A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
576konzolban nézd meg!irta hoyg belassult de azt is srta hogy ha vaaki ezen akad ki hoyg belassúl egy ilyen gameznál az egy fasz!ez a legjobb gamez ami a legjbban visszaadja az igazi SW feelinget!és a látvány majdnem a filmet adja vissza!
Chr†ss
Hidd el nekem nem.Ha egy játékra azt mondod,hogy hangulatos és a szavatossága a csúcson van akkor azt ha egy ember aki nem játszott vele még viszont két év múlva kipróbálja akkor is olyannak kell lennie!Egy játékot nem grafikailag kell értékelni(persze ez sem elhanyagolható) de nem ez a legfontosabb!Most azt mondta,hogy csak a karakterek miatt tetszett neki?Akkor milyen jogon húzta fel annak a játéknak az értékelését?Érted mire akarok kilyukadni?Lásd FFVI!Az máig egy király játék pedig a grafikája olyan szar,hogy az nem igaz!Én nekem még most is a kedvenc játékom számítógépen az UT és konzolon az FFVII pedig nem mai játékok.Én nem szoktam hetente váltogatni.Amiről én azt írom,hogy jó arról én két év múlva is azt fogom írni,hogy király volt és nem azt, hogy mit tudom én tegyük fel a pálma fák miatt tetszett csak!

"Egyre jobb és szebb játékok jönnek ki , aminek a hatására , ha visszapillantasz , már másképp fogod látni a korábban csúcsnak hitt játékokat."

Ez hülyeség.Szerintem máig a Street Fighter a legjobb verekedős játék.Egyre jobb és szebb?Hol élsz te?Az egyre szebbekkel egyet ártek de az egyre jobbakkal nem!Van olyan játék ami még a C64-en megjelent Barbarian-t se veri!Olyan játék is van ami sokkal szarabb mint a Last Ninja ,hogy mást ne mondjak.
Velemenyem szerint nem jo ha beraknak ilyen tamadasokat a jatekba,mert akkor semmi kihivas nem lesz benne.(azert a laguna kartyajabol nyert 100 holy medicine szerintetek nem volt tulzas?)

Haaatt.Az ff9 nekem kicsit konnyunek tunt.Az uccso csata nem tartot 3 kornel tovabb.A 7-es se volt hosszu a meteor limit break miatt,es hat a 8-as a war(holy) medicine+lionheart miatt mar olyannak tunt mintha csaltam volna.(az snes-es reszek nehezsegben tobbszorosen verik a ps1-es tarsaikat szerintem.)

