A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
Sajna hogy a TUROK:evo már nem exculsive bár annak birnák örülni ha mindenhol NET es lenne és neten mindegyik platfrom tudna játszani a másik ellen😊az cool lenne!
Chr†ss
Inkább ne légyszíves mert ezeket már mind megbeszéltük és tisztáztuk a dolgokat.Például az én Getawayes képeim.Azért mondtam,hogy in-game mert átvezető sorokból van és az nekem már annak számít.Szóval légyszíves ne mert felesleges a múlt miatt másokat felbosszantani!Ok?
Chr†ss
Levelet holnap elolvasom mert most töltök le egy csomó cuccot😊)Örülök,hogy a fórum megy normálisan😊))
mohus
Bocs Chriss...csak a régieket olvasgatom
baj?
lemaradtam...vagy a régi írásokat ne feszegessük?
uff mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
amit GC linkelt MATRIX képet sajna nem a gamezből volt!
Chr†ss
Nem mák barátom ,hanem kitartó munka és lebzselés izé befektetett energia árán megszerzett jutalom😊)
CSOCSO
levél ment😊)))))))))
CSOCSO
ROHADJ MEG!!!!!😊))))))))))))))))))))ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá MÁKOS!!!!!!!!!!!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hehehe joh neked nembaj eladom az N/4 et és veszek érte GC-t!!!
mohus
Pilot!
Sega klón😊fúj szar....
uff mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Chr†ss
NEm rohadok meg mert játszani akarok még😊)Hülye vagy te?😊))Egy darabot kapok!Tudod miért?Idézek a kedvenc főszerkesztőm leveléből:
"Chr†ss mostanában sokat dolgoztál és nagyon jól végezted a munkádat.Az egyéb cikkeid pedig nagyon jól jöttek azokra az időszakokra mikor nem volt elegendő játék a piacon.Tudom,hogy szeretnél egy GC-t és azt is,hogy nem engedheted meg magadnak.Úgy döntöttünk az újságnál,hogy amint tudunk küldünk neked egy GC-t.Most biztos vigyorogsz pedig most lefog száradni az arcodról.Cserébe most már GC-s teszteket is írnod kell.Valamit valamiért.Ingyen gépért több munka.Bár biztos vagyok benne,hogy ettől nem fogod magad felakasztani.További jó munkát"

Ilyenkor hálát adok istennek,hogy jó főnököm van😊))))))
CSOCSO
az lehet csakk több GC-s van mint XBOX os!! szvsz melyik a jobb konzol a gc vagy a GBA? persze a GC a jobb de ainek a GBAjön be vagy GBA ja van az tuti nem a pc-t fogja beXelni..
CSOCSO
Microsoft nyughatatlan nyakkendősei mindenképp rá szeretnék venni a Squaresoft emberkéit, hogy az XBOX-ot is favorizálják jövőbeni játékaikkal. Természetesen a Final Fantasy sorozatot szeretnék viszont látni az X betűs konzolon... A Sony, aki nemrégiben invesztált egy szebb summát a fejlesztő cégbe, feltehetőleg vakirgálja az állát a kérdésen 😊.
nah ez a köcsögség..hogy a NIntendo ell pénzelik a kiadokat mert fosnak hogy ha midnegyik onzolra kijönne ugyan az a gamez akor midnneki GC-t választana mert sokkal esztétikusabb ( kisebb az egész és jobb Joy..)
CSOCSO
ROHADJ MEG!!!NEKEM IS KELL!!MEGVESZEM TÖLED FÉLÁRON HA INGYÉ TUDSZ!!!!NAH JO MEGVESZEM TŐLED 60%os áron!!!!!!hja a psdet meg add nekem ne dobd ki azé j olesz az nekem az MGS2 re..jut eszembe... mesélje el valaki a WOLF nak mi értelme van!!mi a sztori és mi értelme van az intorának ami szvsz zeneileg nagyon jo lett főleg amikor kiirodik hogy wolfenstein..az a rész zeneileg fukosan MGS2-s..azaz ott is ugyanugy kibebaszottul jol meg van csinálva a zene..mintha eg yigazi nagy kasszasikerű film zenéje lenne..
Chr†ss
Megelőzte a Dreamcast az Xboxot..egy halott gép
CSOCSO
hmm bár a mai POLL a gamefaqs on nem a Gc javára áll de:

