A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
???????????mivan?????mi tünt el vagy mi volt??
HEEH lol... tehát ez a " csocso te nem odajártál" ez olyan gyengéden hátulrol mellbe volt, mi?😊))))))))))
Krinyo
inf pc gém ha jól tudom..
egyébként mibõl gondolod hogy egyáltalán nemtudnék lelõni valakit.
Ez olyan hülye duma..

És makire gyanakszol annál miért nem nézel körbe?

So cry me a fuckin river, bitch!

Én bármikor nyitott vagyok bárkivel inni, mulatni, minél többen vagyunk, an(n)ál jobb 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Erõs gyanú természetesen van, bizonyíték nincs.
Ahhoz meg ügyesen keveset vittek el, hogy a rendõrség a képünkbe röhögjön 😞
Mindegy, maximum ásványvízzel fogok kocsmázni egy hónapig 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

CSOCSO
pl neked😊
Tikal
Tehát rally és optikai tuning, bár ezt a 3-ban nem láttam, ezt még az egyben tapasztaltam 😊))
Más?

Remélem GT4 tényleg jobb lesz...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

CSOCSO
sajnos nem de ihattunk volna együtt😞 egyszer kéne valami Sg tali😊))))))))) sok sok piával..aztán ott nyomatni egy flame-t😊)) HEHEHEHE
Sejtésed sincs kik lehettek?

Krinyo
kihez beszélsz?

Csak mert kérdezni akartam, hogy a múlt pénteki állóhajós, mostani érettségizõknek szóló bulin nem voltál-e ott?
Mert ott sikerült merevrészegre innom magamat 😄

CSOCSO
majdnem jol emléxel..tavaly érettségiztem volna... most csak szakmát kapok mint felszolgálo..de lehetek elado vagy üzletvezetõ..ja és szakács is.. jo sok minden😊)))))
majd ezután két év érettségi..obudaibol eljöttem..
CSOCSO - te most érettségizel? És jól emlékszem, hogy az Óbudaiban? Vagy rosszul emlékszem?

CSOCSO
"kapcsold ki a célzást"
hehh gyere INFezni...majd jokat röhögök mikor egy hét után se tudsz senkit lelõni..célkeresztel kb ugyanolyan mint autoaimmal..
Tudom nem sokat segít!
Õszinte sajnálom😞

Krinyo
hl2 nem csak grafikai újitás értsd már meg!
nah 😄

aabyssx
"És te mibõl gondolod hogy GT4 tarolni fog?"

Nem tartom a GT4-et forradalmi újításnak. Néhány video-n kívül amúgy semmit sem tudok róla.
SZVSZ ugyanaz lesz, mint a 3. Jó esetben egy kicsit (de tényleg csak kicsit) szebb, és több autó lesz benne. De mondjuk ez nekem elég.

De SZVSZ senki sem hívta messiásnak! Ellentétben a HL2-vel. 😉))

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
azért nem ugyanaza.Ha ugyanaz lenne minden akkor miért nem játszik mindenki pl U2-vel?
Vagy Serius Sam-el?
Miért vannak szar és jó fpsek?
Miért akar valaki jobban játszani az egyik fpsel mint a másikkal?történet,játszhatóság , élvezet,történet,játéktér,zene,hanghatások,hangulat...ezért nem lehet minden fps ugyanaz.
Megint mondhatnám erre:minek neked gt4 amikor ott van test drive 2?????

"De egyedul jaccva minden FPS ugyanolyan."

Ezzel nagyon nem értek egyet.
Játszd végig egymás után a Jedi Knight 2-t és az Unreal 2-t, és utána csodálkozz 😄

(mondjuk az U2 fikázása mellett azért megemlíteném, hogy grafikailag igen rendben van a dolog nálam)

CHEAPBOY_GA
"vélemyénem...nem másé) jelenleg nincs jobb FPS hl2-nél, egyik platformon sem"

Kehhrem szepen, ezzel itt ki vitatkozott?😊)))

CHEAPBOY_GA
Ha szeretnem a CSt ... talan... de azert szednek le mert ok agyabeteg modon egesz nap azt nyomjak.

De akkor is a lenyeg ugyanaz, csak jobban kell ott figyelni taktikazni.
De egyedul jaccva minden FPS ugyanolyan.

ha en is CS fan lennek, nem hiszem hogy igy egybol leszedegetnenek.... az kizart. (anno nagy FPS csoka voltam de A CS egy vicc szvsz s nem a gep ellen mert a gep minden gameban egy vicc akarmilyen szinten.)

Én személy szerint nagyon várom a HL2-t.
És közben minden este elmondok egy imát, hogy ne legyen belõle Unreal 2 😞

Krinyo
azé mondhatsz egy két szót... 😄

Krinyo
és=is 😊

Krinyo
valve egyszer már bizonyitott!
5 éve dolgoznak rajta szar már nem lehet.
Elég sok és jóminõségû videót láthattunk már róla, ami a hangulatot és érzékeltette.
Amennyire várják az emberek annyira biztos hogy a legjobb lesz.
És te mibõl gondolod hogy GT4 tarolni fog?
Mert ezt hangoztatja itt mindenki

aabyssx
... 😉

www.youtube.com/aabyssx

Laalee
nocsak megis van ertelme? 😄

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Krinyo
pc-n nem nyomod be aim-et.Jó történet, jó hangulat, és élvezed az akciót stb.
Ez nem agyaggalamb lövészet.Nagyon leegyszerûsited.nem állsz és csak lõssz.Hl is televolt feladatokkal...
de ezt kérdezhetted volna bármirõl.Mirõl szól a gt3?
Körbe-körbe mész egy autóval és halálra unod magad...
Rátehetnék egy nehezéket a joyodra és magátol menne az autó...

aabyssx
"jelenleg nincs jobb FPS hl2-nél, egyik platformon sem."

