A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De jol kell valasztanom melyik magazinyt fogom beszervalni, mert az egyik NGC magazin (ket hasonlo nevu van) az elegge elfogult a GC iranyaba, es a legnagyobb szemetet is ajnarozza...
megy az eghazhoz😊
meg a nasa is felvesz😊
a matekos resz az nem az, mert fater telleg igy nyomja... (jo tudni hogy van a nevemmel jopar tetel😊 hehehe!
ps1 halott mar, Dc is, N64 mar nincs is benn (pedig nekem egy paper mario cikkel meg tartoznak😛) csak ps2 van.... Konzola vanb most GC ... legalabb valaki😊
csak azt nem értem...ha X-es az újság miert van azért benne rengeteg PS2....nem lehet hogy a GC tényleg nem lesz olyan sikeres mint a másik kettő?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Hat nem lesz sokminden benne egy ket haborus kituntetes, matematiai kutatasi eredmenyeimet sorolom majd , az altalam kitalat uj tetelekrol emlitwek egyet mast, leirom elnoksegem idejet a Nintendonal... stb😄
a PLAYTIME újságban😊))))
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
az emberek itthon nem azért vesznek PS2-t mert a Sony céget imádják..ez van a szemük előtt minden Sony boltban és megtetszik nekik a játszadozás....
ja meg DVD is van benne...hu az kell de jó...apuci játszik is eleget...többet mint a gyereke😊)))
Így jártam én a SEGA Saturnnal....azt jött a PSX...a Sony...és egyszer csak töröltek a Tomb Raider2-t...meg a többit😊
És akkor megfogadtam...csak olyan konzolom lesz amivel ebben a tetű országban is foglalkoznak😊és nem kell kajtatnom a cuccok után....netán több haverral linkbe is játszhatunk mert nekik is ilyen gépük van....már négy haver vett😊ilyen még nem volt....régen csak PCben gondolkodtunk...hálozatban most meg...izgi évek következnek...csak legyen idő rá a gyermek mellett😊))
Vári Zoli is itt van?😊 ő nem 576-os volt vagy van vagy lesz???😊)))bazzééé
ucsó oldalon van a stáblista...ja meg Max Payne PS2-re...na ez még érdekes lesz...Pcn már láttam már nem is tudom hogy ez most FPS vagy mi?😊
szóval ez van....ez hungary....vagy ez a Vogel milyen nemzetiségű?
sehol egy szó GC-ről....PS2 igen...meg a debütáló X (febr. 22) két oldal...
a hírekben 5 játéknál van GC is említve...és ebből csak 1 olyan ami csak GCre..írnak...mondjuk ez a Soccer Slam(SEGA) egy nagy baromság lehet...bár ki tudja..kinek mi tetszik
igy van ez 😄
Mindenki Xes...
komolyra forditva, CHRISS, Szeretnek en is hivatalos X fan lenni februartol, ne felecccse 😊
A mondat leírás után két percel szegény kutyámra ráesett a plafon...
nem is tudom miert veszem meg.
enyhen szolva. (576 cseviben emlitik szerenyen)
ez az ujsag valoban ures GCre szemetrseg is, pedig lenne mirol irni... mehetnek a p*****a.
Pikminről
"ami a lényeg:élvezetes!.Szóval mi is csak csatlakozni tudunk azokhoz, akik az egyelőre szegényes GC felhozatalból csak ajánlani tudják ezt a drabot - már ha végre valahára egyszer megjelenik a GC európai verziója"
na ez aztán a lelkesítő mondat😊))
épp most hezitál...X vagy GC😊
és GCre üres ez az újság....
Talan azert nincs, mert amikor irtak akkor meg nem derult ki.
Mo-i statizstikáid nincsenek?
Hány N64..psx ps2 GBA stb....
oszerinte is a jatekok adjak a gep elettartamat... akkor meg miert nem arasztjak el?😊(nah meg azt is mondta regeben hogy szemetek nem jelenhetnek meg Nintendora...) remelem igenyes uj!4 gamek lesznek rá, (rengeteg, minden stulisban) es az osszes normalis third paarty game is atirodik (korrektul ) rá... +N ujdonsagai, "mascot"jai, aztan heppi vagyok, ha mar a fonok is igy latja. (Most hogy nyar elejen lelep a Squarenek nyitott az ut hogy fejlesszen Nintendora.) S Uu politikat is hirdetett MR. Yamautchi (ezt regebben, de meg osszel) : mely szerint a ceg ugy fog tenni, donteni gamezokat megjelentetni, ahogy a mep akarja...!!😊 NO COMMENT!😊 (Square back, mature cuccok, csak hogy english szleng megmaradjon😛
The reason for investing the private fortune of 20 billion yen and establishing the fund for software development companies.
Software is the lifeline of a game machine. Although power is put in soft, a fund is established in order that [ which connects the carried type "Game Boy advance" to a game cube this year, and can play ] funds may not gather for a developer in information technology (IT) depression. Since I am not necessarily troubled by money even if I lose.
The online game which connects with a network and plays.
It is a question whether a general user participates. Although it is the view referred to as that Sony and Microsoft make an online game as part of broadcloth band immortality work, it is the imagination of newness which Nintendo aims at, and a target is different.
itt az inteju, suxos Wxcite forditasban, japanrol.