A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm, ugy látszik mindig lemaradok a jó kis esti partyról, no mind1, majd legközelebb talán hamarabb kerülök haza. 😊
PyRex
.,n

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

Chr†ss
Én is megyek...nem maradok itt Danteval😊)))Nem közösködök Xboxos emberkével😊)Na jó ez persze csak vicc.Csak,ha már mindenki megy én is megyek...dolgozni.😊)Hiszen vár még engem a PS2 meleg karja és két játék,hogy végigjátszam és írásba foglaljam nevüket😊)Mohus neked gratula a gyerkőchöz😊)Szeretkezz ne háborúzz😊)Értsd.:Többé ne olvass vissza😊)
Dante te menyj vissza Halozni😊)Én is azt tenném,ha X-em lenne😊)Egyébként meg FF forever😊Na jó éjt mindenkinek😊Bye
CSOCSO
erre nem is reagálsz😊))))))))))))
na húzok énis, átnézem a teendőim holnapra, Csá all!
CSOCSO
majd egyszer mondjuk ehétvégén kölcsönadod az xed és megnézem majd hívlak..
CSOCSO
én is lépek szerintem!!!!!majd leszek remélem addigra lesz Martin is.. alias Gandalf😊
csaá mohus.
amúgy a Halo-ban van egy befagyott tó, na ott gyönyörű a jég, pláne a golyónyom amikor belelősz... isteni!
Jó akkor ez jeges út, bár szerintem az utak amúgy sem egyenletesen fagynak tükörsimára, azok a tavak.
Mind1 majd bekapcsolódik ide egyszer egy kémikus is😊
mohus
na skacok...mentem asszonkához...alukálni..meg melóka holnap

ui:öcsém tegnap végignyomta hardon a GT3-at..hihetetlen volt😊hiába öregszem

uff mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
ahamm hza jég akkor szép...bár a jég az legyen sima😊)
amúgy az Xbox gyönyörűen bump-mappingel
Van benne egy spéci játékmód, azt hiszem Ice Race vagy mi.
hát a jég szerintem tükröződjön valamennyire ha rásüt a nap.
viszont tényleg nem emléxem, hogy tükröződött volna rs2.

Beetle Rsi van a Project gothamban is, az elején a leghasználhatóbb autó, mert jól irányítható.
CSOCSO
Rallisport Challenge
mohus
de a jég itt az elején az ott van....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
ez nem colin
mohus
Ez a Colin?
mert azt szerintem meglesz mindenre....GBAra is😊))

mohus
köszke mindenkinek😊
dante...inkább xxbox😊vagy xbox2...vagy ami ujujlegujjujjabbgenerációs konzol lesz😊

csocso...
igen..talán ilyet már lattunk mostanság...de Bogár RSI az cool...

CSOCSO
nem.. maga az összhatás..az effekt szép de ez nem szép igy..nem kéne tükrözödnie..ott van az rs2! az nem tükrözödött és élethűbb is volt!
Csak azért mert Xbox-ra van?
CSOCSO
ez vhogy szép de valamiért mégsem néz ki igy jól!...
CSOCSO
már várom hogy legyen egy jo rallys gamez GC re mndjuk a colin3... Martin meg elment alukálni?😊
CSOCSO
nyah😊
amúgy congratulations, felictation meg hasonlók
CSOCSO
Gratula !!!!!!!!!!
Mohus jr.
Biztos Xboxos lesz😊
mohus
hú gyerekek azt még nem is mondtam...asszony reggel volt ultrahangon
8hetes és 6 napos a kölök...15mm😊
ez az izgi..nem a poligon...

Chr†ss
Ez igaz😊)Elég rosszul jött ki a lépés😊)Én meg kezdtem egyre idegesebb lenni mert azt hittem,hogy nem figyelsz és nem vágod le a helyzetet😊)Én ott nagyba próbáltalak leállítani...te meg rám se bagóztál😊
CSOCSO
heheheh 😊 hjolbam fainok vagyun mindannyian😊
CSOCSO
http://cube.ign.com/previews/15316.html
katt ide és szedd le vhogy a videokat...
mohus
igazából a szitu volt nagyon vicces....😊de nagyon😊nem győztem hámozni magam utána😊mert pároslábbal belegázoltam mindenbe....

Hú ez már megdolgoztatja a kombinatronikai készségeimet😊
Chr†ss
Tudod mohus...a CSOCSO-t mindig szívesebben nyomogatom mint a PS2 JoytRáadásul gondolj bele milyen egyszerű lejátszani rajta a CD-t...csak kinyitod azt a bazinagy száját és beleteszed...el se tévesztheted😊)Azért téged is szeretlek mohus

CSOCSO ne sértődj meg vicceltem csak a nagyszáddal kapcsolatban😊De az érzéseim komolyak😊)))
CSOCSO
húú de vicces😊
Chr†ss
Röhögsz?😊)Ugyan miért?😊)Olyan vicceseket írtam vissza netán?😊)
mohus
ez már szerelem....
és Csocso letette a GC-t és Chrisses lett😊majd Chriss otthagyta a PS2-t és Csocsós lett..
most x-esek ps2-esek gc-sek csocsosok és chrissesek...vannak a konzolbirodalomban

CSOCSO
metroid prime rol két videom van picikék 1-1 mega.. pár másodperc mind a kettő..de zoral a garfika! ahoyg a t4 ben is!
CSOCSO
hehee én is téged😊LOL
CSOCSO
😊))))))))ehheh a tuti😊
itt a T4 :http://cubemovies.ign.com/media/previews/image/turokevolution/evolution.mpg
ha kell metroid akor icukán keress meg
Chr†ss
Szívem csücske,egyetlenem😊)Én válaszolok😊)Akarsz róla beszélni?😊
mohus
Chriss😊))
Direkt kihagytam magamat....😊
hátha valaki bemondja mekkora ász is mohuss

de ez a mély nyom...kemény volt...képzeld el olvasom a storikat és nem néztem hogy épp akkor a forumon valaki reagál..és aznap este te voltál itt pont😊))és én csak írtam írtam.....te meg válaszoltál..kérdeztél...lelúzeroztál....én meg még mindig csak hat hét lappal ezelőtt jártam....

aztán döbbentem😊
huhh de durva volt...most is hasfalamat szaggatva röhögök..
de továbbra is a GC gyerek konzol nem konzol témája a csúcs😊olvasd vissza...mindenki marha jól reagált...mikrosütő stb...
uff
mohuss

CSOCSO
Martin eléggé rég vettem 576 ot akkor még honap vége felé jött az uj 576 konzol most mikor fog jönni?
Chr†ss
Akkor nagyon nagy bajban vagytok😊)Ha tényleg ő a "legalkalmasabb"😊))Kérd meg inkább CSOCSO-t😊Szerintem ezerszer jobb cikket írna...
Chr†ss
Mondom nem gond😊Van NTSC-s gép is a háznál.Egyébként,ha régió kód miatt van akkor lehet AR2-vel.Ezt direkt kiemeltem.Ha viszont nem akkor tényleg nem lehet azzal.De mondom felesleges van NTSC-s gép is ithon.😊)
CSOCSO
metroid video nemtom hol van nekem megvan ha akrod átküldöm add meg az icuka számod vagy keress rám: 107576757 a turok video meg mindjárt adom
Martin576
A Konzol tesztelői közül jelenleg a Miki a legalkalmasabb a FF feladatra. :o)

Chr†ss
Nem.De érdekelne.Hol tudom megnézni?😊)Kíváncsi vagyok😊)Metroid videó nincs véletlen?
CSOCSO
nekem már senki sem válaszol?😞(((
Chr†ss
Hehe😊)Mindegy a Veres Mikitől akkor is vedd el.😊))Egyébként az első részhez képest tényleg nem nagy előre lépés viszont akkor is egy kitűnő játék.Mondjuk ez már ember kérdése.Ki,hogy értékel.Én maxot adtam neki.Mondjuk a főszereplő nagyon idegesített!!!Egyébként...ilyen erővel nálatok a Tekken Tage Tournamentet is lelehetett volna húzni.Hiszen az se volt akkora előre lépés a Tekken3-hoz képest😊)NA mindegy nem vitatkozok nincs kedvem😊)
CSOCSO
Chriss te láttad a turok4 videot?