A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
A spectrum-osok mind kisebbségi komplexusos elfogult emberek voltak, akik soha sem világosodtak meg. ;DDD

(...csak poén. ;)

www.youtube.com/aabyssx

ollie
Spectrum SUXX! :D C64 DA BEST FOREVA! :D

ollie
hihehihe!

aabyssx
Ritkán iszok tisztán rövidet (max. társaságban), mer' játékhoz szépen lassan kortyolgatva az igazi. Akkor legalább a You died felirat sem olyan vészes Dante must die! módban, mer' akkor lehet kortyolni. ;)))
...vagy gyakrabban megyek a box-ba a GT3-ban. :DDD

www.youtube.com/aabyssx

mohus
"De emellett aki egy jó játékot nem játszik végig, folyamatosan, anélkül, hogy elkalandozna "más felé", akkor az a játék vagy nem jó, vagy az illetõ igénytelen !"

na akkor én igénytelen vagyok:)

mondjuk havonta egy gammát szerzek be...de azt sem játszom végig...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Neked jó lesz az is elsõ próbaként.

;)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Az sem rossz, csak az túl ...ööö... domináns (és elég mû íze van). De az is jó, meg pl. a Sprite is, csak ezek édesek is egy kicsit.

www.youtube.com/aabyssx

ollie
jégeralsó? :D

Üres pohárhoz kb. fél deci jégert öntesz, majd ha elfogyott, pótlod.
Szinte minden alkalomra szuper ;))))

(1-2 fokosra kell hûteni, legjobb bevágni a mélyhûtõbe, fogyasztás elõtt valamennyivel kiszedni, és ahogy kezd olvadni, úgy töltögetni. Mennyei ital!)

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

aabyssx
Nálam is. ;)

www.youtube.com/aabyssx

ollie
Fanta citrom?

aabyssx
Citromos, szénsavas "üdítõhöz" kb. 1/7-ed Unicumot öntesz és egyszerre savanyú és egyszerre keserû hosszú italt kapsz.
Szinte minden játékhoz szuper. ;)))

...persze hidegen!

www.youtube.com/aabyssx

Shaman
Szegény zsoltee még él vajon?
Mer mintha ö indította volna el ezt az egész Topicot.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Hú, akkor ez azt jelenti, hogy valamit megint rám akarsz sózni :))))
Nincs pénzem! :)

mohus
"nekem a M&M sorozat sem jött be annyira :("

nekem bejött és a csoki csak a szádban olvad...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

ollie
C64 A LEGJOBB!!!

az szgépre értetem...

mohus
"úgy tudtam minden konzolos tud angolul...
:D"

rosszul tudtad...

én viszont utálom a magyarosítást...az ember ugye nem mindenap beszélhet angol anyanyelvûvel. Az összes gyakorlás a TV,újságok, net, játékok, hogy szinten tartsd az angolodat....erre lefordítanak ma már minden szart a Discoverytõl a GTA3-ig

Shaman
Hmm érdekes fordulatot vett ez a Topic. Konzolos anyáz konzolost. Szegény PC-ket már nem is szidjátok?:-)

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Davidus
nálad:)

V9ykn8_TZL0

mohus
elég egy év is...

A PC mindig ott van:)

...a konzolok mögött:)

CHEAPBOY_GA
Igaz, de nem csak ujszeruek, de vannak nem ujak jok is.

CHEAPBOY_GA
szerintem is szar.
:))))

CHEAPBOY_GA
Jajj nem ugy ertve:)))

PS viddejjojatektortenelmi uniqumra gondoltam, rotka draga eredeti ps1es gamet:)

aabyssx
"Unicumot neeee"

Eh...! :|

www.youtube.com/aabyssx

Ja, most veszem észre, hogy csak mutatni, nem inni hozod :)

Ugyan most ezt meg illene köszönnöm, de inkább annyit kérek, hogy csak Unicumot neeee :))))
Majd minden lemegy a torkomon, csak a nõi piák és az Unicum jelent kivételt :)
Hozzál inkább jégert :D

CHEAPBOY_GA
Na majd osszeszedek egy csokrot:)

Ujdonsagrol van szo ugye?:)

CHEAPBOY_GA
meg kalkulalgatok a napommal:) Viszek majd mutatni szep unikumot Neked:)

CHEAPBOY_GA
En eppen f*szom R S 2ozok:D (gyengebbek kedveert Rogue Squadron 2)

aabyssx
"Ujdonsag hun talalhato?"

Mér' Te hun látsz olyan eget rengetõ újítást a GC-ben? Konkrétan?

www.youtube.com/aabyssx

A nintendo ádáz tekikatonaként való folyamatos védése helyett inkább azt mondd meg, hogy:
- mikor találkozunk ma?
- lesz-e idõd inni is, vagy csak felveszed a zsét, aztán huss? :)

CHEAPBOY_GA
Semmi se, csak nincs mar kedvem azokat is begyujteni, BTW ahhoz nem fuznek olyan nagy emlekek, nincs annyi olyan game ami miatt kelljenek, MD fix hogy nem arra van kb 2-3 game (ugye a Sonicok a GCre valo atirassal mind elszalltak:) )
Saturnaban gondolkodom na az egy atomuberfasza masina. DC meg idegesit amilyen hangja van:)

S DCre ami kijott jo game ma mar szinte tuti megtalalom GCn- PS2on, s Xboxon. Akkor meg minek DC?
raadasul a Joya nem all a kezemre.

Persze ez azert van mert nekem sincs idom :(. Egy egy igenyesebb jatek tenyleg siman kitarthat akar honapokig is, ha az ember nem er ra egesz nap jatszani.
CHEAPBOY_GA
Havi 1 game?:) Ugyan:)

BTZW ha igazan jot akarok jatszani egy gameval s vegig teljesen kijatszani, kielvezni:) a jatekot, akkor havonta atlagosan ha nem elvetemult az illeto maximum 2-3 game fer be.

