A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ez egy interaktiv film, amiben te hatarozod meg, hogy mit csinaljon eppen a foszereplo, es igy alakitod a tortenetet... mivel csak japanul jelent meg, igy nem tudok bovebbet rola...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na én mára off, sziasztok!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A horgász szimulátor tényleg nagyon jó, remélem van benne olyan rész, amiben a hal elkészítését szimulálják. Szépen rendben: felvágás, zsigerelés, szemgolyók kipattintása 😊))
Na jó, csak vicc volt, mekkora agyament játékfejlesztők vannak. Ennyi erővel kirándulószimulátort is lehetne csinálni 😊
Na ezzel sem fogok játszani 😊

Közben persze gondolkodtam, hogy azt hiszem a ps2 video cd-t mégsem tud lejátszani (vagy mégis? lusta vagyok utánanézni), úgyhogy mégsem érek vele semmit 😊
de nem bonyolítok, jó ez így!"
Jólvanna én csak mondtam egy megoldást ami ráadásul minőségileg is jobb de te érzed 😊
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Namost mivel szerintem a Mario is és a Croc is szar igy nem tudok nyilatkozni csak annyit hogy a Crocot az összes ismerősöm barátnője nyomta komolyan. Forrodróton nyomták egymásnak az infot hogy ki hol tart. A Croc2 nagyobb térképekkel, nehezebb ellenfelekkel és "jobb irányithatósággal" jött ki. Ehhez képest a lányok megcsináltak egykét pályát. Ki voltak akadva az irányitáson, az átláthatatlan térképeken, és amúgy is nagy csalódás volt számukra. Szal nem mindig mindenkinek ugyanaz a véleménye. Azt azonban aláirom hogy gyerekes játék ez is, de legalább a jobbikfajtából és nem hetente jelenik meg egy ilyen gyerekjáték mint GCre (sőt lehet hogy GCre naponta jelenik meg ilyen? 😊)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az N platform játékok tényleg a legjobbak, ezt én nem vitatom.
pl, átalakítottam Divx-be az első mpeget, utána immáron felirattal visszanyomtam mpeg1-be, és nem volt méretnövekedés az eredetihez képest!
lényegében szétszedtem és összeraktam, egy kis plusszal!
Nauromon, már nem fogok kutatgatni SVCD után, amúgy meg hogyha akratam volna és is megcsinálhattam volna SVCD-ben, állítható felirattal (akár négy nyelven..)
de nem bonyolítok, jó ez így!
Na látod ezzel egyetértek, ezek szerint gyerekes de akkor miről beszélünk? És csocso mit erölködik...
Riszpekk
Nagyon szépen köszönöm a hozzászólásaidat. Azért muszáj megköszönni, mert igazán megmutattad ki vagy. Igazán sajnállak téged: téged buzik, kis köcsögök, gecik, kölkök és hadd ne soroljam még mik vesznek körül. Rossz neked.
Az, hogy mennyire tudok html-t szerkeszteni, azt biztosan Te tudod a legjobban megállapítani. Lehet, hogy többet csináltál mint én (sőt biztos), de én legalább jegyzettömbben csinálom őket 😊
Hogy a Pikminnél találsz csúnyább képeket a kedvenc játékomból, azt sem vonom kétségbe. Ha egy kicsit figyelmesebben olvasnád a hozzászóláasimat, akkor le szoktam írni, hogy a képbevágásokon szoktam a legjobban mulatni, és általában bíztatni szoktam mindenkit arra, hogy rakjon be szutyok képeket (akár a kedvenc játékomból is, hajrá!)
Amúgy ha felidegesedsz az általad leírt dolgoktól, és ilyen hatást vált ki belőled (buzigecizés, stb.), akkor javaslom, hogy szedjél nyugtatót, ha 2002. március 2-án végre eléred a 18-ik életkort. Az érettségin bizonyára nem lenne szerencsés így reagálni. És nem akarok nagy szavakat használni, de hidd el, az életben sem. De már nincs sok hátra a gyerekkorból, ne félj!
Végül pedig javaslom, hogy kölöknek se gyakran nevezz ezentúl nálad hét évvel idősebbeket, mert nem szokták szeretni. Nem mindenki olyan türelmes a bunkó stílussal szemben, mint én.
Legutolsósorban: gyanítom, hogy kimoderálhatnák az utolsó néhány hozzászólásodat, legalábbis a legtöbb helyen ritkán szokott a buzigeci mindennapos megszólitás lenni. De remélem nem lesz moderálva. Így legalább árulkodik rólad.
