A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a végén csak ennyi...
"A PS2esek és az Xboxosok is megkapják ami jár nekik - köszönjük EA!"
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
JAh Ujabb ertekesitesi adatok:
2001ben a japan raktarak 90 szazalekabol fogyott ki a GC, (majdnem outsell ugyebar) USABN meg 98!!😊
Hopppááááá!😊)
Tudom senkit nem erdekel...😊( csak azoknak megy akik temettek a picic GCcsket japanban es masutt).
én olyan kis naiv vagyok😊
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
igen 50Hz...de a panacubot nem is a PS2re kötném hanem a TVre....
bár az én TV-m (pana) viszi az NTSC4.43-at és 3.58-at(sose használtam,úgyhogy csak leírtam ami a használati utasításban volt😊) az adapterrel még mindig gondjaim lennének...nem beszélve a tengerentúli játékellátottság nehézségeiről....vagy a panacube viszi az európai játékokat...
SUX az SUX.
NAh en a DMCre leszek kiv. milyen lesz GCn.
akkor csocso is remelem megszereti.
Hat meg a DMC2...
Xbox nem draga?? vagy mi? Mit tudom en mikor lesz.
Hivatalosan nem lesz ahogyan X se😊
Jah igen 50hz😊 a ps2 ennyit tud😛
ezzel elorebb jutottunk???😄D
nem na szal nonije kell mg a pcnek, hogy GCs star wars legyen rá.
Minek kellett megneznem???
TEhat ezzel behozta ps2 a lemaradasat, de itt meg akkora tajak sincsenek mint DOA3ban, itt csak egy kis csicska ring van.
Es lehet lesz a tobbi gepre is szal.....
Nem rossz, de mar latunk ehhez hasonlot.
technikailag magyarázd el nekem ..mintha egy ötéves lennék😊
az xbox mitől játsza le szebben a DVDket...a PS2nél...ez volt a kérdés....
Úgyhogy a sony mindenben ami hang igencsak középkategóriásnak számít....de megfizethető
Panasonic cube: internetes odlaldor rendelsz europaba es meg is van.
amennyiert adjak(400dollar folott, dehat egy suxbox 420lesz.... es az nem olyan fasza DVDben, meg gamekban meg tudasban sem.), es amikorra megerkezik.
SAJNOS!
NEm kell ajnarozni azert mert SONY.
NEm hulyek ok se hogy mindenbol a legjobbat rakjak bele, csak buknanak nagyobbat rajta.
Controllerben Xboxnal meg a NES Controllere is jobb, ez nem nagy dicsoseg.
Poligonalis kepessegei..... ejj tud a GC is annyit ... csak nem nagy a pofajuk ra mint egyes Cegeknek...
De ugysem ez a lényeg hogy x meg y azt és azt mondta. Ugyis a vásárlók döntik majd el hogy megveszik-e vagy sem. Attól függően hogy kik veszik meg lesz eldöntve a marketinges kijelentésének helyessége. huhh érdekes egy mondtad. 😊
De az hulyeserg hogy az X szebb lenne, annak is az van😛
HEHEHE!!
PANASONIC CUbe??? valaki?? Az csoppet minosegi cucc.
mar bocs.
HA szt mongyák mindenkinek szol a GC akkor ugy is van.
Miert hazudnanak?
MSnek meg kell, mert maskepp (ne adj isten rendes op rencert csinalni) nem megy.
SUX!
mi az a KI3?
A baj hogy a legtöbben mindig a grafikát tekintik az elsődlegesnek. Persze én is örülök ha egy game amellett hogy jól játszható még gyönyörű is, de azért nem ez a legmeghatározobb szerintem. Azt is értem hogy 2 gép összehasonlításánál természetesen a grafika a legszembetűnöbb és ott megy legkönnyebben az összehasonlítás.
de pl ez az II21...vagy jómagam?kevesen vagyunk ,hogy beleszólhassunk😊eldönthessük😊
egyébként MO-on hány PS2 tulaj van?
ismétlem magam
NEKEM a Sega Rallye 1 után jött a GT3...
és a VHS kazi után a digitális kamera és a DVD...
nekem ezek a technikai újítások óriásiak...még ma is csodálkozom...
ha meg valóban "rendes" DVD lejátszót akarok akkor egyrészt olyat veszek majd(jó soká) amivel fel is lehet venni....ezen meg hogy melyik konzol hogy játszik le DVD-t "szebben"..nevetséges...
egyedül a HI-FI terén voltam mindig képben és a minőséget itt pl nem a Sonyt jelenti...mozihatás stb...ott most a 7.1-nél tartanak..
de ki akar a nappalijából hangfalszobát csinálni?nekem az 5.1 is bőven elég...sok is
nagyanyám meg menekül ha néha eljön..mindenhonnan jön a hang...megfájdul a feje😊)hehe