A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HEEH lol... tehát ez a " csocso te nem odajártál" ez olyan gyengéden hátulrol mellbe volt, mi?😊))))))))))
egyébként mibõl gondolod hogy egyáltalán nemtudnék lelõni valakit.
Ez olyan hülye duma..
So cry me a fuckin river, bitch!
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Ahhoz meg ügyesen keveset vittek el, hogy a rendõrség a képünkbe röhögjön 😞
Mindegy, maximum ásványvízzel fogok kocsmázni egy hónapig 😄
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
Más?
Remélem GT4 tényleg jobb lesz...
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Mert ott sikerült merevrészegre innom magamat 😄
majd ezután két év érettségi..obudaibol eljöttem..
hehh gyere INFezni...majd jokat röhögök mikor egy hét után se tudsz senkit lelõni..célkeresztel kb ugyanolyan mint autoaimmal..
Õszinte sajnálom😞
Nem tartom a GT4-et forradalmi újításnak. Néhány video-n kívül amúgy semmit sem tudok róla.
SZVSZ ugyanaz lesz, mint a 3. Jó esetben egy kicsit (de tényleg csak kicsit) szebb, és több autó lesz benne. De mondjuk ez nekem elég.
De SZVSZ senki sem hívta messiásnak! Ellentétben a HL2-vel. 😉))
www.youtube.com/aabyssx
Vagy Serius Sam-el?
Miért vannak szar és jó fpsek?
Miért akar valaki jobban játszani az egyik fpsel mint a másikkal?történet,játszhatóság , élvezet,történet,játéktér,zene,hanghatások,hangulat...ezért nem lehet minden fps ugyanaz.
Megint mondhatnám erre:minek neked gt4 amikor ott van test drive 2?????
Ezzel nagyon nem értek egyet.
Játszd végig egymás után a Jedi Knight 2-t és az Unreal 2-t, és utána csodálkozz 😄
(mondjuk az U2 fikázása mellett azért megemlíteném, hogy grafikailag igen rendben van a dolog nálam)
Kehhrem szepen, ezzel itt ki vitatkozott?😊)))
De akkor is a lenyeg ugyanaz, csak jobban kell ott figyelni taktikazni.
De egyedul jaccva minden FPS ugyanolyan.
ha en is CS fan lennek, nem hiszem hogy igy egybol leszedegetnenek.... az kizart. (anno nagy FPS csoka voltam de A CS egy vicc szvsz s nem a gep ellen mert a gep minden gameban egy vicc akarmilyen szinten.)
És közben minden este elmondok egy imát, hogy ne legyen belõle Unreal 2 😞
5 éve dolgoznak rajta szar már nem lehet.
Elég sok és jóminõségû videót láthattunk már róla, ami a hangulatot és érzékeltette.
Amennyire várják az emberek annyira biztos hogy a legjobb lesz.
És te mibõl gondolod hogy GT4 tarolni fog?
Mert ezt hangoztatja itt mindenki
Ez nem agyaggalamb lövészet.Nagyon leegyszerûsited.nem állsz és csak lõssz.Hl is televolt feladatokkal...
de ezt kérdezhetted volna bármirõl.Mirõl szól a gt3?
Körbe-körbe mész egy autóval és halálra unod magad...
Rátehetnék egy nehezéket a joyodra és magátol menne az autó...
De még meg sem jelent! Honnan tudod? Sejted? Reméled? Vagy mi?
www.youtube.com/aabyssx
Azt azért még leírhatnád (megígérem nem fogok rá reagálni - akármilyen hülyeséget írsz 😉, hogy a PC-s FPS-ek mirõl szólnak (ha nem errõl).
www.youtube.com/aabyssx
Mindenki azzal játszik amivel akar.
csak te mondtad hogy nincs forradalmi újitás pc-n.
vagyis hogy soroljam.
Én soroltam de abba is belekötöttél.
SZTEM(én vélemyénem...nem másé) jelenleg nincs jobb FPS hl2-nél, egyik platformon sem.
www.youtube.com/aabyssx
😊
Mennyél cs-zni és akármennyire jól nyomod pc-n az fpseket akkor is leszednek...
Egyébként erre ott van a jó AI
Írhatok olyan programot, ahol a véletlenszerûen megjelenõ gombokra kell rákattintani. Sõt, nehezebb fokozatok kétszer is rá kell kattintani. Errõl szólnának az FPS játékok? 😉
www.youtube.com/aabyssx
A tobb palya, tobb szebb auto szamomra egy ertelmuen nem tartozik az ujitas kategoriaba.
Ott tényleg annyi hogy mész és magátol ráfogja a fegyót az enemire.Neked csak a gombot kell nyomni.Ennek semmi értelne!vagy próbáld ki PC-n , vagy vegyél egeret meg bill-t és kapcsold ki aim-et.(ha 1általán kilehet)
Attól függetlenûl Pc-re az egyik legjobb és legélvezetesebb gém.
Uj reli versenymod bevezetese, forma kocsik megjelenese, minimalis optikai tuning lehetosege, (Gt4ben persze lehet tobb lesz most en inkabb csak arrol meselek a 3ig mit hoztak teto ala a fiuk, a 4 fjiccsorjeirol gozom sincs) vizes aszfalton torteno kenes lehetosege.
Ha minden jol megy Gt4ben nagyobb optikai tuning, gyorsulasi verseny bevezetese, altakozo idojaras, faszabb AI.
Esatobbi.
Tehát megyek és lövök, de szép a környezet? Meg kicsi a gépigény. Ne már! 😄DD
www.youtube.com/aabyssx
Tudod, hogy játszok vele? Megyek elõre, és ha meglátok valamit, akkor hátrálok és lövöm, mint az állat. Ha nem sikerült szétlõnöm, akkor az egy kapcsoló, amit meg kell nyomni. Ezt ismételgetem már órák óta és haladok elõre.
Vaze' én így játszottam a Wolfenstein 3D-t a 286-on annak idején (és a Doom1-et is így játszottam). Sõt errõl szólnak még a hiper kooperatív, szuper stratégiai, mega modern PC-s FPS-k is! Semmi új, csak kicsit csicsásabb grafika. Semmi!
Annyit a HL1 védelmére, hogy élveztem egészen addig, amíg nem volt fegyverem - tehát nem ez a primitív lövöldözõsdi ment. Mer' addig érdekes volt. Ennyi.
www.youtube.com/aabyssx
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo