A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Beülök, tervezési "malfunction" jut mindenki eszébe, aztán lehattyúzok vele mindenkit😊
az új 7-es BMW nemsokára kijön... attól is koppan az állam😊
telleg melyik markat tipust preferalod? ha szabad kerdeznem?(hatha megint balhe uti fel a fejet😊)
aztan nem is konzolosok gumiszobaja lesz itten😊
Amúgy én mindig a halandó átlagember szemével szoktam az ilyen dolgokat nézni, nem protekciós szemmel😊 (pedig van😊
De ha lenne 32 millám...akkor sem vennék 2 milla fölött autót...és 100e felett konzolt...ezt értsétek meg...én is elfogadom az ellenérveket és igényeket
Suzukit meg akkor vennék amikor Xboxot....meg MS terméket...
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Húgomnak volt kiskorában ilyen mini gyerekmosógépe, na ahhoz pont passzol aranyos gyereksütőnek😊
de nektek 90 na mit szoltok?😊))
Sebaj, majd a BMW Z9-cel legyalázlak titeket😊
(meghato... a szavaim nyomot hagytak😛
de bazze nem olyan???😊
Nalam a MAserati Quattroporte IV
full extraval a hatar (32millio K😎
De azzal telleg elegedett lennek... asszem alaznaka foldbe minden luxus mercit 😄 hehehe(bocsi csocso😊
a GC-ben meg süthetsz😊
Konzolom eddig csak SNES volt, meg most az Xbox (a többi konzolhoz, DC, PS, PS2, GC ismerősök révén jutottam kipróbálni), úgyhogy még ott sem alakultak ki határaim😊
De eddigi tapasztalataim alapján, az árak süllyednek! Ps2 "nyitáskor" 180-200 körül mozgott, mostmeg 90-120 között hozzájutsz!
Illetve Cheapboy majd tud 55 korul is😛
(en tole veszem bebebebeeeee😊) korom fekete GCm lesz mint az eccaka, .... meg aztan jol fog mutatni a hofeher psonem es a saziten feket ps2om melllett😊
Xboxot, bazze azt piaspultnak fogom hasznalni, ha le(sz)nne😊 azon fogok felesezni, es ha banatom van lesz mit utalni es utni😊)
mert nekem 100e fölött seggnyalogatós konzol is lehet....akkor sem veszem meg..
egy autóért sem adok többet mint 2 milla..az a határ...
neked mi a határ?
uff
mohuss
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Ezt írtam már GC-nek is ,aki a japcsi statisztikákat nézi...írtam neki hogy máris költözhet...Mo élünk és itt akarunk játszani ráadásul...olcsón...leszarom ezeket a nagy multikat..oda mennek ahol olcsó a munkaerő, amcsi takarítónői fizetésről álmodoznak itthon az emberek...amit itt kivesznek a zsebünkből, annak csak ezredrészét chippeljük csak vissza...
Én azért vártam egy-két évet,hogy valami kialakuljon itt kis hazánkban...és eldőlt az itthoni helyzet
pl.a PS2-t karácsonykor nem lehetett kapni...
memóriakártyával is szűkében voltak😊pedig minden Sony üzletben volt valami PSX PS2 anyag...
és szerintem ez a legjobb módszer,hogy egy konzol jó legyen egy adott helyen...kirakatba kell tenni stb...és a sony boltból van egypár...amit sem a Nintendo sem az MS nem mondhat itthon el😊úgyhogy én nem is csodálkozom ezen a híren....lehet menni a dugihelyekre cserélgetni....angliából rendelni játékokat és várni a "beszállítókat" hajrá...300font..hehe ki mit várt..én nem is tudom😊lsd alább
A következőket Csocso barátunk írta az 576Konzol fórumon
"30 ezerrel olcsob az GC mint az x vagy a ps2..beszész egy boltba és veszel egy dvd lejátszót ami mp3 at is tud! és asztali jobb minöségű egy kicsikét...nekem van DVD-m..bár igy is inkább DVD-s GC-t vennék mert jobban néz ki!"
erre én így reagáltam
"Szega Csocso!
