKELNI"

Azért ez nem teljesen így van, lehet, hogy a html-szerkesztő programban ez tökéletesen működik, de az semmit nem jelent.

"be kell irnom a képhez az url-t de akor én offlineban nem látom aképet!ez nevestéges!!miért van ez?"

Hát offlineban azért nem látod, mert akkor már a beírt url-ről szeretné lehozni a képet (neten keresztül)! Mi ebben az érthetetlen?

Amúgy bocs, Csocso, de egy napon belül már másodszor részesedünk nagyszerű stílusodból. Nem lehetne egy kicsit visszavenni, és mondjuk a html-ről egy kicsit többet utánaolvasni?
te buzi irtam hogy ha beirom a linkeket akkor nem látom a képet ..annyira hülye em vagyok hogy ne tudjam miért ne látnám ne legyél buzigeci! több oldalt csináltam már mint te és eggyikkel sem kellett igy baszakodni..hoyg url-t irsz..ugyanugy a dreamweaverrel csináltam és nem kellett url ezni csak betettem a képet és kész... amugy nemtom te mit csinálnál ha egy egész estét baszakondál a progival mert szaraxik azelöt persze nemmondtam hogy a matáv megint beszart ...persze ezt nem vettem észre csak az votl a furcsa mikor az ftp szerver szolt hoyg nem találja a helyet..akkor lettem igazán ideged azhittem hoyg az oldalam törlödöt stb...majd lekonektáltam erre beragad a vonal..és süket az egész isdn...jo isdn doboz szétszerel zyinor kuhuz visszadug..okay mostmár jó..erre van vonal de tárcsázásn után semmi.... felhívom a matávot erre 15 percig csak zenél zenél zenél stb..megnézném a fejedet te köcsög! hja amugy csak azért beszélek igy hogy tudd azt mondani: ime már harmadszor láthatjuk csocso stílusát...a szép az hogy nem ilyen a stilusom csakhát ha valaki ideges....megha egy hülye meber felbasza a faszságaival (RAMZA)
Blasta
Mivan dzsí. Felment a pumpa? Asszem senki nem ebben stílusban írt, te meg nyomatod a magadét! Mellesleg nem is vártam mást. Tudtam hogy háború lesz ebből!

Blasta
Nem vitatom. Csak abszolute nem izgat a platformjátékok világa. Nyomják a kölkök.

CSOCSO
ti buzi gecik!
1) azok aképek szarok elmosottak!
2)lehet hoyg elöbb viszem véig akármelyik kis szar startégiai kedvencedet mint ezt és lehet hoyg ez a kis szar pikmin ötször jobb mind akármelyik stratéiai gamezod!amugy nem várom..de had ne linkeljek be iylen öltöztessük fel a szökelányt c. gamezt!mert van ilyen is és nem nintendora!!!meg LEGO játék PC re!😊stb stb....
Blasta
Én ezt mind elhiszem. Csakhát nem véletlenül játszom pc-vel és nem legózom helyette! Azért mert a legó ugyan szórakoztató és kreatív játék, de 25 éves korban nem az igazi! Felőlem lehet a donkey ilyen-olyan szép meg nehéz meg logikai, én akkor sem játszanék vele. Egyszerüen nevetségesnek tartom az egész müfajt. És meg is van a véleményem arról aki ennyi idősen ilyet játszik. Vannak komolyabb logikai játékok, ha ilyesmire vágyom. És nem egy gorillát kell irányitanom bennük. Mégcsak ugrálnom sem kell. És banánokat meg végképp nem kell gyüjtenem vagy hajigálnom. Ezért itélem el a Nintendot is. Sorry

Szóval csak a Nintendo és a Rare tud kiváló platformjátékokat csinálni?? Na ne már!
Blasta
Milyen platformra? Ugye GC-re?? Mert akkor semmi gond!

Blasta
Már indulok is! Tisztelettel értettem. GC-t ide! GC-t gyorsaaaaan!

Blasta
Brühühüüüüüü. És nekem nincs ilyen klafa gémem.....Bráháhááááááááááááá

Blasta: tűnés konzolt és Donkey-t venni 😊)))

Na, értelmezzük másként csomi kolléga mondatát (hajj, a jó szívem 😊 és legyen a világ legjobb platformjátéka. Ezt sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudom, életemben két platformjátékkal töltöttem el ugyanis egy percnél többet.
Legalábbis remélem, hogy így gondolta.

Nem turkáltam sehonnan. Csak szerepjátszottam 😊))

Blasta
Félek, hogy nem az! Én már beletörődtem. A donkey kong a világ legjobb game-ja! Ez van.

Blasta

FREAK
Ez valami vicc.... Ugye? Csak vicc lehet....

Riszpekk

Blasta
Hát a dánkikonggal nekem sincs bajom, amig nem látom. Úgy minden ok.

Blasta
Nem, de azt nehezebb lopni....