A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az a vicces hogy még nem is jelentek meg kis hazánkban az X és a GC....mintha mi lennénk a világ közepe😊))vajon a szlovák vagy san marinoi fórumokon is mennek effajta szövegek?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A baj az hogy a legtöbb párhuzamos fejlesztésű gaménál, tehát amit PS2-re és X-re vagy GC-re is megcsinálnak, ott a PS2 verzio valamivel rosszabb, persze csak a grafika terén.
Viszont a legtöbb olyan fejlesztésnél amit csak PS2-re készítenek el és a kezdetektől arra van optimalizálva azokon azért meglátszik a minőség amit el lehet érni, grafikailag persze. Gondolok itt a BG-DA-re, FFX-re, MGS2-re, ICO-ra, Jak&Daxter-re, DMC-re.
olvassam a felbontást?vagy mely adatokból derül az ki?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Más:
A TIF 2002 a legjobb focis játék szerintem is.Tudjátok mit próbáljatok ki? 8-an játszani vele!Kölcsönözzetek hozzá multitapot meg joyt és mehet az őrület!Akkor hangulata van,hogy leszakad a plafon mikor üvöltöztök:"TE F*SZ NE ARRA ITT VAGYOK" meg efféle dolgok.Tisztára mintha ott lennél a pályán!NAGYON JÓ!Bár nekem most Capcom Vs SNK 2 a csúcs😊)))
az nézze meg a
baldurs gatet
ugyhogy ebben se jobb az x
Nézd meg!
már csak az irányíthatóság a kérdés...igaz az a legfontosabb😊
és igazitják a filmhez a polygonokat
polygonban? sokkal jobb mint bármi
texturában? most lehet de az x könnyen texuráz winyorol, idén ps2-ben is lesz winyo akkor a textura probléma is megoldodik
hangban ? jobb a ps2
kontroller ? a ps2 a jobb
akkor miben ?????????????????????
egy ici pici kitömöritö proci sincs benne
mindent a celeron csinál
a ps2 a dvd mellet még egy játékot is lenyomna
és mivel a proci még nem csinál semmit a ps2-ben
késöbb jöhet valamilyen uj dvd driver ami optimizálja a képet
bár erre szerintem semmi szükség,tökéletes !!!
x-en ilyenre eséky sincs
szegény celeron örül ha végez a tömöritéssel
Sokkal kevesebbet tud? Hogy sokkal azt nemtudom, de hogy kevesebb tud az biztos, viszont vannak azért érdekes hírek is. Pl. van X-re a Malice nevezetű gyönyörű játék és azt árírják PS2-re és ha lehet hinni a hírnek akkor plusz dolgokat raknak bele. (grafikailag) pl. fejlesztett környezet és árnyékoláis módszer ha jól emlékszem.
Szebben játsza le a DVD-t?? Hát nemtudom, mert més soha nem láttam X-et DVD-t lejátszani, hát te?? 😊
akkor egyértelmű melyik focis játék lesz meg nekem..köszke
-kicsit olcsóbb a ps2
-sokkal kevesebbet tud
-a másik 2-re is van(lesz) elég játék
-Az xbox szebben játsza le a dvd-t
-x-re elkészültek a kalóz cd-k
-ennyi
na Ganxsta Zoli és a kartel...a TIF2002t nyomta, egy kis promót nyomtak a magyar hivatalos tif bajnoksághoz...
én eddig csak a fifát láttam ps2re és nem nagyon jött be a buzeráns irányítás miatt(hihetetlen de megjegyez minden gombnyomást pl szerelsz és még egyszer megnyomtad a gombot(ugye azért nyomod többször hogy tuti elvedd a lasztit), a szerelés után a játékos elrúgta a francba a labdát), de legalább nem szaggatott...de ez a tif..hmm nekem nagyon megtetszett remélem sokkal irányíthatóbb mint a fifa...ráadásul itt nem "korcsolyáznak" a játékosok...ergo élethűbb...
hihetetlen hogy a fifa nem fejlődik előre...ez az irányítási hiba és ez a korcsolyázás már 98-99 óta tart...szar
na kinek mi a véleménye..ps2 legjobb focis program?