Poll of the Day
BEST OF 2001: Game Platform of the Year

PlayStation2 56.43% 9746
GameCube 18.3% 3160
Dreamcast 9.94% 1717
Xbox 6.05% 1044
GameBoy Advance 5.11% 883
PC 4.17% 721
TOTAL VOTES 17270

Gc a második és XBOX sehol...
mohus
Csomi!
FPS...PCre OK...már említettem 5000szer
uff mohuss

Chr†ss
Tényleg!Mondtam már?Lehet,hogy lesz GC-m....INGYEN!!!!!!!!!!!!!!!!Húúúú bazzz mikor ezt a hírt meghallottam majd nem kiugrottam az ablakon annyira pattogtam az örömtől!😊)))))HAllod dobom ki a francba a PS2-t!😊)))Főleg,ha íratni is lehet majd GC-re😊)))
CSOCSO
de meg sem néztem igy is alig tudtam elképzelni hogy húzodhatott ki!
Chr†ss
most mondjam,hogy te is egy lúzer vagy?Nem!Nem mondom
CSOCSO
megmndjam az igazat? azts em tudom mi a szar van vele...tök nem érdekel a fiu....amugy ma meg azé vagyok ideges mert rájöttem hogy nem a modemem szar hanem csak kihuzodott a kábel😊)))))))))))))))))))))))))))))))))
Chr†ss
mohus...komolyan mondom hagyd abba vagy olyan szép mondatokkal kezdek el feléd dobálózni,hogy megmelgeted.Még egy ilyen beszólás és szépeket mondok.
Chr†ss
Félre a tréfát.De most komolyan!Nem egy lúzer ez a mohus?😊))))
mohus
GC!
Kösssziii eddig nem tudtam, ma rájöttem..van még két konzolom a sarokban egyben😊
80 rugo volt a légtisztító...dejó..tele vagyok konzollal..
uff mohuss

Chr†ss
Hmmmmmmmm?😊)))))))))))Nem én basztalak le...téged nem is basztalak le!mohust basztam le😊)))Nézd meg jobban😊)))
CSOCSO
Chriss...GC az NIntendos ö gyerekes amzokon nött fel nem szerezhet arany jogsit😊tudod hogy van ezzel egy Mohus kölök aki felnött és vérbeli komoly gamezokkal játszik és mégsem tud semit elérni benne...
CSOCSO
??nem értem miről beszélsz...gondoltam hogy ha GC aszondja hogy a MARTIN azt mondta hogy ö GC-s akkor tök mindegy ki mondja hogy martin GC-s mert az😊 ezt még én sem értem de olyan szépen fogalmaztam hogy nincs kedvem kitörölni..szal te most lebasztál hogy mekkora hülye vagyok hogy azt hiszem hogy GC azt mondja martin GC-s akkor az ugy van ...ezt meg én nem értem....egy szó mint száz... GC azt mondta hogy MArtin azt mondta hogy akkor szeretett bele a GC-be mikor a Pikminnel játszott!és én régebben is ezt mondtam nem mást...
mohus
Ramza!
Testvér....egy méretű a papucsunk😊
Nah akkor talán megérted, miért az arcade-jelleg nálam az uralkodó...30perc és kész a napi játék😊
a GT3 már megint ott porosodik 4 napja...de majd holnap talán megyek egypár kört..
uff mohuss

CSOCSO
szvsz a viper racngban van az egyik legjobb törésmodellezés..amikor egy ugratás után a kerék felcsuklik vagy hogy a festék kopik meg hasonlok...
mohus
Clue..!
Te is kezded?
A japcsik a rizspálinkát szeretik meg a saját "sörüket"!
Most ez lesz a mérvadó magyar kocsmákban is...
-Á Bazze Józsi faszkivan a körtéddel...itt ez a fasza rizspálesz...
-Haggymá Feri ezzel a szar borsodival...tölts nekem abból a ferdeszemű sörbüüül..
uff mohuss

