A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Which upcoming fighting game are you most looking forward to?
Vote Submitted
Kengo: Legacy of the Blade 1.22% 145
Mortal Kombat 5 13.43% 1592
Project K-X 0.53% 63
Soul Calibur 2 32.25% 3822
Tekken 4 20.68% 2451
Virtua Fighter 4 7.37% 873
X-Men: Next Dimension 4.46% 529
I don't like fighting games 20.06% 2378
TOTAL VOTES 11853
11 ezer emberből éphogy a második helyen van a t4!
Öcsém(18) eljött kémiázni ma hozzám...azt tancsi után kérte a Gt3at...mondjuk haverjánál nyomta agyba főbe a GT2-t régebben...most arcade modet nyomja hardban...mindjárt kinyitja az összes pályát és autót...hihetetlen...
úgy látszik öreg vagyok már meg lassú😊
aztán nekiállítom az arany jogsinak...remélem az kifog rajta
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
-Aztán jött a 2001 es E3, én meg mentem be a nintend pavionban ..meglátta a pikminet blablabla...
-Ahoz nem fér kétség hogy a Oikmin egy olyan ( de OLYAN) eredeti játék amely azt bizonyítja hogy igenis van még uj a nap alatt, lehet úl ötletekel kijönni a konzoljátékok mostanára agyonégetett világában, csak a fantázia kell hozzá, semmi más!
Real Time stratégia?Akció?Kaland?Logikai program? A Pikmin mindez egyben!!! 9 pontot kapott a 10 ből:
azt irják még hoyg nehéz belejönni és nehezek a feladatok! hja ez nagativumként szerepel..vallyon milyen gyerek viszi ezt végig?

Én még a kezdetek kezdetén összekötöttem mindent mindennel😊
Grabbeltem mp3-at tv-ből, rádióból, walkmanból, szal mindenhonnan😊
bár nekem a PS2 a Pc-vel van "összemixelve"...úgyhogy a GT3ban csak effektek vannak...a Pcről meg jön az MP3...olyan hangerővel ahogy akarod...így is jó nem?
Az Options-ben beállítod, hogy a vinyón lévő zenéket játssza, és ennyi!
Semmi cserélgetés!
Nagyon hangulatos pl a kis csöves Mini Morris-szal száguldozni London utcáin, miközben a Limp Bizkit Rolling-ja, vagy a My Way megy😊
Vagy San Francisco-ban a Red Hot Chili peppers Californication-jére, robogni egy corvette-tel
Game zenéje helyett is be lehet rakni, meg lehet úgy is hallgatni, hogy ha nincs benne játéklemez.
Nintedno 64 Pikachu edition!
Na, hogy, ha kijön a GC-ből egy GC pikachu SE, azt nem hagyom szótlanul 😉
MP3akat is lejátszik?
A Halo-nak a zenéjét meg hihetetlen jól megkomponálták, azt hallani kell!
Mikor jön a GC gép európába?
mert már mindenki csak áradozik róla itthon meg még sehol semmi....
uff mohuss
"-In-game music by the world-renowned group Ministry of Sound"
heeh
amugy meg igaz ez a pont..hisz egy 9 pontos gba gamez nem jobb int egy 6 pontos gc gamez😊!
"9 ponto kapott a 10 ből..ehhez képest az sszes gc gamez 9,9,5 sőt az RS 2 10 ponto kapott!!!!"
Na szóval nekem az ehhez képest miatt tűnt úgy,hogy te ahoz viszonyítod😊Érted?Egyébként már mondtam!A PS2-es játékokat még ne viszonyítsd a GC-s játékokhoz😊)Az még ráér!😊)
Egy játék ami király most az két év múlva is király lesz.Írjak példákat?😊))Van egy pár.Ami nem ilyen az nem érdemli meg ,hogy ANNYIRA jó kritikát kapjon!