A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aabyssx
Ne pontokat írkálj, hanem mondd meg nekem, hogy miben jobb, vaze'! Írj két mondatot! Várj, segítek:

1. print "A" játékban "B" játékhoz képest "C" újítást találhatunk.
2. goto 1.

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
had hozzam már megint fel 😄
doom->doom3
hl->hl2
azért több forradalmi újitás van bennük

Tikal
GT és GT3 között nekem az tunt fel hogy pl lehet autot mosni meg felnit venni 😊 Van még vmi forradalmi ujitás?

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Tikal
Mondjuk ebben van vmi, mi ujitás van gt>>>gt4-ig? Ez persze igaz a pc-s játékok jo részére is 😊))

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
nfs ben szebb fák vannak mint a gt4 ben!!!!!😊)
amugy láttátok a GT CUBE-t? gondolom itt max csomi meg csíp nézegetne de mindegy..nem estem hanyatt tõle..arcade lesz az tuti...
Krinyo
tehát elérkeztünk oda hogy akár pontokat is irhkálhatnék azt is szaroznád.
Konzolos vagy ebbõl is látszik.Nem birod a gondolkodtató stratégiát.Tudod valakinek tetszik!
Neked semmi más nem jó csak a konzol gém.Akár jobb akár rosszabb, de konzol...

És én miért nem voltam ott? 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CHEAPBOY_GA
Jatszhato.

CHEAPBOY_GA
Hat igen elegge furcsallottam amikor Te ujitasok utan kialtottal erre beeresztett Krinyo bacsi egy ilyet😊))))

En szeretem ezt a mufajt, de minek nezzek elore az ujakra mikor ugyanazt kapom sot jobbat a nagy klasszikusoktol, WC, WC2, SC, manapsag Age OF Mythology, C&Ck.

Kérdés: az E3-on játszható vagy rolling demo volt a GT4-bõl?

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
És te honnan a picsából tudod milyenek a forradalmi újitások?
A kicsivel szebb grafika nem jelenti hogy forradalmi pl gt->gt4

CHEAPBOY_GA
Miert szemetesladaplayernek(PCsek) -ugye nagy femkontener- jobb lenni?😊))

aabyssx
"Totál 3d kira szép és sok-sok egyság."

Én ezeken szét unom az agyamat! Primitív pöcsölõs játékok (kicsit jobb grafikával, mint 6 évvel ezelõtt)! Ez ám az újítás! Nem semmi!

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
5ides kis Jancsika is megasszondotta mar nekem hogy figyeljek csak amikor kijon az uj mortááll milyen brutáll lesz😄 Csak rohog ezen az ember😊))

Kezdeti lelkesedes rulz😄

Én meg azt hallottam egy nagyon neves szakújságirótól, hogy az új NFS nem lesz vmi nagy szám, a grafika egyenesen pocsék, csillog villog de semmi több, szerinte a GT4 lemossa az ilyen kis béna próbálkozásokat mint az új NFS rész.
Aki látta mind a GT4-et mind az NFS-t és az NFS-t találja szebbnek az 100% hogy vak, errõl ennyit.

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

aabyssx
Ne röhögj Te "tudatlan dobozPlayer"!

😄DD

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Ez csak mende monda koze sem lesz a GThez semmilyen NFSnek.

aabyssx
"mint bármelyik konzolos gémben"

Honnan a p*csából tudod, hogy milyenek a konzolos játékok?!?

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
Na muti azt az NFS reszet😊
Ami lealazza a GT 4et😊)))

Krinyo
jobban adok egy szakavatott újságíró szavára mint pl ramzáéra(ne vedd magadra remzi 😄 )
És ez a bizonyos újságiró játszott is a gémmel és állitása szerint jobb mint GT4!Ennyi.

"Tenyleg jol nez ki."
"kb ugy fog kinezni mint a masfel eves Project Gotham X-en"

😊))))))))))))

En lattam. Tenyleg jol nez ki. Es ha sikerul nekik ugyosszehozni ahogy ott volt, kb ugy fog kinezni mint a masfel eves Project Gotham X-en. Ugyhogy nem lesz szebb.
Krinyo
Tisztelt tudatlan dobozPlayer 😄
Az uj NFS JÓ lesz?
E3as kiállitáson látták, és aszonták hogy nagyon üt és jobb mint GT4!

"Lesz NFS is amire azt irták a cikkírók hogy lealázza Gt4et!!!!"

Muti a cikket 😊
Milyen GT4-et? Hiszen még nem is tudunk róla szinte semmit. Milyen NFS? Az, amelyik az elmúlt három részével csúnyán megbukott? Jó, hogy nem az új Test Drive játékban van a hited...

