A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
áhh nem hiszem el!!! 5ödszörre nézem meg azt a skorpios videot😊 hihetetlen hoyg ingame az a skorpio!! szoszerint mintha a final fantasy filmböl szedték volna ki ( nem mintha lett volna benne skorpio)
Höhö😊))Na meglátjuk😊Holnap ha minden jól megy lesz GC-m😊))Gyakorlok aztán már mehet is a game😊Majd megbeszéljük😊)Turok 4 videó???Gamespoton nézted?
Az,hogy lecseréltem a PS2-t GC-re😊)))) Húú nem tudom..ilyen lángszóróval nyomul a csávesz benne.
miylen cool hoyg a hétterek full videok? pl amikor a vonaton van.. kint esik az essõ bent meg ahoyg beesik a fény ugy világit meg mindent..és kb 10 méterenként vankint egy pilácS😊
ehh😊 és az még semi..sehol egy turok4 video vagy hasonlo más cool gamez.. nah mindegy... mit akarsz te? elverni a mi szánkat?😊 pfff😊))))))))))))))))))))))))))
szeretnéd csak!!!!
szeretnéd csak!!!!
Ez a resident videó elég király😊))Tesóm nem hitte el,hogy egy nem a játék introja😊)Hehe...még is jó befektetést csináltam😊)
Most néztem jön GC-re a Bomberman!!!Nem tudom köztetek kiemlékszik az N64-es változatra és ki játszott vele de aki igen az tudja,hogy fantasztikus volt a 4személyes üzemmód csak sajna kicsik voltak a pályák!Most ezt úgy látom kiküszöbölték😊)))Ez nagyon király😊)
Az a havi egy pont elég ,hogy elkenjem a szádat az összes játékban=)))) Jöhet a GC barátod is és akkor négyen😊)Az zoral😊)Végig néztem gec az összes GC videót😊)Pfff😊)))Már nem is emlékszek a PS2-re😊))))))))
minek?minek??
mert a pc-s klaviaturha nem jó ps2-höz
mert a pc-s klaviaturha nem jó ps2-höz
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
ahamm vágom ez a rally fusion a gran canarian tartott rally és a michelin rally championship logo van az alsó sarokban... kinézetileg nem rosz.. a fizika tetszett ( borult ey két autó) vagy nagyon készültségi állapotban van még vagy nem fognak törni az autok..bár ezt nehezen hiszem el!!!
pff ez a resident evil 0 zoral lesz😊 az a skorpio egyszerûen hihetetlen!!!
meg kell nézzétek!!!
most nézem jön GC re a rally fusion...
meg kell nézzétek!!!
most nézem jön GC re a rally fusion...
az f zero nagyonállat lesz! nézd meg miylen ütött koopottak a hajok..olyan majdnem mint az rs2 ben!! nagyon zoral!! meg az effekt amikor egymásnak mennek..pfff... persze hogy összeülhetünk egyszer GC zni😊!!!!!havonta egyszer😊
CSOCSO majd egyszer átjössz SSBM-ezni?😊)Hozol egy joyt beáll tesóm is aztán lehet 3-an nyomni😊)Mit szólsz hozzá?😊) (Csak cheap hozza holnap a kockámat😊 )
super smash bros melee-re gondotlam én is😊Csak azt nem bizti,hogy tud nekem hozni cheap😊)Sonickal játszottál már?
Egyébként néztem a GC-s F-Zero videót😊EZ NAGYON ÁLLAT😊)))
Egyébként néztem a GC-s F-Zero videót😊EZ NAGYON ÁLLAT😊)))
Star fox valami iszonyat zoral lesz!! a róla olyan szörös mint a szörny rt bõl az a kék hülye😊 nahjo azért annyira jol nincs megcsinálva😊)))
tök komoly ahogy a virágok lengedeznek meg minden😊 a másik az a RE0!!!pfff!!
cooperativban kell nyomnod saját magad😊 egy gombbal kell cserélned a másik emberedre..lesz olyan amikor két külömbözõ helyen jártk meg lesz olyan amikor egy szobában vagy helységben vagytok és kétfele kell löni..nah ezt nemtom hogy nyomta a pali egymaga😊 lehet hoyg csak nyomta a célzás gombot azok meg rácéloztak amire kell és csak lönöd kellett😊 de zoral lesz..a video végén van egy olyan jelenet hogy huhhh... a re en nem is pre rendelt hátterek vannak hanem FMV videok vannak a háttérben! zoral ahogy mozog az egész háttér meg midne! volt valami fõellenség..egy skorpio..hát annyire zoralul nézett ki hogy megmerem kockáztatni hogy nem real time😊)))) pedig azé a re ben csaka háttér pre rendelt meg az intro..
tök komoly ahogy a virágok lengedeznek meg minden😊 a másik az a RE0!!!pfff!!
cooperativban kell nyomnod saját magad😊 egy gombbal kell cserélned a másik emberedre..lesz olyan amikor két külömbözõ helyen jártk meg lesz olyan amikor egy szobában vagy helységben vagytok és kétfele kell löni..nah ezt nemtom hogy nyomta a pali egymaga😊 lehet hoyg csak nyomta a célzás gombot azok meg rácéloztak amire kell és csak lönöd kellett😊 de zoral lesz..a video végén van egy olyan jelenet hogy huhhh... a re en nem is pre rendelt hátterek vannak hanem FMV videok vannak a háttérben! zoral ahogy mozog az egész háttér meg midne! volt valami fõellenség..egy skorpio..hát annyire zoralul nézett ki hogy megmerem kockáztatni hogy nem real time😊)))) pedig azé a re ben csaka háttér pre rendelt meg az intro..
autos meg hasonlok?
Super smash bross milee vagy micsoda😊 szvsz nagyon cool 😊
akkor a wave racer ha versenyezni akartok...
burnout ha auto..ps2-n elvileg szar volt kitudja milyen gc-n...
bloody roar:primal fury
cel damage
meg foci meg kosár de az mindegy...
Super smash bross milee vagy micsoda😊 szvsz nagyon cool 😊
akkor a wave racer ha versenyezni akartok...
burnout ha auto..ps2-n elvileg szar volt kitudja milyen gc-n...
bloody roar:primal fury
cel damage
meg foci meg kosár de az mindegy...
Burnou2:
"Unique new next-generation graphical effects - unrivaled on PS2"
Pffffffff😊))))))))))))
"Unique new next-generation graphical effects - unrivaled on PS2"
Pffffffff😊))))))))))))
Mondjuk úgy hogy minden fönn van,ami számít....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
de én csak legálisan is megosztható (a szerzöegyüttes írásbeli engedélyével) fileokat cserélgetek AG-n... ezt is tönkrevágják? 😞
"Moderáld magad, ne nekem kelljen!"
hát ez szar... ekem elöször rohadtul tetszett az audiogalaxy de aztán semmit nem töltött ez a szar gép onnan... szal engem most nem érdekel de lehet hogy belehallta volna ha cable-em lenne😊))
szal sajnálom de nemtudtam kihazsnálni...
szal sajnálom de nemtudtam kihazsnálni...
Csocso,asszem ez téged is szarul érint(engem mindenesetre nagyon....):
"A dalszövegírók, a hanglemezkiadók, és az RIAA közösen bíróság elé állítják az Audiogalaxy.com-ot a szerzõi jogok megsértése miatt. A vád szerint a Napster-klón Audiogalaxy lehetõvé tette és ösztönözte a szerzõi joggal védett dalok illegális kereskedelmét.
A vádiratot pénteken nyújtotta be a RIAA (Recording Industry of America) a New York-i szövetségi bírósághoz, mely szerint az Audiogalaxy „szánt szándékkal” ösztönözte a „sokmillió névtelen felhasználót, hogy másoljon és terjesszen több millió, vagy éppen milliárd mûvet - a szerzõi jogokat figyelmen kívül hagyva”.
A perirat ezenkívül azt is sérelmezte, hogy „azon funkciók, mint a teljes számok vagy éppen albumok, borítók, és szoftverek letölthetõsége, pontosan megegyeznek a peer-to-peer file-megosztó funkciókkal, így leszögezhetjük, hogy az Audiogalaxy rendszere sokkal szörnyûbb, mint a Napter”.
Az AudioGalaxy aláírás gyûjtésbe kezdett, amire a kapcsolódó linkeknél található website-on lehet feliratkozni, valamint csatolni a személyes megjegyzéseket."
Sajnálom.....
"A dalszövegírók, a hanglemezkiadók, és az RIAA közösen bíróság elé állítják az Audiogalaxy.com-ot a szerzõi jogok megsértése miatt. A vád szerint a Napster-klón Audiogalaxy lehetõvé tette és ösztönözte a szerzõi joggal védett dalok illegális kereskedelmét.
A vádiratot pénteken nyújtotta be a RIAA (Recording Industry of America) a New York-i szövetségi bírósághoz, mely szerint az Audiogalaxy „szánt szándékkal” ösztönözte a „sokmillió névtelen felhasználót, hogy másoljon és terjesszen több millió, vagy éppen milliárd mûvet - a szerzõi jogokat figyelmen kívül hagyva”.
A perirat ezenkívül azt is sérelmezte, hogy „azon funkciók, mint a teljes számok vagy éppen albumok, borítók, és szoftverek letölthetõsége, pontosan megegyeznek a peer-to-peer file-megosztó funkciókkal, így leszögezhetjük, hogy az Audiogalaxy rendszere sokkal szörnyûbb, mint a Napter”.
Az AudioGalaxy aláírás gyûjtésbe kezdett, amire a kapcsolódó linkeknél található website-on lehet feliratkozni, valamint csatolni a személyes megjegyzéseket."
Sajnálom.....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
"A DOOM III. játszható állapotban van:
A Gamespy újságíróinak Tim Willits, az id Software dizájnere mutatta meg a játékot. Tim elindította az elsõ pályát, amit a demóban láthattunk. Ez az elsõ színhely, ahol csomó zombiba futsz, miután az UAC komplexum végzetes kísérlet után a pokolba süllyedt. Kezdetnek Tim bemutatta a LENYÛGÖZÕ fizikai modellt. Lelõtt egy dobozt a polcról és a padlón tovább lövöldözte. A doboz pontosan úgy pörgött, forgott, ahogy azt a való életben elvárnád tõle.
Tim befordult a sarkon és pisztolyával gyorsan kinyírta a zombikat, majd lehívta a konzolt és beteleportált pár szörnyet: az impet, a páncélfejû rózsaszínû démont és a kommandóst. Elõvette a shotgunt és a rohamkarabélyt, majd gyorsan helyrerakta a szörnyeket, meggyõzõ vérmaszatot hátrahagyva a padlón és a falakon. A döglött páncélfejû démon felépítését magyarázva, Tim bekapcsolta a vertex-térképet, melyen elõtûntek a szörnyet alkotó poligonok. Megmutatta, hogy nem is olyan “hû-de-részletes” az a modell, csak az új bumpmappelt textúrák teszik lélegzetelállítóvá.
FLASH-lejátszó mûködteti a rohamkarabély töltényszámláló képernyõjét és a monitorokat. Ahogy tüzelt a fegyverrel, hiába rázkódott össze vissza a puska, a szenzációsan renderelt számok tökéletesen láthatóan pörögtek a fegyver apró képernyõjén.
Ezután Tim bemutatta a mozgó-fény rendszert. Bement egy szobába, ahol egyetlen fluoreszkáló fényforrás lengedezett a plafonon, melynek mozgó árnyékai ide-oda lendültek a szobában. Aztán lehívta a konzolt és kikapcsolta az összes mennyezeti világítást. Az eredmény töksötét lett, eltekintve a mûszerfalak pici izzóinak lustán pislogó fényeitõl és Tim fegyverének torkolattüzétõl, ami sötétbõl elõosont, lassan szembearaszoló, hatalmas szörnyet világította be pillanatokra. A jelenet félelmetesen élethû volt, az ember tarkóján égnek állt a szõr. Innentõl biztosak lehettek benne, hogy az áram párszor el fog menni a kész játékban.
A DOOM III. cselekménye annyira összeforrott a világítástechnikával, hogy a bemutatott látványhatásokat egyetlen más 3D motorral sem lehetett volna a elõállítani. Ezért igaz az állítás, hogy nem annyira eladásra szánt univerzális enginet készít Carmack, hanem kifejezetten a DOOM III. horrorisztikus világát tökéletesen bemutató platformot.
Tim azért mutatta be a játékot, hogy tisztázza a helyzetet: igenis mûködik a játék a jelenlegi állapotában és igen, tényleg annyira FÉLELMETES BÜNTETÕ HIDEG VÉRCOOL módon néz ki és a mozgások is vérfagyasztóan élethûek! "
DOOM3 Rulz 😄D
A Gamespy újságíróinak Tim Willits, az id Software dizájnere mutatta meg a játékot. Tim elindította az elsõ pályát, amit a demóban láthattunk. Ez az elsõ színhely, ahol csomó zombiba futsz, miután az UAC komplexum végzetes kísérlet után a pokolba süllyedt. Kezdetnek Tim bemutatta a LENYÛGÖZÕ fizikai modellt. Lelõtt egy dobozt a polcról és a padlón tovább lövöldözte. A doboz pontosan úgy pörgött, forgott, ahogy azt a való életben elvárnád tõle.
Tim befordult a sarkon és pisztolyával gyorsan kinyírta a zombikat, majd lehívta a konzolt és beteleportált pár szörnyet: az impet, a páncélfejû rózsaszínû démont és a kommandóst. Elõvette a shotgunt és a rohamkarabélyt, majd gyorsan helyrerakta a szörnyeket, meggyõzõ vérmaszatot hátrahagyva a padlón és a falakon. A döglött páncélfejû démon felépítését magyarázva, Tim bekapcsolta a vertex-térképet, melyen elõtûntek a szörnyet alkotó poligonok. Megmutatta, hogy nem is olyan “hû-de-részletes” az a modell, csak az új bumpmappelt textúrák teszik lélegzetelállítóvá.
FLASH-lejátszó mûködteti a rohamkarabély töltényszámláló képernyõjét és a monitorokat. Ahogy tüzelt a fegyverrel, hiába rázkódott össze vissza a puska, a szenzációsan renderelt számok tökéletesen láthatóan pörögtek a fegyver apró képernyõjén.
Ezután Tim bemutatta a mozgó-fény rendszert. Bement egy szobába, ahol egyetlen fluoreszkáló fényforrás lengedezett a plafonon, melynek mozgó árnyékai ide-oda lendültek a szobában. Aztán lehívta a konzolt és kikapcsolta az összes mennyezeti világítást. Az eredmény töksötét lett, eltekintve a mûszerfalak pici izzóinak lustán pislogó fényeitõl és Tim fegyverének torkolattüzétõl, ami sötétbõl elõosont, lassan szembearaszoló, hatalmas szörnyet világította be pillanatokra. A jelenet félelmetesen élethû volt, az ember tarkóján égnek állt a szõr. Innentõl biztosak lehettek benne, hogy az áram párszor el fog menni a kész játékban.
A DOOM III. cselekménye annyira összeforrott a világítástechnikával, hogy a bemutatott látványhatásokat egyetlen más 3D motorral sem lehetett volna a elõállítani. Ezért igaz az állítás, hogy nem annyira eladásra szánt univerzális enginet készít Carmack, hanem kifejezetten a DOOM III. horrorisztikus világát tökéletesen bemutató platformot.
Tim azért mutatta be a játékot, hogy tisztázza a helyzetet: igenis mûködik a játék a jelenlegi állapotában és igen, tényleg annyira FÉLELMETES BÜNTETÕ HIDEG VÉRCOOL módon néz ki és a mozgások is vérfagyasztóan élethûek! "
DOOM3 Rulz 😄D
meg hogy zavarja a szemeket stb.... ha stabil 30 fps a gamez nem fog senkit zavarni! a moncsit kell 60 ról 85 hz re rakni mert engem zavar a 60 hz vibrációja....
lemaradtál egy búõ évvel én máér egy éve feszegedtem ezt de mindegy... mondtak itt sokminden baromságot de mindegy.. pl hogyha elszalad egy ember hátúl az ajtóban akor nem fogod látni mer kiesik😊)))))))))))))) hehe
1)nem esik az ki
2)ha annyira ott van és ajtó meg hasonlok ki sem fogod löni mert a reakcio idõ 1-2 mp!!!!
1)nem esik az ki
2)ha annyira ott van és ajtó meg hasonlok ki sem fogod löni mert a reakcio idõ 1-2 mp!!!!
Azért hidd el,van külömbség....Bár én sem vagyok számmániás,de a 25 és a 60 között szemmel látható a külömbség....Mondjuk nézzél meg egy PSX és egy PS2 játékot....Például a GT-t...
hi
azt mondjátok el nekem, hogy mi a fasznak ell 60fps, meg 100 meg mittudomén. kibaszott mindegy,mert az emberi szemnek 25 fps fölött tökmindegy, de sebaj. kurvára nem látni a különbséget. annak meg nem tudom mi értelme van, hogy ki legyen írva, hogy jeee,nekem már 60 fpsel megy, de jó.
azt mondjátok el nekem, hogy mi a fasznak ell 60fps, meg 100 meg mittudomén. kibaszott mindegy,mert az emberi szemnek 25 fps fölött tökmindegy, de sebaj. kurvára nem látni a különbséget. annak meg nem tudom mi értelme van, hogy ki legyen írva, hogy jeee,nekem már 60 fpsel megy, de jó.

pfffffffffffffff:
"Olyan gép pedig nincsen egyelõre a piacon, ami képes stabil 60fps-t adni az UT2003 alá."
jövöre talán lesz😊 de azért durva hogy egy p4 és gef4 kevés hozzá😊 jövöre talán ilyen gépem lesz😊)) s akkor üröljek ha menni fog😊))))))))))))
"Olyan gép pedig nincsen egyelõre a piacon, ami képes stabil 60fps-t adni az UT2003 alá."
jövöre talán lesz😊 de azért durva hogy egy p4 és gef4 kevés hozzá😊 jövöre talán ilyen gépem lesz😊)) s akkor üröljek ha menni fog😊))))))))))))
Ahogy nézem a képeken az autómodellezést,ez már most egy nagy f*szság....
Na én unatkozok szal leírok pár viccet:
Mi a közös a nõben és a tornádóban?
Mikor jön nedves és felkavar,mikor megy viszi a házat és az autót.
Cigány leakarja tenni a jogsit.Mennek mennek a kocsival majd megszólal a vizsgáztató:
-Te!Az milyen tábla volt ott az elõbb?
Mire a cigány:
-Alumínium!Vissza menjünk érte?
Kis gyerek szarul tanul a suliban ezért a faterja átíratja egy egyházi suliba hátha ott jobban megy neki.Csodával határos módon a gyerek tanulmányai feljavulnak...mindenbõl ötösöket hoz.Faterja meg is kérdi mi történt...mire a gyerek:
-Apám te ezt el nem tudod képzelni!Úton útfélen egy keresztre feszített ember!HIDD EL!EZEK NEM VICCELNEK!!!!
