A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
V9ykn8_TZL0
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
250 négyzetméteres lakásban élek 😊
Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!
.Abból gondolom, hogy az esti termés nem hozzá tartozik, mert szinte soha nem szokott írni, csak három km hosszú angol idézeteket és ps3 képeket szokott betenni 😛
Amúgy végülis mindegy 😊
Hogyan? Itt soha semmi gáz nem volt 30 évig, éppen ezért vannak eldugva a ház körül biztonsági kulcsok (ha pl. hajnalban buliból jövök haza, akkor ne kelljen felkelteni az egész családot, nálunk a kulcshordás eddig nem volt jellemzõ). Ezek ki lettek figyelve, aztán már csak be kellett gyalogolni a lakásba 😊
Mielõtt valaki elkezdene LOLozni, itt ez a szokás, szinte mindenki tart a ház körül valahol kulcsot. Utólag belegondolva persze könnyelmûség, de az ember nehezen változtat az évtizedes berögzõdéseken. Most muszáj lesz 😊
(PS1-hez, PS2-höz, PC-hez szerencsére nem nyúltak. Legalább ennyi maradt...)
32 darab 150 millio
a beágyazott memoriára számolnak sokat az meg olcso
32 darab 150 millio
a beágyazott memoriára számolnak sokat az meg olcso
Nem kötözködés, csak szimpla kérdés.
(Amúgy a képek nagyon szépek. Emlékeztetnek az egy éve ebbe a topikba is milliószor betett UT2003 képekre, amik érdekes módon még csak nem is hasonlítottak a késõbb maxra húzott, minden effektet bekapcsolva tudó játékhoz.)
de legalább nem változtatta meg a jelszot
most már ujra én vagyok, és a PS3 a nyerö továbbra is
Ma vajon milyen új meglepetéseket tartogat a PC csodálatos világa?Egész éjszaka le sem hunytam a szemem.Multiban nyomtam a Diablo-t,Warcraft-ot, majd levezetésnek CS-ztem egy kicsit.(Csak ajánlani tudom mindenkinek, próbáljátok ki.)Délelõtt nem leszek, mert aludni is kell valamennyit.Addig is berakom kedvenc képemet a példaképemrõl:
Ha esetleg álmomba felkelnék és elekzdenék hülyeségeket írogatni("PS3 rulez"), egyszerûen ugorjátok át.
hopp.. ho-hopp!@@?#!@#?#!??@#$?!%@?Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Nyissunk uj topicot a hulye buzi konzolok cimmel, hosszucimen "a megtert Konzolosoksek, akik meglattak a fenyt"
Hát igen, manapság nehéz megkülönböztetni a PC gamet és a valóságot.
te belenéztél a 2. DVD trailerekbe?
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
version írja az SH4-et
én már parázok
V9ykn8_TZL0
Sztem, ha nem akar becsõsödölni a Sony, a legokosabb, ha új alapokra helyezi a PS3 terveket.
Egyébként meg ki nem szarja le a PS3-at amikor itt van a PC.
Na de most már jól vagyok.
Ja, ha nem mondtam volna még PC FOREVER!!