A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
Örülök,hogy ezt írod...akkor a Saturn után jó volt a PS2t választani?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

narumon
"Egyébiránt az egész újság PSről és PS2ről szól..80%hihetetlen arány ennyire nyomják a Sonyt?"

Miről szóljon? Magyar újság, magyarországon meg szinte csak ezek a konzolok vannak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"ne oktass mit hivnak pc-n konzoloknak, elgge sokat hasznaltam mar."

Nocsak...

"Kezzi konzol igy hijjak a cuccost."

Nem feltétlenül...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

narumon
"GBAnak nincs párja😊lesz belőle..nekem is..csak legyen olcsóbb"

Ha sokat utaznék akkor már tuti hogy én is beszereztem volna egyet...

mohus
most lapoztam át a decemberi 576konzolt...

a GC-Xbox megjelenés amcsiban
na itt van statisztika dögivel...hiába a gazdag amcsik mindent megvesznek ami konzol😊

Colin Mcrae mindenre megjelenik....helyes

Wreckless...cool..a story is..pyrexnek igaza lehet...

Auto modellista...rajzfilmes változat...ez hogy nézhet ki?

Egyébiránt az egész újság PSről és PS2ről szól..80%hihetetlen arány ennyire nyomják a Sonyt?

DC a tennis2k2 hatalmas game..tetszik..utoljára Pete Sampras..volt MDre a kezemben😊
Ooga Booga..hagyjuk

Aztán GBA...
GC?mondjuk ha nov18ban jelent meg nehezen lehetne benne az újságban😊de japánban mikor adták vagy adják ki?nekem ez kaotikus😊

A januári szám mostanában jöhet...na majd azt is kölcsönkérem..Abban van már GC?és Martin egyből átugrik😊hiába ha ő valamibe beleszeret....
Ecco..Sonic...Street Fighter stbstb....most meg Pikmin😊...akkor lesz vége ha egy nőbe szeret bele..attól nem szabadul.

show must go on

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
GC,Narumon!
Akkor legalább 'bit'ek szerint hasonlítsuk össze a konzolokat....a GBA 32bites?
mert pl ha a GBA-t akarom az XBOXhoz hasonlítani és ez a két gép lenne csak a világon akkor a minőség miatt én az XBOX-t választanám...
Sok 128 bites konzoltulaj nem akar két 128 bites konzolt...ezért ott kemény verseny van, de a GBAnak nincs ellenfele...és a konzoltulaj, a GBA teljesen más jellege miatt szívesen megveszi ha telik rá neki...és hordozható stb
uff
mohuss

GAMECUBE
"Képzeld Pcknél is vannak konzolok"

meg mindig nem mondtal nekem ujat, ugyhogy nem kepzelem😊 tudom.
GAMECUBE
meg lehet hogyne lehetne, habar vannak soakn akiknek alapbol nem jon be es soha nem is fog.
GAMECUBE
"Hát nem tudom én a 90-es évek elején nem hordtam a zsebemben a PCmet, persze lehet hogy te igen."

HAt hogy ezt a hulye kovetkeztetest hogy hoztad ossze???

"Látod látod ez a te hülye aggatós logikád szerint működik csak."

miert lenne az enyim.
A GBA egy kicsinyitett snesnek felel meg.
a laptop meg egy kicsinyitett pcnek.
Akkor meg????

Jah GBA hivatalosan vagy kezi KONZOL, vagy mobil KONZOL. (de ott a konzol szo!)
tessek akkor a mobil telefon se igazi telefon, mert nincs a falba dugva, es aksi kell hozzá.
Mert ugye egy telefonnak van zsinorja, 😊
Hulye logika? nem hiszem
van mobil telefon es mobil konzol .
Meg mobil PC (laptop)
megsem mondjak (ti kiveteletekkel a GBAra, hogy az nem pc az meg nem telefon.

mohus
Cheap!
köszi...akkor megvárom az FFX-et...láttam belőle jópár videót(E3,Tokyo Game Show)
az animációk fantasztikusak...és a játék hangulata és GFX..bár körönkénti a csata ahogy láttam,de talán meg lehet szokni
uff mohuss