Chr†ss
Egyébként amikor megjelent a Chrono Cross akkor még az ált a Veres Mikinél az első helyen!😊)))Mert szerinte jobb volt mint az FFVII...most meg már FFVII,FFVI,FFX és hol a Chrono Cross ami a kedvence volt?😊)Ez a Veres gyerek nem valami szava hihető...😊
CSOCSO
Az SSX ről én is hallottam..arról annyitr hogy szarul proramozták át.. az összes gamez ami jön gc re és ps2 re a gc-s verzio a szebb több textura mindnehol stb stb... szal erről ennyit!
CSOCSO
haj és ez nem azt jeletni hogy egyfolytában lassú!!! kérdezd meg hogy hányszor lassúl be egy pályán.. 2szer 3 szor?😊 hehh! arról nem is beszélve hoyg ez csak egy két pályán van! és nem is akkor amikor egy halyót látsz magad elöt hanem elmész a picsbe vissza fordulsz és mindent látsz egyszerre amikor rohadt sok mindent kéne kirajzolnia!mondom és játszottam vele és semmi akadás beszaggatás nem volt!
CSOCSO
én nem vettem észre és 576 ban is irták hogy néha belassul nem szaggat!!!!BELASSÚL!!!! amire az ujságirók annyit modntak hogy kit érdekel egy ilyen gameznál ilyen vagy hasonlo soha nem lesz ps2-n!most verik a pöcsüket hoyg az uj rallís gamezban 16 ezer poligob áll az autó..ehh egy auto lesz az uton és erre vagik, GC nél ez 34 ezer poligon és van másik 100 másik hajó..erről ennyit pl amikor 70 tie fighter repült feléd a bemutatóm...
CSOCSO
De 576 ot vettem mert a PT ben csak Pikmin van...Mig 576 ban 8 oldalnyi teszt... ami tetszett az hogy aszonták hogy stabilan szaladgál benne a 10-12 milla poligon...mondjuk meg is látszik néha!! olyan texturázás van bene bazzeg!!gondol el ha nem 4 hanem ondjuk 2 texturázással csinálják a gamezt!!! egy mgs2 gamezt kinyomna gc vel akár 20 milla polit is!bazzeg 😊!!!
állat!
Chr†ss
Egy játékot nem úgy kell tesztelni,hogy azt nézed,hogy most jó!Kérlek!Ha egy játékról olyan jó kritikát írnak akkor annak a játéknak mindig olyannak kell lenni,hogy tetszen még egy idő után is az embernek!Lásd:FFVII azt a Martin tesztelte le és látod máig ál az a dolog amit írt róla!Egy cikk olyan legyen ,hogy azzal mindig egyet lehessen érteni!Ha ez nem így van az a cikk nem egy kritika csupán csak hangulat ingadozásnak a jele!Ennyit Veres Mikiről....
Chr†ss
Úgy tudom most már szinte mindegyik támadás tud 5 szám jegyűt sebezni!Azt pedig már láttam egy képen,hogy embereink HP-je is mehet 9999 fölé!!!Ez a játék kell nekem😊)Hosszú,fordulatos történet és nagyon szép grafika...kell ennél több?😊)Veres Mikiről meg csak annyit,hogy az aki először egy játékot agyon dícsér (Bouncer) és utána meg azt mondja,hogy csak a karakterek miatt jó...hát szerintem az nem tesztelő.Mert az ilyen ember mindig csak a pillanat heve miatt ír olyan jókat egy bizonyos játékról.Mert ezek szerint leült a Bouncer elé,nyomkodta két órát és azt mondta király.Na ennyit Veres Mikiről!Martinnak kellett volna tesztelnie!Ez persze magán vélemény!
Gc-re is kijön az SSX tricky, csak a hírek szerint sokkal lassabb mint PS2-n! Ennyit a GC-ről
GAMECUBE
bazzeg csak 9et.
Egyebkent azt irja a Veres srac(aki asszem majdnem minden FFet o tesztelt, kiv. ff7)
hogy a 3dik helyet foglalja el az elso ff7 es a masodik ff6 utran a szemelyes toplistajan, de a harcrendszert midnen eddiginel jobbnak, elvezetesebbnek,es jobban taktikazhatobbnak talalta.
En mar nem nagyon hiszek ennek a veres koloknek...😊
Amikor teszteli a bouncert agyon aldja, amikor meg visszaemliti, akkor mr csak a szereplok miatt teccett (minden mas el van felejtve)
FF6 tesztjenel azt irja az a best az elso, FF10enel, meg mar azt hogy csak a msodik a ff7 mogott... nem ertem en ezt😊
A lenyeg, a sztorija afF10nek nagyon fullos...(mar amennyit megtudtam belole)
a harcrendszer nekem is a legjobbanak tunik (igy olvasasra) , havbar nekem akkor mar best, ha a lionheart es tarsainal erosebb tamadas van benne.... (olyan jo nezni..😛
Bazzeg tegye fel a kezet aki nem imadja a FF8ban a lionheart tamadast😊
Nekem akkor jon be egy ff harcrendzsere, ha van egy sokat hasznalhato adu tamadasunk.. (ami tobb 100ezret vesz le), ff9ben ha jol tudom ilyen nincs.
ezert is nincs olyan nagy kedvem neki esni..(persze mar nyomom mint orult, de elegge laposan indul.😞
Nem akarok csalodni az Ff9ben...😞

Tudom mindjart ezren irjatok, de fogsz az a legszarabb FF.
GAMECUBE
Mondjuk nekem azert feltunt a dolog nem is kicsit.
GAMECUBE
Mi az csak nem 576ot olvasunk?😊)

Hogy teccik a GC kereszt a hatuljan?

BAzz ezek a vogel kiados ujsagok nagyon X-esek, irjak is 576ban, hogy ok is meg vannak tamogatva kicsiket (vogel nem csak Mo-i kiado), hogy az x-et sztaroljak...
Hat ennyit lehet adni a szavukra ezek utan.
GAMECUBE
bazze nem hittem el amikor olvastam😊)

Xbox eu szovivoje:
"Nem kivanunk a ps2vel arban versenyezni, (tudvalevoleg 470 euro lesz itt az xbox... ami igencsak 420 koruli dollar asszem, vagy tobb) mert a mi gepunk olyan jo".