-Megfizethető az ára
-Sokkal nem is tud kevesebbet(?) mint a másik kettő és már kapható
-Rohadt sok rajta a játék
-DVD-t is lejátszik egyből
-Lehet rá íratni(Ez is egy nagyon nagy pozitívum)
Hmm...most több nem is jut eszembe.Ja de igen:
-Final Fantasy sorozat legtöbb tagja CSAK ezen a konzolon található
-CT+CC is csak ezen...
Húú meg még eszembe jutott nagyon sok minden😊)A lényeg ,hogy egyet értek ebben veled.
Ja és ,hogy nem csak a grafikán múlik minden csak egy játék cím: Capcom Vs SNK 2
Nekem nagyon bejött éjjel nappal nyúzom most!(Pedig egy 2D-s kis játék az egész)Olyan hangulata van gyerekek!Aki teheti szerintem szerezze be mert megéri!Aki szerette a King Of Fighters és a Street Fightert azoknak kötelező,akik pedig szeretnék tudni,hogy ki az erősebb Akuma vagy Todo vagy esetleg Ryu vagy Iori azoknak most itt a lehetőség,hogy össze ugrasszák őket és eldöntsék ki az erősebb!Ha érdekel titeket beszúrhatok róla egy képet bár gondolom már mindenki látta.Nagyon cool...
a PS2 nagyon ott van....
azért így hallgatva a híreket....az X sikeres pályát fog leírni a világban....Billy fiú tudja mi kell e Konzol népnek...DVD,kábelmodem....és komoly játékok (autós és csihipuhi) minden mennyiségben....
nagyon sok játéknál már PS2/Xbox jelzés van...sőt van csak Xboxos is jópár, de GC csak elvétve mi lesz ennek a vége?
Május??nekem valami tavasz elejét emlegettél GC...
20játék...
csihipuhi játék?
autós játék?
fénypuskás játék?
kérem a címeket GC....
Míg a GC-re ami csak Májusban fog megjelenni. (azt nem tudom miért várna annyi ideig, talán nem tudnak elég GC-t gyártani vagy mi?) Májusig még szép hogy kész lesz a GC-re 20 játék, rosszul is néznénk ki ha nem. Az a site ami rekordnak tekinti ezt enyhén érdekes hely lehet. 😊
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
az Xbox Japánban február 22,
Európában pedig Március 14.
(Európában... nem Magyarországon 😞 )
Amúgy a Project Gotham-ben találtam egy Friday's éttermet a Times Squar-en😊
Poen mi?😊
ilyen meg USABAN sinccs😊
HAHAHAHHAH!!!!!!!!!!!!😄D
majus 3dikan gyun a GC euba, 20!!!(eddigig rekord lesz, meg az xbox se tud ennyit ) launch titlevel!!
es majd feleennyiba fog kerulni mint a SUXBOX😊)
JAh es 1millio darabot fognak szallitani!😊
Szepek a varakozasok.
Es lesz 60Hz support!!!!!😊))))))) király!!!😊 Mint DC nel... ilyet ps2 alig produkal csak egy ket gameba😊
HEHE
ne szanalmazzunk már!
Ez pc-n psen es aratot, army men, es ehhez hasonlo toucat omlesztesek.. (SIMS , Fpsek.. valaki?😊
jah es Nintendora is lesznek majd komolyabb(vannak is) stuffok.
Nem csak a mario, mert ugye gyepes PCsekn ek csak a mario jut az eszebe.
Az MS sUXXal???😄DDDD
eddig aránylag a jatekokrol szolt a dolog, MS megjelensesevel lehet csak a penzrol.
PyRex
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |