A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UNREG
"A másik pedig egy 3rd shooter aminek elõre megirt szájmozgása van"

mert a hl2-ben nem elõre megírt szöveg van? jajj ne fárassz már.

...meg a hossz, meg a szereplõk, meg az újdonság 😊

Ha nem lenne elõzménye, tökéletes lenne. Így messze nem az.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sir Quno Jedi
Ki nem szarja le, hogyan csinálták meg ?!! A játékélmény a fontos és abban e téren az SH3 vezet ! Amúgy ilyen szájszinkronizációban is a konzolok az úttörõk (már hosszú évekkel ezelõttrõl), szal. errõl is kár lenne vitatkozni, mert ezek tények.

Semmi forradalmi nincs e téren a játékiparban, egyszerûen a nagygépeken hosszú évek óta megszokott 3D animáció részletei csordogálnak le szép lassan a kommersz gépek körébe is. Ez egyszerû fejlõdés.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

UNREG
tudjuk, a történet... 😊)

Hááááát...
Na mindegy, indexen már leírtam róla a véleményemet.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Krinyo
mivel az egyik egy fps belsõ nézettel (bonyolultabb)
kimondott mondatokra igazitja a szájszinkront!!!!!!
A másik pedig egy 3rd shooter aminek elõre megirt szájmozgása van..és ezért nem forradalmi

UNREG
vazz, nem játszhatok vele késõ este, mert olyan szívdobogást kapok, hogy nem tudok elaludni.. 😊) éppen nyomtam, leoltott villany, csend, mikor bekopogott a szomszéd, majd kiestem a fotelbõl.

Davidus
Hm ez Version gyanus hozzászólás volt. Egyre több név kerül a listára.

V9ykn8_TZL0

Sir Quno Jedi
Amúgy ÉN is végigsasoltam (többször is !) a HL2 videót és agyonjátszottam az SH3-at is, úgyhogy én TAPASZTALATBÓL kijelenthetem, hogy NEM JOBB az HL2 arcmimikája, de még a karaterek is sokkal primitívebben néznek ki. Mindamellett ez egy FPS-tõl NAGYON jó eredmény, a kettõt felesleges hasonlítgatni, mert két különbözõ stílus ! Én várom a HL2-t is, mert anno a HL/Opposing Force nagy kedvencem volt, ha PC-s, ha nem !

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Hogyne játszanánk vele ?!!! Atomirály, én már igencsak elõrehaldott állapotban leledzek, lassan a Brookhaven hospital is megvan telejesen ! Nagyon parás a gamma errefelé már ! 😄DD Néha pihentetni kell, ha nem akarod felkötni magad utána, van egy hangulata...

Krinyo
csocso
én nevetek rajtad 😄

Davidus
Szerintem te is version vagy😊

V9ykn8_TZL0

CSOCSO
te vagy a nevetséges és kész!!! itt mindenki nevetséges!!! nah!😊
UNREG
Te vagy nevetséges, azokat nem version írta, látszik.

Davidus
Hi version. Te hány néven irogatsz ebbe a topicba?😊 Ez már kemény tudathasadás😊 Méghogy elcsorták a passodat. Nevetséges😊

V9ykn8_TZL0

Krinyo
"mi értelme az fps-eknek.Ugyanaz mind1ik.
-
mi értelme van autos gémnek ugyanugy körözöl mind1ikben..."
ez volt a 2 dolog.
Milenne ha nem ugatnál be dolgokba?

UNREG
"Ez egy példa volt."

rossz példa volt.

Krinyo
te vagy sötét bazmeg.Ez egy példa volt.
Ugyanilyen szintû dolgot irt a cheapboy és arra reagáltam.
Oda is irtam hogy mondhatnám!!!
Szal elõbb tanulj meg olvasni, értelmezni a szöveget és aztán irkáljál ide!

UNREG
ok! 😊)

UNREG
"A gt4-ben mi a forradalmi?"

ne vazz, egy autós játékban mi legyen forradalmi?? elég ha vannak új pályák, új autók, finomított grafika, fizika és ai.
ez valóban nem forradalmi, na de ki az az ökör, aki egy autósjátéktól várja a forradalmat?

Ne az ajtókat járd végig, hanem a térképet nézd árgus szemekkel! Ha valahol nem recés, hanem simán piros csík, akkor nyertél 😄

UNREG
"Mirõl szól a gt3?
Körbe-körbe mész egy autóval és halálra unod magad...
Rátehetnék egy nehezéket a joyodra és magátol menne az autó..."

krinyo, még te csodálkozol hogy egyesek sötétnek tartanak?

UNREG
kösz megpróbálom újra, valószinüleg csak kimaradt, mert szinte minden ajtót újranéztem.

Krinyo
azért elõbb jelenjen meg hl2..aztán jöhet az armageddon 😄

aabyssx
A jó út az, amikor az UFO-k megnyomják a piros gombot és ez a túlszaporodott szénkupac meszûnik létezni (a Földön).

😄DD

www.youtube.com/aabyssx

Nem emlékszem már tisztán, de úgy rémlik, hogy az elsõ (?) emeleten kellett maradnia egy bezárt ajtónak, ahhoz kell a kulcs a kutyuliból. Amögött valahol megtalálod a vörös ajtó nyitját is!
Nézd végig a térképet, valahol kell lennie egy bezárt ajtónak!

Krinyo
vagy baszol 😊))

UNREG
játszik még valaki a silent hill3-al?
elakadtam a bevásárlóközpontban a 3. emeleten, ahol a sült kutya van teritéken egy asztalon, a kulcsot kivettem a gyomrából, a közelben van egy vörös félholdas ajtó ami zárva, innen nem találom az utat.
vissza kellene menni valahova? azt is próbáltam.

CSOCSO
azért mert pc zik attol nem tér jo utra...
errõl ennyit.. ha vannak olyan fasz pc sek akik azt hiszik hogy a pc az isten és ez a jo ut akkor az LOL... a jó ut az ha felemeled a segged kimész paintballozni meg autocrossozni... nah az a joút.. vagy vehetsz egy konzolt meg pc-t egyszerre,,aztán majd belátod hogy milyen kirákly mind a kettõ
UNREG
most büszke vagy magadra? szánalmas...

CSOCSO
hát hja.. de azért nem csak ugy van az hogy nincs célkereszt...hisz akkor megfogod és lemosható filctollal biggyesztesz egyet a képernyõre..de vannak fps ek amibõl kievszed a célkeresztet.. de ez más..

a fegyverek valamelyest függetlenül mozognak a monitortol.. ( tehát ha elhuzod valamerre akkor csak a fegyver mozdul el..az egész képernyõ marad...nekem ez nagyon tetszik..sokkal reálisabb szaga van mint pl army opsnak vagy vietcongnak)
Krinyo
láttam, nincs célkereszt...
csak a fegyó

CSOCSO
tökmindegy..akkor hl1...a léyneg hogy az inf a többi fps hez legalább annyival nehezebb mint a pc a konzolhoz képest...bár én mind a kettõn FULL elvagyok.. turokot is no auto aimmal nyomtam...
😊)))))))))))))))))))))))))))))))
Ugyanmár kicsit késtem, nem nagy ügy😊

So cry me a fuckin river, bitch!

CSOCSO
uhh elolvastam..sajnállak..hozzánk is törtek már be.azota van 6centis páncélajtonk...ide már csak az jön be akinek kulcsa van..és mindenki magánál hordja😊)) szal nincs a ház körül.. amugy mi is sokat gondolkoztunk hogy kertesházba költözünk..de olyan szépenmeg van csinálva ez a lakás hogy ilyenbõl is kevés van egész 3 kerben...
Faszt nem 😊

Dehogy mondom😊 Megjavúltam nem vagyok én olyan😊

Oké, úgyis lemondod még addig 😊

Pénteken tudunk és akkor leülünk egy kis sörre is😊

Azért csak add oda, két-három hónapja várom 😊
Az anyagiak miatt ne aggódj, nem ez fog földhöz vágni.

Ma, holnap? Ráérek...

Figyelj.. nem szivesen adom oda a dvdket! megvagy szorúlva ember, minden opénzre szükséged lehet!! de ha nagyon akarod!

Krinyo
láttam inf-et de hogy jön ide a cs?
Én nem cs-zem 😊

CSOCSO
okkk
Oks, mikor legyen a söröcske? a vendégem vagy😊

Persze, de...na mindegy, hagyjuk itt 😊
Amúgy a két dvd-re félre van téve a pénz, úgyhogy valamikor találkozhatnánk!

CSOCSO
igen az és kb akkora különbség van inf és cs között mint konzol és ps-s fps között
Nem, ez két teljesen külön sztori 😊
A másikhoz lapozz vissza egy oldalt ha érdekel.

Ezt majd egyszer megvitatjuk söröcske mellett, oké? De itt hagyjuk abba, egyrészt senkit nem érdekel, másrészt magántermészetû.

Mellesleg nem tom mennyi volt a teljes havi fizud de az az összeg már megér 1 rendõrséget!