Viszont hogy a Jak&Daxter-nek rideg a hangulata az szerintem nagyon nem igaz. A karakterek már alapból nagyon aranyosak és ez már nem rideg hangulatot csinál. Zenék szarok?? Hát nemtudom szerintem pont oda illenek.
Váltások szarok?? Ezt hogy érted?
Hát én csak a Raymant próbáltam és a Crah Bandicoot-ot de azok tényleg nagyon szarok, bármilyen platformon. A Rayman az még oké lenne de 10 max 20 perc után már rohadtul unalmas..
Őszintén kit érdekel Martin és kit érdekel hogy GCs lett?? A lényeg hogy NEKEM tetszen a játék.
De csak lehet... és azért kétlem...
Hát én csak a Heart of Darknessel játszottam hoszabb ideig. (kb 1-2óra) mással nem. De PCn a lányoknál abszolut egyeduralkodó ebben a stilusban a Croc akárki is csinálta 😊
Riszpekk
Amugy azt nem értem hogy az a kis "szar" Pikmin 5x jobb mint bármilyen másik stratégiai game, hiszem még csak ki se próbálta. Majd ha kiprobálta akkor utána beszélhet. Amugy meg szerintem csak azért isteníti annyira mert N game.
1) azok aképek szarok elmosottak!
2)lehet hoyg elöbb viszem véig akármelyik kis szar startégiai kedvencedet mint ezt és lehet hoyg ez a kis szar pikmin ötször jobb mind akármelyik stratéiai gamezod!amugy nem várom..de had ne linkeljek be iylen öltöztessük fel a szökelányt c. gamezt!mert van ilyen is és nem nintendora!!!meg LEGO játék PC re!😊stb stb....
te is egy akkora segg vagy.....
"HEHH A KÉPEKET SEHOVA NEM KELL LINKELNI"
Azért ez nem teljesen így van, lehet, hogy a html-szerkesztő programban ez tökéletesen működik, de az semmit nem jelent.
"be kell irnom a képhez az url-t de akor én offlineban nem látom aképet!ez nevestéges!!miért van ez?"
Hát offlineban azért nem látod, mert akkor már a beírt url-ről szeretné lehozni a képet (neten keresztül)! Mi ebben az érthetetlen?
Amúgy bocs, Csocso, de egy napon belül már másodszor részesedünk nagyszerű stílusodból. Nem lehetne egy kicsit visszavenni, és mondjuk a html-ről egy kicsit többet utánaolvasni?
te buzi irtam hogy ha beirom a linkeket akkor nem látom a képet ..annyira hülye em vagyok hogy ne tudjam miért ne látnám ne legyél buzigeci! több oldalt csináltam már mint te és eggyikkel sem kellett igy baszakodni..hoyg url-t irsz..ugyanugy a dreamweaverrel csináltam és nem kellett url ezni csak betettem a képet és kész... amugy nemtom te mit csinálnál ha egy egész estét baszakondál a progival mert szaraxik azelöt persze nemmondtam hogy a matáv megint beszart ...persze ezt nem vettem észre csak az votl a furcsa mikor az ftp szerver szolt hoyg nem találja a helyet..akkor lettem igazán ideged azhittem hoyg az oldalam törlödöt stb...majd lekonektáltam erre beragad a vonal..és süket az egész isdn...jo isdn doboz szétszerel zyinor kuhuz visszadug..okay mostmár jó..erre van vonal de tárcsázásn után semmi.... felhívom a matávot erre 15 percig csak zenél zenél zenél stb..megnézném a fejedet te köcsög! hja amugy csak azért beszélek igy hogy tudd azt mondani: ime már harmadszor láthatjuk csocso stílusát...a szép az hogy nem ilyen a stilusom csakhát ha valaki ideges....megha egy hülye meber felbasza a faszságaival (RAMZA)
1) azok aképek szarok elmosottak!
2)lehet hoyg elöbb viszem véig akármelyik kis szar startégiai kedvencedet mint ezt és lehet hoyg ez a kis szar pikmin ötször jobb mind akármelyik stratéiai gamezod!amugy nem várom..de had ne linkeljek be iylen öltöztessük fel a szökelányt c. gamezt!mert van ilyen is és nem nintendora!!!meg LEGO játék PC re!😊stb stb....

Legalábbis remélem, hogy így gondolta.