A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CHEAPBOY_GA
akkor is gyenge😊

CHEAPBOY_GA
de ha csak egy gamet nezunk sehol sincs a PC.
lassad mar be, s meg az sem 40 milka ahol a Mario tronol, s az csak 1 db game😄D

Davidus
6 millio a minimum amivel be lehet kerülni. Volt vagy 10 kieg elég ha 2 milliot adtak el per kieg😊

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
Nem mert akkor rajta lenne a listan.
Akar kiegeszito akar nem rajta kellene lennie.

Davidus
Elmondom mi lesz okostóni😊 Kijön a PS3 és 2 évig überel a grafikája. Aztán szépen visszaelõz a pc és te jössz ide ujra vergõdni hogy a PS4 PC gyilkos lesz. Nem igaz hogy nem vágod a menetrendet😊

V9ykn8_TZL0

Dynamic
Ha rám értetted, akkor marhára mellényúltál.Adhatsz a 16 évhez még 12-õt.Nyugi végigjártam a lépcsõt Spektrumtól a PC-ig.
Az azért elmagyarázhatnád végre, miért fáj neked a PC léte?Miért, ha egyszer úgy is a szeretve imádod konzolodat buzerálod?Gátol ez téged valamennyire-mármint a PC léte-, hogy teljes egészében kiélvezd szíved csücskét, a PS2-t?
Davidus
The Sims: Superstar - EA
Grand Theft Auto: Vice City - Rockstar
Enter the Matrix - Atari
Rollercoaster Tychoon 2: Wacky Worlds - Atari
The Sims Deluxe - EA
Command and Conquer: Generals - EA
Delta Force: Black Hawk Down - NovaLogic
The Sims: Unleashed - EA
Battlefield 1942 - EA
Diablo II - VU Games

Most épp 3 féle sims van az aktuális PC top10 eladási listán😊 Nem tudom mit élveznek azon a gammán de én 10 percet bírtam vele játszani😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
õõõ mit csinál?

V9ykn8_TZL0

Davidus
Ja és ez az alap sims. Azóta kijött 30000 féle láma lehúzó verzió. Bõven 30 millio.

V9ykn8_TZL0

Davidus
"PC hat igencsak hatul van, de az elmezony szinte csak Nintendo" Töröld meg a szemüveged😊 sims 7.
Látszik hogy milyen igénytelen a nép. Nincs zelda a top 20-ban😊

V9ykn8_TZL0

Davidus
Csak azt nem tudom hogy ez az ember beteg vagy csak poénkodik😊

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
S ezt a Mariot fejezi be a Nintendo😞

CHEAPBOY_GA
Igenn ez 100% mert jon majd valami valami PC feletti, PSX, PS3, GC2😊)

CHEAPBOY_GA
Nakeremszepen mik is avilag legsikeresebb jatekai?

Ki mondta hogy a Sims 30 millio?😄DD LOL!!!

PC hat igencsak hatul van, de az elmezony szinte csak Nintendo.

Szal az n64es is jol ment😊

1. Super Mario Bros. (NES) - 40 millió
2. Tetris (Gameboy) - 33 millió
3. Super Mario Bros. 3 (NES) - 18 millió
4. Super Mario World (SNES) - 17 millió
5. Super Mario Land (Gameboy) - 14 millió
6. Super Mario 64 (N64) - 11 millió
7. The Sims (PC) - 10 millió
8. Super Mario Bros. 2 (NES) - 10 millió
9. Grand Theft Auto: Vice City (PS2) - 8.5 millió
10. Harry Potter and the Sorcerer's Stone (PS1) - 8 millió
11. GoldenEye (N64) - 8 millió
12. Donkey Kong Country (SNES) - 8 millió
13. Super Mario Kart (SNES) - 8 millió
14. Pokemon Red/Blue (Gameboy) - 8 millió
15. Half-Life (PC) - 8 millió
16. Tomb Raider II (PS1) - 8 millió
17. Final Fantasy VII (PS1) - 7.8 millió
18. Myst (PC) - 7 millió
19. Gran Turismo 3 (PS2) - 7 millió
20. Dragon Warrior VII (PS1) - 6 millió

Kiralysag.

Neme.
És igaza van.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

Bazzeg ezt ti komolyan nem unjátok?
1éve amikor még jártam ide pont ugyanez volt a szöveg😊

\"Life is around you and in you.\"

versio
egy 16 éves kis tücsök ne akarja helyettem eldönteni hogy mi számitogép és mi fostömlö
a pc egy elavult mocsok ami a szemétre valo, és elöbb utobb oda is jut...

Dynamic
Hagyd, szánalmas ez az infantilis erõlködés...
mohus
ránézek szegény Colin 3-ra...
asszem jó úton halad😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
nekem a tenchu 3-ban legjobban a cooperative öldöklés tetszett😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Davidus
Version már a PS2 is pc gyilkos volt nem? Valahogy nem sikerül kinyírnotok szegényt😊

V9ykn8_TZL0

versio
"jeeeee
C64 RULZ!
én benne voltam mind a játék, mind a demókészítésben (el is adtunk néhány gámát forgalmazónak), sõt még a crack témában is otthon voltam"

akkor te se lehetsz mai csirke 😄DD
a legjobb c64 programozo az országban ADT volt
ha nem ismered akkor nem voltál a jok között😊))
a c64-es idöszakban nem is volt igazi demozás mindenki sötét volt hozzá mint atom
a magyar scene az Amiga500-al indult be

aabyssx
Inkább csináljanak Tenchu online-t ,mer' a Tenchu 3 kooperatív módja nekem nagyon bejött. Hiába gáz egy kicsit a split-screen, összességében nagyon jó élményt ad.
Mondjuk ebben benne van az is, ahogy vitatkozol a melletted ülõvel, hogy most mi a túróért kellett leugrani a háztetõrõl. 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
nagy kár, hogy kihagyták a pályaszerkesztõt, most kaphatnánk egy kiegészítõt mint ps1-re, abban lenne sok ilyen pálya... 😞(

aabyssx
SZVSZ zseniális a hangulata (a stílus és a zene)! Last Ninja 2 (C=64) érzésem volt, amikor játszottam. 😉

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
persze, megvan. kicsit rövidnek tartottam, de mégiscsak bonuszpálya, ne sírjak..

CHEAPBOY_GA
Iwata san kijelentese a Mario jatekok veget jelentheti.😞((( (en itt mondjuk csak a plattform gameket fogom hianyolni, remelem az ujdonsagok utni fognak)

CHEAPBOY_GA
"Once more, Satoru Iwata announces a new generation of "stars" at Nintendo thanks to new franknesses until one always waits. It declares with very right title that Pokémon and Mario are not any more in phase with the players.

- IGN confirms the development of Pilotwings per Factor 5 on Gamecube. According to the American magazine on line, it would be available from here the next summer.

- Namco announces to work on three new projects, a play of race, a play of combat which is not Tekken 5 and finally a MMORPG which would be available at the same time in the whole world.

- According to Eurogamer, Mafia should leave on all the consoles at the end of the year to Europe.

- Astonishing, Nintendo Japan announces only the stop of the production of Super Famicom Jr and Famicom for September, in well-heard Japan!
"

Ehhe jon az Uj pilotwings😊

aabyssx
De azt egy mozdulattal tudod állítani.

BTW a Through the Portal megvan?

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
a legtökéletesebb játék szerintem, ami a kameramozgást illeti, az Ico, kizoomolt ha kell, befordult ha kell, mindig a legjobb nézetet mutatta..

CHEAPBOY_GA
Na majd eccer kiprobalom😊
Vegulis olyan mindegy mit dontok magamba ma mar😊

aabyssx
Én PC-n kezdtem demo-val ('90 körül 😉. A crack nem érdekelt soha.