Krinyo
hl2-ben több a forradalmi dolog mint bármelyik konzolos gémben!Ez a tény kedves konzolos hitetlen barátom 😄

Krinyo
ne kötekedjééé...
Nézd meg milyen stratégiai gammák lesznek!
Totál 3d kira szép és sok-sok egyság.
Lesz NFS is amire azt irták a cikkírók hogy lealázza Gt4et!!!!

aabyssx
Mindjárt elkezdek kötekedni azzal a (valójában tév-) hittel, hogy a HL2 tényleg valami forradalmi lenne.
Ekkor szegény, megvezetett Krinyo-t mélységesen megsértem és már van is tûz! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Nem csak új játékokról (má' megin' egy másik föpösö 😉, hanem újdonságokról, változatosságról és fejlõdésrõl volt szó. Erre kezdtél új megjelenõ címeket sorolni, de nem írtad, hogy miért olyan új az.

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
ez mind új gém...milyen újitásokról beszélsz?

CSOCSO
Greheheh😊
EEhhh aabyssx nem tud ma kotozkodottseg targyava valni. Ahhh nem lesz flem, de szep ea a magyar nyelv. Viva szenvedoszerkezet! 😊)
CHEAPBOY_GA
De meg ááám😊))))

CHEAPBOY_GA
JOOO Isten...😞(

CHEAPBOY_GA
az igaz.

CSOmi miert szidoood?😊 Te se Pesti vagy😊))

aabyssx
Emeleten alszanak és a földszintet pakolták (de csak a kis méretû, de értékesnek tûnõ kütyüket vittek - alig mozgattak valami). Jó falak, zárt ajtók...
...senki sem veszi észre. 😞

"Ennyi erovel le is szurhatta volna"

Ne félj, oda már nem jutottak volna a betörõk. 😉

www.youtube.com/aabyssx

Na latod ennyit er a jiu jitsu, hogy meg azt sem hallja meg hogy osonnak korulotte. Ennyi erovel le is szurhatta volna. Nagy bena egy mester lehet. 😊)
aabyssx
Na, még egyet ehhez a témához:

Egyik jiu jitsu mesteremet éjszaka pakolták ki úgy, hogy fel sem ébredtek!

www.youtube.com/aabyssx

Ja.
Ennyire futotta? Gyenge, valami keményebbet 😊

Flémet akarsz? OK! Hülye vagy bazze,hogy egy nagy értékû ingatlan kulcsát a lábtörlõ alatt tartod?? Vagy,hogy nem átutalással végzed a befizetéseket?

Azt nem mondtad,hogy milyen témában akarod a flémet!

Igen, jótanácsokban ilyenkor nincs hiány 😄

Amúgy nincs min elgondolkodni: ha én lopnék, én is fizetés után egy-két nappal mennék.
(amúgy senki, még a családtagjaim se!!! tudták, hogy felvettem a fizetésemet...max. a bank 😊

Amúgy szerintem kellõképpen körbebeszéltük a témát, elég ebbõl 😊
Jöjjön egy kis flém!

Laalee
itt mindenki milyen okos hirtelen 😄

amugy azon gondolkozz el hogy 1 nappal a teljes fizud felvetele utan tortent az egesz.

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

A fenet varni kell egy kicsit, ha kijon PS3 a penz is elveszti a fogalmat, hisz a lakossagi penzforgalom is PS3-on keresztul fog menni.
Shaman
No ezé kell házi széfet venni,beépíteni a falba,s abban tartani a cuccost.

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Én is átutalással kapom, de mivel úgy nézett ki, hogy ebben a hónapban sokat, sokfelé kell költenem (pl. nyaralás befizetése), ezért rögtön felvettem az egészet.
Amúgy nem csak a pénzt vitték el, hanem olyan dolgokat, amik könnyen elvihetõk voltak (értsd: zsebben elfér), pl. az otthoni mobil is áldozatul esett.

Version: nekünk is volt éveken keresztül kutyus otthon, de most kisgyerek van a családban, és amikor a régi meghalt (a kutya természetesen), akkor féltünk a gyerek miatt újat beszerezni...

versio
nálunk pl soha nincs zárva az ajto
se a külsö se a belsö
viszont van 2 boxerem,
aki kifosztja a lakást a 2 kutya mellett az meg is érdemli 😄DD

Shaman
Meg még az is érdekes,hogy "csak" a fizut vitték el máshoz nem nyúltka. Lásd PS2 stb. Nem lehet hogy valami közeli haver,vagy rokon vót,aki tudja hol tartod pénzed?

Shaman
Én csak azt nem értem,hogy hogy lehet,hogy fizetésed elvitték??? Manapság szinte mindenki átutlással kapja a haviját. Ezek szerint te kézpénzben?

Nem kell pincébe bújni, a pc-m is ugyanolyan megbecsült helyen van, mint a konzolok 😊

Meg a boroshordók úgyis üresek 😊

Nem is tudom. Megérdemlitek ti ezt?

Davidus
Én is megyek! Beraktok a pincébe azt én nyomom a PC-t😊

V9ykn8_TZL0