A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

""gyerekes" helyett "ifjúságorientált", és akkor egyetértek."

Igazad van, ez tényleg egy sokkal szerencsésebb szó. Ott a pont.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Lehet, hogy rosszul tudom, de ezek nem jönnek egytől egyig más gépekre is?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Elhangzott itt tegnap Csocsotól még Martinnal kapcsolatosan is valami, mivel ez szerintem elég érdekes téma, erre még reagálnék is 😊
Tévedtél, nem fogom lecsírázni őt, mert maximálisan tisztelem. Azért tisztelem, mert szerintem nagyszerű főszerkesztő (valószínűleg tényleg világcsúcs a négy éve fix ár melletti oldalszámnövekedés, az egytől-egyig profi tesztelők kiválasztása, stb.), és nagyon jó stílusban ír játékelemzéseket. Mint embernek, nem szeretem a stílusát, de ezt elé tudom vonatkoztatni a "szakmai" dolgoktól. Amióta pedig a Csevegőt sem ő írja, azóta szerencsére csak ott találkozni vele, amihez a legjobban ért: a játékelemzésekben 😊

De!

Az, hogy Martinnak milyen játék jön be, az magánügy. A véleménye ugyanannyit ér, és nem többet, mint bárki másé. Ugyanannyit, mintha mondjuk Pyrex, vagy Te alkottál volna véleményt a Pikminről. Az ízlés ugyanis nem tapasztalat kérdése, hiába van benne valaki évtizedek óta a játékbizniszben.
Visszatérve tehát: Martint nem fogom leugatni, (mint ahogy senkit nem fogok) de attól, hogy neki tetszett egy játék, még nem fogok hasraesni tőle. Egyszer elképzelhető, hogy én is kipróbálom, és akkor nyilván bennem is kialakul egy kép a játékról.

Efreet
Turok Evolution, Silent Scope X, SoulCalibur2... nyami... egyre inkább biztos vagyok benne, hogy mi kerül a Dreamcast mellé a tv alá...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

PyRex
Asszem' kijelenthetjuk, hogy az XBOX attorte a konzolok es PC-k kozotti hatart, legalabbis jatekok szempontjabol. Hiszen XBOX-ra a PC-s FPS-eket sem kell "lebutitani", stb. Sot... Egyszeruen nincs olyan stilus, amibol nem lenne legalabb 10 game keszuloben 😊 Es abbol 2-3-nak nagyon nagy neve van, vagy egyszeruen csak az elozetesek alapjan iszonyunak nez ki. Na most jonnek mindjart Alien, meg stb, hogy PyRex full XBOX-os lett. Pedig nincs X-em, es valszinu nem is lesz, hacsak nem lesz olcson es nem oldjak meg a torest, vagy az emulatort, de normalisan.

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Efreet
"gyerekes" helyett "ifjúságorientált", és akkor egyetértek.
(a Flashback mekkora játék volt... odavissza játszottam rengetegszer... még1 "platformjáték": Prince of Persia sorozat...)

Jól fogtok járni vele! De komolyan! Lassan nem tudok azzal védekezni, hogy azért ps2 és pc, mert arra vannak számomra kedves stílusú játékok 😊

PyRex
Basszus, az xboxaddict.com -ra nezzetek el, ennyi iszonyu game-et ....... 😊))))))))

PyRex

Visszatérve a platform-gyerekesség vitára. Úgy gondolom, hogy mindenkinek a szíve ügye, hogy milyen játékot szeret. Semmelyik stílus sem magasabbrendű, mint a többi - max. mindenki mást szeret. Nem baj az, ha valaki gyerekes játékokkal játszik, sőt, szerintem néha nem gond, ha visszafejlődünk 😊
Nem azzal kellene védekezni, hogy ezek a játékok nem gyerekesek, hanem azzal, hogy miért baj, ha valaki ilyen játékokkal játszik. Legalábbis ha én Donkey Kong-fan lennék, akkor ezzel védekeznék.
A gyerekességgel az a gondom, hogy nem maga a platformstílus gyerekes. : emlékszik valaki az Another World-re és folytatására, a Flashback-re? Na azok jól belegondolva egyszerű kis ugribugrik voltak, mégsem voltak gyerekesek, mert nem kismajmokkal/kisrókával/kissoniccal kellett hozzájuk illő környezetben nyomulni. És volt elég komoly történetük! Ettől függetlenül semmi bajom nincs azzal, aki ezt szereti! Csak ne mondja azt, hogy ezek a szereplők és a környezet nem gyerekesek.

PyRex
"Shenmue II features enhanced interactivity with a new navigational system and "QT Action Key" that lets you ask questions that impact your interaction with other game characters. As in the original, the visuals in Shenmue II are simply breathtaking. Advanced weather and time control technologies deliver an impressive, real-time world with changing 3D skies and terrain. Enhanced "FREE" technology (Full Reactive Eyes Entertainment) brings delicate movements to life. Shenmue II is so real, you’ll live the adventure. "

Efreet
Shenmue 2 már régóta ki lett jelentve, hogy Xre jön ki DC után... a shenmue.com-on több mint fél éve fent van a hír. a JetSetRadioFuture is Xre jelenik meg... nagyon Dreamcast utódot játszik az Xbox...

PyRex
Ehhehheheeeeeeeeeeeee:

Mit latok? Mi jon X-re?

Shenmue 2, Crazy Taxi Next, Ridge Racer, stb.

Nem is tudtam, hogy ezek is lesznek. Mindegyik jateknak "van NEVE" 😊

PyRex

PyRex
Bocs a duplazasert!

PyRex

PyRex
1-2 hír:

"THQ Announces MotoGP for Xbox |Stephen| 9:29 AM EST |Top|
Source: http://www.thq.com/
Type: Press Release

THQ Announces MotoGP: Ultimate Racing Technology for Xbox

Ultra Realistic Racing Game Is The Supreme Combination of Man and Machine

January 2002 - THQ Inc. has announced MotoGP: Ultimate Racing Technology for the XboxTM video game system from Microsoft. Scheduled for release in summer 2002, MotoGP: Ultimate Racing Technology puts players in control of some of the fastest, most thrilling machines on two-wheels.

MotoGP is the world’s fastest, most advanced form of motorcycle racing. With 16 Grand Prix races taking place on all five continents, MotoGP is watched in 208 countries around the world with an average audience of 329 million television viewers per event. The world’s leading motorcycle manufacturers including Honda, Suzuki and Yamaha all participate with their own state-of-the-art, high-tech motorcycles unique to the MotoGP Championships. MotoGP is owned and controlled by Dorna.

"We’re thrilled to bring the power and advanced racing technology of MotoGP to the Xbox," said Germaine Gioia, vice president, licensing, THQ. "With more than 50 years of racing heritage and 1.5 million trackside spectators, MotoGP is one of the strongest worldwide motorcycle licenses."

"We are very pleased with our agreement with premier game publisher THQ," commented SR Carmelo Ezpeleta, CEO, Dorna. "Once more, MotoGP steps to the forefront of motor sports by linking one of the greatest sports on wheels with the latest technology released by Microsoft."

"Final Fantasy To Xbox? |Stephen| 2:32 PM EST |Top|
Source: http://www.marketwatch.com/
Type: News

Microsoft in talks with Enix, Squaresoft
Xbox maker gets serious about penetrating Japan

TOKYO - Ahead of the highly anticipated launch of Microsoft’s Xbox in Japan next month, the U.S. software giant is poised to team up with the makers of some of the country’s leading game software to produce titles for the game machine.

A deal with Enix and Square could give a major boost to Xbox sales in Japan, where the two companies produce some of the leading game software titles such as "Dragon Quest" and "Final Fantasy".

Microsoft (MSFT: news, chart, profile), which is scheduled to roll out the game console in Japan on February 22 with a 34,800 yen ($263) price tag, is pinning its hopes on the Internet capabilities of its Xbox game machine and has been looking for partners to develop Internet games for the console."

Hmm... 😊

"Codemasters Confirms 2002 Line-up |Justin| 4:13 PM EST |Top|
Source: http://www.codemasters.com/

Codemasters has issued the following list of approximate release dates for their 2002 game line-up.