Akkor a GC 50ezer lesz itthon amikor megjelenik?De jó...
emlékszem amikor a Saturn jelent meg...300 dolcsi volt(1 dolcsi akkor valahogy 230-250lehetett de lehet hogy kevesebb)...itthon meg valahogy 130ezer volt..az 576 Hívj felirata alatt😊))
Jah és akkor 30ezerért vehetek egy MP3 at is tudó DVD lejátszót...asztalit...nem is a székre tenném, bár ennyiért egy fotelt sem kapok😊
Aha...
jó kis norvég együttes volt..."
uff mohuss
Tudja szerintem mit csinál az a f*sz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
De hidd el, lesz itthon bőven😊
(unofficially)
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
http://www.psxgamer.com/cheats/finalfantasyvii.htm
Itt le van írva, hogyan kell feléleszteni Aerist. Pontosabban legalább ötféle módon le van írva 😊 Ennyi sok barmot 😊
egyszeru, bazz es csodalkoznak, ha nem birunk varni,e s iratjuk mar a cuccost.
Egyebkent a minap vettem irott FF9et, (nem birtam mar tovabb varni... tobb mint egy ev) erre bazzeg mit az isten lehet kapni 12ert Cheapboytol... asszittem kiugrok az ablakon.... (angol, palos😞
A bónusz dvd-n nyalánkságok.
Ami gáz: soha nem fogják kiadni állítólag Japánon kívül 😞 Ja, és ha már a második angol szinkronos verziót adják ki, akkor mi a szarért kell várni májusig Európában? A német/francia/olasz feliratért??? Egyszerűen érthetetlen.
Forrás: http://www.ffgurus.net/maingen.cgi?97
Azt legalább mindenki belátta hogy a PCknek semilyen téren nem áldozott le.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
De ez mind csak találgatás.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Általában napi három-négy órát van bekapcsolva, hétvégén egy napot pihen, egy napon pedig gyakran 12 órán át nyúzom. Ezek persze átlageredmények, van, amikor három napig be sincs kapcsolva, és két ünnep között gyakorlatilag folyamatosan be volt.
Amúgy eddig nem volt rá panaszom, de le is kopogom. Ja, még ami fontos lehet: kb. 70%-30% az írott-eredeti játékok használati idejének aránya.
Ezt abszolút alá tudom támasztani! Amikor előszőr meghallottam, majd beszartam, hogy két perc múlva szétmegy a gép. Szerencsére azóta sincs gond, de figyelek a jó lemezre.
Én is rá voltam izgulva ezekre, de sajnos nem játszottam velük 1-2 óránál többet. Hogy miért? Hát nagyon egyszerü. Ezeknek a gépeknek a személyzete ugye 2 fő. Kérdezem, mióta beszélhetünk szimulátorról, ha én vezetem a gépet és a fegyvereket is nekem kell kezelnem??? Tudtommal léteznek wingman-ek, de akkor meg ugye hol az élvezet, ha nem én lövöldözök? Egy darabig cool, de aztán megunja az ember "csak" vezetni a gépet! Ha meg én vagyok a lövész, akkor szintén gond van. A hülye gép vezeti a gépem, és vagy hagyja magát lelövetni, vagy az egész olyan mint egy arcade lövöldözés!!!
A várva várt megoldás (legalábbis számomra) késik,pedig annyira triviális. Multiban vezethető helikopterek. A Haver bejelentkezik hozzám, és felszálunk. Ö a lövész, én a pilóta! És az már HELIKOPTER SZIMULÁCIÓ! Lanba lenne az igazi, de net-en sem lehet rossz! (Pláne, ha a single küldetéseket is lehetne nyomni, ne csak deathmatch-et)
Amíg ezt nem oldják meg, addig én nem nyomulok helcsi szimm.-ral. Csak kiábrándítanak!
amint azt hasznaltam mar 1-2re ment az is.
Ami geci volt, az a repulos disznos kuzdes.
ha elsore nyomta akkor korrekt😊(vagyis eletbe meg turismozni nem turizmozott😊))
HArdon?????
BAzze az a game meg pro fokozatban is gyenge mint a harmatfing... de most telleg.
Olyan hardon is (sajnos) mint egy setakocsikazas.
Pro fokozatban is 20-30mp-t verek a gepre egy kellemes menet alatt.
Tegnap haverhoz átugrottam es (hat ha mar van neki GT3ma gyorsan jogsizok egyet, hogy milyen autokat is ad ki )
No mivel nem volt sok idom, csak az inter b-ig jutottam el.. (a domestic a-s kocsira mar most nem emlekszem😊
az elsonel valamilyen mazda szutykot ad, az inter b-el meg nissan Z conceptet (legalabbis a rendszaman a Z betubol erre kovetkeztettem a garazsba mar lusta voltam benezni😛
Szerintem a legmelegebb amikor a vizes aszfalton megyunk korbe.... van egy feelibngje allandoan kitett seggel nyomni😊
Nah ennyire volt megerolteto tegnap a GT3...(fel eve nem nyomtam es jopár arany jogsi elsore!! ment😊