A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha hiszed, ha nem, nem várok semmit. Hagyom magam meglepni"
Na ezzel én is így vagyok...pár napra kölcsönkaptam az 576Konzol tavaly szept-dec számait.De mintha csipkerózsika álmából ébresztettek volna fel...nekem a Saturnos Sega Rallye után jött pl a Granturismo3...lehet hogy sokat aludtam,de nem bántam meg mert számomra iszonyatos minőségi ugrás következett...még most is ámulok a mostani konzolok teljesítményén.
(Hiába diploma asszony meló...és most van idő újra konzolhoz nyúlni)
Ugye még nem késő ébredni?most jön csak a java?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ave
Caesar
Azért nem kapott 10-et a MGS2, mert nem elég nagy előrelépés az első részhez képest (többek között ezért). Meg aztán, első nekifutásból végignyomod párszor, aztán soha többet nem veszed elő.
Bocs, de nem akarok több FF cikket írni. A FF sorozat nekem már HALOTT.
most kikészítjük😊...de ha gyakrabban jönne akkor nem indulna rá mindenki hanem, ugyanolyan faszi lenne mint te meg a többiek...azaz valamilyen szinten itt mindenki egyéniség
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
szegény mártin idejön és mindenki öt faggatja😊 hehehe
Tényleg én is kiváncsi vagyok hogy lettél GC-s pedig régen nem nagyon szeretted a Nintendot...a Goldeneye-n kivül meg hasonlok..amugy mléxem még rám? a nagybátyáöccse nevezetű kölökre? bár nemhinném de talán...
és milyen játékot vársz mostanában?zusammen
igen ..dante...x-es...de te Martin..valami új gépszerelmed lett?😊
mondjuk a Max Payne az más😊 azt konzolon is kipróbálnám...melyikekre lesz?GC?X?PS2?
Át is tudod konfigurálni?...pl bármelyik gombbal ha akarsz lőhetsz is?
Randy Pitchford says, " I have both the Xbox and the GameCube. I love the GameCube, I would really like to develop games for this console. You should not be suprised if you see a new version of Half-Life being born on the GameCube in the future. "
Horgászbot is van az Xbox-hoz...😊

Amúgy esküszöm annyira bele lehet jönni a nézelődésbe és az oldalazásba..
a "kereszttel" előre/hátra, és strafe jobbra/balra.
a Jobb analog stick-kel nézelődsz.
a jobb oldali "ravasz" az a ravasz, a bal oldali ravasz gránátdobás, a fehér gomb flashlight, a fekete a két gránátfajta közti váltás, a kék gomb újratöltés/beszállás járműbe, a sáraga fegyverek közti váltás, a zöld az ugrás, és a pirossal meg lehet küldeni az ellent a puskatussal😊
Szerintem jól felépített, és átgondolt az irányítása.
A játék végére már majdnem úgy irányítottam ,mintha csak egérrel mene.
-FFVI
-FFVII
-FFVIII!!!!!!!!!!!!
-FFIX
-Soul Calibur
-Tekken3
-Gran Turismo 2
-Metal Gear Solid
A többi írott de azok is fullosan gyorsan futnak!Bár őszintén szólva én ezeket csak végigjátszottam gyorsba.(Kis nosztalgia😊) )Egyébként be kell kapcsolni a PS1-es játékoknál az effekteket?Mert én úgy tudtam ,hogy magától bekapcsolja legalábbis az FFIX nekem fényévekkel jobb mint PS1-en!Ember szerintem a te gépedbe van egy hiba még hozzá nem is akár mekkora.Az én haverjaimnak kivétel nélkül PS2 van és ehhez hasonló hibát még nem tapasztalt egyikük se!SŐT!Állítólag nagyon fasza és soha nem fagy ki a game.(Ami PS1-nél viszont előfodult)
Ja, még valami: a Chrono Crossal én is így jártam, szaggatott kegyetlenül az elején, aztán hagytam egy percet kinlódni, és akkorra már tökéletesen működött. Nofene!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!