Mike Tyson Heavyweight Boxing - April 28
Prisoner of War - Summer
Colin McRae Rally 3 - Autumn
Ultimate Blade of Darkness - Winter
LMA Manager - Winter
TOCA Race Driver - Winter"

PyRex

PyRex
1-2 hír:

"THQ Announces MotoGP for Xbox |Stephen| 9:29 AM EST |Top|
Source: http://www.thq.com/

THQ Announces MotoGP: Ultimate Racing Technology for Xbox

Ultra Realistic Racing Game Is The Supreme Combination of Man and Machine

January 2002 - THQ Inc. has announced MotoGP: Ultimate Racing Technology for the XboxTM video game system from Microsoft. Scheduled for release in summer 2002, MotoGP: Ultimate Racing Technology puts players in control of some of the fastest, most thrilling machines on two-wheels.

MotoGP is the world’s fastest, most advanced form of motorcycle racing. With 16 Grand Prix races taking place on all five continents, MotoGP is watched in 208 countries around the world with an average audience of 329 million television viewers per event. The world’s leading motorcycle manufacturers including Honda, Suzuki and Yamaha all participate with their own state-of-the-art, high-tech motorcycles unique to the MotoGP Championships. MotoGP is owned and controlled by Dorna.

"We’re thrilled to bring the power and advanced racing technology of MotoGP to the Xbox," said Germaine Gioia, vice president, licensing, THQ. "With more than 50 years of racing heritage and 1.5 million trackside spectators, MotoGP is one of the strongest worldwide motorcycle licenses."

"We are very pleased with our agreement with premier game publisher THQ," commented SR Carmelo Ezpeleta, CEO, Dorna. "Once more, MotoGP steps to the forefront of motor sports by linking one of the greatest sports on wheels with the latest technology released by Microsoft."

"Final Fantasy To Xbox? |Stephen| 2:32 PM EST |Top|
Source: http://www.marketwatch.com/
Type: News

Microsoft in talks with Enix, Squaresoft
Xbox maker gets serious about penetrating Japan

TOKYO - Ahead of the highly anticipated launch of Microsoft’s Xbox in Japan next month, the U.S. software giant is poised to team up with the makers of some of the country’s leading game software to produce titles for the game machine.

A deal with Enix and Square could give a major boost to Xbox sales in Japan, where the two companies produce some of the leading game software titles such as "Dragon Quest" and "Final Fantasy".

Microsoft (MSFT: news, chart, profile), which is scheduled to roll out the game console in Japan on February 22 with a 34,800 yen ($263) price tag, is pinning its hopes on the Internet capabilities of its Xbox game machine and has been looking for partners to develop Internet games for the console."

Hmm... 😊

"Codemasters Confirms 2002 Line-up |Justin| 4:13 PM EST |Top|
Source: http://www.codemasters.com/

Codemasters has issued the following list of approximate release dates for their 2002 game line-up.

Mike Tyson Heavyweight Boxing - April 28
Prisoner of War - Summer
Colin McRae Rally 3 - Autumn
Ultimate Blade of Darkness - Winter
LMA Manager - Winter
TOCA Race Driver - Winter"

"

Efreet
én imádok legozni 😊 (unokaöcsémnél ha van rá lehetöség), a Sonic Adventure nagy kedvenc... és én se vagyok még 23 éves... akkor én tökéletes vagyok? 😊)))

PyRex
Lehet, de akkor én is: Mit csináljak: 22 éves koromra már kinôttem a Lego-ból, Mario-ból meg az összes Nintendo-hôsbôl (Donkey Kong, etc...)

Biztos bennünk van a hiba...

