A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyre jobb és szebb játékok jönnek ki , aminek a hatására , ha visszapillantasz , már másképp fogod látni a korábban csúcsnak hitt játékokat."
Ez hülyeség.Szerintem máig a Street Fighter a legjobb verekedős játék.Egyre jobb és szebb?Hol élsz te?Az egyre szebbekkel egyet ártek de az egyre jobbakkal nem!Van olyan játék ami még a C64-en megjelent Barbarian-t se veri!Olyan játék is van ami sokkal szarabb mint a Last Ninja ,hogy mást ne mondjak.
állat!
Egyebkent azt irja a Veres srac(aki asszem majdnem minden FFet o tesztelt, kiv. ff7)
hogy a 3dik helyet foglalja el az elso ff7 es a masodik ff6 utran a szemelyes toplistajan, de a harcrendszert midnen eddiginel jobbnak, elvezetesebbnek,es jobban taktikazhatobbnak talalta.
En mar nem nagyon hiszek ennek a veres koloknek...😊
Amikor teszteli a bouncert agyon aldja, amikor meg visszaemliti, akkor mr csak a szereplok miatt teccett (minden mas el van felejtve)
FF6 tesztjenel azt irja az a best az elso, FF10enel, meg mar azt hogy csak a msodik a ff7 mogott... nem ertem en ezt😊
A lenyeg, a sztorija afF10nek nagyon fullos...(mar amennyit megtudtam belole)
a harcrendszer nekem is a legjobbanak tunik (igy olvasasra) , havbar nekem akkor mar best, ha a lionheart es tarsainal erosebb tamadas van benne.... (olyan jo nezni..😛
Bazzeg tegye fel a kezet aki nem imadja a FF8ban a lionheart tamadast😊
Nekem akkor jon be egy ff harcrendzsere, ha van egy sokat hasznalhato adu tamadasunk.. (ami tobb 100ezret vesz le), ff9ben ha jol tudom ilyen nincs.
ezert is nincs olyan nagy kedvem neki esni..(persze mar nyomom mint orult, de elegge laposan indul.😞
Nem akarok csalodni az Ff9ben...😞
Tudom mindjart ezren irjatok, de fogsz az a legszarabb FF.
Hogy teccik a GC kereszt a hatuljan?
BAzz ezek a vogel kiados ujsagok nagyon X-esek, irjak is 576ban, hogy ok is meg vannak tamogatva kicsiket (vogel nem csak Mo-i kiado), hogy az x-et sztaroljak...
Hat ennyit lehet adni a szavukra ezek utan.
Xbox eu szovivoje:
"Nem kivanunk a ps2vel arban versenyezni, (tudvalevoleg 470 euro lesz itt az xbox... ami igencsak 420 koruli dollar asszem, vagy tobb) mert a mi gepunk olyan jo".
Hat bazze kerem mi ez ha nem bekepzeltseg???
MEg a GC (amit szamba se vesznek) is alazza amaerikaban a cuccost.
Mindegy a GC vszinu 260-270euro lesz de a Mo-i kepviselet szerint 60 rongy lesz stabilan kis hazankban a GC.
BEkepzelt MSesek😊
Gondolom igen...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mostantol ezzel a keppel fogom jelezni azt, ha valamirol az a velemenyem, hogy a PS2 egy ocskavas 😊)))))))))))))))))))))))))))))))))
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A PS2 le van maradva...
:-))))))))))))))))))))))))))))
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
ez kötelező mindenkinek!!kurva jó!!!!!!!!!!!!!
és azt irják hogy az rs egyfolytában a 12 milliot surolja poligonilag és azt irjaák hogy a factor azt modnta a gc simán kiköpi magából a 20 millát bár ezt már mondtuk mi is...tehát ez nem hülyeség..
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
src nem egyenlő az scr betűkombinációval😊
vagy írni nem tudok vagy olvasni😊))vagy mindkettő
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezek FFX képek gondolom ezeket akartad belinkelni.Most kiderül,hogy nekem látszanak -e😊)