Hat bazze kerem mi ez ha nem bekepzeltseg???
MEg a GC (amit szamba se vesznek) is alazza amaerikaban a cuccost.
Mindegy a GC vszinu 260-270euro lesz de a Mo-i kepviselet szerint 60 rongy lesz stabilan kis hazankban a GC.

BEkepzelt MSesek😊
narumon
"Örülök,hogy ezt írod...akkor a Saturn után jó volt a PS2t választani?"

Gondolom igen...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Efreet
tsotso: nice a turok muvi.

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

PyRex
Igy meg jobb:

Mostantol ezzel a keppel fogom jelezni azt, ha valamirol az a velemenyem, hogy a PS2 egy ocskavas 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex

A PS2 le van maradva...

:-))))))))))))))))))))))))))))

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
http://cubemovies.ign.com/media/previews/image/turokevolution/evolution.mpg
ez kötelező mindenkinek!!kurva jó!!!!!!!!!!!!!
CSOCSO
figyelem kapaszkodjatok meg egyetlen xwing 34 ezer poligobl áll amiből látsz néha 5-6 ot aztán avn egy 130 ezer poligonos csillagrombolo van egy csomo kis tie fighter midnegyik 10 -15 ezer polival..meg a bolgyó meg a saját hajó amit meg kell védeni meg a lézerek meg az stb ez mind 12 milla poligon.
CSOCSO
a ps2 megint csak másolni tud!!ugyanis lemásolta azt a GC joy-t ami egyben billentyűzet is..nah most mutata be ezt a sony is... sony csak másolni tudja a Nintendot...
CSOCSO
9 ponto kapott a 10 ből..ehhez képest az sszes gc gamez 9,9,5 sőt az RS 2 10 ponto kapott!!!!
és azt irják hogy az rs egyfolytában a 12 milliot surolja poligonilag és azt irjaák hogy a factor azt modnta a gc simán kiköpi magából a 20 millát bár ezt már mondtuk mi is...tehát ez nem hülyeség..
Chr†ss
PS2.De szerintem ezeknél rosszabb in-game képeket nem is lehetett volna találni a neten a játékról.
Dikkma
És ez PSX ?
Chr†ss
CSOCSO! Konzolban hány pontot kapott az FFX?
Chr†ss
Final Fantasy X
CSOCSO
most nézem: toyota supra és nem supre😊
CSOCSO
nyah...a GC-t agyon dicsérik az uj konzolban szal erről ennyit azt hogy meg melyik gép gyerekesebb azt hagyjuk mindensetre most a ps2 halálsoan sokkal gyerekesebb mint a GC!!pl ott van a herdy gerdy ott van a Lego raver meg a másik legos verekedős amiben lovag vagy vagy mi a szar....meg ott van a TAZ is ami szintén zenész..izé gyerekes..ebben a honapban egyetlen egy GC gamezt sem mutattak be ami annyira is gyerekes mint a ps2 felhozatal!
CSOCSO
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ EGY TOYOTA SUPRE A KEDVENC AUTOM EGYSZERŰEN GYÖNYÖRŰ!!!!
ByP
Ezek milyen képek?
mohus
rájöttem már😊))src..scr..hehe

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
jajjj..ez fájt..tényleg luzer vagyok😊

src nem egyenlő az scr betűkombinációval😊

vagy írni nem tudok vagy olvasni😊))vagy mindkettő

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Chr†ss
hmmm várjál mindjárt megnézem..szerintem rosszul adtad meg az URL-t!

Ezek FFX képek gondolom ezeket akartad belinkelni.Most kiderül,hogy nekem látszanak -e😊)
mohus
ez hihetetlen...van kétfajta <>?ezt nem hiszem...valamit mindig elszúrok ezek szerint

mohus

mohus
nocsak

mohus

mohus

GAMECUBE
dehogynen, akarhonnan lehetz (geprol nem)
csak netrol
GAMECUBE
jaja van GC az 576ba😊
es meg hatlapot is kapott😊
mohus

mohus
mert ezek szerint nem lehet akarhonnan linkelni

mohus
csak probalkozom...mitol fogg hogy latszik e a kep vagy sem?

mohus

Chr†ss
Ezt már benyomtam ide én is😊)))
mohus

mohus

mohus