A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
😊))csak keményen😊
az a vicces hogy még nem is jelentek meg kis hazánkban az X és a GC....mintha mi lennénk a világ közepe😊))vajon a szlovák vagy san marinoi fórumokon is mennek effajta szövegek?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Chr†ss
Mondok neked valami érdekeset.Nézd meg azokat a játékokat amik mind 3-ra kijöttek.Például Fifa 2002!A GC verzió szebb...emberek terén viszont lelátóról a görögtűz lespórolva meg a stadion is csúnyább.Egyébként...én láttam pár Xbox játékot és nincs akkor különbség a kettő között.Sőt!Van azért olyan játék ami PS2-n szebb mint mondjuk GC-n.SSX.Grafikailag ugyan az csak a GC verzió lassabb ja és egyébként az jól van kódolva.Én szeretem a GC-t elismerem,hogy nagyon jó.A Ps2 -őt is nagyon szeretem mert jó grafika meg jó játékok egyvelege számomra.De a SuxBox...hát..az egy hulladék.
Na ja.
A baj az hogy a legtöbb párhuzamos fejlesztésű gaménál, tehát amit PS2-re és X-re vagy GC-re is megcsinálnak, ott a PS2 verzio valamivel rosszabb, persze csak a grafika terén.
Viszont a legtöbb olyan fejlesztésnél amit csak PS2-re készítenek el és a kezdetektől arra van optimalizálva azokon azért meglátszik a minőség amit el lehet érni, grafikailag persze. Gondolok itt a BG-DA-re, FFX-re, MGS2-re, ICO-ra, Jak&Daxter-re, DMC-re.
mohus
na jó megnéztem...de amit kérdeztem arra még nem kaptam választ...

olvassam a felbontást?vagy mely adatokból derül az ki?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Chr†ss
Ez teljesen így van nem vitatkozok😊))Egyébként nem te vagy az első aki ezeket mondta.JA!A játékok közül a legtöbb úgy is a PS2-re jelenik meg csak szólok.

Más:
A TIF 2002 a legjobb focis játék szerintem is.Tudjátok mit próbáljatok ki? 8-an játszani vele!Kölcsönözzetek hozzá multitapot meg joyt és mehet az őrület!Akkor hangulata van,hogy leszakad a plafon mikor üvöltöztök:"TE F*SZ NE ARRA ITT VAGYOK" meg efféle dolgok.Tisztára mintha ott lennél a pályán!NAGYON JÓ!Bár nekem most Capcom Vs SNK 2 a csúcs😊)))
magus
hi all
csak egy kérdés:
megjelent pcre egy starfighter
az az a starfighter ami gc-n van?

versio
ja aki kiváncsi hogy tud a ps2 antialiasingolni
az nézze meg a
baldurs gatet

ugyhogy ebben se jobb az x

http://gtsgames.tripod.com/june11/id2.html

Nézd meg!
mohus
mert én még mindig nem tudom hogy lehet szebben lejátszani egy DVD-t?

mohus
na akkor most ezzel vitatkozzak?😊

mohus
okéoké...de már csak mozgás és a játék közbeni dolgok megfogtak, ami a FIFA-nál sose történt meg...

már csak az irányíthatóság a kérdés...igaz az a legfontosabb😊

mindenben
versio
ezt arra fejlesztették hogy játék alatt a háttérben fusson a dvd film (ffx)
és igazitják a filmhez a polygonokat

versio
miben tud kevesebbet a ps2 ?????

polygonban? sokkal jobb mint bármi
texturában? most lehet de az x könnyen texuráz winyorol, idén ps2-ben is lesz winyo akkor a textura probléma is megoldodik
hangban ? jobb a ps2
kontroller ? a ps2 a jobb

akkor miben ?????????????????????

Dikkma
Mondjuk nem tudom, miért jó, ha mellette a ps2 tudna még játékot is nyomni. Hiszen nincs két tv.
Azért először próbáld ki hogy NEKED tetszik-e. Az a legfontosabb hisz, irhat egy játékról minden újság és netes lap jót, ha nekem nem tetszik akkor számomra nem jó a game.
versio
hogyan tudná az x jobban játszani a dvd-t ??????

egy ici pici kitömöritö proci sincs benne
mindent a celeron csinál

a ps2 a dvd mellet még egy játékot is lenyomna
és mivel a proci még nem csinál semmit a ps2-ben
késöbb jöhet valamilyen uj dvd driver ami optimizálja a képet
bár erre szerintem semmi szükség,tökéletes !!!

