A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
nyah....
CSOCSO
minde ami nekem jó😊
CSOCSO
??????????????????? nem értelek? ki mndta hoyg nem szeretem?
mohus
ugyanígy a MOH...
a végén csak ennyi...
"A PS2esek és az Xboxosok is megkapják ami jár nekik - köszönjük EA!"

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GAMECUBE
fuh nem plusz osszeg, mert otthon is meg lehet csinalni sec pec alatt (igy hirdetik).
JAh Ujabb ertekesitesi adatok:
2001ben a japan raktarak 90 szazalekabol fogyott ki a GC, (majdnem outsell ugyebar) USABN meg 98!!😊
Hopppááááá!😊)
Tudom senkit nem erdekel...😊( csak azoknak megy akik temettek a picic GCcsket japanban es masutt).
mohus
na ezt az újságot kaptam kézhez tegnap a kollégámtól....ott láttam a Vrallyt is....GC jelzés sehol...miért nincs ott?ha lesz rá?
én olyan kis naiv vagyok😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
plusz X összeg....😊mondom hogy drága😊))

GAMECUBE
Egyem a a pici buksitokat, lesz MEDAL OF HONOUR GCRE!!!!!!!!!!!!!!!!!(pedig mar az ehavi palytimeban kezdtem irigykedni kicsit... nem tartott sokáig😊
mohus
na akkor ezt megbeszéltük..bár II21től kérdeztem...még...de ő eltűnt😊)

Chr†ss
Az Xbox sux!A 3közül a legrosszabb.Az egy trágya.Hogy lehetne azon mondjuk Capcom VS SNK2-t játszani?Azon a joyon lehetetlen!Vagy mondjuk egy jót TIF-ezni?Tökre szar.Ráadásul nekem nem tetszik az a fajta grafika amit a SuxBox produkál.És dögöljek meg de van rajta kék halál...
GAMECUBE
pici modositassal (amit gyarilag engednek is) igen viszi.
mohus
már írtam...egy konzol sem ér meg nekem 100e fölötti összeget, ahogy egy kocsi sem 2 millánál többet...mint már kismilliószor említettem😊

igen 50Hz...de a panacubot nem is a PS2re kötném hanem a TVre....
bár az én TV-m (pana) viszi az NTSC4.43-at és 3.58-at(sose használtam,úgyhogy csak leírtam ami a használati utasításban volt😊) az adapterrel még mindig gondjaim lennének...nem beszélve a tengerentúli játékellátottság nehézségeiről....vagy a panacube viszi az európai játékokat...

GAMECUBE
nem mondtam hogy nem szereti... csak azt hogy megszereti...nem ismeri meg.
GAMECUBE
ez nem igaz, mert az Xbox is sokak szerint jo, megse szereted😊
Chr†ss
A DMC-t lehet nem szeretni?😊))))Ki az a hitetlen akinek nem tetszik?😊AZ AKKORA JÁTÉK!😊Resident Evil + Action = DMC. Szerintem nagyon ott van a szeren a játék.CSOCSO nem szereti?A hitetlen kutya😊Mától nem ismerem😊))
CSOCSO
én szeretek midnent ami jo!
GAMECUBE
EHh😊
SUX az SUX.

NAh en a DMCre leszek kiv. milyen lesz GCn.
akkor csocso is remelem megszereti.

Hat meg a DMC2...
GAMECUBE
draga???😊
Xbox nem draga?? vagy mi? Mit tudom en mikor lesz.
Hivatalosan nem lesz ahogyan X se😊

Jah igen 50hz😊 a ps2 ennyit tud😛
GAMECUBE
nem jacca le szebben, (ezt nem mondtam9 de nem jatzsa le alapbol le szepen egyik se a ketto kozul.
mohus
egyrészt drága...másrészt láttatlanban nem veszek meg semmit.....boltban mikor lesz mondjuk a Mariahilferen....220V 50HzTvre...europe..tudod...