Bush és Laden barátok lesznek.Bush áthívja magához Ladent, kis idõ múlva leugrik piáért.Laden meglát egy zongorát a sarokba...leül elé játszani...játszik rajta ,játszik rajta egyszer csak meglát egy piros billentyût.Hát nem tudja mit csinál..ezért leüti.Ekkora bejönnek az ügynökök és szarrá verik.Laden feleszmél de nem emlékszik semmire... Leül megint zongorázni és leüti megint a piros billentyût,mikor is feleszmél mi történt de már késõ...agyon verik.Haza ér Bush és megkérdi:
-Na milyen volt itt nálam?
Mire Laden:
-Nem rossz de jövõ héten te jössz át!
Így is történik!Bush átmegy Ladenhez... Eltelik egy kis idõ mikor Laden leugrik piáért.Bush meglát a sarokban egy zongorát és leül elé játszani.Játszik , játszik meglát rajta egy piros billentyût.Leüti...nem történik semmi.Ütögeti ütögeti de semmi nem történik.Laden haza ér majd megkérdi:
-Na barátom milyen volt itt nálam?
Erre Bush:
-Nem rossz...de most már ideje haza mennem.
Mire Laden:
-Haza???Hová mész...Te...Haza???
Bush és Clinton ülnek a kocsmában...oda megy a pincérnõ majd meglepõdik,hogy kik a vendégek.
-Úristen!!!Bush és Clinton!!!Mit csinálnak mi felénk??
Erre Clinton:
-Tervezzük a 3. világháborút
Pincérnõ:
-Óóó igen???És ,hogy álnak???
Clinton:
-Hát úgy gondoltuk kinyírunk 140millió afgánt és egy biciklis postást.
Pincérnõ:
-Egy biciklis postást???Miért???
Erre Bush:
-Látod mondtam...140 millió afgán senki nem érdekel...
Mi a közös a nõben és a tornádóban?
Mikor jön nedves és felkavar,mikor megy viszi a házat és az autót.
Cigány leakarja tenni a jogsit.Mennek mennek a kocsival majd megszólal a vizsgáztató:
-Te!Az milyen tábla volt ott az elõbb?
Mire a cigány:
-Alumínium!Vissza menjünk érte?
Kis gyerek szarul tanul a suliban ezért a faterja átíratja egy egyházi suliba hátha ott jobban megy neki.Csodával határos módon a gyerek tanulmányai feljavulnak...mindenbõl ötösöket hoz.Faterja meg is kérdi mi történt...mire a gyerek:
-Apám te ezt el nem tudod képzelni!Úton útfélen egy keresztre feszített ember!HIDD EL!EZEK NEM VICCELNEK!!!!
Bush és Laden barátok lesznek.Bush áthívja magához Ladent, kis idõ múlva leugrik piáért.Laden meglát egy zongorát a sarokba...leül elé játszani...játszik rajta ,játszik rajta egyszer csak meglát egy piros billentyût.Hát nem tudja mit csinál..ezért leüti.Ekkora bejönnek az ügynökök és szarrá verik.Laden feleszmél de nem emlékszik semmire... Leül megint zongorázni és leüti megint a piros billentyût,mikor is feleszmél mi történt de már késõ...agyon verik.Haza ér Bush és megkérdi:
-Na milyen volt itt nálam?
Mire Laden:
-Nem rossz de jövõ héten te jössz át!
Így is történik!Bush átmegy Ladenhez... Eltelik egy kis idõ mikor Laden leugrik piáért.Bush meglát a sarokban egy zongorát és leül elé játszani.Játszik , játszik meglát rajta egy piros billentyût.Leüti...nem történik semmi.Ütögeti ütögeti de semmi nem történik.Laden haza ér majd megkérdi:
-Na barátom milyen volt itt nálam?
Erre Bush:
-Nem rossz...de most már ideje haza mennem.
Mire Laden:
-Haza???Hová mész...Te...Haza???
Bush és Clinton ülnek a kocsmában...oda megy a pincérnõ majd meglepõdik,hogy kik a vendégek.
-Úristen!!!Bush és Clinton!!!Mit csinálnak mi felénk??
Erre Clinton:
-Tervezzük a 3. világháborút
Pincérnõ:
-Óóó igen???És ,hogy álnak???
