A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(...csak poén. ;)
www.youtube.com/aabyssx
...vagy gyakrabban megyek a box-ba a GT3-ban. :DDD
www.youtube.com/aabyssx
na akkor én igénytelen vagyok:)
mondjuk havonta egy gammát szerzek be...de azt sem játszom végig...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Neked jó lesz az is elsõ próbaként.
;)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
www.youtube.com/aabyssx
Szinte minden alkalomra szuper ;))))
(1-2 fokosra kell hûteni, legjobb bevágni a mélyhûtõbe, fogyasztás elõtt valamennyivel kiszedni, és ahogy kezd olvadni, úgy töltögetni. Mennyei ital!)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Szinte minden játékhoz szuper. ;)))
...persze hidegen!
www.youtube.com/aabyssx

Mer mintha ö indította volna el ezt az egész Topicot.
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Nincs pénzem! :)
nekem bejött és a csoki csak a szádban olvad...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
:D"
rosszul tudtad...
én viszont utálom a magyarosítást...az ember ugye nem mindenap beszélhet angol anyanyelvûvel. Az összes gyakorlás a TV,újságok, net, játékok, hogy szinten tartsd az angolodat....erre lefordítanak ma már minden szart a Discoverytõl a GTA3-ig

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
A PC mindig ott van:)
...a konzolok mögött:)
PS viddejjojatektortenelmi uniqumra gondoltam, rotka draga eredeti ps1es gamet:)
Majd minden lemegy a torkomon, csak a nõi piák és az Unicum jelent kivételt :)
Hozzál inkább jégert :D
Mér' Te hun látsz olyan eget rengetõ újítást a GC-ben? Konkrétan?
www.youtube.com/aabyssx
- mikor találkozunk ma?
- lesz-e idõd inni is, vagy csak felveszed a zsét, aztán huss? :)
Saturnaban gondolkodom na az egy atomuberfasza masina. DC meg idegesit amilyen hangja van:)
S DCre ami kijott jo game ma mar szinte tuti megtalalom GCn- PS2on, s Xboxon. Akkor meg minek DC?
raadasul a Joya nem all a kezemre.
BTZW ha igazan jot akarok jatszani egy gameval s vegig teljesen kijatszani, kielvezni:) a jatekot, akkor havonta atlagosan ha nem elvetemult az illeto maximum 2-3 game fer be.
S igen akinek nem tellik ne vegyen GCt.
AabySSX. igen a Sony ellat jo folytatasokkal:) Ujdonsag hun talalhato?
Ez nem igaz, szarul allnak.
"legalább akkora a válszték rá, mint ps2-re"
1 eve van kinn europaban, a PS2 hogy allt egy evvel kiadatasa utan...?? (nem nezve a tobb mint egy eves elonyt) IGEN!.
"idõsebbnek való játékokkal dunát lehet rekeszteni,
mindenki elégedett,"
Hat tobb mint 200 game mar lassan, szvsz igen lehet dunat rekeszteni az idosebbeknek keszult jatekokbol ra. Igen. De en mondom nem gyozkodok itt senkit higyjetek amit akartok.
En ranezek a polcomra s van kb 1-2 GCs game ami full dedo, a tobbi meg.... hat azok fasza felnotteknek valo gamek.
A Commodore korszakból kimaradtál ? IMHO a C64 a számítógép-történelem egyik legfontosabb alappillére !
(És mint már régebben írtam, még így sem max-oltam mindent.)
BTW nekem azér' nem kell GC (meg má' X se), mert a $ony még mindíg ellát jó játékokkal (így is kevesebb idõm és pénzem van, mint amennyi játék). Sõt, talán még mindíg az övé a legjobb felhozatal (a jövõt nézve).
www.youtube.com/aabyssx
Ezzel is fél órát, azzal is fél órát.... Marha jó lehet ! Persze gondolom ráérsz, hiszen az áltelános iskolában, emlékszem, nekem is rengeteg szabadidõm volt.
De emellett aki egy jó játékot nem játszik végig, folyamatosan, anélkül, hogy elkalandozna "más felé", akkor az a játék vagy nem jó, vagy az illetõ igénytelen !
GBk n64, Snes, nes, Ps1, PS2, GC , PC van:)
Na ezt kapjátok ki:
VTVC Rullah
Spectrum Rullah
C+4 Rullah
C16 Rullah
C64 (a gép) Rullah
AMGIA Rullah
PC Rullah
NES/SNES Rullah
Mega Drive I/II. Rullah
N64 Rullah
Dreamcast Rullah
GAMEBOY (a gép) Rullah
PSX I-II. Rullah
X-BOX Rullah
GAMEUBE Rullah
Na lehet válogatni, ki miért haragszik !
Megjegyzem: akinek van esze ÉS PÉNZE, az mindegyiket beszerzi !
Jah es ezt sertesnek szantam.

"nem gondolod hogy enyhén nevetséges vagy, csípboj"
Ez egyenlo szvsz a hulyevel a bolonddal, mert aki nevetsegesse teszi magat ugyebar s ezt meg komolyan is gondolja, akkor azt anagy altalanossagban nezik hulyenek:)
Szo szerint valoban nem mondtad, ha serto volt sorry, nem volt szandekos.
Bocs de amikor azt olvsom hogy a GC nyiltan valllottam a fiatalabbakat celozza meg rohognom kell sehol egy ilyen Nintendos arc vagy Nintendos reklam kampanyban ilyen nem hangzik el, hanem pont az ellenkezoje. De a jatekok sem a dedossagot tamasztjak ala:D
Szal C64 elobb tajekozodj rendesen aztan hulyezz le mast jo?