De még meg sem jelent! Honnan tudod? Sejted? Reméled? Vagy mi?

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
"Errõl szolnak a KONZOLOS FPS-ek"

Azt azért még leírhatnád (megígérem nem fogok rá reagálni - akármilyen hülyeséget írsz 😉, hogy a PC-s FPS-ek mirõl szólnak (ha nem errõl).

www.youtube.com/aabyssx

Krinyo
én nem mondtam ilyet.
Mindenki azzal játszik amivel akar.
csak te mondtad hogy nincs forradalmi újitás pc-n.
vagyis hogy soroljam.
Én soroltam de abba is belekötöttél.
SZTEM(én vélemyénem...nem másé) jelenleg nincs jobb FPS hl2-nél, egyik platformon sem.

aabyssx
Igen, az nem rossz! 😄

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Jó! Nem vitatkozok (bántalak) tovább, mer' látom nagyon bele vagy buzulva ebbe a HL2-be. Csak azért fogd fel, hogy nem mindenkit köt le és az ettõl nem hülye, csak teljesen mást értékel, mint Te.

www.youtube.com/aabyssx

Moorhuhn rulezzzzz!!!
😊

Krinyo
Errõl szolnak a KONZOLOS FPS-ek
Mondhatnánk hogy gt3ban is csak gázt kell nyomni...

Krinyo
nem igy van.
Mennyél cs-zni és akármennyire jól nyomod pc-n az fpseket akkor is leszednek...
Egyébként erre ott van a jó AI

CHEAPBOY_GA
hogy merges legyel😄DD

aabyssx
De vaze', ha csak a célzásból áll az egész, akkor semmi értelme számomra.
Írhatok olyan programot, ahol a véletlenszerûen megjelenõ gombokra kell rákattintani. Sõt, nehezebb fokozatok kétszer is rá kell kattintani. Errõl szólnának az FPS játékok? 😉

www.youtube.com/aabyssx

CHEAPBOY_GA
De mondjal ma mar egy uberPCst akinek nehezere esik a celzas, s az ugy loves... az szegyen aki ma azt meg kihivasnak tartja, s mint ilyen (vegyuk alapjaraton mar beidegzodott reakcionak a celzast lovest) AabySSXnek van igaza.

Krinyo
De egészében a hl2 újitás...faszé kell mindenbe belekötni

Krinyo
nem érdemes neked irni, szarsz a tényekre...

CHEAPBOY_GA
ebbo egy jopar egyatlanan nem tartoik az ujitas kategoriaba😊)))

CHEAPBOY_GA
Ja s meg egy az alkatreszek kopasa. (Gt2ben i be kapcsolhato funkcio volt.

A tobb palya, tobb szebb auto szamomra egy ertelmuen nem tartozik az ujitas kategoriaba.

Krinyo
én is játszottam hl-t konzolon és ott elég gagyi.
Ott tényleg annyi hogy mész és magátol ráfogja a fegyót az enemire.Neked csak a gombot kell nyomni.Ennek semmi értelne!vagy próbáld ki PC-n , vagy vegyél egeret meg bill-t és kapcsold ki aim-et.(ha 1általán kilehet)
Attól függetlenûl Pc-re az egyik legjobb és legélvezetesebb gém.

CHEAPBOY_GA
No kezdjuukkk😊)

Uj reli versenymod bevezetese, forma kocsik megjelenese, minimalis optikai tuning lehetosege, (Gt4ben persze lehet tobb lesz most en inkabb csak arrol meselek a 3ig mit hoztak teto ala a fiuk, a 4 fjiccsorjeirol gozom sincs) vizes aszfalton torteno kenes lehetosege.

Ha minden jol megy Gt4ben nagyobb optikai tuning, gyorsulasi verseny bevezetese, altakozo idojaras, faszabb AI.

Esatobbi.

aabyssx
LOL

Tehát megyek és lövök, de szép a környezet? Meg kicsi a gépigény. Ne már! 😄DD

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Figy'! Annyit fényeztétek már a Halflife témát, hogy kölcsönkértem az elsõ részt (PS2-n).

Tudod, hogy játszok vele? Megyek elõre, és ha meglátok valamit, akkor hátrálok és lövöm, mint az állat. Ha nem sikerült szétlõnöm, akkor az egy kapcsoló, amit meg kell nyomni. Ezt ismételgetem már órák óta és haladok elõre.

Vaze' én így játszottam a Wolfenstein 3D-t a 286-on annak idején (és a Doom1-et is így játszottam). Sõt errõl szólnak még a hiper kooperatív, szuper stratégiai, mega modern PC-s FPS-k is! Semmi új, csak kicsit csicsásabb grafika. Semmi!

Annyit a HL1 védelmére, hogy élveztem egészen addig, amíg nem volt fegyverem - tehát nem ez a primitív lövöldözõsdi ment. Mer' addig érdekes volt. Ennyi.

www.youtube.com/aabyssx

Ezek a fák, milyen fontos momentumai lettek egyes játékoknak! 😄

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Krinyo
hl2 - ezek akkoris nagy elõrelépést jelentenek a játékpiacon

Krinyo
havoc fizikai motor
50 arcizom
csontváz rendszer
fantasztikus AI
Nem scriptelt események
Hatalmas tér megjelenités