A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tod, mint a rút kiskacsa...
Beülök, tervezési "malfunction" jut mindenki eszébe, aztán lehattyúzok vele mindenkit😊
az új 7-es BMW nemsokára kijön... attól is koppan az állam😊
GAMECUBE
oksa, a suzuki csak poen volt.
telleg melyik markat tipust preferalod? ha szabad kerdeznem?(hatha megint balhe uti fel a fejet😊)
aztan nem is konzolosok gumiszobaja lesz itten😊
Felesleges pénzmag az most az Xboxom összekötése az erősítőmmel fogja felhasználni meg a DVD playback kit, és DD5.1-ben fogok zúzni😊

Amúgy én mindig a halandó átlagember szemével szoktam az ilyen dolgokat nézni, nem protekciós szemmel😊 (pedig van😊
mohus
Jól van skacok😊Ti tudjátok....én nem beszélek le senki hogy mire költi a lovettáját😊
De ha lenne 32 millám...akkor sem vennék 2 milla fölött autót...és 100e felett konzolt...ezt értsétek meg...én is elfogadom az ellenérveket és igényeket
Suzukit meg akkor vennék amikor Xboxot....meg MS terméket...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GAMECUBE
jaja en is vettem ilyen babahazat, es komplett kis barbisdit fogok nyomatni a pici GCvel... hogy varom mar a rozsaszin kivitelt😊
GAMECUBE
de milyen ronda az mar az a Z9, ejjj ha ez az autogyartas jovoje, akkor inkabb a multba menelulok... alfa 75,... valaki???😊
amúgy tényleg olyan😊
Húgomnak volt kiskorában ilyen mini gyerekmosógépe, na ahhoz pont passzol aranyos gyereksütőnek😊
GAMECUBE
nem egy kategoria, akkor en mar a ferraimmal gyuvok😊
ITALIA RULEZZ😊
GAMECUBE
ps2 ara nbyitaskor a szornyu helyeken volt 180-200, en mar akkor is 160ert tudtam, sot, ma mar 67ert😊))Kapcsolatok rulezz😊
de nektek 90 na mit szoltok?😊))
Én BMW párti vagyok, kár, hogy nem gyártanak már 850-est😞
Sebaj, majd a BMW Z9-cel legyalázlak titeket😊
GAMECUBE
emlekszem , jo dolog hoghy vannak meg akik emlekeznek rá😊
(meghato... a szavaim nyomot hagytak😛

de bazze nem olyan???😊
GAMECUBE
jaja, telleg a kis suto kulseju😊))))))))))))))
még te mondtad régebben, hogy a GC olyan mint egy rezsó😊
GAMECUBE
autoert nem adsz ki tobbet 2 millanal??? Buzuki rulz? vagy mi?😛

Nalam a MAserati Quattroporte IV
full extraval a hatar (32millio K😎
De azzal telleg elegedett lennek... asszem alaznaka foldbe minden luxus mercit 😄 hehehe(bocsi csocso😊
khm😊
a GC-ben meg süthetsz😊
autót még nem vettem, abban nemtom a határt😊
Konzolom eddig csak SNES volt, meg most az Xbox (a többi konzolhoz, DC, PS, PS2, GC ismerősök révén jutottam kipróbálni), úgyhogy még ott sem alakultak ki határaim😊

De eddigi tapasztalataim alapján, az árak süllyednek! Ps2 "nyitáskor" 180-200 körül mozgott, mostmeg 90-120 között hozzájutsz!
GAMECUBE
no a GC itthon tuti 60lesz (MO-i kepviselet szerint)
Illetve Cheapboy majd tud 55 korul is😛
(en tole veszem bebebebeeeee😊) korom fekete GCm lesz mint az eccaka, .... meg aztan jol fog mutatni a hofeher psonem es a saziten feket ps2om melllett😊
Xboxot, bazze azt piaspultnak fogom hasznalni, ha le(sz)nne😊 azon fogok felesezni, es ha banatom van lesz mit utalni es utni😊)
mohus
ja és mennyiért?
mert nekem 100e fölött seggnyalogatós konzol is lehet....akkor sem veszem meg..
egy autóért sem adok többet mint 2 milla..az a határ...
neked mi a határ?
uff
mohuss

