A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dante te menyj vissza Halozni😊)Én is azt tenném,ha X-em lenne😊)Egyébként meg FF forever😊Na jó éjt mindenkinek😊Bye
amúgy a Halo-ban van egy befagyott tó, na ott gyönyörű a jég, pláne a golyónyom amikor belelősz... isteni!
Mind1 majd bekapcsolódik ide egyszer egy kémikus is😊
ui:öcsém tegnap végignyomta hardon a GT3-at..hihetetlen volt😊hiába öregszem
uff mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
hát a jég szerintem tükröződjön valamennyire ha rásüt a nap.
viszont tényleg nem emléxem, hogy tükröződött volna rs2.
Beetle Rsi van a Project gothamban is, az elején a leghasználhatóbb autó, mert jól irányítható.
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
mert azt szerintem meglesz mindenre....GBAra is😊))
dante...inkább xxbox😊vagy xbox2...vagy ami ujujlegujjujjabbgenerációs konzol lesz😊
csocso...
igen..talán ilyet már lattunk mostanság...de Bogár RSI az cool...
Biztos Xboxos lesz😊
8hetes és 6 napos a kölök...15mm😊
ez az izgi..nem a poligon...
Ráadásul gondolj bele milyen egyszerű lejátszani rajta a CD-t...csak kinyitod azt a bazinagy száját és beleteszed...el se tévesztheted😊)Azért téged is szeretlek mohus
CSOCSO ne sértődj meg vicceltem csak a nagyszáddal kapcsolatban😊De az érzéseim komolyak😊)))
és Csocso letette a GC-t és Chrisses lett😊majd Chriss otthagyta a PS2-t és Csocsós lett..
most x-esek ps2-esek gc-sek csocsosok és chrissesek...vannak a konzolbirodalomban
itt a T4 :http://cubemovies.ign.com/media/previews/image/turokevolution/evolution.mpg
ha kell metroid akor icukán keress meg
Direkt kihagytam magamat....😊
hátha valaki bemondja mekkora ász is mohuss
de ez a mély nyom...kemény volt...képzeld el olvasom a storikat és nem néztem hogy épp akkor a forumon valaki reagál..és aznap este te voltál itt pont😊))és én csak írtam írtam.....te meg válaszoltál..kérdeztél...lelúzeroztál....én meg még mindig csak hat hét lappal ezelőtt jártam....
aztán döbbentem😊
huhh de durva volt...most is hasfalamat szaggatva röhögök..
de továbbra is a GC gyerek konzol nem konzol témája a csúcs😊olvasd vissza...mindenki marha jól reagált...mikrosütő stb...
uff
mohuss
ez vhogy szép de valamiért mégsem néz ki igy jól!...