Clinton:
-Hát úgy gondoltuk kinyírunk 140millió afgánt és egy biciklis postást.
Pincérnõ:
-Egy biciklis postást???Miért???
Erre Bush:
-Látod mondtam...140 millió afgán senki nem érdekel...
Egyszer lenyomtam, elég is volt belõle, szeretem ezt a stílust bár sztem vannak jobb gamezok más stílusban is..
So cry me a fuckin river, bitch!
összezavartok már, ezt a gta3 topikba szántam, na mind1 

www.armed-assault.hu
Nekem nem akarja random játszani az mp3-akat, csak egyet nyom, de azt mindig az elejérõl kezdi. Viszont megnézegettem az audio cd-t, így játékon kívül. Van egy chat.wav, 100mb 😊, 58 perc, ez a chatterbox adó, játék közben alig érteni, pedig topon van 😄
A mûsorvezetõ neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e...
A mûsorvezetõ neve Laszlo, 1 betelefonáló meg is kérdezi, nem magyar-e...
www.armed-assault.hu
Which system is currently your favorite for games?
A vote from this IP address has already been submitted. For information on how to avoid this, click here.
GameBoy Advance...6.05%...1198
GameCube...23.96%...4746
PC...10.58%...2096
PlayStation2...45.54%...9020
Xbox...7.93....1571
Other...5.94%...1176
TOTAL VOTES...............19807
szal igy áll.. már 20 ezren...
A vote from this IP address has already been submitted. For information on how to avoid this, click here.
GameBoy Advance...6.05%...1198
GameCube...23.96%...4746
PC...10.58%...2096
PlayStation2...45.54%...9020
Xbox...7.93....1571
Other...5.94%...1176
TOTAL VOTES...............19807
szal igy áll.. már 20 ezren...
http://www.newtechnix.com/ nézzetek ide eszméletlen mennyi GC videot raktak fel..ehhez képest alig raktak fel pár ps2-est és xbox videot!!!
ez cool 5let tényleg fõleg hogy van párszáz mp3 am amit szivesen hallgatok😊 a többi pár gigáról nem is beszélek...
pffff ez a star foy nagyon zoral gamez lesz a mostani videon lehet a legjobban latni milyen zoral szörös a róka! a víz effekt talán jobb mint a wave raceban ami azt jelenti hogy a best!!! nagyon állat ahogy a kis patakban uszkálnak a kis halak!!
GTA3 sz@r... Magadnál vagy te? Max neked nem tetszik a stílus.
Egyébként van benne 1 újítás a PS2es verzióhoz képest: mp3akból saját rádióállomást csinálhatsz, illetve a rádiócsatornák után van az "mp3 player", és ott random játsza le a számaidat. Szerintem hatalmas ötlet 😊
Egyébként van benne 1 újítás a PS2es verzióhoz képest: mp3akból saját rádióállomást csinálhatsz, illetve a rádiócsatornák után van az "mp3 player", és ott random játsza le a számaidat. Szerintem hatalmas ötlet 😊
szal simpsons road rage afféle craxy taxi..tök jo.. akor a super smash bross milee-t vagy mit eszméletlen a gamez!! annyira hogy azt hagyták bent demonak a gcben..sõt 2 eladó is odajött az 576 bol és gameztunk egymáés ellen ehhehe
cool..meg a cel shadingos autos gamezt..amiben pülölni kell egymást.. van ps2 re is.. nemtom mi a neve..az is cool volt... meg az iss2-t szvsz a foci gagyi gamez.. meg az nba gamez sem tetszett
cool..meg a cel shadingos autos gamezt..amiben pülölni kell egymást.. van ps2 re is.. nemtom mi a neve..az is cool volt... meg az iss2-t szvsz a foci gagyi gamez.. meg az nba gamez sem tetszett
pff a need for speed alázni fogja grafx ban a gt3 at😊 és jön a riodge racer is gc re.. cool😊)))