A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. print "A" játékban "B" játékhoz képest "C" újítást találhatunk.
2. goto 1.
www.youtube.com/aabyssx
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
amugy láttátok a GT CUBE-t? gondolom itt max csomi meg csíp nézegetne de mindegy..nem estem hanyatt tõle..arcade lesz az tuti...
Konzolos vagy ebbõl is látszik.Nem birod a gondolkodtató stratégiát.Tudod valakinek tetszik!
Neked semmi más nem jó csak a konzol gém.Akár jobb akár rosszabb, de konzol...
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
En szeretem ezt a mufajt, de minek nezzek elore az ujakra mikor ugyanazt kapom sot jobbat a nagy klasszikusoktol, WC, WC2, SC, manapsag Age OF Mythology, C&Ck.
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
A kicsivel szebb grafika nem jelenti hogy forradalmi pl gt->gt4
Én ezeken szét unom az agyamat! Primitív pöcsölõs játékok (kicsit jobb grafikával, mint 6 évvel ezelõtt)! Ez ám az újítás! Nem semmi!
www.youtube.com/aabyssx
Kezdeti lelkesedes rulz😄
Aki látta mind a GT4-et mind az NFS-t és az NFS-t találja szebbnek az 100% hogy vak, errõl ennyit.
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Honnan a p*csából tudod, hogy milyenek a konzolos játékok?!?
www.youtube.com/aabyssx
És ez a bizonyos újságiró játszott is a gémmel és állitása szerint jobb mint GT4!Ennyi.
"kb ugy fog kinezni mint a masfel eves Project Gotham X-en"
😊))))))))))))
Az uj NFS JÓ lesz?
E3as kiállitáson látták, és aszonták hogy nagyon üt és jobb mint GT4!
Muti a cikket 😊
Milyen GT4-et? Hiszen még nem is tudunk róla szinte semmit. Milyen NFS? Az, amelyik az elmúlt három részével csúnyán megbukott? Jó, hogy nem az új Test Drive játékban van a hited...
Nézd meg milyen stratégiai gammák lesznek!
Totál 3d kira szép és sok-sok egyság.
Lesz NFS is amire azt irták a cikkírók hogy lealázza Gt4et!!!!
Ekkor szegény, megvezetett Krinyo-t mélységesen megsértem és már van is tûz! 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
www.youtube.com/aabyssx
...senki sem veszi észre. 😞
"Ennyi erovel le is szurhatta volna"
Ne félj, oda már nem jutottak volna a betörõk. 😉
www.youtube.com/aabyssx
Egyik jiu jitsu mesteremet éjszaka pakolták ki úgy, hogy fel sem ébredtek!
www.youtube.com/aabyssx
Ennyire futotta? Gyenge, valami keményebbet 😊
Azt nem mondtad,hogy milyen témában akarod a flémet!

Amúgy nincs min elgondolkodni: ha én lopnék, én is fizetés után egy-két nappal mennék.
(amúgy senki, még a családtagjaim se!!! tudták, hogy felvettem a fizetésemet...max. a bank 😊
Amúgy szerintem kellõképpen körbebeszéltük a témát, elég ebbõl 😊
Jöjjön egy kis flém!
amugy azon gondolkozz el hogy 1 nappal a teljes fizud felvetele utan tortent az egesz.
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.
Amúgy nem csak a pénzt vitték el, hanem olyan dolgokat, amik könnyen elvihetõk voltak (értsd: zsebben elfér), pl. az otthoni mobil is áldozatul esett.
Version: nekünk is volt éveken keresztül kutyus otthon, de most kisgyerek van a családban, és amikor a régi meghalt (a kutya természetesen), akkor féltünk a gyerek miatt újat beszerezni...
se a külsö se a belsö
viszont van 2 boxerem,
aki kifosztja a lakást a 2 kutya mellett az meg is érdemli 😄DD
Meg a boroshordók úgyis üresek 😊