A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
baj?
lemaradtam...vagy a régi írásokat ne feszegessük?
uff mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Sega klón😊fúj szar....
uff mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Chr†ss mostanában sokat dolgoztál és nagyon jól végezted a munkádat.Az egyéb cikkeid pedig nagyon jól jöttek azokra az időszakokra mikor nem volt elegendő játék a piacon.Tudom,hogy szeretnél egy GC-t és azt is,hogy nem engedheted meg magadnak.Úgy döntöttünk az újságnál,hogy amint tudunk küldünk neked egy GC-t.Most biztos vigyorogsz pedig most lefog száradni az arcodról.Cserébe most már GC-s teszteket is írnod kell.Valamit valamiért.Ingyen gépért több munka.Bár biztos vagyok benne,hogy ettől nem fogod magad felakasztani.További jó munkát"
Ilyenkor hálát adok istennek,hogy jó főnököm van😊))))))
nah ez a köcsögség..hogy a NIntendo ell pénzelik a kiadokat mert fosnak hogy ha midnegyik onzolra kijönne ugyan az a gamez akor midnneki GC-t választana mert sokkal esztétikusabb ( kisebb az egész és jobb Joy..)
Poll of the Day
BEST OF 2001: Game Platform of the Year
PlayStation2 56.43% 9746
GameCube 18.3% 3160
Dreamcast 9.94% 1717
Xbox 6.05% 1044
GameBoy Advance 5.11% 883
PC 4.17% 721
TOTAL VOTES 17270
Gc a második és XBOX sehol...
FPS...PCre OK...már említettem 5000szer
uff mohuss
Kösssziii eddig nem tudtam, ma rájöttem..van még két konzolom a sarokban egyben😊
80 rugo volt a légtisztító...dejó..tele vagyok konzollal..
uff mohuss
Testvér....egy méretű a papucsunk😊
Nah akkor talán megérted, miért az arcade-jelleg nálam az uralkodó...30perc és kész a napi játék😊
a GT3 már megint ott porosodik 4 napja...de majd holnap talán megyek egypár kört..
uff mohuss
Te is kezded?
A japcsik a rizspálinkát szeretik meg a saját "sörüket"!
Most ez lesz a mérvadó magyar kocsmákban is...
-Á Bazze Józsi faszkivan a körtéddel...itt ez a fasza rizspálesz...
-Haggymá Feri ezzel a szar borsodival...tölts nekem abból a ferdeszemű sörbüüül..
uff mohuss
Te is imadsz dínót gyilkolni?..konzolon FPS...má megint...
és ez a stílus...lesz az Xboxon is..mint valami nagy eredmény...-Mami ötöst kaptam az Ofő órán...
uff mohuss
hiába te vagy itt a kedvenc..😊
nekem is...
uff mohuss
Ennek mi a fasz köze van a konzolos...ill..PC-s bár erről kevés szó esik ...játékokhoz?
uff mohuss
Király vagy?😊)
bár a királyságnak vége te még mindig azt hiszed,hogy mindenki felett álsz?😊
bocs
uff Chr†ss
Boxos vagy?😊)
bár már négerezni nem lehet....rámuszítanád az ombudsmant😊
bocs
uff mohuss
GC,PyRex,Dante,Ramza stb...
Azt meg hidd el,hogy GC megcsinálta az arany jogsit.Miért hazudna?Olyan nehéz elhinni?Figyelj nem hiába van benne ,hogy ellehet érni az aranyat.Valaki mindig megtudja csinálni és uram bocsáss pont GC volt az egyik!Ennyire bassza a csőrödet a dolog?Kötöszködj a szüleiddel ne velünk.Nem te vagy a humor nagy ágyúja amit írsz az nem vicces inkább szánalmas.Ne itt hanem othon éld ki magad.
Mi lenne ha megcsinálnád előre...kartonból meg színes papírból?😊És odatennéd a TV mellé...a képernyőre meg ragassz rá néhány dínószaggató képet..ja de butus vagyok a GameCube nem szaggat...bocs
uff mohuss
Kit érdekel ,hogy mi lesz a Nintendoval,hogy csődbe megy-e?na és ha csődbe megy...leszarom..a SEGA is elkalapálta magát és mégsem tűnt el teljesen...majd mindjárt sajnálom és izgulok érte...
Az a lányeg,hogy ha akarsz tudj játszani egy neked tetsző játékkal...vagy iratkozz be a közgázra és írj diplomát a Nintendo üzletpolitikájáról meg mindenről...
Holnapután kikeresek neked valamit, hogy a SONY hány tv-t walkmant és erősítőt adott el...
A MS meg hány windows xp-t...
Vagy srácok most kezdjünk el izgulni a Nintendoért...
De mindig csak neked jut eszedbe ez a téma(más nem keresgél pl a Sonyról..talán azért,mert más a helyzete mint a Nintendonak😊)))..nyugi ne izgulj...szépek a gazdasági mutatók..remek..így tovább Nintendo
de lehet ,hogy már nincs mit olvasgatni a gamespotokon😊)ezért minden nintendoról szóló cikket lehozol...már nagyon várod a cubodat, de játékkal is elütheted az időt....vagy tanulással..bár nemtom hány éves vagy
pl...menj át haverodhoz a ps2-re és csináld meg újra az aranyeres jogsidat...
uff mohuss
GC:Arany jogsi : Tényleg meg volt
Chr†ss: Azok in-game képek ugyanis átvezető animációban vannak benne ami szinte megegyezik a játék grafikájával.
PyRex:Szerintem natur férfi és azért mert szereti az Xboxot te ne oltogasd.Ráadásul ő megmondta ,hogy nem is vesz Xboxot.Tehát nem is akkor fanatikus mint inkább kritikus.
Rólad:
mohus: Ön jelölt próféta és beképzelt emberke aki mások hibáit próbálja terítékre vinni.Viszont az egészhez annyit szól hozzá ,hogy ő az isten ,ő sose hazudik.Hibái mindenkinek vannak de szerinte az ember tökéletes és képes kiemelni azt amit mások mondanak.Az meg se fordult a fejébe,hogy nem azok a hülyék akiket ő annak tart ,hanem ő a hülye ,hogy őket annak tartja.
uff mohuss