A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GAMECUBE
nem ott sem, en minden heten benezek es sohasincs.
Lehet elkapkodjak??? hiaba sok az Nes😊
CSOCSO
a west endben van egy bolt a kajáldáknál lent hátul jobb oldalt egy ujságos ot lehet kapni N magazint....
GAMECUBE
576ot en allandoan veszem csakugy mint a playtime-ot(minek?).
De jol kell valasztanom melyik magazinyt fogom beszervalni, mert az egyik NGC magazin (ket hasonlo nevu van) az elegge elfogult a GC iranyaba, es a legnagyobb szemetet is ajnarozza...
CSOCSO
hjo lenne nekem hozták egy ideig..de minek magyarázom..tudsz róla...te fizess elő én meg majd olvasom!én meg előfizetek az 576 ra és ezt cserélgetjük...
GAMECUBE
hat ja, en elo is fizetek valamelyikre.
GAMECUBE
nem ez csoda:!!😄DD
megy az eghazhoz😊
meg a nasa is felvesz😊

a matekos resz az nem az, mert fater telleg igy nyomja... (jo tudni hogy van a nevemmel jopar tetel😊 hehehe!
CSOCSO
😊)))))))))))))
CSOCSO
😊))))))))))))))
GAMECUBE
a mostani fonok is ezt teszi, ezert van rá keves game😛PDDDDDDDDDDD
CSOCSO
külföldön 100 oldalas GC magaznok vannak..csak itthon szarják le a Gc-t
Chr†ss
Én pedig továbbítom életrajzodat a Szanatóriumnak...😊)Mert ez már orvosi eset és nem a mi asztalunk😊
GAMECUBE
azert mert europaban (remelem feltunt) nem jelent meg meg masik konzol a ps2on kivul.
ps1 halott mar, Dc is, N64 mar nincs is benn (pedig nekem egy paper mario cikkel meg tartoznak😛) csak ps2 van.... Konzola vanb most GC ... legalabb valaki😊
CSOCSO
GC lesz az N elnök én meg a főfelügyelő a gamezek terén...egy gamez nem fog ugy kezdődni hogy ne kérjék ki a véleményem és egy gamez nem kerül ki a piacra amig nem játszottam vele pár orát...
mohus
nagyon csendben....

csak azt nem értem...ha X-es az újság miert van azért benne rengeteg PS2....nem lehet hogy a GC tényleg nem lesz olyan sikeres mint a másik kettő?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

CSOCSO
addig ájjá fél lábon!😊
GAMECUBE
akkor en is beszarnek😊
Hat nem lesz sokminden benne egy ket haborus kituntetes, matematiai kutatasi eredmenyeimet sorolom majd , az altalam kitalat uj tetelekrol emlitwek egyet mast, leirom elnoksegem idejet a Nintendonal... stb😄
GAMECUBE
aha, akkor xboxos tesztelo leszek, 😊
A LOVÉ(jujj egy ekezet😊) nagy ur😊
Chr†ss
Figyelj nekem azt mondták,hogy amikor meglátom majd Britneyt mesztelenül beszarok...azóta is várom😊)Ezek után neked higyjek?😊))))Majd,ha a kezem között lesz😉))Úgy mint Britney😊)))
GAMECUBE
nemet asszem , a lenyeg hogy nem magyar.
GAMECUBE
Te van MOi kepviselete a Nintendonak, ne fejj emiatt.
csak csendben nyomatja.
CSOCSO
ja igen😊
GAMECUBE
most akkor elfelejtetted vagy nem???
el mi?😄DD
hat bazz akkor majd dobok neked mailt surun😊
mohus
bazzéééé
a PLAYTIME újságban😊))))

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

GAMECUBE
Olyat kuldok beszarsz😊))
Nem lesz hosszu😊

10eves gyerek( mint en) nem elt meg meg sokat😛
CSOCSO
gondolkoztunk azon hogy megcsnáljuk a nintendo oldalt majd szolnk az N magyarországi distributörjének hoyg adjanak má egy jo kis www.nintendo.hu domaint és csináljuk nekik ingyé a sok tesztet meg hírt...
mohus
hát alapítsatok.....Nintendo Hungaryt.....

az emberek itthon nem azért vesznek PS2-t mert a Sony céget imádják..ez van a szemük előtt minden Sony boltban és megtetszik nekik a játszadozás....
ja meg DVD is van benne...hu az kell de jó...apuci játszik is eleget...többet mint a gyereke😊)))
Így jártam én a SEGA Saturnnal....azt jött a PSX...a Sony...és egyszer csak töröltek a Tomb Raider2-t...meg a többit😊
És akkor megfogadtam...csak olyan konzolom lesz amivel ebben a tetű országban is foglalkoznak😊és nem kell kajtatnom a cuccok után....netán több haverral linkbe is játszhatunk mert nekik is ilyen gépük van....már négy haver vett😊ilyen még nem volt....régen csak PCben gondolkodtunk...hálozatban most meg...izgi évek következnek...csak legyen idő rá a gyermek mellett😊))

Chr†ss
Az újságnak fizetnek plusz 50font azoknak akik az adott X-es játékról írnak cikket.Tehát akik a nagy neveket tesztelik amit az MS húzú játékoknak tart.
CSOCSO
V.Z N64 es volt... de nincs itt.. nem látom
mohus
jéééé
Vári Zoli is itt van?😊 ő nem 576-os volt vagy van vagy lesz???😊)))bazzééé
ucsó oldalon van a stáblista...ja meg Max Payne PS2-re...na ez még érdekes lesz...Pcn már láttam már nem is tudom hogy ez most FPS vagy mi?😊

CSOCSO
mennyit is fizetnek ezé neked?😊
mohus
látod...tele van ps2vel és én sem veszem meg😊csak kölcsönkérem😊))
szóval ez van....ez hungary....vagy ez a Vogel milyen nemzetiségű?