CSOCSO
south park gamezban eg csirkéket kell lödözni közben meg kurva anyáznak😊....
CSOCSO
Hát ez az: talán majd egyszer te is kiprobálosés itt van a baj..igen Martin nak van véleméyne mert kipobálta...vagy hasonlo..de te ugy nevettél rajta hoyg azt sem tudtad hogy mi ez a gamez...no de mindegy...amugy én sem udom miylen lehet hoyg ha meglesz ki fogom dobni az ablakon..mindenesetre azt tudom hoyg a japcsik kibebaszottul imádják...
CSOCSO
oké a szereplők meg a környezet gyerekes..vagy inkább mesés..de etöl maga a gamez nem dedós..a south park sem dedós csak azért mert rajzfilm... amugy meg imádom az undyiget a wolf-ot ( tegnap kaptam meg)az AvP2-t vagy többi olyan gamezt ami nem gyerekes...és szeretem a donkey-t is meg a Máriót..arra emléxem amugy hogy az undyingot végigvittem pár nap alatt mig a marioval nemtom hány hétig küszköttem!
CSOCSO
pont ugyan ezt mondtam...még ha leülne egyszer az életében véletlenül a hülye donkey elé és ha még tetszene is neki még akkor is lefogja szarozni mert abecsület hogy ö ilyenekkel nem játszik meg hasonlo...nem kell mással összehasonlítani a donkey-t hát a lego val sem kéne... arról meg hogy dedós az hülyeség!!de nagyon megnézném azt a 10-12 éves kölköt aki végigviszi a donkey-t vagy a máriót!!!!!!!
Chr†ss
mohus!
hiába te vagy itt a lúzer!
az én szemembe is
mohus
Dante!
Te is imadsz dínót gyilkolni?..konzolon FPS...má megint...
és ez a stílus...lesz az Xboxon is..mint valami nagy eredmény...-Mami ötöst kaptam az Ofő órán...
uff mohuss

mohus
GC!
hiába te vagy itt a kedvenc..😊
nekem is...
uff mohuss

CSOCSO
hja jön a spy hunter GC re csak olyan a grafxje mint a psx😊 remélem izmosabb lesz mint a ps2 esé..
CSOCSO
jut eszembe hogy a dedós gamezok csak N re jönnek..ez hülyeség..most jön csak Ps2 re egy TAZ c. gamez😊 hát arról ne is beszéljünk... meg ott van ps2 re az a fotos gamez fotozni kel a játéknak GBA szintű grafxje van és full dedós....stb...
Chr†ss
mohus!
amit most csinalsz annak mi a fasz koze van a forumhoz?
mohus
PS!
Ennek mi a fasz köze van a konzolos...ill..PC-s bár erről kevés szó esik ...játékokhoz?
uff mohuss

Chr†ss
mohus!
Király vagy?😊)
bár a királyságnak vége te még mindig azt hiszed,hogy mindenki felett álsz?😊
bocs
uff Chr†ss
Chr†ss
Nem kéne már abba hagynod ezt a dolgot?Milyen jogon oltogatod te GC-t?Mi rossz van abba,hogy szereti Gamecubot?Azért mert még nincs neki arról nem ő tehet.Ahogy látom neked nő hiányod van.Tudod mit?Fújd fel a barátnődet és játsz vele és ragaszd az ágyhoz nehogy elfusson tőled.
mohus
Dante!
Boxos vagy?😊)
bár már négerezni nem lehet....rámuszítanád az ombudsmant😊
bocs
uff mohuss

Chr†ss
Te mit szólsz abba bele,hogy GC mit csinál?Törődj a magad dolgával inkább.Ki kíváncsi itt a te kritizálásodra?Ha nagyon pofátlankodni akarsz akkor kötöszködj magaddal.Mert itt nálad van ezer különb ember:
GC,PyRex,Dante,Ramza stb...
Azt meg hidd el,hogy GC megcsinálta az arany jogsit.Miért hazudna?Olyan nehéz elhinni?Figyelj nem hiába van benne ,hogy ellehet érni az aranyat.Valaki mindig megtudja csinálni és uram bocsáss pont GC volt az egyik!Ennyire bassza a csőrödet a dolog?Kötöszködj a szüleiddel ne velünk.Nem te vagy a humor nagy ágyúja amit írsz az nem vicces inkább szánalmas.Ne itt hanem othon éld ki magad.
mohus
GC!
Mi lenne ha megcsinálnád előre...kartonból meg színes papírból?😊És odatennéd a TV mellé...a képernyőre meg ragassz rá néhány dínószaggató képet..ja de butus vagyok a GameCube nem szaggat...bocs
uff mohuss