x-en ilyenre eséky sincs
szegény celeron örül ha végez a tömöritéssel

Kicsit olcsóbb? Melyik géphez viszonyítva, mert ha az X-et nézzük akkor ott igen nagy lesz a külömbség az elején, utána természetesen majd lejjebb megy az X ára is. GC-t nézve meg biztos hogy nem lesz akkora külömbség, bár az első gépek itt is meglehetősen drágábbak lesznek, szerintem.
Sokkal kevesebbet tud? Hogy sokkal azt nemtudom, de hogy kevesebb tud az biztos, viszont vannak azért érdekes hírek is. Pl. van X-re a Malice nevezetű gyönyörű játék és azt árírják PS2-re és ha lehet hinni a hírnek akkor plusz dolgokat raknak bele. (grafikailag) pl. fejlesztett környezet és árnyékoláis módszer ha jól emlékszem.
Szebben játsza le a DVD-t?? Hát nemtudom, mert més soha nem láttam X-et DVD-t lejátszani, hát te?? 😊
mohus
nah...akkor nem csalt a szemem😊
akkor egyértelmű melyik focis játék lesz meg nekem..köszke

Igazad, van és a legtöbb játékos is így látja. A fifa legújabb verzióját lenyomja a TIF2002 szinte mindenben. Gondolok itt a grafikára, játszhatóságra, hangulatra egyszóval mindenre. 😊 Egyik haverom imádja a focis játékokat és neki is jobban tetszett a TIF, mert szerinte abban jobban lehet technikázni benne és a grafikája is jobb. 😊
mohus
mi az hogy szebben játsza le a DVD-t?

Nem igaz
-kicsit olcsóbb a ps2
-sokkal kevesebbet tud
-a másik 2-re is van(lesz) elég játék
-Az xbox szebben játsza le a dvd-t
-x-re elkészültek a kalóz cd-k
-ennyi
mohus
jah..tegnap este kapcsolgattam a TV-t...a minimaxon este 11kor indult valami szamgépes műsor
na Ganxsta Zoli és a kartel...a TIF2002t nyomta, egy kis promót nyomtak a magyar hivatalos tif bajnoksághoz...
én eddig csak a fifát láttam ps2re és nem nagyon jött be a buzeráns irányítás miatt(hihetetlen de megjegyez minden gombnyomást pl szerelsz és még egyszer megnyomtad a gombot(ugye azért nyomod többször hogy tuti elvedd a lasztit), a szerelés után a játékos elrúgta a francba a labdát), de legalább nem szaggatott...de ez a tif..hmm nekem nagyon megtetszett remélem sokkal irányíthatóbb mint a fifa...ráadásul itt nem "korcsolyáznak" a játékosok...ergo élethűbb...
hihetetlen hogy a fifa nem fejlődik előre...ez az irányítási hiba és ez a korcsolyázás már 98-99 óta tart...szar
na kinek mi a véleménye..ps2 legjobb focis program?

Chr†ss
Ez igaz.
-Megfizethető az ára
-Sokkal nem is tud kevesebbet(?) mint a másik kettő és már kapható
-Rohadt sok rajta a játék
-DVD-t is lejátszik egyből
-Lehet rá íratni(Ez is egy nagyon nagy pozitívum)
Hmm...most több nem is jut eszembe.Ja de igen:
-Final Fantasy sorozat legtöbb tagja CSAK ezen a konzolon található
-CT+CC is csak ezen...
Húú meg még eszembe jutott nagyon sok minden😊)A lényeg ,hogy egyet értek ebben veled.

Ja és ,hogy nem csak a grafikán múlik minden csak egy játék cím: Capcom Vs SNK 2
Nekem nagyon bejött éjjel nappal nyúzom most!(Pedig egy 2D-s kis játék az egész)Olyan hangulata van gyerekek!Aki teheti szerintem szerezze be mert megéri!Aki szerette a King Of Fighters és a Street Fightert azoknak kötelező,akik pedig szeretnék tudni,hogy ki az erősebb Akuma vagy Todo vagy esetleg Ryu vagy Iori azoknak most itt a lehetőség,hogy össze ugrasszák őket és eldöntsék ki az erősebb!Ha érdekel titeket beszúrhatok róla egy képet bár gondolom már mindenki látta.Nagyon cool...
mohus
ja és ha csak a magyarországi viszonyokat nézed(ellátottság,chip)...ott csak a PS2 jöhet szóba

mohus
version...igen...és ahogy nézem a jövőt...huhh Colin3 V-Rally 3..Ace Combat4..lesz mit nyűni...
a PS2 nagyon ott van....

mohus
GennyCube😊ez jó volt....
azért így hallgatva a híreket....az X sikeres pályát fog leírni a világban....Billy fiú tudja mi kell e Konzol népnek...DVD,kábelmodem....és komoly játékok (autós és csihipuhi) minden mennyiségben....
nagyon sok játéknál már PS2/Xbox jelzés van...sőt van csak Xboxos is jópár, de GC csak elvétve mi lesz ennek a vége?

versio
akárhogyan erölködtök akkor is a ps2 marad a legjobb konzol

mohus
Így van ez jól....kár hogy DVD nem lesz benne, viszont a 60Hz support az okos dolog
Május??nekem valami tavasz elejét emlegettél GC...
20játék...
csihipuhi játék?
autós játék?
fénypuskás játék?
kérem a címeket GC....

CSOCSO
május..jesszus hol van az még? mégha március 2-án lenne😊
Tehát akkor az Xbox-nak a Március 14.-i launch-ra lesz 23 játék.
Míg a GC-re ami csak Májusban fog megjelenni. (azt nem tudom miért várna annyi ideig, talán nem tudnak elég GC-t gyártani vagy mi?) Májusig még szép hogy kész lesz a GC-re 20 játék, rosszul is néznénk ki ha nem. Az a site ami rekordnak tekinti ezt enyhén érdekes hely lehet. 😊
Alien!
Persze, a sok szép marketing-duma,Bill Gates meg a Windowst a nyugodt,problémamentes munkához ajánlja,illetve a felhőtlen szórakozásra.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

a GennyCube május,
az Xbox Japánban február 22,
Európában pedig Március 14.
(Európában... nem Magyarországon 😞 )
Az EU xbox launch mikor van??
GAMECUBE
nem en irtam hogy GC rekordder lesz, hanem egy SITe...
MEglatjuk hany is gyun akkor😛
Európai Xbox launch-nál 23 game fog startolni...

Amúgy a Project Gotham-ben találtam egy Friday's éttermet a Times Squar-en😊
GAMECUBE
ugy kell majd aktiválni a 60HZes modot az osszs gamenal, hogy a bootnal nyomva tartod a B gombot😊
Poen mi?😊
ilyen meg USABAN sinccs😊
GAMECUBE
nekem azert kicsit faj, hogy ilyen soká jon😞
GAMECUBE
According to CTW, Dave Gosen Managing Director, Sales and Markting of Nintendo Europe, "GameCube will not be targeted at kids, it will not be targeted at teens and it will not be targeting adults. GameCube will appeal to anyone who enjoys being entertained by interactive gaming."

HAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!😄D

majus 3dikan gyun a GC euba, 20!!!(eddigig rekord lesz, meg az xbox se tud ennyit ) launch titlevel!!

es majd feleennyiba fog kerulni mint a SUXBOX😊)
JAh es 1millio darabot fognak szallitani!😊
Szepek a varakozasok.
Es lesz 60Hz support!!!!!😊))))))) király!!!😊 Mint DC nel... ilyet ps2 alig produkal csak egy ket gameba😊
HEHE
GAMECUBE
bazz en is utalom az ICUKÁT😄D
GAMECUBE
ha tehetnem mar reg elhuztam volna az tuti.
GAMECUBE
ezzel nem ertek egyet, GBA lett az elso...
ha mar ezt nezzuk.
GAMECUBE
mar bocs bazzeg, de mikor volt nintendora tucat sorozat?😄DDDDD
ne szanalmazzunk már!
Ez pc-n psen es aratot, army men, es ehhez hasonlo toucat omlesztesek.. (SIMS , Fpsek.. valaki?😊

jah es Nintendora is lesznek majd komolyabb(vannak is) stuffok.
Nem csak a mario, mert ugye gyepes PCsekn ek csak a mario jut az eszebe.
GAMECUBE
Miert szerinted mivel???
Az MS sUXXal???😄DDDD
eddig aránylag a jatekokrol szolt a dolog, MS megjelensesevel lehet csak a penzrol.
GAMECUBE
ejj Chriss is mondta hogy le vannak penzelve....😊
NO COMMEnt😊
CSOCSO
tényleg pyrex..mizu?
Mit szerettél volna amúgy?
PyRex
Nem sikerult az, amit akartam 😊))))))))) Francba 😊

PyRex

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

CSOCSO
vegyél meg 6 dvd-t avgy mennyit...50 ezeré😊nem olyan jo azé hogy dvd-zek rajta....tud valaki szerezni 3000 ért uj eredeti dvd-ket?tehát ami most jönki a tk ba vagy még elöbb az szoljon én igy tudok kazikat még tk ban nincs de nekem megvan csak az embernek gyereke lesz és abbahagya a bizniszt
versio
nézzétek meg a tekken 4-et
király lesz