GAMECUBE
es mit erek vele???
ezzel elorebb jutottunk???😄D
nem na szal nonije kell mg a pcnek, hogy GCs star wars legyen rá.
Minek kellett megneznem???
Sajna még nem, de biztos jó lehet. Mostanában már igen látványosra tudják megcsinálni azokat a 2D-s verekedős gamekat. Legutóbb a Guilty Gear X-et láttam, na az se volt semmi. 😊
GAMECUBE
szep, meg minden, szerintem DOA3 szintu nem???

TEhat ezzel behozta ps2 a lemaradasat, de itt meg akkora tajak sincsenek mint DOA3ban, itt csak egy kis csicska ring van.
Es lehet lesz a tobbi gepre is szal.....
Nem rossz, de mar latunk ehhez hasonlot.
mohus
nem megyek én sehova😊
technikailag magyarázd el nekem ..mintha egy ötéves lennék😊
az xbox mitől játsza le szebben a DVDket...a PS2nél...ez volt a kérdés....

magus
warezcenter.warez.hu
ott van
nézd meg!

GAMECUBE
epp moast nezem versio keresere (regebben) a VF4et ps2re (video preview) valahogy nem esek hanyatt.....
Chr†ss
Értem...megesik ez olykor😊)Egyébként én is azt mondom a grafika nem minden.Nem győzöm hangsúlyozni Capcom Vs SNK2 az nagyon állat.Játszottál már vele?
mohus
szerintem egy Marantz vagy Yamaha csöppet többet tud pl mint a Sony...hangban
Úgyhogy a sony mindenben ami hang igencsak középkategóriásnak számít....de megfizethető

GAMECUBE
persze, azert pcknek ahoz meg nonije kell😄D
GAMECUBE
gyere el felem megmutatom.
GAMECUBE
tuggya faszom.

Panasonic cube: internetes odlaldor rendelsz europaba es meg is van.
amennyiert adjak(400dollar folott, dehat egy suxbox 420lesz.... es az nem olyan fasza DVDben, meg gamekban meg tudasban sem.), es amikorra megerkezik.
Igen, de csak az elejét utána meg magával ragadott az ihlet. 😊
GAMECUBE
HAHAH HANGBAN, bocs de bazzeg az XBOX hangrendszere lett a legfaszabb.
SAJNOS!
NEm kell ajnarozni azert mert SONY.
NEm hulyek ok se hogy mindenbol a legjobbat rakjak bele, csak buknanak nagyobbat rajta.
Controllerben Xboxnal meg a NES Controllere is jobb, ez nem nagy dicsoseg.
Poligonalis kepessegei..... ejj tud a GC is annyit ... csak nem nagy a pofajuk ra mint egyes Cegeknek...
mohus
Panasoniccube?európában mikor mennyiért?

mohus
nah ennek örülök...és pl a Vrally melyik hónap melyik napra van bejelentve?...európában természetes

Egy marketinges szájából azért lehet hallani érdekes dolgokat.
De ugysem ez a lényeg hogy x meg y azt és azt mondta. Ugyis a vásárlók döntik majd el hogy megveszik-e vagy sem. Attól függően hogy kik veszik meg lesz eldöntve a marketinges kijelentésének helyessége. huhh érdekes egy mondtad. 😊
GAMECUBE
CHeapBOYNAL ha lehet erdeklodj, [email protected]

GAMECUBE
az hogy a ps2nek also kozepkategorias dvd lejaccoja van.
De az hulyeserg hogy az X szebb lenne, annak is az van😛
HEHEHE!!