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
Nem nem egyaltalan nem😊

UNREG
"és a sarkoknál kell nézelõdni"

hááát... nekem pont a sarkokkal volt bajom, a nagy segítõkészség miatt néha ellenkezõ irányba fordult a kamera...

aabyssx
Nem tudok róla, hogy fejlesztenék, de a Tenchu.de-n már elkezdték irogatni az ötleteket és az igényeket.
Lehet, hogy beírom, hogy a T4 legyen tök fekete-fehér színû az egész játék alatt, ahol csak a vér piros! (Mint a T1 intrójában, ami nekem az egész hangulatot megoldotta. 😉

BTW a kamera kezelést megkönnyíti az, hogy alapvetõen stealth módban kell közlekedni, FPV-ben és a sarkoknál kell nézelõdni, csatából meg pucolni kell!
Én így játszok (már az elsõ rész óta) és így nincs gond a kamerával.

www.youtube.com/aabyssx

ollie
ja, grafikusként is tevékenykedtem

ollie
jeeeee
C64 RULZ!
én benne voltam mind a játék, mind a demókészítésben (el is adtunk néhány gámát forgalmazónak), sõt még a crack témában is otthon voltam

UNREG
kell nekem! 😊)
javítsanak a kamerakezelõ rutinon és én tökéletesen elégedett leszek!

UNREG
nem akarom a flamet újra szítani, de eszembe jutott az indexrõl egy nintendo-fan érvelése arra, hogy "kevés" a gc-s játék:

"Azért is nem bombázzák szoftverekkel agyon a felhasználóikat, hanem hagynak idõt a végjátszáshoz a hardverjeik felhasználóinak. "

ez azért szépségdíjas érv, nem? 😊))

aabyssx
"tenchu4"

😉

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Én programoztam is Spektrum-ra... 😄
(Habár akkoriban az még csak hobbi volt.)

...meg C64-en is (csak ott már egy kicsit komolyabban).

BTW nekem volt C64-re ZX emulátorom! A basic programok tök jól mûködtek vele.

www.youtube.com/aabyssx

UNREG
ehhez az "újdonság" dologhoz csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy lesz@rom, hogy mennyi újdonság van egy játékban, ha erre várnék, szökõévenként egyszer játszhatnék...
ide nekem a mgs3-at, gt4-et, tenchu4-et, sh3-at!! 😊)

UNREG
figyi öreg ébresztõ! 2003-at írunk! 😊)

Piftuka
Nem nem ! Mondom, aki egyszerre egy csomó játékba kap bele ! Elkezdi pl. a NOLF-ot, de fél óra múlva már más játékkal "Koptatja a billentyûzetet".
Aki egynek áll neki, de nincs türelme, kitartása, kedve stb. hozzá, az nem igénytelen. Van ilyen.
Én az igazi jó játékokról beszéltem, amelyeket nem lehet letenni. ÉS addig nem nyugszol, addig nincs más, amig végig nem vitted !

Az már igénytelenség, aki így áll hozzá: "na most 20 perc CS online ! Na most egy kis F12002. Úgy fél óra.

Lássuk azt a Morrowindet ! Na, elég volt ez a 25 perc ! Splinter Cell... Áh, most ez a 10 perc még sok is volt. Jöhet a FIFA 2003 ... "stb.

Na ERRÕL beszélek.
UNREG
"csak el ne aludj, mint unreg!"

nem is igaz, nem aludtam... 😊)

Piftuka
Igen, értem, mire célzol. Ez valóban LOL 4 Sõt ez már ROTFL !

Csak az a baj az ilyen emberekkel, hogy nem látják be, hogy a maga idejében és módján jó kis gép volt a SPECTRUM és ezt kár bizonygatni. Pláne ilyen élbõl kinyilatkoztatott "csakazértis" szövegekkel, amelyek igazságtartalma elég csekély !
aabyssx
"Több progi, jobb játékok, könnyebb kezelhetõség, szebb grafika."

LOL - na errõl beszélek! ;DDD

www.youtube.com/aabyssx

A mai napig nem csináltak szebb (design) gépet a ZX Spectrumnál.

A komondor kimondottan ocsmányra sikeredett.

A Speccy persze jobb is volt ezerszer. Több progi, jobb játékok, könnyebb kezelhetõség, szebb grafika.
ollie
ó jeeeeeeeeee