PyRex

Túl hamar nőttél fel.
Blasta
Háhá!
Gc is a szívére vette, de legalább a stílusa megfelelő! Csocsonak nem fogok válaszolni, gondolom nem sértem meg ezzel. Hát akkor csekk:

Egy szóval nem mondtam, hogy szar fps gamer lenne, csak azt próbálltam kifejezni, hogy nekem nem áll fel attól, ha a donkey kong egy brutálnehéz és iszonyat fifikás majmos, banángyüjtögetős platformjáték! Játszatok vele, élvezzétek, nem érdekel, én nem fogom, csak ne hasonlítsátok már bármilyen másik műfajjal össze. Télleg nem 1 kategória a donkey és egy pc-s fps, akár mijen nehéz is bármelyik. Világos voltam? Azt is elhiszem, hogy a világ legjobb platformjátéka, de bárki-bármit mond, esetleg leültet a TV elé kipeckelt szemekkel és fél napig azt bámulom ahogy játszik vele, akkor sem fogok más véleménnyel lenni e fajta játékok iránt. Ezek számomra GYEREKJÁTÉKOK, csak úgy mint a Lego. Mindkettővel játszanak felnőttek is kisszámban,(lego, platform) de az nem én vagyok! Stimt??
(gondolom most jön egy statisztika GC-től, hogy a világon hány felnőtt játszik platformjátékokkal )

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

versio
a doa3 nyáron jön ps2-re is ,bár nem hiányzik

Akkora poén volt amúgy képzeljétek, gyakoroltunk haverral egyáson DOA3-ban. és ott ugyebár van egy Beach nevű pálya, szép homokos strand, pálmafa, tenger, minden😊
Na, olyan volt, hogy éppen odarúgtak engem egy fának, jól nekiesett a karakter, erre felállt, és egy kókuszdió esett a fejére a pálmáról, ami levett kis életet😊))
GAMECUBE
ez telleg baromi tartlams es erdekes berakas volt😊
GAMECUBE
nem korai elszolni magadat? eddig minden !! ismetlem minen ID softos cucc kijott nintendon.
(mar aminek volt ertelme)
GAMECUBE
Attol nem leszel jobb gamer, ha te mindennap sportujsagba takarozol, es egy heten 206szor viszed vegig a dmct😊
Meg csak az olyan gamekra nezel ra, amibe omlik aver (meg ha valos tenyeken is alapszik) robban a varos, szaakadnaka vegtagok, pusztul az emberiseg, jonnek az ufok es stb, nem ez szabja meg hogy ki hogy tud, meg hogy ki milyen dedos, meg koru, egyszeruen beallitottsag kerdese, illetve izlese.
8 eves kolok ismeros, is egesz nap csak ontja a vert a jatekokban (plattform neki szoba se johet😊)
Ilyen is van kerem szepen.
GAMECUBE
attol mert valaki szereti a plattform cuccokat, attol mar csak bena lehet egy fpsben?😊)
ez nem igy van ám...
En is plattform buzi vagygok, meg rpg, es autos buzi.... jah es IGENYES!! FPS buzi
Es nem vagyok (annyira😊 bena az egyikben, mert a masikat is szeretem.
versio
VIRTUA FIGHTER 4. infók
Dixie Flatline, 20:06 - Játék: Bunyós - (5 komment)

(HW Insider) A Sega emberkéi gőzerővel készítik a Virtua Fighter következő részét. A harmadik leosztáshoz képest számos extrával, s természetesen vadonás új külsővel kecsegtet a sorozat folytatása.
Több maréknyi poligon, némi lipsync (hangokhoz igazított szájmozgás), szépen kivitelezett haj és ruházat, valamint szebb mozgást állítottak hadrendbe a készítők, hogy az állunkat a földön tudhassák. Reméljük nem csak a külsőre áldoznak... emellett szól a kissé felturbózott kombo rendszer, a falkombók és a védelmi mozdulatok sokasága.

Két új karakter, a Shaolin szerzetes Lei Fei és a degec Vanessa Lewis lép színre. A környezetek több interaktivitást nyújtanak (kapd le a macit a fáról és izééé... hajítsd el 😊, deformálható felületek és javított ütközési fizika színesitik a játékmenetet.

versio
Wolfenstein konzolon
Dixie Flatline, 19:55 - Játék: MOHA - (hozzászólás?)

(BluesNews) Az iD Software megint a zsebét tömi 😊. A Wolfenstein PC-s sikere után készül a Raszter Entertainment közreműködésével az XBOX és PS2-es változat. Természetesen a teljes projektet az iD MEO-s csapata felügyeli, nehogy átvegyék a kolbászos ninjászos kokkolínó macik az uralmat

ez se lesz gc-n 😊

GAMECUBE
amikor crash egy volt, akkor asszem(lehet most tevedek) mar kinn volt egy mario 64 nevu korszakalkoto valami, aminek hatasara szuletett a crash...😊)
NEm is tudom melyiket valasztottam, az ujdondsag full 3d-s uj jatekmenetet nyujto mario64et, vagy az ál 3ds crasht, ami egy simas mario klon baromi hangulattal.mert szerettem naygon, a kettot, harmat is.
4 az alapbol nem kell, mert aztan marha sok ujitast nem tartalmaz, ugyhogy kukkha😊
GAMECUBE
hat jahk de monduik nem egy mufaj, de a kijelentes eros volt😊

Pikmin engem erdekel milyen lesz, de ha nekem nem jon be akkor lehet oscar dijas is, meg ha Maga a MINDENHATo ajanlja hogy ez kell, hogy udvozulj, akkor se fogom vele nyomni (najo akkor mar talan😊
GAMECUBE
ez a hozzászolás tetszett, igazad van, van eroszak atomkor meg miegymas eloben is..(habar kell azert a durvulas agrezszsijo a jatekokban is de arra is megvan amufaj.
Izlesek es pofonok, csak az nem tetszett, amikor (mar nem tom ki) asszonta hogy megvana velemenye azokrol akik ennyi idosen plattfromal nyomjak.
HAt Nekem is rola, ha ilyen embereket lenez...😊
Azert mert azt szereti?
Nem a kor fuggvenye, az izles, es valaminek a szeretete.
Majd akkor nezze le azokat akik ilyenekkel jaccabak, ha mar 5 diplomaja figyel a falon, illetve akademikus meg stb.... es mar reg olyanokban gondolkodik, hogy aids ellenszere, stb.. akkor lenezhet mindket egyebkent nem😊
GAMECUBE
nem vetit, szoszerint ez van az indexen, persze hogy koltoi tulzas, de az van, hogy GC parti, avyg hivo?? nem tudom pontosan.... lettem.
GAMECUBE
oksi, nem mondtam, hogy ok a szentek😊
GAMECUBE
ez nem igaz, az nagyon jora sikerult, otletes jatek, vegre ujitast is laz az ember, nem csak ugyanazt a semat😊
epits, fejlessz, rombolj csá😊
Chr†ss
Azt is mondta a Square egy ajtóra,hogy ott nem lehet bemenni...közben még is belehetett menni és meg kellett küzdeni egy tengeralattjáróval😊)
Na ezt benéztem, nem, a PS2 nem támogatja a VCD-ket, viszont VCD Addon, van PS1-hez, Dreamcasthez, Sega Saturnhoz.
PS1-hez szt hiszem olyan mint egy memkártya..
Visszaolvasva azt tényleg nem értem, hogy miért gyerekes a tisztelt társaságnak a Donkey Kong és Mario? Miért csak az a jó játék, amiben vér folyik és amiben nem az miért dedós? Én 29 vagyok és nagyon kedvelem a "dedós" játékokat. Talán azért, mert vért eleget láthatok élőben...
Na látom épp idejében érkeztem haza 😊
Tudod van amíg tűr az ember, és van, amikor már nem...

"ugy beszélsz mintha te is valami nagy valaki lennél és sehl senki nem vagy!!!"

Tévedsz. Nem úgy beszélek, és nem is tartom magamat nagyra. Vedd már észre, hogy ki beszél úgy a másikkal és a többiekkel, mintha darab szarok lennének!

"meglátszik mennyire egy hülye gyerek vagy abbol hogy ne kölök özzel ek le mert te idősebb vagy..mindjárt magázzalak nem?"