PANASONIC CUbe??? valaki?? Az csoppet minosegi cucc.
Chr†ss
Ezt biztos nekem írtad?Csak mert én nem nézem le a PS2-t sőt...Nagyon nagyra tartom.Ráadásul...ez a technikai tudás valami miatt nagyon sántít.Na mindegy.Most még inkább nem mondok semmit mert van pár ember aki leszólna.Majd amikor aktuális lesz elmondom.Egyébként szerintem is a PS2 a csúcs...
GAMECUBE
colin 3, Vrally 3, ..... ACe combat (mas nem a 4 atirata) mind mind GCre is kigyun... ezekkel pont nem talaltal bele😊))
Chr†ss
Mo-n...húúú nagyon sok.Jó formán mindenki vett PS2-t akinek volt valaha PS1-e...meg az is azt vett aki DVD-t akart mert így nem csak,hogy van DVD de még a kölyök is játszik rajta.Szóval nagyon sok.Egyébként ma voltam lent havernál a boltba és velem szembe jött ki egy manus és szorongadta a PS2-jét és vigyorgot mint a bírsalma.Amikor bent voltam.(Kb 1 órát)3-an érdeklődtek még PS2 iránt...csak már elfogyott.Egyébként számold ki😊)Nagyon sokaknak van.
GAMECUBE
ne hasonlotsuk anintendot a microsofthoz.... csoppet szanalmas az MS hozzájuk kepest, sohase voltak kepesek egy korrekt cuccot a piacra dobni..
mar bocs.
HA szt mongyák mindenkinek szol a GC akkor ugy is van.
Miert hazudnanak?
MSnek meg kell, mert maskepp (ne adj isten rendes op rencert csinalni) nem megy.
SUX!
mohus
csihipuhi...ja igen..virtua fighter féle 3d..bocs😊
mi az a KI3?

Mindkét gépet elismerem és látom is hogy képesek nagyon szép dolgokra, csak azt nem birom amikor egyszerűen lenézik a PS2-t mert grafikailag nem annyira jó mint a másik kettő. Ami szerintem eleve nem igaz, mert vannak nagyon szép játékok rá amelyek felveszik a versenyt a másik gépen megjelenttel.
A baj hogy a legtöbben mindig a grafikát tekintik az elsődlegesnek. Persze én is örülök ha egy game amellett hogy jól játszható még gyönyörű is, de azért nem ez a legmeghatározobb szerintem. Azt is értem hogy 2 gép összehasonlításánál természetesen a grafika a legszembetűnöbb és ott megy legkönnyebben az összehasonlítás.
GAMECUBE
tobb mint hinned😊
Sot N64es is.
Chr†ss
Tudsz nekem olyan címet ahol JÓ minőségű képek vannak a játékról?
GAMECUBE
Mindenfele jatek.
Csihi puhi???😊
AZ izles😊
LEsz majd KI3, Soul Calibur 2 .
mohus
jó azt tudom....te igen
de pl ez az II21...vagy jómagam?kevesen vagyunk ,hogy beleszólhassunk😊eldönthessük😊

egyébként MO-on hány PS2 tulaj van?

mohus
nekem megfelel a PS2 tudása...
ismétlem magam
NEKEM a Sega Rallye 1 után jött a GT3...
és a VHS kazi után a digitális kamera és a DVD...
nekem ezek a technikai újítások óriásiak...még ma is csodálkozom...
ha meg valóban "rendes" DVD lejátszót akarok akkor egyrészt olyat veszek majd(jó soká) amivel fel is lehet venni....ezen meg hogy melyik konzol hogy játszik le DVD-t "szebben"..nevetséges...

egyedül a HI-FI terén voltam mindig képben és a minőséget itt pl nem a Sonyt jelenti...mozihatás stb...ott most a 7.1-nél tartanak..
de ki akar a nappalijából hangfalszobát csinálni?nekem az 5.1 is bőven elég...sok is
nagyanyám meg menekül ha néha eljön..mindenhonnan jön a hang...megfájdul a feje😊)hehe

Chr†ss
Az a vicces,hogy én már játszottam elég sokat X-el és GC-vel is.Erről ennyit... Nálunk ugyan is van GC és X-is.