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
Ez az igazi volt😊)hehe

mohus
Szega!igen ez már volt hír.Lejjebb, de még nem reagáltam....
Ezt írtam már GC-nek is ,aki a japcsi statisztikákat nézi...írtam neki hogy máris költözhet...Mo élünk és itt akarunk játszani ráadásul...olcsón...leszarom ezeket a nagy multikat..oda mennek ahol olcsó a munkaerő, amcsi takarítónői fizetésről álmodoznak itthon az emberek...amit itt kivesznek a zsebünkből, annak csak ezredrészét chippeljük csak vissza...

Én azért vártam egy-két évet,hogy valami kialakuljon itt kis hazánkban...és eldőlt az itthoni helyzet
pl.a PS2-t karácsonykor nem lehetett kapni...
memóriakártyával is szűkében voltak😊pedig minden Sony üzletben volt valami PSX PS2 anyag...
és szerintem ez a legjobb módszer,hogy egy konzol jó legyen egy adott helyen...kirakatba kell tenni stb...és a sony boltból van egypár...amit sem a Nintendo sem az MS nem mondhat itthon el😊úgyhogy én nem is csodálkozom ezen a híren....lehet menni a dugihelyekre cserélgetni....angliából rendelni játékokat és várni a "beszállítókat" hajrá...300font..hehe ki mit várt..én nem is tudom😊lsd alább

A következőket Csocso barátunk írta az 576Konzol fórumon
"30 ezerrel olcsob az GC mint az x vagy a ps2..beszész egy boltba és veszel egy dvd lejátszót ami mp3 at is tud! és asztali jobb minöségű egy kicsikét...nekem van DVD-m..bár igy is inkább DVD-s GC-t vennék mert jobban néz ki!"

erre én így reagáltam

"Szega Csocso!
Akkor a GC 50ezer lesz itthon amikor megjelenik?De jó...
emlékszem amikor a Saturn jelent meg...300 dolcsi volt(1 dolcsi akkor valahogy 230-250lehetett de lehet hogy kevesebb)...itthon meg valahogy 130ezer volt..az 576 Hívj felirata alatt😊))
Jah és akkor 30ezerért vehetek egy MP3 at is tudó DVD lejátszót...asztalit...nem is a székre tenném, bár ennyiért egy fotelt sem kapok😊
Aha...
jó kis norvég együttes volt..."

uff mohuss

Gates-ről sokmindent el lehet mondani, de azt, hogy tökhülye nem...
Tudja szerintem mit csinál az a f*sz.
Alien!
Jól kikalkulálták az árát,gondolom a MS kezdi unni a gépeken vesztett $ milliókat....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sorry de elofordult mar itt al-martin is.

Ezt már lehet tudni jó rég óta, hogy a Microsux nem dobja itthon piacra a boxot..
De hidd el, lesz itthon bőven😊
(unofficially)
mohus
köszike...és neked is chriss...meg mindenkinek..majd mindig értesítlek titeket e fejleményekről

CSOCSO
megnéztem a final fantasy 9 intorját vagy mit.. a zene eszméletlen... nagyon tetszenek a bemutatók..pl ott van az eyes on me..az is zoral..ma letöltöm a 6 osét vagy melyiket
CSOCSO
bazzeg a polip milyen állat főellenség volt😊!!!!
Én is. Mindnek 😊 Ezek szerint Aerist kb. ötféle módon vissza lehet hozni a játékba, de csak akkor, ha nem akarunk Zack-kal (na ez volt a baromság csúcsa) játszani, mert a kettő kizárja egymást 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

GAMECUBE
ne szidd oket, en hiszek nekik......😊)
És mind komolyan gondolja! LOL LOL LOL

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Final Fantasy 7 fanoknak érdemes ellátogatni erre az oldalra:
http://www.psxgamer.com/cheats/finalfantasyvii.htm

Itt le van írva, hogyan kell feléleszteni Aerist. Pontosabban legalább ötféle módon le van írva 😊 Ennyi sok barmot 😊

GAMECUBE
csak hogy rábasszunk.
egyszeru, bazz es csodalkoznak, ha nem birunk varni,e s iratjuk mar a cuccost.

Egyebkent a minap vettem irott FF9et, (nem birtam mar tovabb varni... tobb mint egy ev) erre bazzeg mit az isten lehet kapni 12ert Cheapboytol... asszittem kiugrok az ablakon.... (angol, palos😞
GAMECUBE
ejjj mekkora hirdetes t adott fel cheapboy😊
És FF10 ___International___-nek fogják hívni. Mekkora kancsók ezek 😊

Ha valakit érdekel: Japánban január 31-én adják ki a FF10 extra kiadását. Amit tudni fog: dupla dvd, angol nyelvű szövegek, új befejezés (!)
A bónusz dvd-n nyalánkságok.
Ami gáz: soha nem fogják kiadni állítólag Japánon kívül 😞 Ja, és ha már a második angol szinkronos verziót adják ki, akkor mi a szarért kell várni májusig Európában? A német/francia/olasz feliratért??? Egyszerűen érthetetlen.

Forrás: http://www.ffgurus.net/maingen.cgi?97

Mármint mi "kutatunk" a legjobban. Mert a szó másik értelmében aligha áll 😊

narumon
Éppen most nézem hogy a PCs játékoknak leáldozott topicban már konzolharc van 😊

Azt legalább mindenki belátta hogy a PCknek semilyen téren nem áldozott le.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Ebben teljesen igazad van, tényleg semmi ráció nincs (nem lenne) a döntésben. De ettől még sajnos nem elképzelhetetlen. Amúgy ez a forgalmazós dolog hülyeség: szerintem ez azt jelenti, hogy pl. a Sony forgalmazza Mao-n a ps2-t, mert árulja boltjaiban. És a MS nem forgalmazza az x-et, mert nem árulja Mao-n (hangsúlyozom: csodálkoznék, ha így lenne!). De! A konzolboltokban ugyanúgy lehet majd kapni, ha nem magyar forgalmazótól, akkor "behozzuk külföldről, aztán forgalmazzuk mi" alapon. A mostani ps2-ket sem a Sony Magyarországtól veszik szerintem a konzolboltok 😊 Max. a Mediamarkt kategóriájúak.
De ez mind csak találgatás.

Blasta
Egész egyszerüen ez nem jellemző a MS-ra! Köcsögök, az rendben van, de nem ennyire! Azért mert tőlünk már erősen kelet minden, attól még nem hiszem, hogy csak úgy nem forgalmaznák. M.O. akkor is piac, akár mennyire nem gazdag. De ami a lényeg, hogy a riválisokat lehet, vagy majd lehet kapni itthon. Ezt egy kezdő a konzolpiacon, nem engedheti meg magának. Nem azért mert csődbe menne, ha nem árulnák itthon, hanem egyszerüen nincs olyan helyzetben, hogy ilyen lépést tegyen. Nekik most nyalniuk kell a konzolosoknak a bokáját kőkeményen, akár MS akár nem. Ha beszállsz egy piacra, akkor igyekszel a riválisokat minden fórumon felülmúlni, pláne ha az MS-ről van szó!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nagyon szívesen. A BSA-nak lesz? 😊

Szerintem is furcsa a hír, de azt azért le kell szögezni, hogy az, hogy itt gyártják, még semmit sem jelent. Az csak addig érdekes a MS-nak, amíg megfelelő szaktudású olcsó munkaerőt kap a pénzéért. Azután leszarja. Sajnos.

Blasta
Ezt azért nem tartom korrekt illetve átgondolt lépésnek. Egyáltalán bárminemü valóságalapot nem tudok elképzelni eme hír mögött. Másrészt ha már itt gyártják, azt nem tehetik, hogy pont itt ne forgalmazzák. Szerintem ez akkora kacsa, hogy na!