S igen akinek nem tellik ne vegyen GCt.

AabySSX. igen a Sony ellat jo folytatasokkal:) Ujdonsag hun talalhato?

En most vagy 7 jatekot viszek egyszerrre :)). Meg johogy a dolgok termeszetes rendezodese soran kialakult a megfelelo prioritas :). Es ime Zelda NUMERA ONE a 2. Burnout2, amiben mohusnal mar jobb vagyok :)) 3. Metroid etc.
aabyssx
;)

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
" gc eladás szárnyal"

Ez nem igaz, szarul allnak.

"legalább akkora a válszték rá, mint ps2-re"

1 eve van kinn europaban, a PS2 hogy allt egy evvel kiadatasa utan...?? (nem nezve a tobb mint egy eves elonyt) IGEN!.

"idõsebbnek való játékokkal dunát lehet rekeszteni,
mindenki elégedett,"

Hat tobb mint 200 game mar lassan, szvsz igen lehet dunat rekeszteni az idosebbeknek keszult jatekokbol ra. Igen. De en mondom nem gyozkodok itt senkit higyjetek amit akartok.

En ranezek a polcomra s van kb 1-2 GCs game ami full dedo, a tobbi meg.... hat azok fasza felnotteknek valo gamek.

Piftuka
Miért, mi bajod a SEGA-val ? Egy legenda volt az is a maga idejében ! Jó kis gépeket, játékokat készítettek.

A Commodore korszakból kimaradtál ? IMHO a C64 a számítógép-történelem egyik legfontosabb alappillére !
aabyssx
Én PS2-õn is kb. havi egy játékkal játszok (valamivel többel).
(És mint már régebben írtam, még így sem max-oltam mindent.)

BTW nekem azér' nem kell GC (meg má' X se), mert a $ony még mindíg ellát jó játékokkal (így is kevesebb idõm és pénzem van, mint amennyi játék). Sõt, talán még mindíg az övé a legjobb felhozatal (a jövõt nézve).

www.youtube.com/aabyssx

Piftuka
Miért, te havi hány játékkel játszol ? Húsz ?

Ezzel is fél órát, azzal is fél órát.... Marha jó lehet ! Persze gondolom ráérsz, hiszen az áltelános iskolában, emlékszem, nekem is rengeteg szabadidõm volt.

De emellett aki egy jó játékot nem játszik végig, folyamatosan, anélkül, hogy elkalandozna "más felé", akkor az a játék vagy nem jó, vagy az illetõ igénytelen !
CHEAPBOY_GA
nekem sega masinak nem kellenek, Xbox talan, ami szamomra Snes elott voltak konzolos Commodorok nem kellenek, ezekhez nem is szolok:))

GBk n64, Snes, nes, Ps1, PS2, GC , PC van:)

Piftuka
Na, látom még mindig megy a flém:

Na ezt kapjátok ki:

VTVC Rullah
Spectrum Rullah
C+4 Rullah
C16 Rullah
C64 (a gép) Rullah
AMGIA Rullah
PC Rullah
NES/SNES Rullah
Mega Drive I/II. Rullah
N64 Rullah
Dreamcast Rullah
GAMEBOY (a gép) Rullah
PSX I-II. Rullah
X-BOX Rullah
GAMEUBE Rullah

Na lehet válogatni, ki miért haragszik !

Megjegyzem: akinek van esze ÉS PÉNZE, az mindegyiket beszerzi !
aabyssx
(...ásít...)

www.youtube.com/aabyssx

Azt hiszem koreinkben a hulye nem annyira serto mint a LAMA. Es azt hiszem Nintendos temaban C64 egy nagy LAMA.
Jah es ezt sertesnek szantam.
Huhh ezt most en sem ertettem? Ennyi lesz a jatek cheap?
CHEAPBOY_GA

"nem gondolod hogy enyhén nevetséges vagy, csípboj"

Ez egyenlo szvsz a hulyevel a bolonddal, mert aki nevetsegesse teszi magat ugyebar s ezt meg komolyan is gondolja, akkor azt anagy altalanossagban nezik hulyenek:)

Szo szerint valoban nem mondtad, ha serto volt sorry, nem volt szandekos.

CHEAPBOY_GA
ugyanugy megvannak ra a nagy "felnott" cimek, csak mig az egy Xboxosnak ha ugyeskedik 20000ft, addig GCre 250000ft.

CHEAPBOY_GA
Hidd el nem ez az oka, attol hogy Neked ezt ragtak a szadba valahol ezt hallottad, rohej.

CHEAPBOY_GA
Nem, hanem az, hogy k*rvara teves kepet alkot a media, s meg direkt a konkurrencia is a Nintendorol. Mindegy aki tosztan jozanul lat, az ugyis tudja mi van ra aki meg nem hajjon meg hulyen.

CHEAPBOY_GA
Igen s amikor ezt kerdeztek tole M ur is csak nevetett hogy hogy kerdezhet ilyet s elkezdett felsorolni egy raklap gamet ami full idosebbeknek van. S kerdezte biztos tisztaban van a GCs jatekpalettaval (mintegy megalazva a kedves ujsagiro kollegat:DDD)

Bocs de amikor azt olvsom hogy a GC nyiltan valllottam a fiatalabbakat celozza meg rohognom kell sehol egy ilyen Nintendos arc vagy Nintendos reklam kampanyban ilyen nem hangzik el, hanem pont az ellenkezoje. De a jatekok sem a dedossagot tamasztjak ala:D

Szal C64 elobb tajekozodj rendesen aztan hulyezz le mast jo?