CSOCSO
halál igazad van! ez a baj ezé nincs kereslet a cube ra mert elfelejtik reklámozni itthon!mert incsen Nintendo Hungary csak Sony meg MIcrosoft hungary van! ehhez képest eu debutnál nem lesz itthon X😊
Chr†ss
Már mondtam az elefánt soha nem felejt.Egyébként feb.10-25-ig nem leszek szóval nem fogok ide írogatni😊)Feb.26 lesz az amikor már jövök és elmondom,hogy mit mondott a főnököm,hogy megoldható-e ok?Egyébként meg.Elfelejtettem fullosan!Azt ugye tudod,hogy,ha azt mondja van állás küldened kell nekem egy szép önéletrajzot?😊)
CSOCSO
nemtom
mohus
vagy a Made in Japan rovat....

sehol egy szó GC-ről....PS2 igen...meg a debütáló X (febr. 22) két oldal...
a hírekben 5 játéknál van GC is említve...és ebből csak 1 olyan ami csak GCre..írnak...mondjuk ez a Soccer Slam(SEGA) egy nagy baromság lehet...bár ki tudja..kinek mi tetszik

GAMECUBE
😄DDDDDDDDDD
igy van ez 😄
Mindenki Xes...
komolyra forditva, CHRISS, Szeretnek en is hivatalos X fan lenni februartol, ne felecccse 😊
GAMECUBE
ez igaz, GT-t nehez megalazni... de nem lehetetlen...
ahogy a FULL ARANY jogsik sem😄DDDDD
Chr†ss
Én is X-es vagyok hivatalosan.Meg hivatalosan imádom az X-et😊)Talán nem látszik a fórumba abból amiket írok róla?😊))Xbox a legjobb😊)Örökké MS😊)Szeretem mindkettőt....

A mondat leírás után két percel szegény kutyámra ráesett a plafon...
versio
mindenki igér mindent

pl gt3 verö x-es játékot is 😊)))) hehehe

GAMECUBE
,arhara szegenyes GC felhozatal... beazaras, azert van rá jopár game... fujjjj szemetek.!
nem is tudom miert veszem meg.
GAMECUBE
mert Vogelesek a dragak.... akik ugye (guru utan szabadon) Xesek.
enyhen szolva. (576 cseviben emlitik szerenyen)
ez az ujsag valoban ures GCre szemetrseg is, pedig lenne mirol irni... mehetnek a p*****a.
mohus
meg ilyen mondatok...a preplayben
Pikminről
"ami a lényeg:élvezetes!.Szóval mi is csak csatlakozni tudunk azokhoz, akik az egyelőre szegényes GC felhozatalból csak ajánlani tudják ezt a drabot - már ha végre valahára egyszer megjelenik a GC európai verziója"
na ez aztán a lelkesítő mondat😊))

mohus
de a kedves konzol játékos ezt honnan a pi..ából tudja meg😊
épp most hezitál...X vagy GC😊
és GCre üres ez az újság....

GAMECUBE
s megis mi a pocs?😊
CSOCSO
...cool 😊
GAMECUBE
Te figy bazz a GC jelzes abban az ujsagban sok gamenal nincs ot pedig lesz rá.
Talan azert nincs, mert amikor irtak akkor meg nem derult ki.
GAMECUBE
de minden nap szamolom😊
GAMECUBE
jon az GCre nem kell felni!!😊))
Megkapjuk mi is. Koszi EA😊
mohus
GC!
Mo-i statizstikáid nincsenek?
Hány N64..psx ps2 GBA stb....

GAMECUBE
nah Yamautchi interjuu😊

oszerinte is a jatekok adjak a gep elettartamat... akkor meg miert nem arasztjak el?😊(nah meg azt is mondta regeben hogy szemetek nem jelenhetnek meg Nintendora...) remelem igenyes uj!4 gamek lesznek rá, (rengeteg, minden stulisban) es az osszes normalis third paarty game is atirodik (korrektul ) rá... +N ujdonsagai, "mascot"jai, aztan heppi vagyok, ha mar a fonok is igy latja. (Most hogy nyar elejen lelep a Squarenek nyitott az ut hogy fejlesszen Nintendora.) S Uu politikat is hirdetett MR. Yamautchi (ezt regebben, de meg osszel) : mely szerint a ceg ugy fog tenni, donteni gamezokat megjelentetni, ahogy a mep akarja...!!😊 NO COMMENT!😊 (Square back, mature cuccok, csak hogy english szleng megmaradjon😛

The reason for investing the private fortune of 20 billion yen and establishing the fund for software development companies.

Software is the lifeline of a game machine. Although power is put in soft, a fund is established in order that [ which connects the carried type "Game Boy advance" to a game cube this year, and can play ] funds may not gather for a developer in information technology (IT) depression. Since I am not necessarily troubled by money even if I lose.
The online game which connects with a network and plays.

It is a question whether a general user participates. Although it is the view referred to as that Sony and Microsoft make an online game as part of broadcloth band immortality work, it is the imagination of newness which Nintendo aims at, and a target is different.

itt az inteju, suxos Wxcite forditasban, japanrol.