A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
Martin!
"Ha hiszed, ha nem, nem várok semmit. Hagyom magam meglepni"

Na ezzel én is így vagyok...pár napra kölcsönkaptam az 576Konzol tavaly szept-dec számait.De mintha csipkerózsika álmából ébresztettek volna fel...nekem a Saturnos Sega Rallye után jött pl a Granturismo3...lehet hogy sokat aludtam,de nem bántam meg mert számomra iszonyatos minőségi ugrás következett...még most is ámulok a mostani konzolok teljesítményén.

(Hiába diploma asszony meló...és most van idő újra konzolhoz nyúlni)
Ugye még nem késő ébredni?most jön csak a java?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Martin576
"Sajnos" nem oldható meg AR2-vel sem. Eredetit nem tudsz futtatni. Másolt NTSC-set igen, eredetit nem. Se japánt, se amerikait. Megvan mind a kettő eredetiben, nem megy PAL gépen sehogy sem.

Chr†ss
Kétség kívül te vagy a legnagyobb egyéniség...főleg amikor képes vagy vissza olvasni hetekkel ezelőtti írások és azokra válaszolgatni😊))Te tényleg nagy egyéniség vagy ilyen téren😊)))Bocsi😊)

Ave
Caesar
CSOCSO
tényleg a sony megkérte a messiah készitőjét hogy ne csinálják meg a progit...most akor lesz messiah vagy nem?
Martin576
Na, regisztráltattam.

Azért nem kapott 10-et a MGS2, mert nem elég nagy előrelépés az első részhez képest (többek között ezért). Meg aztán, első nekifutásból végignyomod párszor, aztán soha többet nem veszed elő.

Bocs, de nem akarok több FF cikket írni. A FF sorozat nekem már HALOTT.

Chr†ss
Bízz csak ide én eltudom indítani😊))Kicserélem haveréval annyin ne múljon.Egyébként...nekem PAL-os gépem van.Nem tagadom íratok is.De nekem elfutnak az NTSC-s játékok.(Legalábbis az írottak nem értem miért lenne más az NTSC-s játék eredetiben.)Esetleg a régió kód miatt?Mert az AR2-vel lazán megoldható😊
CSOCSO
Te mohusugy érteted ugyanolyan faszi mint te meg a többiek😊
Chr†ss
Pikmin...hmm...azzal még nem játszottam.Bár én az igazat megvalva nem is szeretem ezt a fajta stílust.Mindegy...február közepén jön az én GC-m is addigra megnézem.Tekints elfogultnak de nekem akkor is a PS2 marad a csúcs😊Szerintem az MGS2 megér egy misét.Szerintem megadhattad volna neki a 10pontot.Azért mert benne van ez a N.Y.-s mizéria még nem kell lehúzni egy játékot.Szerintem maga a játék azért a nagyon jó.Ráadásul az akció játékok etalonja.Komolyan nem értelek miért adtál neki 9pontot.Na mindegy.Egyébként a Veres Miki kollégádat üdvözlöm .... szerintem vedd át tőle az FF cikkeket...
Nemár, még elpirul Martin😊
mohus
csocso!
most kikészítjük😊...de ha gyakrabban jönne akkor nem indulna rá mindenki hanem, ugyanolyan faszi lenne mint te meg a többiek...azaz valamilyen szinten itt mindenki egyéniség

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Efreet
Martin: szerintem nagyon sürg?sen regisztráld be a neved, nehogy akármi történjen...

"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"

Chr†ss
Egyébként közérdekű...na jó nem inkább csak az én érdekem😊)FFX NTSC verzió eredetiben.Nem tud valaki?Ha tud akkor milyen árban?
CSOCSO
turok 4 videora kiváncsi vagy mártin? 5 mega csak..
szegény mártin idejön és mindenki öt faggatja😊 hehehe
CSOCSO
hát remélem én is hogy skáig fogja bírni...
Tényleg én is kiváncsi vagyok hogy lettél GC-s pedig régen nem nagyon szeretted a Nintendot...a Goldeneye-n kivül meg hasonlok..amugy mléxem még rám? a nagybátyáöccse nevezetű kölökre? bár nemhinném de talán...
mohus
martin!
és milyen játékot vársz mostanában?zusammen

Chr†ss
Meg fogja élni de a harmadikat már nem😊)Akarsz fogadni?😊)Egyébként az FF teszteket miért nem te csinálod?JA!Titeket meg a Nintendo pénzel?😊)Gondolok itt az ehavi hát lapra😊
Chr†ss
Martin...hmm...kérdezhetek valamit?Minek köszönhetően is vagy te GC fanatikus?
mohus
köszönjük csocso..nélküled ez nem ment volna..

mohus
Szega!
igen ..dante...x-es...de te Martin..valami új gépszerelmed lett?😊

CSOCSO
Nesztek nekem köszönhetitek hogy Mártin itt van😊 és ennek esküszöm tök örülök!
Efreet
pontosan.

CSOCSO
EZ AZ IGAZI!😊 SZIOAK MÁRTIN!!BERAKJÁTOK A LEVELEMET? LÁTTAD A TUROK 4 ET? JÖN A HALF LIFE GC RE ÉS A ROGUE IS JÖN!!😊)))))))HÜLYE! TÖK ÖRÜLÖK NEKED!
Efreet
én meg Lemmings-párti 😊

enyhén
csak vicceltem😊
Az RS2-ben van belső nézet ami sztem, akkor használható ha pl, az űrben csatázol, bekapcsolod a célzókomputert (a Z-vel asszem), aztán hent😊
Efreet
enyhe szkepticizmust érzek ki Dante szavaiból... 😊

SZVSZ skizókból errefelé sosincs hiány 😉
Persze, állíthatod orrba szájba.
mohus
FPS-t...PC-re..

mondjuk a Max Payne az más😊 azt konzolon is kipróbálnám...melyikekre lesz?GC?X?PS2?

mohus
ja ez nem az igazi?😊....lehet hogy egy csaj😊

mohus
nocsak....az új GC-s tábort erősítő tag...szega..

mohus
Dante!
Át is tudod konfigurálni?...pl bármelyik gombbal ha akarsz lőhetsz is?

mohus
Az RSben...Van belső nézet is az űrhajókból?

Xboxra is lesz HL2, meg asszem PS2-re is
CSOCSO
HALF LIFE jön GC re:
Randy Pitchford says, " I have both the Xbox and the GameCube. I love the GameCube, I would really like to develop games for this console. You should not be suprised if you see a new version of Half-Life being born on the GameCube in the future. "
CSOCSO
mégha te lennél az!ha te vagy az odn meg mikor küldtem neked utoljára lvelet!
Chr†ss
Már megint egy személyiség zavaros egyén 😊
CSOCSO
18 milla poliogon...de azt kifelejtetted hoyg egy hajo 34 ezer pilool ál de amikor elmegy elötted a hajo kb a 60-70 %át látod a ásikat azt nem! szal igy jön ki a 12 milla poligon...
CSOCSO
poén???
Mar megint itt vannak a szemelyisegzavaros martin-klonok....😊))

Boltban! :-)
a legpoént kihagytam...
Horgászbot is van az Xbox-hoz...😊

Perpill. 40-50 kiegészítő cucc van az Xbox-hoz, egészen a zsinórtalan rádiós controllertől, a kormányig. egész változatos, indulásképp.
én nem tudok róla, van olyan hely ahol minden Xbox-os kiegészítő-ről vannak Review-k, ott nem láttam egeret.

Amúgy esküszöm annyira bele lehet jönni a nézelődésbe és az oldalazásba..

a "kereszttel" előre/hátra, és strafe jobbra/balra.
a Jobb analog stick-kel nézelődsz.
a jobb oldali "ravasz" az a ravasz, a bal oldali ravasz gránátdobás, a fehér gomb flashlight, a fekete a két gránátfajta közti váltás, a kék gomb újratöltés/beszállás járműbe, a sáraga fegyverek közti váltás, a zöld az ugrás, és a pirossal meg lehet küldeni az ellent a puskatussal😊
Szerintem jól felépített, és átgondolt az irányítása.
A játék végére már majdnem úgy irányítottam ,mintha csak egérrel mene.
Nana, sztem Halo-ban kurvajó az irányítás, mert megszokható az bevezető pálya alatt.
Chr†ss
Hmmm ez érdekes!Nekem eredeti játékok és tökéletesen futnak.Ezek lennének azok:
-FFVI
-FFVII
-FFVIII!!!!!!!!!!!!
-FFIX
-Soul Calibur
-Tekken3
-Gran Turismo 2
-Metal Gear Solid

A többi írott de azok is fullosan gyorsan futnak!Bár őszintén szólva én ezeket csak végigjátszottam gyorsba.(Kis nosztalgia😊) )Egyébként be kell kapcsolni a PS1-es játékoknál az effekteket?Mert én úgy tudtam ,hogy magától bekapcsolja legalábbis az FFIX nekem fényévekkel jobb mint PS1-en!Ember szerintem a te gépedbe van egy hiba még hozzá nem is akár mekkora.Az én haverjaimnak kivétel nélkül PS2 van és ehhez hasonló hibát még nem tapasztalt egyikük se!SŐT!Állítólag nagyon fasza és soha nem fagy ki a game.(Ami PS1-nél viszont előfodult)
mohus
pyrex...és most azt várod ,hogy ez majd mind PC-n is ilyen szép meg jó lesz?

mohus
jah....Suzuki...a mi autónk...😊))

A Parasite Eve 2-t is kipróbáltam, és az pl. tökéletesen működött. Na mindegy, ma úgyis kapok azt hiszem egy csomó játékot, majd végigpróbálom mindet.
Ja, még valami: a Chrono Crossal én is így jártam, szaggatott kegyetlenül az elején, aztán hagytam egy percet kinlódni, és akkorra már tökéletesen működött. Nofene!

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!