A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Davidus
Ha faluban kéne élnem úgy nyitnék hogy kivégzem a kocsmában az alkeszokat aztán magamat.

V9ykn8_TZL0

HIhi. Jovanna csak poen volt 😊. Amugy ha akorra a kero csinaljunk nalatok konzolos talalkozot. Az egyik szobaban folyamatosan mehetna a game a szabadban meg innank meg vernenk aki hulyesegeket beszel. 😊))
Kb. félmillió bp-i összetenné a két kezét, hogy kiköltözhessen valamelyik agglomerációs faluba.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Falusi? Hülyegyerek 😊
250 négyzetméteres lakásban élek 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Jah tokmind1. Ramza falusi LOL 😊))). Most mar legalabb nyugodtan leparasztozhatlak, ha hulyeeget beszelsz .
Az már igen 😊
Abból gondolom, hogy az esti termés nem hozzá tartozik, mert szinte soha nem szokott írni, csak három km hosszú angol idézeteket és ps3 képeket szokott betenni 😛
Amúgy végülis mindegy 😊

Bp-tõl 15 km-re, agglomeráció, helyes kis falu, kertes ház.
Hogyan? Itt soha semmi gáz nem volt 30 évig, éppen ezért vannak eldugva a ház körül biztonsági kulcsok (ha pl. hajnalban buliból jövök haza, akkor ne kelljen felkelteni az egész családot, nálunk a kulcshordás eddig nem volt jellemzõ). Ezek ki lettek figyelve, aztán már csak be kellett gyalogolni a lakásba 😊

Mielõtt valaki elkezdene LOLozni, itt ez a szokás, szinte mindenki tart a ház körül valahol kulcsot. Utólag belegondolva persze könnyelmûség, de az ember nehezen változtat az évtizedes berögzõdéseken. Most muszáj lesz 😊

Nem kell felni ugy latom version irogat, csak szopat mindenkit, hogy valaki mas buheralja a nevet. Ez az 5milla altechnikai bla-bla csak tole szarmazhat.
aabyssx
OFF

Melyik környék és hogyan törtek be?

www.youtube.com/aabyssx

Mivel tegnap betörtek hozzánk (persze fényes nappal), elvitték többek között a teljes havi fizetésemet (fél nappal azután, hogy felvettem...), ezért ebben a hónapban elsõsorban a túlélés a fontos 😞

(PS1-hez, PS2-höz, PC-hez szerencsére nem nyúltak. Legalább ennyi maradt...)

aabyssx
Na, mikor lesz DC-d? 😉

www.youtube.com/aabyssx

versio
nem kell megijedni egy vectorproci max 5 millio tranyobol áll
32 darab 150 millio

a beágyazott memoriára számolnak sokat az meg olcso

versio
nem kell megijedni egy vectorproci max 5 millio tranyobol áll
32 darab 150 millio

a beágyazott memoriára számolnak sokat az meg olcso

Azért azt tisztelettel szeretném megkérdezni a Versio nevét bitorló fiatalembertõl (tényleg, a moderátorok ilyenkor hol vannak? A jelszó honnan lett megszerezve?), hogy szerinte milyen gépen fog így kinézni a HL2, stabil fps-t produkálva?

Nem kötözködés, csak szimpla kérdés.
(Amúgy a képek nagyon szépek. Emlékeztetnek az egy éve ebbe a topikba is milliószor betett UT2003 képekre, amik érdekes módon még csak nem is hasonlítottak a késõbb maxra húzott, minden effektet bekapcsolva tudó játékhoz.)

Igen jo, majd 2007-ben ebben a formaban latunk is belole valamit. 32 processzor 1 milliard tranzisztor. Hat ez procinkent kb. 30 milla ez meg ajja is. Dehogy ennek az ara mikorra lesz megfizetheto, erosen ketlem hogy 2005-re az lesz.
aabyssx
Hú vazeee'!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
Inkább újításokat sorolj, mint neveket!

www.youtube.com/aabyssx

aabyssx
A Socom-ot is nyomjátok 2 éve? /😊

www.youtube.com/aabyssx

versio
PS3 architecturája:

versio
elnézést mindenkitöl csak egy kis féreg megszerezte a jelszavamat
de legalább nem változtatta meg a jelszot
most már ujra én vagyok, és a PS3 a nyerö továbbra is

versio
Jó reggelt PC-s társadalom!
Ma vajon milyen új meglepetéseket tartogat a PC csodálatos világa?Egész éjszaka le sem hunytam a szemem.Multiban nyomtam a Diablo-t,Warcraft-ot, majd levezetésnek CS-ztem egy kicsit.(Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbáljátok ki.)Délelõtt nem leszek, mert aludni is kell valamennyit.Addig is berakom kedvenc képemet a példaképemrõl:

Ha esetleg álmomba felkelnék és elekzdenék hülyeségeket írogatni("PS3 rulez"), egyszerûen ugorjátok át.

barret
styhl

Bérbe vehet? reklámfelület...

hopp.. ho-hopp!@@?#!@#?#!??@#$?!%@?
CSOCSO
ez ecsém? egy viper killer!!!
CSOCSO
ahhh ez a forma.. az a kerék.. az a káylhacsõ azok a lámpák.. arghh😊)) szipp szip.. lementettem köszike😊
barret
hát veled mi van versio,be vagy rúgva?

barret
mi ez,fénykép???

Adi
Azt a kurva..

Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01

Krinyo
😄DD

Krinyo
😄DDD

CHEAPBOY_GA
Most mar mindegy, ingyen van, ugyis mind olyan szarok , igy is hetekbe telhet mire "tuladok" az egesz szemetdombon.

Nyissunk uj topicot a hulye buzi konzolok cimmel, hosszucimen "a megtert Konzolosoksek, akik meglattak a fenyt"

CHEAPBOY_GA
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

versio
LOL😊
Na ugye!Ez a komment még nem volt benne😊

versio
Rohadt jó.Elõször azt hittem egy új PC-s játék.
Hát igen, manapság nehéz megkülönböztetni a PC gamet és a valóságot.

Davidus
GT5 PC (ingame)

V9ykn8_TZL0

mohus
akkor már tudom miért volt ilyen olcsó az mgs2😊

te belenéztél a 2. DVD trailerekbe?

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

versio
Jogos!A topiknak végül is már a nyitáskor sem volt létjogosultsága.

mohus
CSOCSOKÁM

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
én is😊
version írja az SH4-et

én már parázok

Davidus
Ok akkor megkérem a moderátorokat hogy zárják be a topicot mert már nincs értelme😊

V9ykn8_TZL0

CHEAPBOY_GA
En se tagadom megtertem ujra a feny oldalara s dobalom ki a konzoljaimat az ablakon, olyan mintha 2 evig komaban lettem volna, most latok csak ujra hogy a PC az uberalat.!!!!

Davidus
Kezdek félni tõled😊

V9ykn8_TZL0

versio
Az az igazság, hogy mióta így józanul megnéztem a HL2,Doom3,Stalker,Far Cry stb. képeket, arra a következtésre jutottam, hogy a PS3 MÁR elavult.
Sztem, ha nem akar becsõsödölni a Sony, a legokosabb, ha új alapokra helyezi a PS3 terveket.

Krinyo
2005re már elavult lesz a ps3... nincs igazam versio? 😄

versio
Hm, igazad van.Már megint hülyeségeket beszéltem.
Egyébként meg ki nem szarja le a PS3-at amikor itt van a PC.

Krinyo
2005? LOL
Addigra mátrixszerûen fogunk csatlakozni a netre multizni...

Krinyo
versio milyen jó arc lett... 😄D

Krinyo
haggyad mán.Ha nem lenne Pc-je akkor max csak a teletextel tudna "netezni"

versio
Hopp, megint elfelejtettem bevenni a gyógyszerem.
Na de most már jól vagyok.
Ja, ha nem mondtam volna még PC FOREVER!!

Davidus
Miért nem PS2-vel töltesz? A PC-t utálod nem?😊

V9ykn8_TZL0