GAMECUBE
ne oktass mit hivnak pc-n konzoloknak, elgge sokat hasznaltam mar.
Kezzi konzol igy hijjak a cuccost.
mohus
Szerintem is egyábként a GBA-t a Game gearhez a GBChez és minden hordozható saját képernyős kis masinához kell hasonlítani amiből nincs sok fajta...szóval a GBAnak nincs párja😊lesz belőle..nekem is..csak legyen olcsóbb

mohus
ujj egy j-vel...és hossz ú

mohus
Az a baj hogy én nem veszem az 576konzolt, de lehet hogy ez nem baj......csak kaptam az ujjak közül kölcsön egy-párat
Szóval az ucsó újság ban választ Martin a konzolok közül és a GChez teszi az X-et?
Vagy mondmá el hogy mi látható pontosan😊

narumon
"a laptop gepek is kvarcjatekok, amin tortenetesen lehet netezni, meg ugyanazt csinalni mit rendes PCn... olyan kicsik, hogy azok tuti nem pc-k."

Látod látod ez a te hülye aggatós logikád szerint működik csak.

narumon
"Az akkori pcs gamek is😛"

Hát nem tudom én a 90-es évek elején nem hordtam a zsebemben a PCmet, persze lehet hogy te igen.

"Igazad van, 90-94ig csupa kvarjatekra mondtuk hogy pc-s es Konzolos jatek😄"

Én a játékokat meg sem emlitettem.

"bazze ti csak a merete miatt szivoztok, pedig az konzol.
A reklamban is benne van, konzol minosegu jatek."

Ez az! Konzol minőségű játék. Tehát nem konzol. Ha a GBA konzol akkor a többieknek igaza van abban hogy a Nokia Communicator a Psion és az összes hordozható eszköz konzol. Sőt akkor a Pc is konzol ha a te logikádat követem.
Szerintem a konzol az a Tvhez (max monitorhoz) kapcsolható eszköz ami célfeladatok elvégzésére képes. Képzeld Pcknél is vannak konzolok, de tudod mit hivnak annak? Egy billentyűt meg egy képernyőt a hálózatra csatlakoztatva.

GAMECUBE
a laptop gepek is kvarcjatekok, amin tortenetesen lehet netezni, meg ugyanazt csinalni mit rendes PCn... olyan kicsik, hogy azok tuti nem pc-k.
GAMECUBE
elegge hulye velemeny, nem kvarckrisdtalyos a kepernyoje. hoppá-
Snes is egy kvarcjatek volt? MD is?
Az akkori pcs gamek is😛
Igazad van, 90-94ig csupa kvarjatekra mondtuk hogy pc-s es Konzolos jatek😄
bazze ti csak a merete miatt szivoztok, pedig az konzol.
A reklamban is benne van, konzol minosegu jatek.
GAMECUBE
JAjA BG ps2re nekem nem teccik, miert nem voltak kepesek a simat atrakni ra???
narumon
"Ezert Tehat tovabbra is konzolnak tekintheto a GBA."

Szerintem meg egy kvarcjáték amiben lehet cserélni a játékokat.

GAMECUBE
de te ne irogassal ide bazze😊 huzzzá haza, boltolni😛
GAMECUBE
hat szerintem midnenki iyg van vele, engem mondjuk nem untatnak az autos cuccok.
narumon
"Igaz, hogy a Baldur's gate már nem rpg lesz, hanem egy gyakós akció??"

Már kijött, és igen egy agyatlan ütlegelés.

mohus
Szega GC!
Igazad van hagyjuk már a GT3.. meg a jogsikat..elhiszem hogy jobb vagy nálam sokkal de sokkal..mivel én töredékét játszom itt mindenkinél...
Az egyik kollégám hozzámvágott pár 576 újságot a legújabbakból..iszonyatos a fejlődés, annyi minőségi játék van mint a nyű...

All!
Akarok valami "komolyabb" kalandba is belefogni szakítva picit az arcade hagyományaimmal...mondjuk van naponta rá 1 órám...érdemes várni az FFXre pl? vagy valami egyszerűbb is megteszi a játékneveket nem jegyeztem meg....és PS2m van
uss mohuss

Dikkma
Szeritnem innét ok nélül senkit sem utáltak ki, úgyhogy ha nem tiporsz bele a lelkivilágunkba, és be tudsz illeszkedni, akkor nem lesz gond. A logó király!
mohus
Szega Dikkma!
Először nem gondoltam volna, hogy ekkora vihar lesz...de az bizti ,hogy a nevem most már megmaradt mindenkiben...a végeredmény a fontos..
Szóval a régi írásokra nem fogok visszatérni, mert az katasztrofához vezet...a sok ellentétet egyszerre hoztam újra elő belátom, hogy hiba volt.Többet nem teszem és csak az épp aktuális dolgokra reagálok oksa?
Úgyhogy nincs mit tenni, ha aradni akarok akkor bocs mindenkitől akinek a szívében kést forgattam..
uff
mohuss
csináltam magamnak logot..remélem látszik kinek hogy tetszik?

Dikkma
Nyugi, ne provokáld. Hagyd, hadd főjjön a saját levében.
Dikkma
Ahogy nézem mohus beszólt mindenkinek, aki ebben a topicban valaha is megfordult.. :-/

most az ő stílusában:

mohus!
Te alapláma, légyszi először olvass utána a dolgoknak, meg tanulj, aztán szólj be mindenkinek
...mert tudjuk, hogy nagyon okos vagy, de esetleg létezhetnek itt nálad okosabb emberek is..
Szóval ne páros lábbal szállj be ide fikázni, mert egy senki vagy!
Vagy értelmesen, vagy sehogy se írj, robotarc!

ufff dikk
Chr†ss
Figyelj...a többi téma?😊)Nekem mindegy de sokan át akarják most ezért harapni a torkodat😊)Asszem most már te is össze szedtél magadnak egy kisebb rajongó tábort😊))))
Chr†ss
Baldur's gatet....hmmm....baxom eget ezt még nem láttam!Hol találok arról képeket és infot?Kíváncsi vagyok a PS2 fölényére😊)
Chr†ss
"Az elefánt sohasem felejt" mondta Maugli nagy haverja😊
Version!
Igaz, hogy a Baldur's gate már nem rpg lesz, hanem egy gyakós akció??
PyRex
Hmm, ez nem megy, najo, mennjetek el ide:

http://www.xbox.com/wreckless/default.htm?det=1

Es csekkoljatok a movie-t, kiraly!!!!!!!!

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Gyáá, ezt elqrtam 😊))))))))

KLIKK IDE!

PyRex

PyRex
PyRex
Klikk Ide

PyRex
Hehe, vicces kis majom vagy. Amúgy 22 vagyok és bocs, ha megbántalak de az eddigiek alapján kb. 17 éves szellemi színvonalon vagy.

PyRex

versio
na aki nem hisz a ps2 fölényében az nézze meg a baldurs gate-et

most má értem mér nem lehet megirni xboxra 😊))

és ez még milyen messze van a gép igazi tudásátol

CSOCSO
igen meg celeron proci!
narumon
"Hulyeseg, X-ben egy butitott gf3-van majd xbox2-ben lesz gf4."

Rosszul tudod. Az Xben nem butitott gef3 van hanem a létező leggyorsabb!

CSOCSO
hja..ez igaz.... az mgs-t elöször 20 ora alatt majd utána 5 ora laatt vittem végig!!
narumon
"hja a croc lényegesebben nehéz ha jol emléxem a doobozára pontosan 70 ora gameplay van írva ha jol tudom a mario 64 300 orájával szemben!"

Látod erről beszéltem. Egy játék nem lesz attól jobb hogy tovább lehet játszani, legfeljebb hamarabb megunja az ember.Ezt irtam a Croc2nél is. kétszer annyi fejtörő kétszer akkora labirintusok mint az egyben és mégsem kötött le hosszú ideig senkit. Az 1 az meg kellemes kikapcsolódás volt a lányok számára 1-2 hétig.

mohus
Chriss!
Idezni nagyoktól pontosan..
"Egyébként a GT3 -ban ,hogyan csináltál te mindenhol aranyat GC???Nekünk a szerkesztőségbe a srácok két hónapot nyomták,hogy meglegyenek és letudják írni a cikket róla még időben!!!(A megjelenés óta a teszt verziónkat értettem)Én nem akarlak kritizálni mert én aztán tényleg sz*r vagyok a GT3-ban.(Én más stílusban vagyok jártas)Viszont bent a srácok agyba főbe nyomnak minden autós játékot és nekik is csak rohadt nehezen sikerült!Te ,hogy a rákba csináltad?😊)))Na mindegy...én nem kezdek el vitatkozni de azért tényleg érdekes.De azt nem mondom ,hogy hazudsz ne értsd félre csak érdekes..."

bennem az csapódott le,ahogy az utolsó mondatba benne van a hazudsz...szó, amit érdekesre korrigálsz...de legyen...megcsinálta..
de GC valóban túllött amikor "ocsmány"nak nevezte a GT3at..lsd 576 fórum... ahhoz képest arany jogsi...már leírtam korábban jó pár helyre
..ha nekem egy játék ocsmány ,kevés újdonságot hoz..akkor nem játszom vele annyit,hogy csúcsokat és arany jogsikat szerezzek benne, hanem 5 perc múlva kikapcsolom...
ez az ellentmondás zavart engem..
GC arany jogsija ezennel lezárva😊

Chriss..de a többi téma klassz volt nem?😊
uff
mohuss

mohus
Szega Pyrex!
nincs X-ed?..ezt most olvastam el..meg Chriss is mondta..végigolvastam most vagy 6-7 kimaradt oldalt...lassan a végére érek
Akkor mid van csak PC?És miért nem veszel Xboxot?Állandóan írod hogy ez lesz meg az lesz rajta...akkor nem értem..te is várakozol?addig is kívánok jó játékot azon amid van...
uff mohuss

Chr†ss
Vissza olvastam és azt írtam amit most is mondok.Nem tartom lehetetlennek,hogy elérte.Szerintem megcsinálta.
mohus
"Egyéb iránt mohus.Nem mindenki talál olyan állást ahol havi 10ezer fontot fizetnek.Nekem ez van havi 200 néha még egy kis prémium.Mellette mást is dolgozok.Én megélek.Talán nem kéne kinevetni mert szerintem te se vagy valami nagyon májer aki olyan sokat keres.Miért kell kinevetni azt aki nem keres olyan sokat?Nem az én hibám.Különben is nekem ez csak mellék állás.Szeretem csinálni és ennyiért még meg is éri.Szóval te csak ne röhögj ki engem.Ennyit arról,hogy 26 éves létedre milyen rohadt érett vagy."

Ezt nem igazán értem...ez valami magyar szokás..mások zsebében túrkálunk?Én ezt a témat absz tabunak tartom...de a témafelhozatalt sem értem...az újságnál ahol dolgozol gondolom főleg a munka szeretete számít nálad..én így éreztem az írasaidból

Félreértesz Chriss..én nagyon jókat mosolyogtam itt..dehogy utálok itt bárkit is..csak mindenki hantázni látszott...ezeket olvasgattam most végig

kezdve GCvel...te sem hitted el neki a jogsit nem?olvass vissza te miket írtál neki...

aztán Pyrex és te...azzal a ingame nem ingame több oldalon keresztül..aztán csak sikerált kevergődnötök egymás torkából

aztén Csocso és Cloud..."developer friendly" értelmezések

Clue és GC...konzol és játék eladások listák

GC konzol fogalmai...ez volt a legjobb...kircsi dumák voltak...minden ami 30rugó konzolnak tekinthető😊

Csocso Pikminje..erre aztán ugrott😊)Freak Ramza Blasta Pilot...és a Csomi Donkey..és platformjátékok témák

és most itt tartunk bár két oldalt még végig kell olvasnom...de ígérem nem reagálok legközelebb így utólag ,mert ezek szerint talán senki nem emlékszik már pontosan mi is volt😊

uffa mohuska

Chr†ss
Te nekem éjfél táján magyarázol?😊)KOMOLYAN?😊))EZT MOST TE KOMOLYAN CSINÁLOD?😊))Nem mert nekem olyan,hogy ha töltök akkor lassúl az internet kapcsolatom.Most töltök pár játékot😊))
CSOCSO
mit töltesz explorerben???mert ha nem ottt töltesz akor miért nem nyitsz meg másikat amugy meg mé nem töltöd le a BAT c. progit és nem kell semmi abaot nyitnod meg hasonlo..
Chr†ss
Nem mert a gép nem hajlandó megnyitni több explorert😊)))Windows rula😊
CSOCSO
most nem bírsz elolasni egy 10k-s levelet?😊