mohus
GC!
Kit érdekel ,hogy mi lesz a Nintendoval,hogy csődbe megy-e?na és ha csődbe megy...leszarom..a SEGA is elkalapálta magát és mégsem tűnt el teljesen...majd mindjárt sajnálom és izgulok érte...
Az a lányeg,hogy ha akarsz tudj játszani egy neked tetsző játékkal...vagy iratkozz be a közgázra és írj diplomát a Nintendo üzletpolitikájáról meg mindenről...
Holnapután kikeresek neked valamit, hogy a SONY hány tv-t walkmant és erősítőt adott el...
A MS meg hány windows xp-t...
Vagy srácok most kezdjünk el izgulni a Nintendoért...
De mindig csak neked jut eszedbe ez a téma(más nem keresgél pl a Sonyról..talán azért,mert más a helyzete mint a Nintendonak😊)))..nyugi ne izgulj...szépek a gazdasági mutatók..remek..így tovább Nintendo
de lehet ,hogy már nincs mit olvasgatni a gamespotokon😊)ezért minden nintendoról szóló cikket lehozol...már nagyon várod a cubodat, de játékkal is elütheted az időt....vagy tanulással..bár nemtom hány éves vagy
pl...menj át haverodhoz a ps2-re és csináld meg újra az aranyeres jogsidat...
uff mohuss

Chr†ss
Egyéb iránt mohus.Nem mindenki talál olyan állást ahol havi 10ezer fontot fizetnek.Nekem ez van havi 200 néha még egy kis prémium.Mellette mást is dolgozok.Én megélek.Talán nem kéne kinevetni mert szerintem te se vagy valami nagyon májer aki olyan sokat keres.Miért kell kinevetni azt aki nem keres olyan sokat?Nem az én hibám.Különben is nekem ez csak mellék állás.Szeretem csinálni és ennyiért még meg is éri.Szóval te csak ne röhögj ki engem.Ennyit arról,hogy 26 éves létedre milyen rohadt érett vagy.
Chr†ss
Martin GC-s mert a GC-vel szeret a legjobban játszani.Ezt ő is megmondta.Mert azokat a játékokat szereti a legjobban amik GC-n vannak.Jó,hogy képben vagy öreg.Nem azért lett Gamecubos mert GC azt mondta,hogy ő az!Azért mert Martin mondta ezt magáról.Még több értelmes hozzá szólást kérnénk.
Chr†ss
Én 25 vagyok és:
GC:Arany jogsi : Tényleg meg volt
Chr†ss: Azok in-game képek ugyanis átvezető animációban vannak benne ami szinte megegyezik a játék grafikájával.
PyRex:Szerintem natur férfi és azért mert szereti az Xboxot te ne oltogasd.Ráadásul ő megmondta ,hogy nem is vesz Xboxot.Tehát nem is akkor fanatikus mint inkább kritikus.

Rólad:
mohus: Ön jelölt próféta és beképzelt emberke aki mások hibáit próbálja terítékre vinni.Viszont az egészhez annyit szól hozzá ,hogy ő az isten ,ő sose hazudik.Hibái mindenkinek vannak de szerinte az ember tökéletes és képes kiemelni azt amit mások mondanak.Az meg se fordult a fejébe,hogy nem azok a hülyék akiket ő annak tart ,hanem ő a hülye ,hogy őket annak tartja.
mohus
GC!Ebből is látszik ,hogy Martin játszani szeret inkább mint az arany jogsiról és ingame shotokról vitatkozni(mellesleg ez a munkája) (én ismerek olyan kurvát aki imád kefélni)...mindegy mivel játszik ő csak tetssssszen neki...de Martin attól még nem GC-s, mert játszik egy GC-re írt játékkal...
uff mohuss