Hát igen, hülyegyerek vagyok... Nem akartam belemenni ebbe az idősebb dologba, mert féltem, hogy ez lesz belőle. Természetesen senki nem lesz attól több, hogy idősebb. Megmagyarázom, mire gondoltam.
Amikor 96 tájékán elkezdtem netezni, akkor az egyetemen a gépészek úgy engedtek gép elé, hogy beleverték az agyamba a netikettet. Akkoriban olyan volt itthon az internet, mint a fehér holló, és akik használták, azok tisztelték egymást, figyeltek a másikra, és nem árasztották el még a parasztok a netet. Számított a másik véleménye, még akkor is, ha nem értett egyet vele valaki. Aztán az évek alatt elkezdték elárasztani a fórumokat és levlistákat a hozzád hasonló kis bunkók, akik már egészen más stílusban irogattak, leszarták mások véleményét, és a hangnemük minősíthetetlen volt. Ezek az emberek (?) azt hitték, hogy azért, mert arctalanul ülnek egy gép mögött, bármit megtehetnek a neten, amit a való életben nem...
Persze igazad van, ez nem kellene, hogy életkorfüggő legyen. Ez sokkal inkább személyiségfüggő dolog. Nem tudom, hogy pl. Blasta hány éves, de attól függetlenül, hogy messze nem ért egyet a konzolosok véleményével, ezt mindig kulturáltan tudja közölni a másikkal. Na és ez az igazi különbség.

És akkor a végére felteszek két kérdést:
1. hol baszogattam én a Te html-tudásodat? Segíteni akartam, és sajnálom, ha félreértettem a kérdésedet.
2. mutass nekem az eddigi kb. 500 hozzászólásom között egy darab olyat, ahol azt írom, hogy a gc szar. Az, hogy elpoénkodok rajta, az egy teljesen más kérdés.

Valószínűleg az bassza a csőrödet, hogy megkértelek ma, hogy kicsit finomabban fogalmazzál. Nos erre csak annyit, hogy elég szomorú, hogy csak én tettem.

Ezzel részemről lezárva a vita. Ha akarsz, flame-eljél erre is egy sort, nem érdekel. Szerencsére van itt a topicban elég kulturált ember, akivel lehet beszélgetni.

Ilyen lesz XBOX-ra is valami cowboy stroy lesz!😊
Amúgy ha van asztali DVD lejátszód, akkor azzal is van már ilyen, igaz az "csak" interaktív film, az a címe, hogy Tender Loving Care.
azt hiszem van PS2-höz VCD-s plugin, boot CD, vagy hogy hívjátok😊
bocs, csak lusta vagyok mostmár😊
CSOCSO
Ezt a horgász dolgot két féleképpen lehet felfogni:
egy hu de faszok azok a japánok vagy amcsik (éppen akik csinálták) vagy pedig ugy hogy hú a konzol mennyivel elörébb tart..én maximum egy kis szar egérrel meg bill el játszhatunk..
Mitől gúvadt így ki a szeme?
Biztos meglátta a farkamat. Ilyen nagyot nem láthat japánban.
CSOCSO
hja a croc lényegesebben nehéz ha jol emléxem a doobozára pontosan 70 ora gameplay van írva ha jol tudom a mario 64 300 orájával szemben!
CSOCSO
ugy beszélsz mintha te is valami nagy valaki lennél és sehl senki nem vagy!!!és meglátszik mennyire egy hülye gyerek vagy abbol hogy ne kölök özzel ek le mert te idősebb vagy..mindjárt magázzalak nem?
CSOCSO
crash-t kiprobáltam raymannel is jáétszottam sőt végig is vitem..ezek olyan silány utánzatok mint a mario karthoz képest a crash racing..
CSOCSO
ez a baj: még csak ugrálnom sem kell!! ez a rohadt nagy baj!!egyikötök sem ismeri semennyire a játékot!!sőt csak azt ismeritek egy játékról amit látotok róla egy képről... neveséges hogy ha a nintendorol van szó akkor egyből hjó hagyad már meg hasonlo..persze ha a sony állna ott akkor hja igaz de még mennyire...
CSOCSO
te meg fogd vissza magad nem a csicskaddal beszelsz amugy meg nem ez a stilusom csak febaszta az agyamat pár dolog..pl ramza meg te meg a dreamweaver..
Laza
na mostmar... 😊)))
...

...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
na majd most.. 😊))
...

...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
tessek, ilyen kis csajszik jatszanak benne... 😊)))