November eleje óta, írott cd-ket a legelső pillanattól kezdve használok, de érdekes módon nem mindet szkrecsseli szét 😊 még az ugyanolyan márkájúak közül sem.
Általában napi három-négy órát van bekapcsolva, hétvégén egy napot pihen, egy napon pedig gyakran 12 órán át nyúzom. Ezek persze átlageredmények, van, amikor három napig be sincs kapcsolva, és két ünnep között gyakorlatilag folyamatosan be volt.
Amúgy eddig nem volt rá panaszom, de le is kopogom. Ja, még ami fontos lehet: kb. 70%-30% az írott-eredeti játékok használati idejének aránya.

"és mondták, hogy ezt akkor teszi a gép, ha szar minőségű az írott lemez és nehezen boldogul vele"

Ezt abszolút alá tudom támasztani! Amikor előszőr meghallottam, majd beszartam, hogy két perc múlva szétmegy a gép. Szerencsére azóta sincs gond, de figyelek a jó lemezre.

Blasta
Próbálld ki az Apache&Havoc-ot, vagy a gunship 2000-et! Ha jól tudom ezek óta nem született helcsi SZIMULÁTOR (ugye commanche4 nem az).
Én is rá voltam izgulva ezekre, de sajnos nem játszottam velük 1-2 óránál többet. Hogy miért? Hát nagyon egyszerü. Ezeknek a gépeknek a személyzete ugye 2 fő. Kérdezem, mióta beszélhetünk szimulátorról, ha én vezetem a gépet és a fegyvereket is nekem kell kezelnem??? Tudtommal léteznek wingman-ek, de akkor meg ugye hol az élvezet, ha nem én lövöldözök? Egy darabig cool, de aztán megunja az ember "csak" vezetni a gépet! Ha meg én vagyok a lövész, akkor szintén gond van. A hülye gép vezeti a gépem, és vagy hagyja magát lelövetni, vagy az egész olyan mint egy arcade lövöldözés!!!
A várva várt megoldás (legalábbis számomra) késik,pedig annyira triviális. Multiban vezethető helikopterek. A Haver bejelentkezik hozzám, és felszálunk. Ö a lövész, én a pilóta! És az már HELIKOPTER SZIMULÁCIÓ! Lanba lenne az igazi, de net-en sem lehet rossz! (Pláne, ha a single küldetéseket is lehetne nyomni, ne csak deathmatch-et)
Amíg ezt nem oldják meg, addig én nem nyomulok helcsi szimm.-ral. Csak kiábrándítanak!

GAMECUBE
nem tudom a disznos kuzdessel nekem addig volt bajom, amig nem tudtam, hogy ha a gazt felengedem extran turbozik...
amint azt hasznaltam mar 1-2re ment az is.
Ami geci volt, az a repulos disznos kuzdes.
GAMECUBE
Most ezt nehogy leszidasnak vedd, csak nem nagy kunszt vegigvinni hardon..😊
ha elsore nyomta akkor korrekt😊(vagyis eletbe meg turismozni nem turizmozott😊))
GAMECUBE
NE hulyits😊
HArdon?????
BAzze az a game meg pro fokozatban is gyenge mint a harmatfing... de most telleg.

Olyan hardon is (sajnos) mint egy setakocsikazas.
Pro fokozatban is 20-30mp-t verek a gepre egy kellemes menet alatt.

Tegnap haverhoz átugrottam es (hat ha mar van neki GT3ma gyorsan jogsizok egyet, hogy milyen autokat is ad ki )
No mivel nem volt sok idom, csak az inter b-ig jutottam el.. (a domestic a-s kocsira mar most nem emlekszem😊
az elsonel valamilyen mazda szutykot ad, az inter b-el meg nissan Z conceptet (legalabbis a rendszaman a Z betubol erre kovetkeztettem a garazsba mar lusta voltam benezni😛

Szerintem a legmelegebb amikor a vizes aszfalton megyunk korbe.... van egy feelibngje allandoan kitett seggel nyomni😊
Nah ennyire volt megerolteto tegnap a GT3...(fel eve nem nyomtam es jopár arany jogsi elsore!! ment😊
nem hát, nyugodtan hívj, neked ehhez nem kell engedély, tudod 😊
Jajjj, majdnem elfelejtettem gratulálni Mohus-nak,(vagyis el is felejtettem az elősző hozzászólásban) igy most bepótolom: Gratulálok a gyerekhez Mohus-sama. 😊